14 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Γυμνόστηθες Femen τρώνε τρελό ξύλο σε μουσουλμανικό συνέδριο!

Τι νόμιζαν ότι έχουν να κάνουν με κυριλέ Γερμανούς ή γάλλους Αστυνομικούς που τις παίρνουν αγκαλιά για να τις διώξουν;

Χαμός επικράτησε σε μουσουλμανικό συνέδριο στην περιοχή Pointoise, κοντά στο Παρίσι, όταν ανέβηκαν στη σκηνή δύο γυμνόστηθες ακτιβίστριες των Femen.

ΒΙΝΤΕΟ-Της πο@τανας στο Mega με την Ζωή -Πλακώθηκε με Πρετεντέρη, Σαράφογλου, Ευαγγελάτο

Με όποιον βρήκε... μπροστά της τα έβαλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ακούστηκαν απίστευτοι διάλογοι στον «αέρα», με την πρόεδρο της Βουλής να κατηγορεί την Μαρία Σαράφογλου, τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο ότι ψεύδονται και πως παραποιούν τις δηλώσεις της, μεταξύ άλλων.

Bίντεο: Δείτε την δολοφονία σοκ Κολομβιανής δημοσιογράφου

Μια κάμερα ασφαλείας καταγράφει το συγκλονιστικό γεγονός της δολοφονίας μιας γνωστής Κολομβιανής δημοσιογράφου η οποία δολοφονείται μέρα μεσημέρι από έναν εκτελεστή που προφανώς εκτελεί συμβόλαιο θανάτου

Μεϊμαράκης: Δεν είναι σωστός ο υπολογισμός του ΣΥΡΙΖΑ για τις γερμανικές επανορθώσεις

Με δήλωσή του στο Spiegel OnLine, o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αμφισβήτησε ότι το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από την κατοχική περίοδο ανέρχεται σε 278 δις. ευρώ, όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, στηριζόμενος σε υπολογισμούς της κοινοβουλευτικής επιτροπής που είχε συσταθεί για το θέμα αυτό.

16.000 € τον χρόνο για τα ιδιωτικά του Τσίπρα απ'τα λεφτά των φορολογουμένων

Ενώ στα λόγια κόπτεται υπέρ των δημοσίων και έβαλε 23% στα φροντιστήρια

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι απόφοιτος Πολυκλαδικού Λυκείου, επιτυχών μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ» και, άρα, «κάτι παραπάνω ξέρει από τη δημόσια και δωρεάν παιδεία σε αντίθεση με την ψευδο-ελίτ που ευθύνεται για την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας», έγραφε προ διετίας ένα ελεγχόμενο από την Κουμουνδούρου ιστολόγιο σε ένα μοναδικά «δοξαστικό» κείμενο για τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλλον εκτίθεται αναδρομικά με την απόφασή του να στείλει τα παιδιά του σε δύο από τα πλέον ακριβά ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της Αθήνας.

Δημοσκόπηση Metron Analysis! «Ισοπαλία» ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ-Δημοφιλέστερος ο Μεϊμαράκης

Οι αναποφάσιστοι θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, που καταγράφει το «θρίλερ» δείχνοντας την απόλυτη ισοπαλία ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΔΙΑ! Ο Λεβέντης ήταν καλεσμένος στον ΑΝΤ1, αλλά πήγε στον Alpha!

Οι γρήγοροι ρυθμοί της προεκλογικής περιόδου και οι πολλές τηλεοπτικές προσκλήσεις φαίνεται ότι έχουν «ζαλίσει» τον Βασίλη Λεβέντη ο οποίος σήμερα μπέρδεψε τα στούντιο!

ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΣΙΡΠΑ! Μπάχαλο με τον : Ισχύει κανονικά ο ΦΠΑ σε σχολεία και φροντιστήρια

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων συνεχίζει να προετοιμάζεται για την είσπραξή του παρά τις εξαγγελίες Τσίπρα περί παγώματος του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση - Μέχρι 30 Νοεμβρίου πρέπει να αποδοθεί ο φόρος 23% στο δημόσιο

Ξανά στη Δικαιοσύνη το λαμόγιο Α. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ; Είχε απαλλαγεί με βούλευμα

Αναίρεση ζήτησε να ασκηθεί η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου στο απαλλακτικό βούλευμα με κατηγορούμενο τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.

ΜΑ ΑΦΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ_ΚΟΤΖΙΑΣ ΑΣΚΗΣΑΝ ΒΕΤΟ ΚΑΙΜ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ! Παρατείνονται για 6 μήνες οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας

Ένα από τα πρώτα ψέμματα του Τσίπρα και του γελοίου Κοτζιά... ότι άσκησαν βέτο και δεν επεκτάθηκε η διάρκεια του εμπάργκο εναντίον της Ρωσίας... Εμείς τότε φωνάζαμε ότι λένε ψέμματα, αλλά όλα τα ΜΜΕ σε "φάση γλυψίματος του ΣΥΡΙΖΑ" αναπαρήγαγαν σαν παπαγάλοι τις αηδίες Κοτζιά

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε σήμερα να παρατείνει κατά έξι μήνες, μέχρι την 15η Μαρτίου 2016, τις κυρώσεις σε βάρος Ρώσων αξιωματούχων και ηγετικών στελεχών των ανταρτών της ανατολικής Ουκρανίας λόγω της εμπλοκής τους στις συγκρούσεις.

ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ! Τι είπε ο Λεβέντης στον Μεϊμαράκη στο αεροδρόμιο

Το διάλογο που είχαν στην τυχαία συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Ευάγγελο Μεϊμαράκη στο Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, αποκάλυψε ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

Απίστευτο: Ομιλήτρια στην κεντρική συγκέντρωση της ΛΑΕ η Ζωή – Ο Λαφαζάνης απλώς θα... χαιρετήσει

Είναι σίγουρα μια πρωτοτυπία: Για πρώτη φορά αρχηγός κόμματος δεν θα είναι ομιλητής στην κεντρική προεκλογική του εκδήλωση, αλλά ένας συνεργαζόμενος. Για την ακρίβεια συνεργαζόμενη.

ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ!Ραχήλ: Καλή αντάμωση στα γουναράδικα...

Τη φράση που χρησιμοποιούσε ο Άρης Βελουχιώτης και που είχε πει στη βουλή ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, προκαλώντας αντιδράσεις, επικαλέστηκε η Ραχήλ Μακρήσε ανάρτησή της στο Facebook.

Στόκος Αλβανός υφυπουργός: «Οι ομογενείς της Χειμάρρας να μπουν σε βάρκες και να πάνε στα νησιά του Ιονίου!»

«Εξωφρενική» δήλωση από τον πρώην υφυπουργό Άμυνας της γείτονος και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Ράμα - Στέλνει στην... εξορία τους ομογενείς της Χειμάρρας, «ανάβοντας φωτιές» σε διπλωματικό επίπεδο

ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΡΟΕΔΡΕ! Λεβέντης κλαίγοντας: Θα μετονομάσω τη Θεσσαλονίκη σε "Ιερά Πόλη"

Για όλους και για όλα μίλησε ο Βασίλης Λεβέντης στον RealFm Θεσσαλονίκης 107, 1. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Μπάμπη Τζιομπάνογλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έθεσε ως ελάχιστο στόχο για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου το 8%, ενώ από τη Θεσσαλονίκη είπε ότι ζητάει 20%.

Η Νίτσα Μαρούδα, η πεθερά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, εξομολογείται για τον πρόεδρο της ΝΔ

Άγνωστες πτυχές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αποκάλυψε η πεθερά του προέδρου της ΝΔ, Νίτσα Μαρούδα.

Ο Μητρόπουλος δεν σταματά να «πυροβολεί»: Αλλα 6 βάρβαρα μέτρα της περήφανης αριστερής διαπραγμάτευσης

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στο υπουργείο εργασίας και στον Αλέξη Μητρόπουλο, ο οποίος μετά την ανακοίνωση του γενικού γραμματέα Αντρέα Νεφελούδη περνά στην αντεπίθεση, παρουσιάζοντας «άλλα έξι επιπλέον βάρβαρα μέτρα της περήφανης Αριστερής Διαπραγμάτευσης».

Επιχειρηματίας της λίστας Λαγκάρντ πλήρωσε σήμερα το πρωί μισό εκατομμύριο ευρώ

«Φωτιά»....στα πόδια κάποιων έβαλε το ταξίδι των εισαγγελέων στο Παρίσι και η λήψη κατάθεσης από τον Ερβέ Φαλτσιανί.

Επεισόδια με ΜΑΤ και μεταλλωρύχους που περιμένουν Τσίπρα-Μεϊμαράκη έξω απ' την ΕΡΤ [βίντεο]


Οι μεταλλωρύχοι χτυπούν τα κράνη τους στην άσφαλτο και φωνάζουν συνθήματα κατά της προηγούμενης κυβέρνησης και του τέως υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνου Σκουρλέτη, ενώ νωρίτερα βρέθηκαν έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στη λεωφόρο Μεσογείων

Νέο χτύπημα ΑΡΚΑ λίγο πριν τις εκλογές-Το «καυτό» σχόλιο για την πολιτική… σταθερότητα

Με ακόμη ένα καυστικό σκίτσο ο γνωστός σκιτσογράφος «Αρκάς», σχολιάζει την «καυτή» επικαιρότητα, ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΙΝΗΤΑ! Capital controls: «Επιστρέφουν» και οι πληρωμές σε Paypal και Ebay μέσω ίντερνετ

Μέσα στην ημέρα (ή πιθανώς και αύριο) αναμένεται η έκδοση νέας υπουργικής απόφασης που θα προβλέπει περαιτέρω χαλάρωση των capital controls. Αν και δεν θα αυξηθεί το όριο αναλήψεων των 420 ευρώ την εβδομάδα, οι νέες διατάξεις σκοπό έχουν κυρίως την διευκόλυνση της τροφοδοσίας της αγοράς, με βάση και όσα είχε προαναγγείλει την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξη τύπου ο υπουργός Οικονομίας κύριος Νίκος Χριστοδουλάκης.

Κανόνες για «συντεταγμένη» χρεοκοπία εντός Ευρωζώνης ζητά ο Σόιμπλε

Τι προβλέπει το σχέδιο του γερμανού υπουργού για κούρεμα ομολόγων, ένταξη στον ESM και κρατικά ομόλογα

Το Βερολίνο έθεσε επισήμως στην ατζέντα το θέμα της χρεοκοπίας των κρατών μελών της ευρωζώνης, η οποία θα πρέπει να αποτρέπει τις οικονομικές και τις κοινωνικές επιπτώσεις των ακραίων προγραμμάτων λιτότητας.

Τέλος τα ταξίδια για την airfasttickets

Τίτλοι τέλους για την εταιρεία airfasttickets καθώς το γνωστό διαδικτυακό, ταξιδιωτικό πρακτορείο «κατέβασε» την επίσημη ιστοσελίδα του και παραμένει ανενεργό τον τελευταίο μήνα με τους 110 εργαζόμενους να έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας από τον Ιούλιο.

Το χρυσόψαρο πρωταγωνιστής σε σποτ του ΚΚΕ (Δείτε το βίντεο)

Το ΚΚΕ κυκλοφόρησε το νέο του προεκλογικό σποτ με πρωταγωνιστή ένα χρυσόψαρο.

Το χρυσόψαρο βρίσκεται μια γυάλα, την ώρα που ακούγεται η ψήφιση των μέτρων του τρίτου μνημονίου από τη Βουλή και τους πολιτικούς αρχηγούς να λένε «Ναι».

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ

Η αιφνίδια απόφαση για τη διακοπή εργασιών στο συγκρότημα της «Ελληνικός Χρυσός»
θα κριθεί στα δικαστήρια όπου έχει προσφύγει η εταιρεία.

Ο λογαριασμός ενός επτάμηνου

Η ιδρυτική πράξη της προσφάτως παραιτηθείσας κυβέρνησης θα πρέπει να θεωρηθεί η εγκύκλιος του υποστράτηγου Γεωργίου Νίτσα η οποία δημοσιεύθηκε στις 3 Μαρτίου. Αυτό το έγγραφο αξίζει τον τίτλο του ως ιδρυτικού της κυβερνήσεως γιατί για πρώτη φορά και επισήμως εγκαινιαζόταν μια πολιτική που εμπεριείχε τα δύο θεμελιακά χαρακτηριστικά όλων των βασικών πολιτικών που ακολούθησε η κυβέρνηση Τσίπρα, ένας καταστροφικός συνδυασμός κυνισμού και ιδεοληψίας.

Αυτό είναι το πιο «μαγικό» μέρος για διακοπές – Ο Κόπερφιλντ νοικιάζει το νησί του για 50.000 ευρώ το βράδυ [εικόνες]

Γαλάζια νερά, πράσινο, πέντε πολυτελή σπίτια και δεκάδες χλιδάτες παροχές. Tο ιδιωτικό νησί του μάγου Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ανοίγει τις «πύλες» του για να σας φιλοξενήσει.

Τι θα συμβεί αν καεί όλο το πετρέλαιο και τα υπόλοιπα ορυκτά καύσιμα

Αν η ανθρωπότητα κάψει όλο το πετρέλαιο και τα άλλα αποθέματα ορυκτών καυσίμων που υπάρχουν στο υπέδαφος, τότε ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Τουλάχιστον 10 τρισεκατομμύρια τόνοι (10.000 γιγατόνοι) άνθρακα θα απελευθερώνονταν στην ατμόσφαιρα και θα μπορούσαν τότε να λιώσουν σχεδόν όλοι οι πάγοι της Ανταρκτικής, αλλά και της μικρότερης Γροιλανδίας. Αυτό, θα είχε ως συνέπεια να ανέβει η στάθμη των θαλασσών 50 έως 60 μέτρα σε ένα διάστημα μερικών χιλιάδων ετών.

Πώς η Συριζαίικη παραγωγική ανασυγκρότηση κατέστρεψε τη βιομηχανία

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Προ ημερών στο Λονδίνο στο περιθώριο του ελληνικού Roadshow, επικεφαλής ελληνικής εταιρείας σχολίαζε τις επιδόσεις της απερχόμενης κυβέρνησης. Και προκάλεσε αίσθηση η δριμύτητα των χαρακτηρισμών που χρησιμοποίησε για τα έργα και ημέρες του υπουργείου παραγωγικής ανασυγκρότησης, στο οποίο είχε υπαχθεί και το χαρτοφυλάκιο της βιομηχανίας.

ΦΩΤΟ: Ο κορυφαίος υποψήφιος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Δείτε τι «δουλειά» κάνει

Λέγεται Αναστασιάδης Τάσος και είναι υποψήφιος στη Β' Αθήνας. Μεταξύ χημικών, καθηγητών, μηχανικών, έστω και συνδικαλΗστών, εμφανίζεται ο γίγαντας και δηλώνει ότι η δουλειά που κάνει είναι:

ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ με Τσίπρα και guest τον Σαμαρά! (VIDEO)

Ο Σαμαράς φταίει για το μνημόνιο που υπέγραψε ο Τσίπρας! Τ' ακούσαμε κι αυτό! Ο Σαμαράς έριξε το ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% και ο Τσίπρας το πήγε στο 23% αλλά ο Σαμαράς φταίει και ο Τσίπρας διαπραγματεύτηκε... ΜΠΕΕΕΕ ΓΙΔΙΑ! 

Προσωποκεντρικό και με σύνθημα "Στις 20 Σεπτέμβρη ψηφίζουμε πρωθυπουργό" βγήκε σήμερα το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών. Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα υπάρχει και ένα πρόσωπο έκπληξη: ο Αντώνης Σαμαράς.

Δείτε το βίντεο που αποθεώνουν τον Σάκη Ρουβά στο λιμάνι της Τήνου

Στην Τήνο βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς, καθώς ετοιμάζει για το νέο του τραγούδι ένα μοναδικό βίντεο κλιπ.

Στο νησί επικράτησε ενθουσιασμός από την άφιξη του Σάκη Ρουβά -αν και δεν ήταν γνωστό πως θα μεταβεί εκεί για τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ.

ΜΠΕΕΕΕ ΓΙΔΙΑ! Στη λίστα Λαγκάρντ ο εφοπλιστής που «φιλοξενούσε» τον Τσίπρα στη βίλα του

Η βίλα του Σουνίου στην οποία διέμενε από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο η οικογένεια του τέως πρωθυπουργού ανήκει στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ και η κόρη του είναι βουλευτής της ΝΔ... Τι έχει να πει τώρα ο Αλεξάκης που έχει χαρακτηρίσει συλλήβδην λαμόγια όσους είναι στη λίστα Λαγκάρντ; 

Σε προεκλογικό χαρτί θεμάτων διαπλοκής και διαφθοράς αναδεικνύει την υπόθεση των ελέγχων της λίστας Λαγκάρντ ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ελληνικής καταγωγής η «Miss America»!

Η καστανή καλλονή που κατέκτησε με την ομορφιά της όλη την Αμερική πήρε τ'όνομά της, από την Ελληνίδα γιαγιά της, Βασιλική! Η ερώτηση-παγίδα που της τέθηκε και η έξυπνη απάντηση της 21χρονης που στέφθηκε «Miss America»

Ελληνικής καταγωγής είναι η νέα «Miss America», η 21χρονη Betty Cantrell, που πήρε το όνομα της γιαγιάς της, Βασιλικής.

Το επιτελείο Λαφαζάνη στη μάχη του... Νομισματοκοπείου

Ποιοι είναι οι μαχητικοί 30ρηδες που εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να συνταχθούν με την Λαϊκή Ενότητα - Βρίσκονται πίσω από την πιο ευρηματική και πρωτότυπη προεκλογική καμπάνια με τον ταξιτζή και τη Ζωή με το λάστιχο

Είναι νέοι, ωραίοι, πρώην Συριζαίοι και τώρα βρίσκονται στο πλευρό του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη. Αποτελούν τα φρέσκα μυαλά που επέλεξαν να συνταχθούν με τη Λαϊκή Ενότητα.

Πάγκαλος: Ως πότε πια οι παλικαρισμοί και τα διακυβεύματα του κυρίου Τσίπρα;

Έπαιξε ή όχι τη χώρα στα ζάρια, κι αν όχι τότε ποιο είναι το διακύβευμα, αναρωτιέται ο πρώην υπουργός στο νέο του κείμενο

Ως πότε πια οι παλικαρισμοί και τα διακυβεύματα του κυρίου Τσίπρα αναρωτιέται ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος στο νέο κείμενο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του. Εστιάζοντας στο τι συνέβη τελικά στη διαπραγμάτευση, αν ο Τσίπρας έπαιξε τη χώρα στα ζάρια, σαν να παίζει τάβλι, μονόπολι ή μπαρμπούτι, όπως γράφει χαρακτηριστικά, καταλήγει στο εξής:

Το Υπουργείο Εργασίας διαψεύδει τον Μητρόπουλο – Τα λέει λόγω του αποκλεισμού του από τα ψηφοδέλτια

Απάντηση σε πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Μητρόπουλου έδωσε μέσω ανακοίνωσής του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Νεφελούδης.

Νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι ο φίλος του "Τίγρη" πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού

[Στενός φίλος του Μελισσανίδη ο πρώην Πρόεδρος του Αχαρναϊκού που πληροφορίες τον ήθελαν να κρύβεται στο εξωτερικό (η γυναίκα του είχε δηλώσει εξαφάνιση) λέγεται ότι είχε εμπλοκή σε κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων]

Νεκρός βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού Γιώργος Μωυσιάδης σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της Πάρνηθας, χτυπημένος με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Κεραυνός εν αιθρία στην Αγγλία: Ο μαρξιστής Τζέρεμι Κόρμπιν είναι ο νέος ηγέτης των Εργατικών

Είναι αντισυμβατικός. Είναι ορκισμένος σοσιαλιστής. Δεν θέλει να λέει τη λέξη «λιτότητα» ούτε στον ύπνο του. Είναι ο Τζέρεμι Κόρμπιν. Ο νέος ηγέτης του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας.

Αυτός είναι ο 17χρονος που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του - Σπαραγμός στο facebook!

- Ο 15χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο Γιώργο οδηγείται στον εισαγγελέα με τη μητέρα του
- ''Φίλε μην το κάνεις, μην πυροβολήσεις'' του φώναζαν οι συμμαθητές του, που ήταν μπροστά στο έγκλημα
- Τι ανέφερε στους αστυνομικούς ο ανήλικος δράστης και τι κρύβεται πίσω από τηδολοφονία του μαθητή
- Φρούριο η περιοχή με τους αστυνομικούς να φοβούνται και να προσπαθούν να προλάβουν αντίποινα
- Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας - Συνεχείς καταθέσεις από πρόσωπα κλειδιά της υπόθεσης

Εμφυλιοπολεμική δήλωση Τσίπρα: «Στις 20 Σεπτέμβρη ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν»

Με μια απίστευτα διχαστική έκφραση που θυμίζει πολύ σκοτεινές παλαιές εποχές, ο Αλ.Τσίπρας διολισθαίνει σε άγρια πόλωση προκειμένου να συσπειρώσει τα πιο ακραία στοιχεία

ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ! Έξαλλη η Μανωλίδου για την παραποιημένη φωτογραφία της με τον Άδωνι!

Έξαλλη και με το δίκιο της είναι η Ευγενία Μανωλίδου με μια παραποιημένη φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες η μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ στα social media και είναι παραποιημένη και μάλιστα με τρόπο που δηλώνει κακοήθεια...

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ-Ο Βαρουφάκης φόρεσε το σφυροδρέπανο -Το σχέδιο Β για την Ελλάδα [εικόνες]

Με το εμβληματικό σφυροδρέπανο στο πέτο του σακακιού του και κρατώντας ένα κόκκινο φουλάρι, ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε αισθητή την παρουσία του στα 80χρονα της γαλλικής εφημερίδας της Αριστεράς «L'Humalite».

Mια αναπάντεχη συνάντηση: Το τετ α τετ Μεϊμαράκη-Λεβέντη [εικόνα]

Οι πολιτικοί αρχηγοί, αυτές τις ημέρες, «οργώνουν» την Ελλάδα για τις ανάγκες των προεκλογικών εκδηλώσεών τους. Κάποια στιγμή τυχαίνει να ανταμωθούν και οι δρόμοι τους.

Για την τιμή της αδερφής του σκότωσε ο 15χρονος τον 17χρονο στην Κάτω Αχαΐα

«Πείραζε την αδερφή μου και τον εκδικήθηκα», ήταν τα λόγια του ανήλικου δράστη - Χωρίς να πει κουβέντα πυροβόλησε το παιδί που έτρεχε να ξεφύγει, λένε οι μαρτυρίες - Πώς έγιναν όλα

«Πείραζε την αδερφή μου και τον εκδικήθηκα» ήταν τα λόγια του 15χρονου στις αστυνομικές αρχές, παρότι στην αρχή δήλωνε πως ήταν εκείνος το θύμα αφού ο 17χρονος τον εκφόβιζε.

Το απομακρυσμένο νησί στο οποίο η Νορβηγία σχεδιάζει να στείλει τους πρόσφυγες -Είναι γεμάτο αρκούδες [εικόνες]

Στο αρχιπέλαγος του Σβάλμπαρντ, μία από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου όπου ο πληθυσμός των πολικών αρκούδων υπερβαίνει αυτόν τον μόνιμων κατοίκων, σχεδιάζει να στείλει η Νορβηγία τους πρόσφυγες που θα καταφθάσουν στη χώρα.

Νέο θερμό επεισόδιο -Η Ζωή απαγόρευσε την είσοδο των συμβασιούχων στη Βουλή

Θερμό ήταν το κλίμα έξω από τη Βουλή, το πρωί της Δευτέρας, με τους συμβασιούχους του καναλιού να μην μπορούν να εισέλθουν εντός αυτής.

Βορίδης: Εγγυόμαστε τη σταθερότητα της χώρας -Αλαζονικός ο ΣΥΡΙΖΑ

Για κυβέρνηση μακράς πνοής, έκανε λόγο τη Δευτέρα ο Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm, ο κ. Βορίδης επισήμανε πως είναι ανάγκη να υπάρξει μια κυβέρνηση που θα έχει πλήρες πρόγραμμα και  θα εφαρμόσει όχι μόνο αυτά που προβλέπει το Μνημόνιο.

Πόσες χιλιάδες ευρώ στοίχισε στην ΕΡΤ το σκηνικό για το debate;

Στο στούντιο της ψηφιακής τηλεόρασης στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής θα μεταφερθούν οι αθλητικές εκπομπές της ΕΡΤ μόλις ετοιμαστεί το νέο σκηνικό, η κατασκευή του οποίου ανατέθηκε στη ΣΕΤ ΛΑΜΠ ΙΚΕ έναντι 1.800 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.

Ο Τζόκοβιτς με τον κινηματογραφικό... "Λεωνίδα" φωνάζουν : This is Sparta - ΒΙΝΤΕΟ

Γνωστός φιλέλληνας ο Νόλε κατέκτησε το US Open με αντίπαλο τον Ρότζερ Φέντερερ και όταν πλησίασε στις κερκίδες φώναξε "This is Sparta" δίνοντας ελληνικό χαρακτήρα στον θρίαμβό του.

Πυρά της Εισαγγελίας για την εκμετάλλευση της κατάθεσης Φαλτσιανί από ΣΥΡΙΖΑ

Με επίσημη ανακοίνωση απάντησε η εισαγγελία πρωτοδικών στο θόρυβο που δημιουργήθηκε από την κατάθεση του Ερβέ Φαλτσιανί στους 4 εισαγγελείς αλλά και τη χρήση της ενέργειας αυτής από τον ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική αρένα.