28 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις αποκαλύπτει τις σχέσεις Κοτζιά με πρώην ναζί της Στάζι

Προχθές ο Άδωνις Γεωργιάδης άσκησε κριτική στον σταλίνα ΥΠΕΞ Κοτζιά επειδή δεν έβγαλε ανακοίνωση για την κατεδάφιση της ελληνικής εκκλησίας από τους Αλβανούς.

Ο σταλίνας αντί να απαντήσει ευθέως στον Άδωνι για το τι έκανε ή δεν έκανε, έγραψε ένα άρθρο όπου τον κατηγορούσε σαν ναζί, ακροδεξιό, τηλεβιβλιοπώλη και τα λοιπά γνωστά που λένε όσοι δεν μπορούν να απαντήσουν στον Άδωνι.

Το μόνο που κατάφερε ήταν να εκνευρίσει τον Άδωνι και να αρχίσει να τον ψάχνει...

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Μουρούτης με τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ

Η επανάσταση ξεκινάει απ τη Γλυφάδα έγραψε στο Twitter δημοσιεύοντας την παρακάτω φώτο:

ΙΚΑ: 6μελής επιτροπή για να ελέγχει τη λειτουργία φωτοτυπικού!

Την ώρα που το ΙΚΑ κάθε μήνα δυσκολεύεται να καταβάλλει συντάξεις, το προσωπικό του έχει μειωθεί σχεδόν κατά 50% σε σχέση με το 2009 και οι συντάξεις εκδίδονται ακόμα και με 22 μήνες καθυστέρηση σε ορισμένα υποκαταστήματα, συνέβη και... αυτό.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Χαϊκάλης: Δεν είχα off shore αλλά in shore εκπροσώπησης-Τι του ζήτησε ο Πάνος Καμμένος



«Διάτρητοι» οι ισχυρισμοί Χαϊκάλη - Δεν έπεισε κανέναν ο τέως υπουργός - Δεν προσκόμισε κανένα έγγραφο για να αποδείξει τα λεγόμενά του - Είπε ότι η εταιρεία δεν είναι offshore αλλά κυπριακή, λες και οι πολιτικοί δεν υποχρεούνται να δηλώνουν στο πόθεν έσχες όλες τις συμμετοχές τους - Προκύπτει το ερώτημα: Αφού η εταιρεία δεν είναι offshore ούτε δική του γιατί έδωσε συνέντευξη;


Ο Πιέτρ Ζουκόφσκι δήλωσε κατά 99% σίγουρος ότι το «χρυσό τρένο» βρίσκεται στην τοποθεσία που αναζητείται

Έναν χάρτη τουλάχιστον 70 χρόνων χρησιμοποίησαν οι δύο άνδρες ποτυ ανακάλυψαν το «χρυσό τρένο» των ναζί στην Πολωνία.

«Οι περιπτώσεις διαφθοράς Βαρουφάκη, Χαϊκάλη, Κορωνάκη, Βαλαβάνη, Κατρούγκαλου κ.α.»

Για αλλεπάλληλα περιστατικά διαφθοράς εγκαλεί την παραιτηθείσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Καταγγέλλει μάλιστα τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο ως απλούς παρατηρητές στα φαινόμενα διαφθοράς της κυβέρνησης αλλά και τον αρμόδιο υπουργό Π. Νικολούδη για απραξία.

Η Θάνου τηλεφώνησε στη Ζωή -Ο διάλογος των δύο γυναικών

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν πριν από λίγα λεπτά η νέα, υπηρεσιακή πρωθυπουργός, Βασιλική Θάνου και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, με πρωτοβουλία της πρώτης.

ΒΕΝΤΟΥΖΑ! Στην αντεπίθεση η Ελληνικός Χρυσός: Προσφεύγει κατά του Π. Σκουρλέτη

Προσφυγές σε βάρος της απόφασης του Πάνου Σκουρλέτη να σταματήσει την εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές κατέθεσε η Εταιρία Ελληνικός Χρυσός και 4 σωματεία Εργαζομένων, ζητώντας όχι μόνο το πάγωμα της απόφασης, αλλά και την ακύρωσή της.

Σύσκεψη στη ΝΔ για τη μετανάστευση


Σύσκεψη της Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για τη μετανάστευση πραγματοποιήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.

ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Μακρή: Οι εκλογές γίνονται για να φύγει η Ζωή από Πρόεδρος της Βουλής

«Το εμπόδιο ήταν η Πρόεδρος της Βουλής, η οποία έπρεπε να φύγει από τη θέση της, προκειμένου να κλείσουν οι Επιτροπές που ζήτησαν οι Γερμανοί και επειδή υπήρχε εμπόδιο να παραδώσει την σφραγίδα της Βουλής, όπως ζήτησε ο Σόιμπλε», δήλωσε η Ραχήλ Μακρή στον Real Fm.

Ο Καμμένος θεωρεί γίδια τους στρατιωτικούς και γλύφει μπας κι αρπάξει κανα ψήφο: Είχα την τιμή να ηγηθώ των καλύτερων ενόπλων δυνάμεων του κόσμου - ΒΙΝΤΕΟ

«Είχα την τιμή να ηγηθώ των καλύτερων ενόπλων δυνάμεων του κόσμου και της συμμαχίας» δήλωσε ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης και παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Ντέρμπι ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Δημοκρατίας – Τελείωσε ο Καμμένος



- Οριακή διαφορά 1% ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση
- Στο 11,2% οι αναποφάσιστοι ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου
- Πόσες έδρες... βγάζει κάθε κόμμα
- 79% των ερωτηθέντων υπέρ του ευρώ, μόνο το 17% θέλει δραχμή
- Διχασμένοι οι πολίτες αν ο Αλέξης Τσίπρας έκανε σωστά που υπέγραψε τη συμφωνία

Αυτό είναι το πρώτο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Tο σύνθημα και η ημερομηνία ...μυστήριο

Μετά την έναρξη της διαδικτυακής καμπάνιας της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικό μήνυμα «Μας πήγαν πίσω. Τώρα πάμε μπροστά», στον «αέρα» είναι πλέον και το σχετικό video.

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε μέχρι και ο... κουμπάρος του Τσίπρα - Αποχώρηση με αιχμές του Ανδρέα Καρίτζη

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα η παραίτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ του κουμπάρου του και στενού του φίλου, Ανδρέα Καρίτζη.

Ο κ. Καρίτζης – πρώην υπεύθυνος Νεολαίας αλλά και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αφήνει αιχμές για την μετάλλαξη του κόμματος επί ηγεσίας Τσίπρα.

Ο κομμουνισμός, ο νεοκομμουνισμός και το ψέμα

Ο Αύγουστος δεν είναι ο καλύτερος μήνας για τους κομμουνιστές και τους νεοκομμουνιστές. Στις 21 Αυγούστου 1968 έγινε η εισβολή των σοβιετικών στη Τσεχοσλοβακία, γεγονός που αποτέλεσε την αρχή του τέλος του κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού. Στις 19 Αυγούστου 1991 έγινε το πραξικόπημα κατά Γκορμπατσόφ, το οποίο σφράγισε την κατάρρευση του κομμουνισμού. Όσοι πιστεύουν πώς η Δημοκρατία είναι αυτό το πολίτευμα στο οποίο μπορείς να αλλάξεις την κυβέρνησή σου «χωρίς αιματοχυσία» (Καρλ Πόππερ), δεν μπορούν να ξεχνούν αυτές τις ημερομηνίες.

Προφητικό βίντεο του Χαϊκάλη: Κυνηγάνε τις offshore, πρέπει να πάω στη... Νικοσιά

«Τις οφσόρ παιδί μου, τις κυνηγάνε, πρέπει να πάω να κλείσω την οφσόρ» έλεγε ο Παύλος Χαϊκάλης ως ο «Μιμάκος» του σήριαλ «50-50» στην τηλεοπτική σύζυγό του Ξανθίππη και βαυκαλιζόταν: Εγώ τα κυπριακά τα παίζω στα δάχτυλα...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ-ΝΔ: Κολλημένος με την εξουσία ο Καμμένος - Ξέχασε το Κούγκι

Επίθεση στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο εξαπολύει η ΝΔ λέγοντας ότι είναι κολλημένος με την εξουσία και ξέχασε το Κούγκι.

"Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και Τσίπρας και Καμμένος άρχισαν να διαφημίζουν την «έντιμη συνεργασία» τους και να διακηρύσσουν ότι μόνο οι δυο τους μπορούν να συνεργαστούν. Κολλημένοι μεταξύ τους και κολλημένοι με την εξουσία. Και για χάρη της εξουσίας, ο κ. Καμμένος ξεχνά όλες του τις διακηρύξεις, τις μεγαλοστομίες και το… Κούγκι!

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ!! Χάθηκαν 16.700 θέσεις εργασίας λόγω των capital controls

Οι δραματικές αλλαγές που επέφεραν τα capital controls δεν περιορίζονται στην αδυναμία των καταθετών να κάνουν αναλήψεις, αλλά είχαν αντανάκλαση και στην πραγματική οικονομία. Άρα και στην απασχόληση.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις-Βρούτσης γελάνε με το σούργελο του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες

Με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες, Συρμαλένιο, είχαν την ευκαιρία να γελάσουν χθες οι πρώην υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Βρούτσης.

Αφορμή η παρουσία του εν λόγω κ@λοτούμπα...

Έλληνας πληρώνει τους περισσότερους φόρους στη Βραζιλία

Ο Σίλβιο Σάντος είναι Ελληνο-βραζιλιάνος παρουσιαστής και επιχειρηματίας. Είναι ο ιδιοκτήτης του SBT, του δεύτερου μεγαλύτερου τηλεοπτικού δικτύου στην χώρα, αξίας περίπου 2,7 δις δολαρίων.

Πολιτικός Πολυάννα

Ανδρέας Πετρουλάκης

Ομολογώ ότι τον είχα αδικήσει τον Αλέξη Τσίπρα. Θεωρούσα ότι όλα αυτά τα χρόνια μας έλεγε ψέματα. Η αντιπολίτευσή του στις μνημονιακές κυβερνήσεις γεμάτες ψέματα, οι προεκλογικές του υποσχέσεις μεγάλα ψέματα, οι μήνες της διακυβέρνησής του ένα σωρό ψέματα. Μετά την τελευταία του συνέντευξη κατάλαβα ότι έκανα λάθος. Απλώς επρόκειτο για έναν πολιτικό με τις καλύτερες προθέσεις απέναντι στους ανθρώπους, που έβλεπε πάντα κάτι όμορφο και ελπιδοφόρο σε όλες τις δυσκολίες, καλόπιστο στις διαβεβαιώσεις των συνεργατών του, καλοπροαίρετο και από τη φύση του αισιόδοξο ότι θα βγάλει στην επιφάνεια τον καλό εαυτό του αντιπάλου του. Ένας αρχηγός Πολυάννα.

Κουίζ: Τι σχέση έχουν οι κουμπάροι της ΕΕΕΠ, ο ΟΠΑΠ και ο Βαρουφάκης;

Η κουμπαριά στην Ελλάδα παραδοσιακά είναι πολύ ισχυρός δεσμός. Αίματος μπορεί να μην είναι, αλλά πολλές φορές είναι ισχυρότερος.

Να για παράδειγμα τα κουμπαράκια της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) οι κύριοι Σοφοκλής Αλιφιεράκης και Δημήτρης Παναγέας. Κακό θα μου πείτε είναι δύο κουμπάροι να συμμετέχουν στο ίδιο όργανο. Όχι ασφαλώς.

ΦΕΚ-Νέοι νυχτερινοί διορισμοί... καθαριστριών φυσικά

Επειδή στο ΥΠΟΙΚ έχουν έλλειψη καθαριστριών μιας και όσες ξαναδιόρισαν τα ξύνουν, αφού έχουν σχεδόν παραιτήθεί και πάμε σε εκλογές, προσέλαβαν (νύχτα) άλλες 165 καθαρίστριες:

Ο χάρτης της Γης όπως δεν τον έχουμε δει ξανά -Ποια είναι η θέση της Ελλάδας [εικόνα]

Το πού βρίσκονται οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Γερμανία και όλες οι υπόλοιπες χώρες της υφηλίου είναι κάτι που μαθαίνει κανείς στο σχολείο. Το World Economic Forum αλλάζει τη γεωγραφία του πλανήτη και αναδιατάσσει τις θέσεις που έχουν οι χώρες και οι ήπειροι επί τη βάση του παγκόσμιου ΑΕΠ.

Βουλγαράκης: Και η «δεύτερη φορά Αριστερά» ίδια θα είναι

Δηκτικό σχόλιο κάνει με ανάρτηση του στο Facebook ο πρώην υπουργός κ. Βουλγαράκης μιλώντας για τις αντικρουόμενες απόψεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί ο Τσίπρας θα μπορούσε μέχρι και να χάσει την πρώτη θέση

Ντόπιοι και εξωτερικοί παρατηρητές προεξοφλούσαν περίπατο του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Στις εκτιμήσεις τους, όμως, παραλείπουν να συνεκτιμήσουν μια σημαντική για κόμμα της αριστεράς παράμετρο.

Η στιγμή που σκάφος που τρέχει με 150 χλμ. την ώρα, παίρνει τούμπες και γυρνάει ανάποδα [βίντεο]

Ενα απίστευτο ατύχημα με ταχύπλοο σκάφος, σημειώθηκε σε αγώνες στην Αυστραλία.

Συγκεκριμένα, το ταχύπλοο στο οποίο επέβαιναν οι διαγωνιζόμενοι από το Ντουμπάι που συμμετείχαν στο XCAT Gold Coast Grand Prix, έφερε τούμπες προς τα πίσω κατά τη διάρκεια του αγώνα και ενώ έτρεχε με 150 χλμ την ώρα.

Καμμένος και Τσίπρας κάνουν πως δεν ήξεραν για την offshore και τρώνε τον Χαϊκάλη γιατί τους πάει στον πάτο

«Προθεσμία» του έδωσε ο Τέρενς Κουίκ να φέρει τα χαρτιά - Το μεσημέρι πάει να δει τον Καμμένο - Σύμφωνα με πληροφορίες θα απομακρυνθεί γιατί το πρόβλημα αγγίζει το πρωθυπουργικό περιβάλλον και υπουργούς που γνώριζαν ακόμη και πριν μπει στην κυβέρνηση

Κεφαλογιάννης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την κωλοτούμπα της Κομανέτσι - ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα ξέσπασε στον αέρα ανάμεσα στην Θεανώ Φωτίου και τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα λαϊκιστών λέγοντας χαρακτηριστικά:

Κωνσταντινόπουλος προς ηρωίδα Φωτίου που έχει φάει τόνους χημικών: Πείτε μας τι πίνετε στον ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και την Θεανώ Φωτίου, στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του MEGA.

Το «έγκλημα» Παυλόπουλου και ο καφετζής της Κουμουνδούρου

Μετά την απειλή, τι λέω απειλή, μετά την «ατομική βόμβα» που έριξε ο Τσίπρας στην τελευταία συνέντευξή του ότι δεν θα είναι πρωθυπουργός αν δεν καταφέρει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί αλλά η Ελλάδα κινδυνεύει -πολιτικά- να μετατραπεί σε ένα νέο «Ναγκασάκι».

ΠΙΝΑΚΑΣ-Βρούτσης για τις μειώσεις των συντάξεων από τον Τσίπρα: Τα ψέμματα πληρώνονται

Με ειρωνικό τρόπο σχολιάζει μέσω twitter ο Γιάννης Βρούτσης, τις μειώσεις στις συντάξεις που ξεκινούν από σήμερα. Όπως τονίζει στον προσωπικό του λογαριασμό, οι συνταξιούχοι ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ «που υποσχόταν αυξήσεις!»

Προσεχώς: Μία από τα ίδια! Του Θανάση Μαυρίδη

Ο Αλέξης θέλει να βγει πρώτος και αυτοδύναμος για να εφαρμόσει την συμφωνία που ο ίδιος υπέγραψε.
 Αν δεν βγει πρώτος και αυτοδύναμος δεν θα συνεργαστεί με κάποιον και για να μας τιμωρήσει θα το γυρίσει και πάλι στο αντιμνημόνιο.

Μαντάς: Η εικόνα των γκάλοπ θα αλλάξει -Φαίνεται οι ΑΝΕΛ να μην μπαίνουν στη Βουλή

Η δεύτερη δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας (πανελλαδική αυτή τη φορά), οδήγησε τον πρώην γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μαντά, να μιλήσει για αμηχανία μπροστά στα δύσκολα διλήμματα που έχουν τεθεί.

Ο Μαρκαριάν στο Διάστημα!

Φέρει το όνομα του έως πρόσφατα προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας, Σέρχιο Μαρκαριάν. Είναι ο κοντινότερος στη Γη γαλαξίας που φιλοξενεί στο κέντρο του ένα κβάζαρ (ενεργό γαλαξιακό πυρήνα), απέχοντας περίπου 600 εκατομμύρια έτη φωτός.

ΝΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΡΕ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ! Αυξήθηκε το ημερήσιο ποσό συναλλαγών που εγκρίνουν οι τράπεζες

Αυξήθηκε το ημερήσιο ποσό συναλλαγών που εγκρίνουν οι τράπεζες

Η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών αύξησε το ποσό συναλλαγών που μπορούν να εγκρίνουν σε ημερήσια βάση οι ειδικές υποεπιτροπές των τραπεζών.

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ "ΑΠΟΔΟΧΗ"! 50 ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ βουλευτές, από τους 149, στηρίζουν Τσίπρα

Την στήριξή τους στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα εκφράζουν με κείμενο 50 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτό οι βουλευτές τάσσονται υπέρ της διενέργειας εκλογών το συντομότερο δυνατό και δηλώνουν «παρούσες και παρόντες με όλες μας τις δυνάμεις στην επόμενη ημέρα της πατρίδας».

ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! Κουίκ: Ο Χαϊκάλης έχει 24 ώρες για να αποδείξει όσα δηλώνει για την οff shore εταιρεία

Το θέμα με την off shore εταιρεία του Παύλου Χαϊκάλη συνταράσσει τους ΑΝΕΛ και σίγουρα δεν μπορεί να υποβαθμιστεί όπως επιθυμεί ο γνωστός ηθοποιός.

Αυτή είναι η νέα, υπηρεσιακή, κυβέρνηση -Ολα τα ονόματα

Ανακοινώθηκε μόλις η σύνθεση της νέας, υπηρεσιακής, κυβέρνησης, που υπό την πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου, θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.


Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ήταν loser της διαπραγμάτευσης

Τον χαρακτηρισμό του «loser» (σ.σ.: χαμένος) της διαπραγμάτευσης προσέδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα.

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΕΝΩ Η ΝΔ ΟΧΙ! Προς αναβολή, κατόπιν ενεργειών της ΝΔ, οδηγείται η επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση

Το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε η φημολογία ότι το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση θα ανέβει στο 23% φαίνεται οδήγησε τους ιθύνοντες σε δεύτερες σκέψεις.

Πιπιλή κατά Θάνου: Επελέγη ως Πρωθυπουργός γιατί υπήρξε συνδικαλίστρια και αντιμνημονιακή

Δριμεία επίθεση στην υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου εξαπέλυσε η Φωτεινή Πιπιλή.

«Είναι κρίμα που δεν μπορώ να χαρώ ως αγωνίστρια για τα δικαιώματα της γυναίκας...

ΒΙΝΤΕΟ-Πυροβολισμοί το πρωί κοντά στο σπίτι του Μεϊμαράκη

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες -Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ή ζημιές

Πυροβολισμοί ακούστηκαν λίγο μετά τις 6 το πρωί σήμερα στο Χαλάνδρι, στη διασταύρωση των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Βοιωτίας.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Στον «αέρα» έργα λόγω μη παράτασης ΕΣΠΑ 2007-2013

Κουφάρια έργων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία δεν θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν «βλέπει» η τοπική αυτοδιοίκηση μετά την ενημέρωση του υπουργείου Οικονομικών ότι απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το αίτημα της Ελλάδας για παράταση του ΕΣΠΑ 2007-2013. Τα έργα, τα οποία πραγματοποιούνται από την τοπική αυτοδιοίκηση (Περιφέρειες και Δήμοι) πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί ώς το τέλος του χρόνου για να καταβληθούν τα χρήματα από το ΕΣΠΑ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες.

ΜΠΕΕΕ! ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΔΙΑ! Μετά τις εκλογές ο «Γολγοθάς» των φορολογουμένων

Θα πληρώσουν 6 δισ μέσα σε 6 μήνες

Με έκρηξη ηφαιστείου μπορούν να συγκριθούν οι καυτές φορολογικές υποχρεώσεις που αρχίζουν να ξεπηδάνε από τον Αύγουστο και θα καταπιούν την αγορά στο προσεχές εξάμηνο.

Πανικός στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζεται σύσωμη να κουνήσει μαντίλι!

Άλλο ένα χτύπημα εκτιμάται ότι θα δεχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του Σαββατοκύριακού καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα μεγάλο κομμάτι της Νεολαίας του κόμματος αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρησή του.

ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ ΤΙΣ 24 ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ; Ρωμανιάς: Ο Τσίπρας επέλεξε πρόσωπα στη διαπραγμάτευση που δεν είχαν ιδέα από ασφαλιστικά

«Οπουδήποτε μπορώ να πάω αν κρίνω ότι αυτό εξασφαλίζει τους κανόνες της κοινωνικής ασφάλισης», ανέφερε ο Γιώργος Ρωμανιάς προσδιορίζοντας το κριτήριο που επέλεξε να προσχωρήσει στην Λαική Ενότητα.

Προεκλογική συγκέντρωση στη Ρηγίλλης ετοιμάζει ο Μεϊμαράκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποφάσισε να επιστρέψει στο σημείο αναφοράς της ΝΔ, στο κτίριο της οδού Ρηγίλλης, αριθμ. 18. Οχι, δεν ανοίγει ακόμη τα γραφεία για να γίνει η μετακόμιση του κόμματος, καθώς πρέπει να γίνουν πολλές εργασίες για να γίνει λειτουργικό, αλλά για... προεκλογική συγκέντρωση, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

Συντάξεις Τσίπρα-Καμμένου: Μειώσεις που θα φτάσουν τα 50 ευρώ από σήμερα! - Μεγαλύτερο μαχαίρι από τον Οκτώβριο!

- Σοκ θα πάθουν 2,6 εκατομμύρια συνταξιούχοι που θα δουν κι άλλη μείωση των συντάξεών τους!
- Από σήμερα στις συντάξεις Σεπτεμβρίου θα υπάρξει αύξηση των εισφορών υγειονομικής περίθαλψης
- Οι συντάξεις Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου θα μειωθούν κι άλλο αφού θα γίνουν οι αναδρομικές κρατήσεις από τον Ιούλιο!
- Δείτε παραδείγματα

Δημοσκόπηση ProRata: Στο 3,5% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, εκτός Βουλής o Καμμένος

Προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ με 3,5 μονάδες δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας ProRata για την Εφημερίδα των Συντακτών. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, όμως, ότι οι αναποφάσιστοι έρχονται... πρώτοι με 25,5%, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 23%.

Τα τρία «ντέρμπι» που δείχνει το πρώτο δημοσκοπικό κύμα

Πληροφορίες από τις δημοσκοπήσεις Alco, Metron Analysis, Rass και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Μικρό προβάδισμα του αποσυσπειρωμένου ΣΥΡΙΖΑ - Την τρίτη θέση διεκδικούν «Ποτάμι», ΧΑ, και Λαφαζάνης - Μάλλον μπαίνουν στη Βουλή ΠΑΣΟΚ και Λεβέντης, εκτός οι ΑΝΕΛ. του Καμμένου

Σε διάλυση η Νομαρχιακή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ - Παραιτήθηκαν 24 μέλη

Την παραίτηση τους υπέβαλλαν 24 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης, με τους 15 που ανήκαν στην Αριστερή Πλατφόρμα να προσχωρούν στη Λαϊκή Ενότητα.

Πάκης - Μεϊμαράκης διαψεύδουν ότι διαφώνησαν για την υπηρεσιακή κυβέρνηση

Δεν υπήρξε διαφωνία μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη, για το σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης.

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ; Χωριό της λεβεντογέννας Κρήτης χρωστάει 250.000 ευρώ για νερό!

Υπάρχουν δημότες που δεν έχουν πληρώσει λογαριασμό νερού την τελευταία πενταετία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιχείρησης

Πληρώνει αλλά ...

«Χ»αστούκι στον Παναθηναϊκό-Πέρασε ο ΠΑΟΚ–Αποκλείστηκε ο Ατρόμητος

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με την φωτιά και... κάηκε. Αποκλεισμός από την Ευρώπη για τον ΠΑΟ και έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο του στην Λεωφόρο.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Η Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο υπ. Τουρισμού

Το όνομα... έκπληξη της υπηρεσιακής κυβέρνησης είναι αυτό της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία αναμένεται να οριστεί υπουργός Τουρισμού, μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών.