28 Σεπτεμβρίου 2015

Θεσσαλονίκη; Τα γυμνά της οπίσθια αποκαλύφθηκαν στην πασαρέλα! ΦΩΤΟ

Πολλοί θα ήταν οι άνδρες που... ευγνωμονούσαν τον σκύλο που ανέβηκε στην πασαρέλα, την ώρα που μοντέλα παρουσίαζαν ρούχα από ανακυκλώσιμα υλικά, στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Διάσημη Ολυμπιονίκης παραδέχεται: «Πάντα κάνω σ@ξ πριν τον αγώνα» [βίντεο]

Η Ρόντα Ρουσεϊ είναι η πιο διάσημη αθλήτρια ΜΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η πρώτη Αμερικανίδα που κατέκτησε μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο τζούντο. Με μια δήλωσή της μάλιστα, ήρθε να καταρρίψει έναν μύθο που επικρατεί γύρω από την προετοιμασία ενός αγώνα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ! Τι σου είναι η πουτ@να η ζωή ρε Αλέξη!

Πριν 19 χρόνια διαδήλωνε ενάντια στην επίσκεψη Κλίντον... τώρα συγκρούεται με "τον κόσμο του χθες":

ΦΩΤΟ-Πριν τον Ομπάμα ο Τσίπρας «συνάντησε» και την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Κυκλοφορεί στο Facebook αυτή η εκπληκτική φωτογραφία , προφανώς προϊόν φωτομοντάζ, με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να κοντοστέκεται και να κοιτάζει με ευχαρίστηση την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ…

ΝΕΑ "ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ! Νίκος Χατζηνικολάου: Κάκιστη η εικόνα που εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία

Είναι προφανές ότι η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα είναι αυτή που τον ενοχλεί περισσότερο απ' όλες

«Η εικόνα που εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία στο δρόμο για την εκλογή νέου αρχηγού είναι μία κάκιστη εικόνα», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και συνέχισε: «Πάρα πολλές υποψηφιότητες. Δεν είναι καλή η εικόνα αυτή για τη Νέα Δημοκρατία».

ΞΕΠΕΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ! Τα ξημερώματα, στα όρθια τετ α τετ του λεπτού για Τσίπρα - Ομπάμα

Προφανώς και ο Ομπάμα θα περάσει απ' όλα τα τραπέζια να χαιρετίσει όλους τους ηγέτες που θα παρευρίσκονται... αυτό οι ΣΥΡΙΖΑίοι το βαφτίζουν συνάντηση

Τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται να συναντήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τον Αμερικανό Πρόεδρο κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου που παραθέτει στον Λευκό Οίκο ο Μπαράκ Ομπάμα προς τιμήν των ηγετών που μετέχουν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Η ΝΔ για τα γέλια που προκάλεσε ο Τσίπρας στις ΗΠΑ

 Η ΝΔ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι στις ΗΠΑ αντί να υποστηρίξει την ανάπτυξη διέπραξε το ακριβώς αντίθετο αφού παρέπεμψε στο αόριστο μέλλον για ένα μόνιμο σύστημα φορολόγησης και αφετέρου κατήγγειλε ότι υπάρχουν "διεφθαρμένες σχέσεις" στην προσέλκυση επενδύσεων.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο τραγικός Τσίπρας και το ειρωνικό γέλιο των επενδυτών

Ήταν κι εκείνο το γέλιο των παριστάμενων πολιτικών, επενδυτών και διαμορφωτών της κοινής γνώμης… Ο κ. Αλέξης Τσίπρας ήταν τραγικός στην συνομιλία του με τον Μπιλ Κλίντον κατά την διάρκεια του 10oυ ετήσιου συνέδριό του Clinton Global Initiative που έγινε την Κυριακή (27.9.2015).

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ... επιβεβαίωσε το σκληρό π@ρνό στον Προαστιακό! Ψάχνουν τον "υπεύθυνο"

Έρευνα για την εικόνα από σκληρό π@ρνό που εμφανίστηκε σε οθόνη του σταθμού "Δουκίσσης Πλακεντίας" του Προαστιακού έχει ήδη αρχίσει, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που επιβεβαίωσε το ατυχές περιστατικό.

Η ΝΔ απαντά στον υπασπιστή Άκη που έκαναν νύχτα Α/ΓΕΕΘΑ οι Καμμένος-Τσίπρας

Αντίδραση της ΝΔ στα όσα είπε ο Α/ΓΕΕΘΑ και δημοσίευσε το Onalert.gr σχετικά με την προεκλογική αντιπαράθεση για τα υποβρύχια.

Το γραφείο Τύπου της ΝΔ σε σχόλιό του αναφέρει:

ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ1 Τώρα το ρεντίκολο του Καραμανλή τσακώνεται με τον Λεβέντη

Ένα αινιγματικό tweet ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος. Σε αυτό «κάρφωσε» κάποιους πολιτικούς αρχηγούς λέγοντας ότι τον....

ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Αυτά είναι τα 6 πρώτα νησιά που παίρνουν πούλο ΣΥΡΙΖΑ και χάνουν το προνόμιο του μειωμένου ΦΠΑ

Οι έξι πλέον τουριστικοί νησιώτικοι προορισμοί της χώρας χάνουν πλέον το προνόμιο του μειωμένου ΦΠΑ και εναρμονίζονται με τους συντελεστές της υπόλοιπης χώρας, κατ' εφαρμογήν της συμφωνίας με τους δανειστές.

Το αινιγματικό tweet Βουλγαράκη για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ

Κανείς δεν θα κλάψει Γιώργο... πίστεψέ με!

Με ένα αινιγματικό tweet «χτύπησε» ο Γιώργος Βουλγαράκης. Ο πρώην υπουργός που έχει εκδηλώσει ανοικτά τη στήριξή του στο πρόσωπο του Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για την ηγεσία της ΝΔ.

Ο Τζιτζικώστας απαντά για το ασυμβίβαστο να εκλεγεί πρόεδρος: «Προς δήθεν ανησυχούντες...»

Μαίνεται στο παρασκήνιο η μάχη για την ηγεσία της ΝΔ και ο υποψήφιος Απόστολος Τζιτζικώστας απάντησε σε όσους τον κατηγορούν ότι εχει ασυμβίβαστο εκλογιμότητας.

ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ TWITTER! Οι ασυναρτησίες Καμμένου στον Μεϊμαράκη μέσω Twitter

Ένα αινιγματικό tweet (από τις συνήθεις αρλούμπες που γράφει υπονοώντας κάτι σημαντικό) το οποίο απευθύνεται στον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη έκανε ο Πάνος Καμμένος.

Σχέδια για ενοποίηση ΑΦΜ, ΑΔΤ και ΑΜΚΑ

Ενοποίηση Αριθμού Φορολογικού Μητρώου, Αριθμού Δελτίου Ταυτότητας και Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Παραπολιτικά".

Επιβάτης καταγγέλει ότι έπαιζε π@ρνό στις αποβάθρες του προαστιακού

Σκληρό π@ρνό έπαιζαν οι οθόνες που βρίσκονται στις αποβάθρες του προαστιακού στον σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας, όπως τουλάχιστον καταγγέλλουν επιβάτες.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ; Έξαλλος ο Βαγγέλης με τον Παπαμιμίκο που στηρίζει Τζιτζικώστα

Δυσαρέσκεια για τον γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο, διαρρέει το περιβάλλον του πρόεδρου του κόμματος Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη θεωρούν «ανεπίτρεπτο και ασυμβίβαστο, ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ και γραμματέας του κόμματος να τάσσεται υπέρ κάποιου υποψηφίου».

Βουλή: «Όλοι οι άνθρωποι» του Τσίπρα στα κρίσιμα πόστα - Αφήνουν εκτός τους «53»

Σε στελέχη της απολύτου εμπιστοσύνης του θα αναθέσει ο πρωθυπουργός τους επιτελικούς ρόλους της Βουλής - Δείτε τα ονόματα που «παίζουν» πιο δυνατά για την αντιπροεδρία και τις επιτροπές

Άνοιξε το γυμνάσιο στην Ίμβρο για πρώτη φορά έπειτα από σαράντα χρόνια

Ένα αίτημα του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου του νησιού, γίνεται πραγματικότητα σήμερα, μετά από σαράντα χρόνια

Το γυμνάσιο της Ίμβρου άνοιξε σήμερα, για να υποδεχθεί τους δέκα πρώτους μαθητές του, μετά από σαράντα χρόνια.

ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΟΥ! Λίλα: Σχημάτισα τη σημαία της Aλβανίας, θα το ξανακάνω

«Αυτοί νόμισαν ότι έκανα το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας. Δεν με νοιάζει. Εγώ θα κάνω το ίδιο πράγμα παντού κάθε φορά που θα σκοράρω. Σχημάτισα τη σημαία της χώρας μου. Μόνο αυτο...».

Συνεχίζεται το κράξιμο Ιερώνυμου στην προβατίνα του ΣΥΡΙΖΑ

Σε υψηλούς τόνους συνέχισε την κόντρα με την Σία Αναγνωστοπούλου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος από την Κομοτηνή την οποία επισκέφθηκε σήμερα. Το ζήτημα που ανέκυψε πρόσφατα για τη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών στα σχολεία ήταν η αφορμή.

Γιατί σέρβιραν σκουπίδια σε γεύμα για τους παγκόσμιους ηγέτες στη Νέα Υόρκη

Οταν αυτοί οι άνθρωποι μαζεύονται γύρω από ένα τραπέζι, τους σερβίρουν προσεγμένα πιάτα, με υλικά συνήθως πανάκριβα. Αυτή τη φορά όμως οι παγκόσμιοι ηγέτες έφαγαν... σκουπίδια.

Νέα στοιχεία- σοκ για τις απώλειες ΦΠΑ – Η Κομισιόν διαπιστώνει υπερφορολόγηση στην Ελλάδα

Πώς μπορεί να χαρακτηριστεί ένα Κράτος που επιτρέπει να χάνεται κάθε χρόνο το 35% των εσόδων ΦΠΑ; Προκλητικά αδιάφορο.

Τα στοιχεία της Κομισιόν ασφαλώς δεν προκαλούν έκπληξη, αλλά οργή, αφού παρά τη διαπίστωση του προβλήματος, δεν κινείται φύλλο.

ΜΕ ΤΗΝ ΟΦΣΟΡ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ; Δείτε ποια θα παντρέψει τον Παύλο Χαϊκάλη με την φρουρό του [βίντεο]

Την προσωπική του φρουρό Μαρία Λύκου θα παντρετεί τον προσεχή Νοέμβριο ο Παύλος Χαϊκάλης μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Το ζεύγος θα παντρέψει στο δημαρχείο Ραφήνας η γνωστή δημοσιογράφος του...

Πώς η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να βγάλει 4,5 εκατ. δολάρια από το s@x tape της

Οι περισσότερες σελέμπριτι που είδαν τις ιδιαίτερες στιγμές τους να γίνονται βορά στα μάτια του κόσμου, δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευθούν. Οχι όμως και η Κιμ Καρντάσιαν.

Γεννηματά: Αυτοί είναι οι 5 εφαρμοστικοί που θα καταψηφίσουμε στη Βουλή

Τα 5 «όχι» που θα πει η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) στους εφαρμοστικούς νόμους του Μνημονίου που θα έρθουν στη Βουλή ξεκαθάρισε η Φώφη Γεννηματά, δηλώνοντας παράλληλα ότι «δεν θα γίνει το δεκανίκι του Αλέξη Τσίπρα».

ΒΑΡΑΜΕ ΤΗ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΜΕ! Και η Γιάννα στην ομιλία Τσίπρα αφού αυτή την κανόνισε

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε σε ανοιχτή συζήτησή του με τον Μπιλ Κλίντον στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης του Clinton Initiative για την Ελλάδα, την οποία οργάνωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Υπασπιστής του Άκης: "Άκομψη η επίθεση Μεϊμαράκη"

Δίκιο έχει! Βεεεβαια! Ο Άκης τον έκανε υπασπιστή του αξιοκρατικά... πάντα ο Άκης λειτουργούσε αξιοκρατικά

“Άκομψη” χαρακτήρισε την επίθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο πρόσωπό του ο Α/ΓΕΕΘΑ ,Βαγγέλης Αποστολάκης.

Η Γερμανία "τραβά το αυτί" στους Καταλανούς...

Η Καταλονία θα πρέπει να τηρήσει τις ευρωπαϊκές συνθήκες και το ισπανικό Σύνταγμα, δήλωσε σήμερα ο γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, μετά την εξασφάλιση της πλειοψηφίας των εδρών από τα κόμματα που τάσσονται υπέρ της ανεξαρτησίας της περιοχής αυτής της Ισπανίας στο περιφερειακό κοινοβούλιο, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Γιάννης Μιχελάκης διευθυντής ειδήσεων στο Epsilon – (φωτο)

Ο Γιάννης Μιχελάκης από σήμερα ανήκει στην οικογένεια του Epsilon.

Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες του Very Sorry ο πρώην υπουργός Εσωτερικών αναλαμβάνει επιτελική θέση στο Epsilon και στο Extra στο ειδησεογραφικό κι ενημερωτικό τομέα των καναλιών.

Κλειδωμένο γραφείο στη Βουλή: Απίστευτο ξεβράκωμα λαμόγιου υπαλλήλου από τον ΓΓ της Βουλής

Τον λόγο που παραμένει κλειδωμένο το γραφείο της Βιβλιοθήκης της Βουλής, έδωσε με επιστολή του ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής. Ο   Γιώργος Θαλάσσης, με αυτή την κίνηση προσπάθησε να δώσει ένα τέλος στον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας παράλληλα αιχμές.

Κράξιμο Κον Μπεντίτ σε Βαρουφάκη: Θέλεις να έχεις δίκιο σε όλα...

Την Κυριακή η μεγάλη αίθουσα στο υπόγειο της Οπερας της Βαστίλλης, στο Παρίσι, γέμισε ασφυκτικά, γράφει το γαλλικό περιοδικό Paris Match. Έλληνες, Ιταλοί, Ισπανοί, Γάλλοι πήγαν να παρακολουθήσουν τη συζήτηση με πρωταγωνιστές τον  Γιάνη Βαρουφάκη και τον Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, στο πλαίσιο του φεστιβάλ που διοργανώνει η εφημερίδα Le Monde. Ο κ. κ. Βαρουφάκης και Κον Μπεντί κλήθηκαν να απαντήσουν στο καίριο ερώτημα: «Η Ευρώπη σκότωσε την Αριστερά;».

Ανάπλαση με... λάθρο στο Ελληνικό - Στο γήπεδο του χόκεϊ οι Σύροι

Στο γήπεδο του χόκεϊ, στις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού, μεταφέρθηκαν νωρίτερα Σύροι πρόσφυγες και μετανάστες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ρε άι στο διάολο με την προπαγάνδα σας να τους βαφτίζετε όλους "πρόσφυγες"). Μέχρι πρότινος φιλοξενούνταν στο κλειστό του Ταεκ βο ντο στο Φάληρο.

Η ΝΔ αποκαλύπτει όσα είπε ο Τσακαλώτος στους FT και ο ΣΥΡΙΖΑ την κατηγορεί για τρομοκράτηση των πολιτών!!

«Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Τσακαλώτος, σε συνέντευξή του στους Financial Times, παραδέχτηκε ότι η “πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου” από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο, έταζε, αλλά δεν έκανε τίποτα για τη φοροδιαφυγή…», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία για τα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στη συνέντευξη του στους Financial Times και προσθέτει:

Και ο Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία Τσίπρα στο Ιδρυμα Κλίντον [εικόνες]

Μεγάλη απήχηση έχει η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, ο οποίος παρέστη και μίλησε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα Κλίντον στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου Clinton Global Initiative. Τόσο μεγάλη που την παρακολούθησε μέχρι κι ο ΓΑΠ...

ΒΙΝΤΕΟ-Πασίγνωστος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού υπέστη καρδιακή προσβολή μέσα στο γήπεδο

Ο Πάμπλο Κοντρέρας υπέστη καρδιακή προσβολή σε φιλικό παιχνίδι στη Βολιβία, αλλά ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση... του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας.

Υποψήφιος για την προεδρία και ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγελε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μέσω του Twitter.

Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι η απόφασή του για το αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, θα...

Ο "σοβαρός" Τσακαλώτος γκρέμισε τις Τράπεζες! Η δήλωσή του για πιθανό bail in στις καταθέσεις «γκρέμισε» τις τραπεζικές μετοχές και μείωσε ακόμα περισσότερο την περιουσία του κράτους!

«Βουτιά» 15,14% για τον δείκτη των τραπεζικών μετοχών - Το Δημόσιο επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο από την πτώση των τραπεζικών μετοχών - Στα 3,5 δισ.ευρώ συρρικνώθηκε το χαρτοφυλάκιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας -

Τρεχούμενο νερό στον Άρη ανακάλυψε η NASA! (φωτο-βίντεο)

Την ύπαρξη αλμυρού νερού σε ρέουσα μορφή στον Αρη, τουλάχιστον κατά τη θερινή περίοδο, ανακάλυψαν οι επιστήμονες της NASA.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο-Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά [εικόνες]

Στην Ελλάδα πέρασε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η Βρετανίδα σταρ Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

Η ηθοποιός συναντήθηκε, μάλιστα, με τον Κωνσταντίνο Γλίξμπουργκ με τον οποίο και φωτογραφήθηκε, ποστάροντας τη σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.

Πόσο αρέσει ο φετινός Ολυμπιακός; (part 2)

Και αφού κλείσαμε με τα χαφ και με την άμυνα, πάμε να ρίξουμε μια καλύτερη ματιά στους ακραίους αλλά και στους φορ των ερυθρόλευκων για φέτος...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Όλα για την καρέκλα του υπουργού! Πόσο φτύσιμο αντέχει ακόμα ο Πάνος από τον Αλέξη

Οι αχρείαστες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 έγιναν προκειμένου τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να έχουν φρέσκια νομιμοποίηση του λαού προκειμένου να ολοκληρώσουν τα εγκλήματά τους κατά του λαού και της Πατρίδος. Δηλαδή, εφαρμόζοντας το Εθνοκτόνο τρίτο Μνημόνιο που οι ίδιοι κατασκεύασαν με τους τοκογλύφους δανειστές μας καθώς και η υλοποίηση της απεμπόλησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, σύμφωνα και με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού περί μη ύπαρξης θαλάσσιων συνόρων που ανοίγει την όρεξη στους αιμοσταγείς γείτονές μας!!

O Σάββας Αναστασιάδης και 37 βουλευτές ΝΔ απαιτούν την αποπομπή του κεμαλιστή Φίλη και ζητούν ανάλογη κινητοποίηση του προσφυγικού Ελληνισμού

Πέρυσι μέσα στο κατακαλόκαιρο, η κυβέρνηση Σαμαρά επιχείρησε να περάσει το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, απαλείφοντας με ρατσιστικό τρόπο τις γενοκτονίες που αναγνωρίστηκαν ομοφώνως με νόμο από την Ελληνική Βουλή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! Ο Τσίπρας δεν καταλαβαίνει τι του λέει ο Κλίντον!


Εσείς δηλ. αν βλέπατε αυτό τον άνθρωπο στην ΤιΒι θα ερχόσασταν να επενδύσετε στην Ελλάδα;

Χαμός στο διαδίκτυο με την αμήχανη σιωπή του Τσίπρα, όταν ο Κλίντον του θέτει ερώτημα για το αν πουλάμε αιολική ενέργεια από την Βόρειο Ελλάδα στη Γερμανία.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός χασκογελά αφού δείχνει να μην καταλαβαίνει την ερώτηση Κλίντον, ενώ επικρατεί πανζουρλισμός...

ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ BY N. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Είναι απορίας άξιον, πώς η αριστερή προπαγάνδα περνάει τα κόμπλεξ, τα απωθημένα και τις εμμονές της στην κοινωνία μέσα από τα ΜΜΕ, ακόμα και από δημοσιογράφους που δεν ανήκουν σε αυτήν. Τελευταίο παράδειγμα η αγανάκτηση του κυρίου Ν. Χατζηνικολάου όταν ο συνομιλητής του Άδωνις Γεωργιάδης,  στη ραδιοφωνική του εκπομπή ανέφερε τη λέξη...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ: Τι του είπε ο Καραμανλής

Και όλα αυτά που του είπε ο Καραμανλής τα ξέρασε μετά στην Κοραή, έτσι Νικόλα; Ή πρόκειται για αυτά που θα θελαν οι φίλοι σου να του πει ο Καραμανλής;

Πλούσιο είναι το παρασκήνιο πίσω από την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία της ΝΔ.

Ο κ. Τζιτζικώστας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του το βράδυ του Σαββάτου με ανάρτηση του στο Facebook.

Βίντεο: Την παρενόχλησαν ενώ έκανε ρεπορτάζ για τη σεξουαλική παρενόχληση

Ένας περαστικός νεαρός στην κυριολεξία την «έλουσε» με κοσμητικά επίθετα και χυδαιότητες

Ένα ολοζώντανο παράδειγμα της έκτασης που έχει λάβει το φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης έδωσε μία δημοσιογράφος του BBC κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της για αυτό το φλέγον κοινωνικό ζήτημα.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ! Στηρίζει τον Μεϊμαράκη ο Γιακουμάτος

Βαγγέλη είμαι σίγουρος ότι έχει και κάτι σε πιο μπαγιάτικο! Έχει πεθάνει κι ο Τσαλδάρης ρε γμτ! 

Υπέρ της υποψηφιότητας του Ευ. Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ, τάσσεται ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Παράπονο Σαλπιγγίδη: «Έγινε μόδα να με βρίζουν»

Αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. O πολύπειρος επιθετικός δήλωσε… ήρεμος όντας μακριά από το ποδόσφαιρο, χωρίς να αποκλείει την επιστροφή του στις επάλξεις εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες.