17 Οκτωβρίου 2015

Η Ζέτα Μακρυπούλια… ολόγυμνη στο κρεβάτι!(VIDEO)

Το τηλεοπτικό αρχείο κρύβει μεγάλους θησαυρούς όπως ο συγκεκριμένος που γυρίστηκε πριν από αρκετά χρόνια.

Πρόκειται για σκηνή της σειράς «Αέρινες Σιωπές» του Mega στην οποία έκανε guest εμφάνιση η Ζέτα Μακρυπούλια.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 18-10-2015

Ιστορική μέρα η "18 Οκτώβρη"... έχει γενέθλια ο ΣΥΡΙΖΑ... κλείνει 44 χρόνια στην εξουσία σαν ΠΑΣΟΚ αρχικά και σαν ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 3 χρόνια... Δείτε τα πρωτοσέλιδα (κλικ για μεγέθυνση):














Ποια πρώην βουλευτής που μοίρασε εγκεφαλικά στη Βουλή στηρίζει τον Μεϊμαράκη; – ΦΩΤΟ

Την στήριξή της στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε με ανάρτησή της στο Facebook η...

Έκανε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ σ@ξ με τον Τζον Κένεντι στα 16 της;

Αυτό ισχυρίζεται νέα βιογραφία για τη διάσημη ηθοποιό - Στο βίβλιο αναφέρεται ότι κατέληξε σε ένα ερωτικό τρίο με τον τότε γερουσιαστή σε μια πισίνα

Κεντροδεξιά υποψήφια δήμαρχος στην Κολονία μαχαιρώθηκε από άνδρα με «ρατσιστικά κίνητρα»

Η υποψήφια δήμαρχος της Κολονίας, στη δυτική Γερμανία, Χενριέτε Ρέκερ, μαχαιρώθηκε το Σάββατο σε αγορά όπου πραγματοποιούσε προεκλογική εκστρατεία, ενέργεια με «ρατσιστικά κίνητρα», τα οποία συνδέονται με την πολιτική υποδοχής των προσφύγων, ανακοίνωσε η περιφερειακή αστυνομία.

Μετά από στρατηγός του Έβρου και ναύαρχος του Αιγαίου

Μετά από “στρατηγός” στον Έβρο ,όπου παρακολούθησε μαζί με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο τη τελική φάση του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ , ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να γίνει για λίγο “ναύαρχος”. Το πρωί της Δευτέρας θα είναι στην τελετή ένταξης της πυραυλακάτου ΡΙΤΣΟΣ στην Αμφιάλη και υπάρχουν σχέδια για να κανει ένα πολύ μικρό “ταξίδι” μ΄ αυτή.

ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ; Γλέζος κατά Φούχτελ και Ελληνογερμανικής Συνέλευσης!

Tο Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα,στο οποίο πρόεδρος είναι ο Μανώλης Γλέζος καλεί “Περιφερειάρχες και Δήμαρχους, Πρόεδρους και Μέλη των Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβουλίων όλης της χώρας, και ιδίως των μαρτυρικών δήμων” να απέχουν από την Ελληνογερμανική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί να γίνει από τις 4 ως τις 7 Νοεμβρίου.

Τζιτζικώστας: Ο Τσίπρας δεν είχε ποτέ στόχο να προστατέψει τους αδύναμους

«Ισοδύναμα δεν θα βρει ο κ.Τσίπρας γιατί η ιδεολογία του ενοχοποιεί τις επενδύσεις, την ιδιοκτησία, την ατομική πρωτοβουλία» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ

Μύκονος: ''Σεισμός'' στο facebook για τον "παπά" που φόρεσε... γυαλιά Gucci και ζώνη Hermes!

Δίπλα στον πρωταγωνιστή της υπόθεσης βρίσκεται μία γυναίκα - Βροχή τα σχόλια χρηστών σε facebook και twitter...

Η φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο των social media και εκτός από χιλιάδες like και share σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τους χρήστες, πολλοί από τους οποίους προσεγγίζουν το θέμα με χιουμοριστική διάθεση και άλλοι με οργή.

ΚΛΑΜΑ! Ο Βουλγαράκης για το φλερτ του Κουβέλη με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βουλγαράκης, σχολίασε τα όσα είπε ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κι άλλη δημοσκόπηση: Από τον υπάλληλο του Μαρινάκη που στηρίζει Τζιτζικώστα

Γκάλοπ της Metron Analysis, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Παραπολιτικά του Μαρινάκη, δίνει προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στους οπαδούς της ΝΔ και του Απόστολου Τζιτζικώστα στο σύνολο των πολιτών!


Ποιά Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έχει διαμέρισμα σε πανάκριβη περιοχή στο Λονδίνο;

Από makpress

Τι πράγμα είναι αυτό με τα αμύθητα πλούτη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ; Σοκάρεται η ελληνική κοινωνία κάθε μέρα, όσο μαθαίνει για τις τεράστιες περιουσίες των αριστερών πολιτικών. Για παράδειγμα, η συντρόφισσα....

100 χρόνια Μακεδονικό Μέτωπο: 9 στρατοί από 3 ηπείρους στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Ο Μεγάλος Πόλεμος, ο Α Παγκόσμιος Πόλεμος, έχει ήδη σβήσει το πρώτο του κεράκι. Δυνάμεις που έμεναν μέχρι τώρα ουδέτερες αποφάσιζαν να πάρουν θέση και να σταθούν στο πλευρό αυτού που φαίνεται ότι μπορεί να έβγαινε νικητής από αυτή την μάχη.

Αστυνομικός δολοφονεί εν μέσω πάλης 17χρονο οδηγό! Σοκαριστικό βίντεο

Ένα ακόμη κρούσμα αστυνομικής βίας συγκλονίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες (πάλι μαλ@κίες δημοσιοκάφρων: Το περιστατικό έγινε τον Φεβρουάριο, απλά τώρα ο αστυνομικός αθωώθηκε). Ένας αστυνομικός φαίνεται σε βίντεο να πυροβολεί έναν 17χρονο οδηγό τον οποίο είχε σταματήσει για έλεγχο  ο οποίος εξελίχθηκε σε πάλη.

Αυτές είναι oι 21 ανατροπές που ψηφίστηκαν στο Ασφαλιστικό (αναλυτική λίστα)

Σύμφωνα με την έκθεση συνεπειών, τα νέα όρια συνταξιοδότησης στο Δημόσιο επηρεάζουν όσους δημοσίους υπαλλήλους:

– έχουν αποχωρήσει ή αποχωρούν από την Υπηρεσία από 1-9-2015,
– έχουν αποχωρήσει ή αποχωρούν από την Υπηρεσία από 19-8-2015 και μετά.
– όσους υπαλλήλους αποχωρούν από την Υπηρεσία από 1-7-2015 και μετά και τυγχάνει να δικαιούνται το κατώτατο όριο του Δημοσίου.
– όσους υπαλλήλους αποχωρούν από την Υπηρεσία και η σύνταξή τους καταβάλλεται μειωμένη.

Επιμένει στη θεωρία των «εσωτερικών εχθρών» το νούμερο

«Η χώρα βρίσκεται σε μία ιδιότυπη οικονομική κατοχή. Αυτή είναι η αλήθεια» τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον αστροναύτη με το ρεκόρ μοναξιάς

Όσοι αισθάνονται μοναξιά στον πλανήτη Γη, πιθανόν να μην γνωρίζουν τον Αμερικανό αστροναύτη Scott Kelly ο οποίος την Παρασκευή έσπασε το ρεκόρπαραμονής στο διάστημα με 383 μέρες, ενώ μέχρι τον Μάρτη του επόμενου έτους που θα τελειώσει και η αποστολή του θα ξεπεράσει τις 522.

Άδωνι είσια φάουλ! Προνόμια τέλος για όλους: "Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να μην περάσουν τα μέτρα για τους αγρότες"

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στη Βόρεια Ελλάδα επισκέφθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου απροειδοποίητα κεντρικό ξενοδοχείο στις Σέρρες, στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί αγρότες της περιοχής για να κανονίσουν τις επικείμενες αγροτικές κινητοποιήσεις τους.

ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΔΕΛΤΑ ΑΦΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ; Ο Τόσκας διέλυσε την ομαδά ΔΕΛΤΑ για… θέματα δημοκρατικού ελέγχου

Τους λόγους που το υπουργείο  Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε να διαλύσει τις ομάδες ΔΕΛΤΑ εξηγεί ο αναπληρωτής υπουργός ΝίκοςΤόσκας.

Σαμουράι κόβει στη μέση μπαλάκι που τρέχει με 161 χλμ./ ώρα

Τα εντυπωσιακά αντανακλαστικά του επέδειξε ένας σαμουράι με... όπλο το σπαθί του και ένα μπαλάκι του μπέιζμπολ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ... ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Τα funds βάζουν στο μάτι τα «κόκκινα» δάνεια στην Ελλάδα -Πώς λειτουργούν

Βαριά πέφτει και στη χώρα μας η σκιά των απίστευτων σκηνών που έζησαν νοικοκυριά σε χώρες όπου τα αποκαλούμενα distressed ή vulture (όρνεα) funds αγόρασαν για πενταροδεκάρες στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια χρεοκοπημένων τραπεζών, προσδοκώντας υπερκέρδη ακόμα και με την έξωση από τα σπίτια τους ανθρώπων που βρέθηκαν σε αδυναμία πληρωμής.

ΚΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ! Σταθάκης: Δεν απέκρυψα κανένα στοιχείο

«Tα περιουσιακά μου στοιχεία είναι όλα δηλωμένα από το 2013 και το 2014. Οι ατέλειες του 2012 έχουν πρακτικά πλήρως καλυφθεί. Δεν απέκρυψα κανένα στοιχείο και οι τρεις δηλώσεις μου είναι απόλυτα πλήρεις και στην κρίση της Επιτροπής» δηλώνει στην εφημερίδα Αγορά ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, για το ένα εκατομμύριο ευρώ που δεν δηλώθηκε στο πόθεν έσχες του 2012.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΦΟΥ Η ΝΔ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΑΝ!Πάνω από 808 εκατ. ευρώ έχουν δανείσει 4 ελληνικές τράπεζες σε 11 μιντιακούς ομίλους

«Ανήκομεν… στις τράπεζες», είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών που αναφέρεται στα ιδιωτικά ΜΜΕ, και θα έλεγε κανείς ότι είναι πολύ επιτυχημένος, αν αναλογιστεί ότι μόλις 11 μιντιακοί όμιλοι της Ελλάδας έχουν λάβει δανειοδότηση που φτάνει τα 808.830.190 ευρώ!

Ο πιο σύγχρονος πυροσβεστικός σταθμός της Θεσσαλονίκης με τη μεγαλύτερη... τσουλήθρα και γυμναστήριο (ΦΩΤΟ)

Από τον Φεβρουάριο η Θεσσαλονίκη διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους πυροσβεστικούς σταθμούς. Ένας σταθμός που έχει πρωτοποριακές παροχές αλλά και κατασκευές που δεν επιτρέπουν την κατασπατάληση των πόρων της υπηρεσίας.

Υπουργός θα «κόψει» το γραφείο του στα δύο γιατί η Γιαννάκου το έκανε μεγάλο

Φυσικά όλα γίνονται για το λαϊκισμό: Το άλλο μισό θα το δώσει λέει στους υπαλλήλους για να μη στριμώχνονται σε μικρά γραφεία... δηλ. από το κομμένο γραφείο πόσα ευρύχωρα γραφεία για υπαλλήλους θα βγάλει ο καραγκιόζης; 2-3-4; Και θα λύσει το πρόβλημα; Για να μην πούμε ότι θα είναι ο πρώτος υπουργός που θα βάλει δίπλα στο γραφείο του απλούς υπαλλήλους και όχι κομματόσκυλα συμβούλους και παρασυμβούλους...
Όσο για τη γελοία Γιαννάκου... την έστειλε στον αγύριστο ο λαός όπως της άξιζε

Το γραφείο του δεν είναι ένα συνηθισμένο γραφείο, είναι το μεγαλύτερο υπουργικό γραφείο που διαθέτουν οι δημόσιες υπηρεσίες, με ακριβή επίπλωση, πίνακες κ.τ.λ!

ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ!Αλεξιάδης: Ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση θα αντικατασταθεί με σταθερά φορολογικά μέτρα-Έρχονται αυξήσεις στα τέλη αυτοκινήτων- BINTEO

Ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση θα αντικατασταθεί από συγκεκριμένα, σταθερά φορολογικά μέτρα, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

Τα 5 συχνότερα λάθη στον ΕΝΦΙΑ (που κατάργησε ο ΣΥΡΙΖΑ) που μπορεί να κοστίσουν μια… περιουσία (λίστα)

Οι φόροι για τα αγροτεμάχια και ο υπολογισμός της έκπτωσης φόρου για τα ημιτελή κτίσματα είναι μερικά από τα συχνά λάθη που γίνονται σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, με αποτέλεσμα να καλείται ο φορολογούμενος να πληρώσει περισσότερα.

ΠΟ@ΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕ Ο ΓΚ@ΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ! Νέα εμπλοκή στην ΕΥΔΑΠ για κινήσεις εκτός κανονισμού λειτουργίας

Μεταβίβασε αρμοδιότητές του στον Πρόεδρο κάτι που απαγορεύεται από το καταστατικό... και γιαυτό προσπάθησαν εκ των υστέρων να αλλάξουν το καταστατικό...
Ωραίος ο γκ@μενος της Ρένας... ήθελε μόνο να τσεπώνει το χρήμα αλλά χωρίς να έχει ευθύνες για αποφάσεις... και τι αποφάσεις να πάρει ο άσχετος αλλά λέμε τώρα
Σημειώστε ότι οι περγαμηνές του Μπενίση σύμφωνα με το βιογραφικό του είναι πτυχίο με "καλώς" (=βαθμός 5,0-6,5!!) αλλά παρόλα αυτά υποτροφία ΙΚΥ (προφανώς με βύσμα), καθηγητής σε φροντιστήρια, μέτοχος σε εστιατόρια, και από τους πρώτους που ασχολήθηκε με φωτοβολταϊκά (άρα και κρατική επιδότηση)... μ'αυτά έγινε διευθύνων σύμβουλος στην ΕΥΔΑΠ!

Στον αέρα βρίσκονται οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ, που ορίστηκε το καλοκαίρι, έπειτα από εσφαλμένες, όπως φαίνεται πρωτοβουλίες οι οποίες υλοποιήθηκαν έξω από τις προβλέψεις του κανονισμού λειτουργίας και του καταστατικού της εισηγμένης εταιρείας.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Δημοσκόπηση MRB: Τα δίνει όλα ο Χατζηνικολάου για Μεϊμαράκη

Από την πρώτη μέρα ο Νικόλας τάχθηκε στο πλευρό του Μεϊμαράκη με γελοίες αναρτήσεις για επίσκεψη στο γραφείο Καραμανλή (που δεν έγινε ποτέ) ή επαναλαμβάνοντας ότι ζητούσε ο Μεϊμαράκης, όπως πχ. να γίνουν εσωκομματικές εκλογές μέσα σε 1 εβδομάδα! Τώρα έβγαλε και δημοσκόπηση... τα 'χουμε ξανακούσει όμως αυτά το 2009 με Σαμαρά-Ντόρα...
Και κάτι άσχετο: Από εχθροί (το 2012 που τον μπινελίκωνε ο Μεϊμαράκης) έγιναν κολλητάρια... πως να έγινε άραγε αυτό και ο Χατζηνικολάου αβαντάρει τον υβριστή του... μάλλον τυχαίο θα'ναι...

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB υπάρχει καθαρό προβάδισμα μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ το Σεπτέμβριο. Κλείνει η ψαλίδα μεταξύ όλων όσων ψήφισαν ΝΔ έστω μια φορά.

Μπινελίκια Ραχήλ για τα πόθεν Έσχες: Είστε Πολιτικοί απατεώνες, αλαζόνες και ψεύτες

Σκληρή κριτική ασκεί στον Αλέξη Τσίπρα η πρώην βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή σχετικά με τα προβληματικά Πόθεν Έσχες που υπέβαλαν οι κ. Σταθάκης και Φλαμπουράρης.

Ποιος υπουργός μπέρδεψε τη Βουλή με… καφενείο; (ΦΩΤΟ)

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ανέλαβε καθήκοντα υφυπουργού οπότε είναι λογικό να μην είναι απόλυτα εξοικειωμένος με τη Βουλή αν και έτσι όπως την κατάντησαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι τίποτα δεν φαντάζει περίεργο.

Όταν ο Άδωνις συνάντησε την Περιστέρη… ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο μουσείο της Αμφιπόλεως, όπου συναντήθηκε με την αρχαιολόγο την κα Περιστέρη.

ΒΙΝΤΕΟ-Η επαναστάτρια που έκραξε τον Τσίπρα ήταν κομματόσκυλο ΣΥΡΙΖΑ, κοινό Χατζηνικολάου αλλά κατέληξε να καίει σημαία του ΣΥΡΙΖΑ

[Πόσο γελοίος αισθάνεσαι ρε Χατζηνικολάου βλέποντας σήμερα αυτό που έγραφες από κάτω της "Επιθεωρήτρια Πωλήσεων" αντί για "κομματόσκυλο ΣΥΡΙΖΑ", όταν πριν 2 χρόνια την άφηνες να βρίζει τον Βρούτση;]

Η επισκέπτρια που βρισκόταν στα θεωρεία της Βουλής και διέκοψε τον Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο, έχει... δυναμικό παρελθόν. Δείτε την σε βίντεο να καίει σημαία του ΣΥΡΙΖΑ!

Το περιοδικό που ξεγύμνωσε τους Έλληνες σε 40 εξώφυλλα

Από τη δεκαετία του 1980, στα τεύχη του σήμερα. Το ελληνικό Playboy μετράει 30 χρόνια ζωής, και πλέον θα πρέπει να εναρμονιστεί και αυτό με την απόφαση των εκδόσεων, να κόψουν το γυμνό στα εξώφυλλα. ΠΡΟΣΟΧΗ, αυτό το άρθρο περιέχει μπόλικες "πικάντικες" φωτογραφίες (Pics - NSFW)

Λαμάρ Όντομ: Τι ζήτησε από τις δύο πόρνες έναντι 75.000 δολαρίων

Με 75.000 δολάρια είχε "φορτώσει" την πιστωτική του κάρτα ο Λαμάρ Όντομ για να περάσει μία εβομάδα στο Dennis Hof's Love Ranch South, όπου βρέθηκε αναίσθητος την Τρίτη, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποστότητες αλκοόλ και χάπια με υποκατάστατο του φυτικού βιάγκρα.

Θρίλερ με τα 49 προαπαιτούμενα μέτρα: Τι ζητά η Τρόικα, ποιες οι σοβαρές εκκρεμότητες για τα 2 δισ. (λίστα)

Προβλήματα και καθυστερήσεις με τις εγκυκλίους και τις υπουργικές αποφάσεις που δεν έχουν ακόμη εκδοθεί διαπιστώνουν οι δανειστές στη λίστα με τα 49 προαπαιτούμενα μέτρα που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να εκταμιευθεί η υποδόση των 2 δισ. ευρώ.