24 Οκτωβρίου 2015

ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ! Η κ. Πρόεδρος, μέλος της Επιτροπής Σοφών, εισπράττει… Σύνταξη «Άγαμης Κορασίδος»

Σιγά –σιγά, η Πρώτη Φορά Αριστερά Κυβέρνηση αυτής της χώρας, συνειδητοποιεί ότι τελικά το πρόβλημα του Ασφαλιστικού δεν είναι ιδεολογικό, δεν είναι πολιτικό, είναι απλώς ταμειακό.

Λείπουν λεφτά από το Σύστημα και πρέπει να βρεθεί τρόπος να μπει χρήμα στα Ταμεία.

ΒΙΝΤΕΟ-Καλά πόσο αγαπάει αυτός ο Τσίπρας τον κ@λοτούμπαΛαζόπουλο!

Γιατί ο Τσίπρας δεν μπορούσε να καθίσει προσοχή στον άγνωστο Στρατιώτη και κουνιόταν διαρκώς (λες και ήταν έτοιμος να γελάσει); Γιατί ο Τσίπρας πήγε τον Ολάντ στον Λαζόπουλο;

Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί!

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 25-10-2015

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση)

Ξεκατίνιασμα Καμμένου κατά Γιαννακόπουλου από το βήμα της Βουλής: Μου στέλνει SMS ότι θα μας ρίξει, ο Δημητράκης που τον πιάσανε με την κόκα στην τσέπη

Όταν τον στήριζε όμως δεν έλεγε κουβέντα ο Πανάρας... τότε δεν ήξερε για την κόκα του Δημητράκη... και φυσικά δεν απάντησε ο Πανάρας για την καταδίκη στην Ελβετία που του έβγαλε στη φόρα ο Γιαννακόπουλος

«Συγχαρητήρια ελπίζω να κλείσετε αυτή την φορά τετραετία», υποστηρίζει ο υπουργός ότι του έστελνε ο επιχειρηματίας και αργότερα: «Εάν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην με λενε Γιαννακόπουλο»

Κω/λου προς Τσίπρα: Συνθηκολόγησες και εκκαθαρίζεις όποιον αντιστέκεται

Σκληρή ήταν η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την κίνηση της κυβέρνησης με νομοτεχνική παρέμβαση λίγο πριν ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, να προβλέψει την άμεση καθαίρεση των μελών του ΔΣ του ΕΣΡ που έχει λήξει η θητεία του.

Ένταση στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ του αντιπροέδρου της Βουλής, Τάσου Κουράκη και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος αμέσως μετά την ομιλία του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, ζητούσε επίμονα να πάρει τον λόγο.

Επιταχύνεται ο έλεγχος των προβληματικών «πόθεν έσχες» -Προτεραιότητα σε υποθέσεις υπουργών

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για περαιτέρω έλεγχο του Πόθεν Έσχες, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπή Γιώργος Βαρεμένος.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; Κλείνουν τη Δευτέρα τα 11.000 εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ

Κλείνουν τα φαρμακεία – Απεργία διαρκείας ξεκινά τη Δευτέρα

Ρολά κατεβάζουν οι φαρμακοποιοί από την Δευτέρα, με απόφαση που πήραν σε μαραθώνια συνεδρίαση του συνδικαλιστικού τους οργάνου.

Βούλτεψη: Φαντάζομαι αυτή τη φορά δεν θα πάτε στα μπουζούκια - ΒΙΝΤΕΟ

«Κύριε υπουργέ, κύριε Παππά, φαντάζομαι ότι αυτή τη φορά μετά από αυτά που είπε ο κ. Καμμένος, δεν θα ανοίξετε το “Ποσειδώνιο” για να πάτε μαζί του στα μπουζούκια; Δεν θα είστε πολύ ευχαριστημένος», είπε η Σοφία Βούλτεψη στη Βουλή, αμέσως μετά την ομιλία του Πάνου Καμμένου, απευθυνόμενη στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΣΥ! ! Καμμένος: Ντροπή σας που χρησιμοποιήσατε τον Χαϊκάλη - Ζητήστε του συγγνώμη

«Ελπίζω να παρακολουθείτε τις αποφάσεις της Βουλής. Τον κ. Χαϊκάλη ομόφωνα η Επιτροπή πόθεν έσχες τον δικαίωσε (ΔΕ: πάλι ψέμματα ο Πανάρας... η επιτροπή παραδέχεται ότι είχε offshore αλλά πλέον δεν είναι παράνομο αλλά ζητάει να δει αν τα 30.000€ φορολογήθηκαν...) και εσείς, με την καταγγελία την οποία κάνατε, μας αναγκάσατε να τον βγάλουμε από τις λίστες» είπε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, απευθυνόμενος στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Το μήνυμα απίστευτης σούπερ γιαγιάς για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Παναθηναϊκό και μια, μεγάλης ηλικίας φίλη του ζητάει με υπέροχο τρόπο από τους παίκτες του να κερδίσουν το ντέρμπι.

Τζιτζτικώστας: Δεν ενδιαφέρεται ο Τσίπρας αν έχει ο κόσμος να πληρώσει φόρους

Στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας βρίσκεται από το πρωί σήμερα, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ως πρώτο σταθμό της περιοδείας του στη Θεσσαλία.

Υπόθεση Νταμπίζα: Ήταν μεθυσμένος, λέει η οικογένεια της 30χρονης που έχασε τη ζωή της

Στο τροχαίο ενεπλάκη και τρίτο όχημα, υποστηρίζει η πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή, που εκφράζει την οδύνη του προς τους οικείους της άτυχης κοπέλας

Αγωγή κατά του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή Νίκου Νταμπίζα για το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης πριν ενάμισι χρόνο κατέθεσαν η μητέρα και τα αδέρφια της 30χρονης κοπέλας, ζητώντας σχεδόν 400.000 ευρώ ως αποζημίωση για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Μεϊμαράκης: Η αύξηση ΦΠΑ στην εκπαίδευση ήταν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Η πολιτική απάτη δεν κρύβεται πια

«Το ψέμα και η απέχθεια σε κάθε τι το ιδιωτικό είναι στο DNA του», αναφέρει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε ανακοίνωσή του σχετικά με τον ΦΠΑ που επέβαλλε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκπαίδευση.

Ο Πούτιν κάνει test drive και το... απολαμβάνει - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα διάλειμμα από τα καθήκοντα του έκανε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν και αποφάσισε να δείξει τις ικανότητες του και στην οδήγηση.

Spiegel: Στρατόπεδο που θα φιλοξενεί 50.000 πρόσφυγες στην Αθήνα ζητούν Μέρκελ-Γιούνκερ

Σχέδιο σοκ για καταυλισμό «τέρας» σε πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις, το οποίο θα διοικείται από υπαλλήλους της Frontex και την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Μεταφορά των «hot spot» για τους πρόσφυγες από τη Λέσβο και την Κω σε ένα μεγάλο κέντρο στην Αθήνα, υπό τη διοίκηση της Frontex και της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες φέρεται να επιδιώκει η Κομισιόν, σύμφωνα με αποκαλυπτικό - αποκλειστικό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel».

ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ" ΤΟΥ ΦΙΛΗ-Μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται στον Πειραιά! Προσοχή, σκληρό βίντεο

Την δική τους Μεγάλη Παρασκευή τίμησαν για ακόμη μια χρονιά οι Σιίτες Μουσουλμάνοι που κατοικούν στην Ελλάδα, στα γραφεία του σωματείου τους στον Πειραιά. Δεκάδες Πακιστανοί Μουσουλμάνοι που ασπάζονται το δόγμα του Σιιτισμού έψαλλαν σούρες από το Κοράνι και σε μια κορυφαία πράξη αυτοταπείνωσης μαστιγώθηκαν για να τιμήσουν το πένθος της Ασσούρα,της δέκατης ημέρας του ισλαμικού ημερολογίου κατά την οποία οι ανά τον κόσμο ομόδοξοί τους αποτίουν φόρο τιμής στους μάρτυρες της μάχης της Καρμπαλά.

Προς κ. Τζιτζικώστα: Γιατί δεν παραιτείται από Περιφερειάρχης κι αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος να δώσει αγώνα για τη ΝΔ μέσα απ' την κοινωνία;

Δεν ξέρουμε αν ο... G G Costas διαβάζει αρχαίους Έλληνες αλλά θα έπρεπε να έχει ακούσει το γνωστό ρηθέν «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Γιατί αν δεν γνωρίζει ούτε αυτό τότε καλύτερα να καθίσει στην περιφέρειά του και πολύ του είναι.

Νέα σύγκρουση Χρυσής Αυγής - ΚΚΕ - ΒΙΝΤΕΟ

Την σφοδρή αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, που μίλησε για «συκοφαντίες», προκάλεσαν οι αναφορές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού στην πώληση του τηλεοπτικού σταθμού «902» από το ΚΚΕ.

Γελάει ο Γ. Κεφαλογιάννη με τους υπολογισμούς του απόφοιτου Λυκείου Φίλη

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης σχολίασε στο Twitter τους υπολογισμούς που έκανε ο Φίλης αναφορικά με τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση.

BINTEO-Άδωνις: Ο Ολάντ ήρθε εδώ για να σας τρολάρει

Σε φανερά υψηλότερους τόνους από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μίλησε λίγο νωρίτερα για «ημιαυταρχισμό».

Κριτική στην κυβέρνηση για τα ΜΜΕ με το βλέμμα στον εσωκομματικό ανταγωνισμό για την προεδρία της ΝΔ άσκησε ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς κατήγγειλε «ολοκληρωτισμό» λίγη μόλις ώρα μετά την τοποθέτηση του ανθυποψηφίου του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος είχε κάνει λόγο για «ημιαυταρχισμό».

«Ξηλώνουν» από το ΕΣΡ τη μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Την κατάργηση του νόμου που προβλέπει την ανανέωση της θητείας των μελών του ΕΣΡ ανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής, πριν από λίγο. Τι σημαίνει αυτό;

Το κορίτσι του «Χρυσοδάκτυλου», 50 χρόνια μετά -Βάφτηκε ξανά χρυσή [εικόνες]

Εχουν περάσει πάνω από 50 χρόνια από την ταινία του Τζέιμς Μποντ Goldfinger με πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο Σον Κόνερι. Τώρα, η 78χρονη πλέον Σίρλεϊ Ιτον, το κορίτσι του Μποντ στην ταινία, ξαναβάφεται χρυσή αναπαριστώντας την εμβληματική σκηνή της ταινίας.

Κυριάκος: Η συμπεριφορά της κυβέρνησης θυμίζει άλλες εποχές

Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα των αδειών για τα ΜΜΕ εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Γινόμαστε μάρτυρες μιας ευρύτερης προσπάθειας άλωσης ανεξαρτήτων πυλώνων του κράτους από μια εκτελεστική εξουσία η οποία ενοχλείται από ανεξάρτητες φωνές», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης μεταξύ άλλων.

ΝΔ: Η κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα για τις ζημιές από τις πλημμύρες - Να μπει τέλος στην αδράνεια

Ως Νέα Δημοκρατία ζητούμε την άμεση παρέμβαση της Κυβέρνησης

Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα των πλημμυρών εξαπέλυσε ο υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

O τέλειος τρόπος να εκδικηθείς όσους κλέβουν ποδήλατα [βίντεο]

Το ποδήλατο κερδίζει διαρκώς έδαφος σε ολόκληρο τον κόσμο και αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που το επιλέγουν ως βασικό μεταφορικό τους μέσο κυρίως στα αστικά κέντρα.

Μέχρι κι ο Φάμελλος γελάει με Καμμένο: Μια μικρή ρωγμή στα δεξιά δεν μας πειράζει - ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο Σωκράτης Φάμελλος με αφορμή τις ευχές και το αστείο του για το... σπασμένο χέρι.

Βουλγαράκης: Η μία ώρα πίσω την Κυριακή μας μάρανε!

Ο Γιώργος Βουλγαράκης έδωσε μέσω Twitter μια… πολιτική διάσταση στην αλλαγή της ώρας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ντιμπέιτ με Ελένη Μενεγάκη, Ραχήλ Μακρή και Μαρία Μπεκατώρου…Και τα μυαλά στα κάγκελα

Ωραίο, πολύ ωραίο. Ραχήλ Μακρή εναντίον Ελένης Μενεγάκη για ένα πολύ λεπτό γυναικείο θέμα, την ηλικία. Αλλά το δίδυμο ευτυχώς έγινε τρίδυμο με την εμπλοκή και της Μαρίας Μπεκατώρου.

ΤΣΙΡΚΟ! Υπουργός δεν πήγε στο ραντεβού με τους δανειστές για να μη χάσει τα πανηγύρια με Ολάντ

Χωρίς την παρουσία του κ. Γ. Σταθάκη συζητήθηκε χθες με τους εκπροσώπους των δανειστών το θέμα των αλλαγών στον «νόμο Κατσέλη». Η επίσημη εξήγηση που δόθηκε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Οικονομίας ήταν ότι ο κ. Σταθάκης έπρεπε να παρευρίσκεται στις διάφορες συναντήσεις που είχε ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

Ο Ψαραντώνης ζητάει γκολ του ΟΦΗ απαιτητικά και με χιούμορ!

Ο Ψαραντώνης θέλει γκολ... Οχι, γενικά. Θέλει γκολ του ΟΦΗ! Πολύ συγκεκριμένα, πολύ απαιτητικά.

Το ζήτησε με το δικό του... χρώμα από τον Νίκο Γκουλή, φίλο του και νυν προπονητή του ΟΦΗ!

Ονομαστική ψηφοφορία για τα άρθρα του ν/σ για τις τηλεοπτικές άδειες ζητεί η Ν.Δ.

Συγκεκριμένα, 22 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσαν αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για 35 άρθρα του νομοσχεδίου.

Η επανάσταση της γραβάτας

Επειδή πιστεύω ότι δεν συνέβη μόνο σ’ εμένα, θα το πω ευθαρσώς: Αισθάνθηκα φρικτή ντροπή βλέποντας τον πρωθυπουργό της χώρας μου να έχει ανοιχτά τα πόδια του και τα χέρια του δεμένα κάτω από τη ζώνη του, την ώρα που ακούγονταν οι εθνικοί ύμνοι της Ελλάδος και της Γαλλίας.

Σαββίδης: Υπάρχει μόνο ένας Πάμπλο κι ένας Μούσλι (VIDEO)

Πως και πως περιμένει το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Σαββίδης!

Ο γιος του Ιβάν, συνηθίζει να σχολιάζει τα... του ΠΑΟΚ στα social media.

Ο Μάικλ Τζόρνταν πουλάει τη βίλα του - Απίστευτες εικόνες στο εσωτερικό της [βίντεο]

Ο Μάικλ Τζόρνταν αποφάσισε να πουλήσει τη μοναδικής ομορφιάς έπαυλή του στο Σικάγο το 2012 όμως από τότε δεν έχει καταφέρει να βρει αγοραστή. Ετσι απευθύνθηκε στο μεγαλύτερο μεσιτικό γραφείο των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο δημιούργησε δύο σποτάκια προκειμένου να προμοτάρει τη βίλα του «Air». Τα πλάνα κόβουν την ανάσα.

Πού είναι ο Γλέζος τώρα; Στον ΦΠΑ;

Φθηνοί! Απολύτως φθηνοί! Περιφέρατε τον Γλέζο ως σημαία σε κάθε σας αναμέτρηση. Φωτογραφηθήκατε δίπλα του, κορδώνοντας τα νιάτα σας δίπλα στα δικά του ντουζένια. Και κείνος γέμιζε πλατείες ενάντια σε παγκόσμιες αδικίες. Έφτασε Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Να βγάζει λόγους για εχθρούς. Και ‘σείς καμαρώνατε το «σύμβολο».

Η (δραματική) εβδομάδα που “χλώμιασε” την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα

Η υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα ήταν εκείνη που από την πρώτη στιγμή προκάλεσε τον μεγαλύτερο “θόρυβο” στη Νέα Δημοκρατία.

Σε αντίθεση με άλλους εκπροσώπους της γενιάς του, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επέλεξε να διεκδικήσει από τώρα την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, συγκροτώντας έναν στενό πυρήνα “ομάδας”, με στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Ανδρέα Παπαμιμίκο, και βουλευτές που αναδείχτηκαν από τον Αντώνη Σαμαρά.

ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! «Ροζ τηλέφωνα» από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Ελασσόνας.

Υπόθεση με «ροζ τηλέφωνα» και φουσκωμένο τηλεφωνικό λογαριασμό της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας αποκαλύπτει με ανακοίνωσή η παράταξη «Νέα πορεία» του κ. Βασίλη Βαρνά.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΟΙ! Υπεγράφη η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης έως 17 χρόνια

Yπεγράφη χθες η υπουργική απόφαση για τις αυξήσεις στα όρια ηλικίας στις περιπτώσεις πρόωρης συνταξιοδότησης. Απομένει να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ για να ισχύσει και επίσημα. Πρόκειται για την απόφαση που αυξάνει το όριο ηλικίας από 5 -17 έτη ασφάλισης για όσους πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά.

Τραγικό τέλος στην υπόθεση της 43χρονης αγνοούμενης από το Καματερό -Εντοπίστηκε νεκρή [εικόνες]

Τραγικό επίλογο είχε η αναζήτηση της άτυχης γυναίκας, την οποία είχαν παρασύρει από το Καματερό τα νερά κατά την καταιγίδα.

ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ NYT: Τα προνόμια των Ελλήνων «αγροτών» και οι κρατικές αποζημειώσεις

Τα προνόμια των αγροτών είναι εδώ και καιρό «καυτό θέμα» στην Ελλάδα. Οι δανειστές, έχουν πιέσει τις προηγούμενες κυβερνήσεις να περιορίσουν τις παροχές στους αγρότες. Αλλά καμία κυβέρνηση δεν είχε το κουράγιο να το κάνει, εν μέρει γιατί οι αγρότες είναι σεβαστοί σε αυτή τη χώρα αλλά και εξαιτίας της προθυμίας που έχουν δείξει να κλείσουν δρόμους με τα τρακτέρ τους.

ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΈΡΣΙ ΠΟΥ Ο "ΝΑΙΝΑΙ"ΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ 30.000€! ΕΝΦΙΑ 43.000 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το ποσό των 43.000 ευρώ καλείται να πληρώσει για ΕΝΦΙΑ το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως καταγγέλλει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Μεϊμαράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ κοντεύει να μας πάρει και τα κλειδιά από το σπίτι

Αιχμηρό tweet από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που “πυροβολεί” την κυβέρνηση για τις εφόδους εφοριακών σε σπίτια για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

ΦΠΑ στην εκπαίδευση: Η οδηγία που βάζει «φρένο» στην κυβέρνηση

Το ζήτημα του ΦΠΑ στην εκπαίδευση παραμένει ένα άλυτο θέμα ανάμεσα στους δανειστές και την Ελλάδα, μετά από τις συζητήσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα.

Νέο επεισόδιο στο σποτ του Καμμένου προαναγγέλλει ο Κυρ. Μητσοτάκης

Το σπασμένο χέρι του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, σχολίασε περιπαικτικά στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποιώντας τον για τον κίνδυνο να τον «αξιοποιήσει» τηλεοπτικά ο Παναγιώτης Καμμένος.

Βίντεο σοκ: Aπίστευτη καταγραφή έκρηξης παγιδευμένου αυτοκινήτου λίγα μέτρα από την κάμερα

Ένα απίστευτο βίντεο από πόλη της Συρίας δείχνει την στιγμή που ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εκρήγνυται εμπρός από τον άνθρωπο που καταγράφει με την κάμερά του μια προηγούμενη έκρηξη στην περιοχή

Ο Γερμανός στρατιώτης που έσωσε μια ελληνική πόλη από την καταστροφή και έδινε πληροφορίες στους αντάρτες

Άλλαξε το όνομά του σε Ηλίας Κόκκινος και δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα.

Οι φιλέλληνες είναι ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στην ελληνική ιστορία, που βοήθησαν τη χώρα σε δύσκολες στιγμές. Ο Ηλίας Κόκκινος ανήκει σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που όταν ήρθε στην Ελλάδα προσέφερε μεγάλο καλό.

Η Γη απειλείται από καταστροφική βροχή κομητών σαν αυτή που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους

Η Γη διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, καθώς η κίνηση του ήλιου στέλνει βροχή κομητών προς τον πλανήτη μας, παρόμοια με αυτή που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους, προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Aυτά είναι τα 12 πιο φρικτά βασανιστήρια που έχουν καταγραφεί στην ιστορία (video)

Η ιστορία της ανθρωπότητας είναι στιγματισμένη από θηριωδίες. Τα βασανιστήρια που έχουν υποστεί στο πέρασμα των αιώνων άνθρωποι στα χέρια άλλων ανθρώπων ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία.

Ανθρωποι που παρουσιάζονταν ως «τέρατα» σε τσίρκο- Εκαναν καριέρα με τις ιδιαιτερότητες τους [εικόνες]

Στην εποχή μας θα τους ενθάρρυναν να δουν ένα γιατρό. Ομως στη δεκαετία του 1930, παχύσαρκοι άνθρωποι, άτομα με γενετικές ανωμαλίες ή οποιοσδήποτε έμοιαζε «διαφορετικός» μπορούσε να γίνει σταρ.

Αποκάλυψη – Πασίγνωστοι ποδοσφαιριστές παραδέχονται δημόσια πως είναι γκέι (ΦΩΤΟ)

Δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ένα από τα κορυφαία πρωτάθλημα του πλανήτη την Premier League, ετοιμάζονται για μία αποκάλυψη «βόμβα».