17 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Παρουσιάστρια πρωινάδικου στη Ρουμανία... κι εμείς τρώμε Λιάγκα στη μάπα!

Τα βλέμματα συγκέντρωσε παρουσιάστρια, η οποία αναστάτωσε πρωί πρωί με την εμφάνιση και τα κόλπα της.

ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ! Η Ζωή με σιθρου μπλουζάκι στην πορεία για το Πολυτεχνείο


Mέλη της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τους Παναγιώτη Λαφαζάνη, Δημήτρη Στρατούλη, Κώστα Ήσυχος, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Νάντια Βαλαβάνη φωνάζουν συνθήματα κατά τη διάρκεια πορείας στο κέντρο της Αθήνας για τον εορτασμό της 42ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Πρώτη πρώτη η Ζωή...

Πρώην υπουργός καμαρώνει για το Πολυτεχνείο αποκαλύπτοντας το ψηφοδέλτιό του από τους… αγώνες στη Νομική καμιά 20αριά χρόνια μετά (ΦΩΤΟ)

Ένα ψηφοδέλτιο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό πρώην υπουργός.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος...

ΒΙΝΤΕΟ-Έληξε ειρηνικά η πορεία αλλά άρχισαν επεισόδια! Οχυρώνονται στα Εξάρχεια οι αντιεξουσιαστές! Kαίνε κάδους και πετούν μολότοφ

Επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα στα Εξάρχεια. Ομάδες νεαρών, που συμμετείχαν στην πορεία για το Πολυτεχνείο με το μπλοκ των αντιεξουσιαστών, έφθασαν στην πλατεία Εξαρχείων και πριν από λίγο επιτέθηκαν στις διμοιρίες των ΜΑΤ στην οδό Στουρνάρη με βόμβες μολότοφ, ενώ έχουν βάλει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Κάλεσμα Τζιτζικώστα προς νεοδημοκράτες για να πάνε να ψηφίσουν την Κυριακή

Την ανάγκη μαζικής συμμετοχής των πολιτών στις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει σε

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Αποδοκιμασίες και τραμπούκο εναντίον των ΣΥΡΙΖΑίων στην πορεία του Πολυτεχνείου

Με έντονες αποδοκιμασίες έγιναν δεκτά τα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για την 42η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Βίντεο ντοκουμέντο με τον μακελάρη Αμντεσλάμ Σαλάχ στο Παρίσι λίγες ώρες πριν την επίθεση

Ο Αμπντεσλάμ Σαλάχ είναι ο Νο1 καταζητούμενος μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι και μέχρι στιγμής διαφεύγει των Αρχών.

Αντέδρασε για το ενός λεπτού σιγή ο προπονητής της Συρίας

Η Συρία νίκησε 2-1 τη Σιγκαπούρη, εκτός έδρας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου...

Ελλάδα – Τουρκία μια... ποδοσφαιρική ιστορία (VIDEO)

Για 12 φορά στην ιστορία τους, Ελλάδα και Τουρκία θα τεθούν αντιμέτωπες, με την... ζυγαριά να γέρνει υπέρ των “γειτόνων”.

ΤΙΜΕ: Ηταν μοιραίο να περάσουν τζιχαντιστές από τη Λέρο -Οι κάτοικοι το περίμεναν

Πολλοί από τους κατοίκους της Λέρου το θεωρούσαν σίγουρο, με δεδομένο το μέγεθος του φετινού προσφυγικού κύματος, ότι ένας τρομοκράτης θα μπορούσε- περιστασιακά- να ξεγλιστρίσει ανάμεσά τους, γράφει το TIME.

Συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή του σεισμού στους Εγκρεμνούς

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε ένας ψαράς την στιγμή του σεισμού στην παραλία Εγκρεμνοί της Λευκάδας.

Αποδοκίμασαν τον Εθνικό μας ύμνο οι σκ@τοΤούρκοι-Αποδοκιμασίες και χειροκροτήματα για τον Τσίπρα-Δεν βρήκαν 40.000€ τα λαμόγια της ΕΡΤ για να δείξουν τον αγώνα

Χωρίς τηλεοπτική... στέγη το Τουρκία - Ελλάδα

Οι απαιτήσεις των Τούρκων (40.000!!!!) για τα δικαιώματα του ματς με την Ελλάδα κρίθηκαν υπερβολικές από την ΕΡΤ και έτσι ούτε αυτό το ματς θα καλυφθεί τηλεοπτικά.

Τα 5 είδη αεροσκαφών που στέλνει η Ρωσία [εικόνες & βίντεο]

Η Ρωσία αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό της Γαλλίας στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους και μάλιστα ο Βλαντιμίρ Πούτιν στέλνει κατά της Συρίας τα καλύτερα βομβαρδιστικά του.

Ο διάλογος του Βαρουφάκη με αντιεξουσιαστή

Τον διάλογο που είχε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης με ένα νεαρό από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών, μετά την πορεία του Πολυτεχνείου, μετέφερε ο ρεπόρτερ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ματαιώνεται ο αγώνας Γερμανία-Ολλανδία για λόγους ασφαλείας!

Η Γερμανική Αστυνομία αποφάσισε να εκκενωθεί το γήπεδο του Αννόβερο όπου θα διεξαγόταν ο φιλικός αγώνας Γερμανία – Ολλανδία υπό τον φόβο επίθεσης.

ΤΑ ΝΕΑ: Παππάς-Σπίρτζης είναι οι 2 με το γραφείο επίλυσης εκκρεμοτήτων επ' αμοιβή-Απειλούν οι ΣΥΡΙΖΑίοι χωρίς να απαντάνε

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του εκδοτικού συγκροτήματος ΔΟΛ και των υπουργών Επικρατείας Νίκου Παππά και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη. Οι δύο υπουργοί απειλούν με αγωγές με αφορμή δημοσιεύματα εφημερίδων του συγκροτήματος υποστηρίζοντας ότι δέχονται συκοφαντικές προσωπικές επιθέσεις.

Κυνήγησαν Στρατούλη και Λαφαζάνη από την πορεία για το Πολυτεχνείο

Φραστικές επιθέσεις από αντιεξουσιαστές δέχθηκαν οι πρώην υπουργοί Δημήτρης Στρατούλης και Παναγιώτης Λαφαζάνης στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

«Moskva»: Η ναυαρχίδα των Ρώσων που θα συνεργαστεί με το γαλλικό στόλο στον πόλεμο κατά Ισλαμικού Κράτους [εικόνες]

Το ρωσικό καταδρομικό κατευθυνόμενων πυραύλων «Moskva» θεωρείται η ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Ο Βορίδης απαντά στον Μεϊμαράκη: Κανείς δεν κλαδεύει κανέναν πουθενά

Τους λόγους για τους οποίους στηρίζει τον Απόστολο Τζιτζικώστα ανέλυσε στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη στον Realfm 97,8 ο Μάκης Βορίδης, ενώ απάντησε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος χθες δήλωσε ότι "η εμπειρία δείχνει, πως όταν είναι κάποιος πολύ νέος, κλαδεύει τους συνομήλικους του και η ανανέωση δεν προχωράει".

Λογικό! Η Περιφέρεια έχει απορροφητικότητα 1,99% αφού η Ρένα ασχολείται με τις τρίχες της και τα δόντια της [εικόνες]

[Διαβάστε στο τέλος: Πλήρης αποτυχία της Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής-Μόλις 1,99 % η απορροφητικότητα!]

Ανεση, χαμόγελα, χαρά. Η Ρένα Δούρου στις τελευταίες της εμφανίσεις κάνει τη διαφορά.

Σχεδόν αγνώριστη από άποψη διάθεσης αλλά και στιλ είναι η Περιφερειάρχης Αττικής. Αλλαξε το μαλλί, τολμώντας να κόψει αφέλειες, ανανεώνοντας έτσι, με μια απλή κίνηση, ριζικά το στιλ της.

Αγανακτισμένο γίδι συνταξιούχος στο Πολυτεχνείο: «Ζούμε τη σύγχρονη Χούντα»

Κόσμος κάθε ηλικίας κατέφτανε από το πρωί στο Πολυτεχνείο για να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη των πεσόντων της 17ης Νοεμβρίου 1973. Μπαινόβγαιναν σε μπουλούκια. Μικροπωλήτες είχαν στήσει πάγκους με κατακόκκινα λουλούδια και φοιτητές μοίραζαν φυλλάδια επαναστατικά. Τα μεγάφωνα έπαιζαν Ξυλούρη και Θεοδωράκη «ντύνοντας» το σκηνικό με τις μελωδίες τους και δίνοντας χροιά εξέγερσης.

ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ 320.000€ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! Τσακαλώτος: Έχουμε συμφωνία-Πλειστηριασμοί από 170.000€ αξία και 8.000€ εισόδημα...

Να θυμίσουμε εδώ πως η πρώτη κατοικία επί προσκυνημένου Σαμαρά, προστατεύονταν από πλειστηριασμό μέχρι την αντικειμενική των 320.000€....

Συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών, που ανοίγει τον δρόμο για την εκταμίευση των 2 δισ. ευρώ της υποδόσης και των 10 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, επετεύχθη σήμερα στη 1.30 το πρωί, μετά από πολυήμερες μαραθώνιες διαπραγματεύσεις.

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ της Πόρσε και της κόρης του Πολ Γουόκερ

Αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση η Πόρσε, μετά τους ισχυρισμούς πως το ίδιο το αυτοκίνητο ευθύνεται για το θάνατο του Πολ Γουόκερ. Η εταιρία επέμεινε πως αν πρέπει να καταλογιστεί κάπου λάθος, αυτό βρίσκεται στην οδήγηση του Αμερικανού ηθοποιού.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Γκάφα από την «Αυγή» για το στεφάνι που κατέθεσε ο Τσίπρας στο Πολυτεχνείο

Μπορεί η άφιξη του πρωθυπουργού στο πολυτεχνείο για να καταθέσει στεφάνι να ήταν επεισοδιακή και με εντάσεις, ωστόσο δεν ήταν το θέμα που συζητήθηκε και σχολιάστηκε έντονα στα social media και όχι μόνο.

Φαήλος: Τα περισσότερα παιδιά πνίγηκαν λόγω Τασίας-Θετική παρουσία ο Άδωνις.Συνήθως του την πέφτουν κάτι τεμπέληδες

[Θετικά εκφράστηκε ο Φαήλος για τον Άδωνι παρά το λάθος του Άδωνι τον απαξιώσει δημοσίως λίγο πριν έρθει στη ΝΔ (κάτι στο οποίο συνέβαλε τα μέγιστα ο Φαήλος)]

Αιχμές κατά της Τασίας Χριστοδουλοπούλου άφησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης αναφερόμενος στο προσφυγικό. "Τα περισσότερα παιδιά πνίγηκαν με την πολιτική της Τασίας και δεν θα έπρεπε να κοιμάται τα βράδια" είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA.

Ο Τσουκαλάς μιμείται τον πανηγυρισμό του Ιντέγε - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τάκης Τσουκαλάς μιμήθηκε τον πανηγυρισμό του Μπράουν Ιντέγε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ,  στην πρώτη εκπομπή της Θύρας 7 για τη φετινή σεζόν και προσέφερε άφθονο γέλιο. Ο Τσουκαλάς ανέβηκε πάνω στο τραπέζι του στούντιο, έκανε την χαρακτηριστική κίνηση φωνάζοντας "Ιντέγε, Ιντέγε..."¨.

Βίντεο: Δείτε πως χαλαρώνουν οι Κολομβιανοί διεθνείς πριν από το παιχνίδι με την Αργεντινή!


Πιστεύω οι δικοί μας στην 3η-4η κεφαλιά θα έχουν χάσει τη μπάλα...

Ο Χάμες Ροντρίγκες πρωτοστατεί σε ένα βίντεο που αποτυπώνει το πόσο πολύ χαίρονται οι Κολομβιανοί παίκτες το ποδόσφαιρο

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΚΕΤΑΡΕΤΕ ΓΙΔΙΑ! Άμεσους πλειστηριασμούς 50.000 σπιτιών φέρνει η συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου

Μισή... συμφωνία και σημαντικό χαμήλωμα του πήχη στα όρια προστασίας των υπερχρεωμένων δανειοληπτών πέτυχε η κυβέρνηση με τους δανειστές. Η συμφωνία που έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα είναι προφανές ότι είναι αναγκαστικού χαρακτήρα προκειμένου να μην μπλοκάρει η εκταμίευση της υποδόσης των 2 δισ ευρώ και των 10 δισ ευρώ για τις τράπεζες και να ολοκληρωθεί ομαλά η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ! ΦΠΑ στην εκπαίδευση: Φόρος στο κρασί 30 λεπτά στο μπουκάλι!

Τελικά θα την πληρώσει το κρασί! Στην αναζήτηση ισοδύναμων για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση, στο οικονομικό επιτελείο κατέληξαν ότι θα επιβάλλουν φόρο 30 λεπτών στο κρασί ανα μπουκάλι εκτίς από την επιβολή τέλους στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ που παίζονται με στήλες.

ΦΩΤΟ-Ο ΠΑΣΟΚος Κοντονής πάει βόλτα τη "σημαία" του Πολυτεχνείου

[Ως γνωστό τη "σημαία" του Πολυτεχνείου την πάνε βόλτα μόνο ΠΑΣΟΚοι αφού όλα αυτά τα χρόνια την έχει στην κατοχή του το ΠΑΣΟΚ άρα για να τη σουλατσάρει ο Κοντονής σημαίνει ότι σαν φοιτητής ήταν ΠΑΣΟΚος]

Σαρανταδύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, που έμελλε να αποτελέσει την μεγαλύτερη πράξη αντίστασης στην χούντα των συνταγματαρχών.

Η 23χρονη «φοιτήτρια» στη Θεσσαλονίκη που παρέχει… ερ@τικές υπηρεσίες

«Είμαι 23 ετών και θέλω να ζήσω έντονα τη σ@@ουαλική μου ζωή, θα βρίσκομαι έως 11/12 στη Θεσσαλονίκη». Με αυτή την πολλά υποσχόμενη πρόταση, νεαρή αυτοαποκαλούμενη… «φοιτήτρια» από μια επαρχιακή κωμόπολη, τάζει στους υποψήφιους πελάτες της νύχτες καυτού και άγριου σ@ξ μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα. Το «πεζοδρόμιο» του διαδικτύου διευρύνεται και είναι για γερά πορτοφόλια.

Τελικά είναι... καλό να βρίζουμε; - Πώς τα μπινελίκια ανακουφίζουν τον πόνο

Ενας άνθρωπος, κατά μέσο όρο, χρησιμοποιεί 16.000 λέξεις ημερησίως. Από αυτές, σύμφωνα με μελέτες, το 0.6% είναι βρισιές, βλασφημίες ή προσβολές. Σε απλούς αριθμούς δηλαδή, ο μέσος άνθρωπος λέει 95 «κακές» λέξεις την μέρα.


Από το πολύ πάνω- κάτω… της πετάχτηκε το στήθος έξω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο χορός της γυναικάρας του βίντεο ήταν αρκετός για να φέρει απίστευτες αποκαλύψεις… και όχι μόνο! Όλα τα είδαμε!

ΒΙΝΤΕΟ-Σκληρή κριτκή Άδωνι στον Τζιτζικώστα για το σποτάκι όπου νεαρός ξεφορτώνεται τον συνταξιούχο

Αποδέκτης σκληρής κριτικής και ειρωνικών σχολίων έγινε ο Αποστολος Τζιτζικώστας μετά τη φαεινή ιδέα των υπευθύνων της καμπάνιας του να φτιάξουν σποτάκι όπου σχεδίαζαν να δείξουν πως το νέο πρέπει να αφήσει πίσω του το παλιό.

ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟ 100%! Η κυβέρνηση «αυτοδιαφημίζεται» ότι προστατεύει το 60% της πρώτης κατοικίας

[Το κορυφαίο για άλλη μια φορά το είπε "το Τσακαλώτο": «Οι Τράπεζες δεν θα κάνουν πλειστηριασμούς γιατί δεν θέλουν τα σπίτι αφού η συντήρησή τους είναι δύσκολη πχ. τα υδραυλικά»... ΜΟΝΟ ΟΙΚΤΟΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ!]

Τσακαλώτος-Σταθάκης επιχείρησαν να εξηγήσουν τα πολλά «θολά» σημεία της συμφωνίας και να πείσουν ότι δεν προστατεύεται μόνο το 25% των δανειοληπτών - Και επιβάρυνση 0,30-0,40 ευρώ στη φιάλη κρασιού ως ισοδύναμο για την κατάργηση του ΦΠΑ στην Παιδεία

ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ ALERT! Ο ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Ομόφωνη στήριξη από την Ε.Ε. στο αίτημα της Γαλλίας για βοήθεια

«Είναι η πρώτη φορά που ένα κράτος-μέλος επικαλείται το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Συνθηκών της ΕΕ και έλαβε την ομόφωνη στήριξη των κρατών-μελών της ΕΕ. Αυτό είναι μια τεράστια πολιτική πράξη», δήλωσε ο Γάλλος υπουργός άμυνας, Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από κοινού με την ύπατη εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Φεντερίκα Μογκερίνι σήμερα στις Βρυξέλλες.

Το «ευχαριστώ» της συζύγου Τζιτζικώστα (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση με τους εθελοντές που υποστήριξαν την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα κατά την προεκλογική του εκστρατεία, είχε η σύζυγός του, κυρία Ελεάνα Βλάχου, λίγο πριν την κρίσιμη μάχη για την Προεδρία της ΝΔ.

Μεϊμαράκης: Για τα εθνικά θέματα υπάρχουν κατακόκκινες γραμμές

«Όσον αφορά στα εθνικά ζητήματα και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τουρκία σήμερα, θέλω να τονίσω, ότι για τα εθνικά θέματα δεν μπορεί να γίνουν εκπτώσεις μέσα στα προβλήματα της κρίσης» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ; Oι βουλευτές της ΝΔ αποφάσισαν ποιον θα στηρίξουν για νέο Πρόεδρο– Όλα τα ονόματα

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι εσωκομματικές κάλπες οι βουλευτές της ΝΔ, στην πλειονότητα τους έχουν επιλέξει τον επόμενο αρχηγό της ΝΔ. Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, άλλοι αυτή του Απόστολου Τζιτζικώστα ενώ τα κοινοβουλευτικά ερείσματα των Μητσοτάκη και Γεωργιάδη είναι λιγοστά έως ανύπαρκτα.

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ! Απόψε μόνο γήπεδο και αύριο οι συναντήσεις για τον Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία

Στην Κωνσταντινούπολη ο πρωθυπουργός - Θα επισκεφθεί το Φανάρι και κατόπιν την Άγκυρα, όπου θα έχει συναντήσεις με Νταβούτογλου και Ερντογάν

Νέο βίντεο-σοκ από το μακελειό στο Παρίσι: Κραυγές απόγνωσης, βογγητά πόνου, κλάμα [βίντεο]

Σοκ, φρίκη, πόνο. Αυτά είναι τα συναισθήματα που προκαλεί ένα ακόμη βίντεο από τους δρόμους του Παρισιού, τη νύχτα της Παρασκευής, λίγα λεπτά μόνο από τις δολοφονικές επιθέσεις σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια της πόλης.

ΠΟΙΝΗ ΧΑΔΙ! 4 έτη φυλακή και πρόστιμο 60.000 ευρώ σε Παπαντωνίου-Κουράκου για το 1,3 εκατ. της λίστας Λαγκάρντ

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών (εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα) και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ είναι η ποινή που επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στον Γιάννο Παπαντωνίου και τη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες για το 2009.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΕ! «Σημαντική βελτίωση των όρων προστασίας της πρώτης κατοικίας»

Δείτε τι γράφουν τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ όταν το 75% των οφειλετών κινδυνεύουν πλέον με πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας ενώ μέχρι τώρα τους προστάτευε απόφαση του προσκυνημένου Σαμαρά...

Προστασία μεγαλύτερη, για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, σε σχέση με όλες τις προηγούμενες ρυθμίσεις του παρελθόντος διασφαλίζει η συμφωνία στην οποία κατέληξε η κυβέρνηση με τους εκπροσώπους των θεσμών για την πρώτη κατοικία, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

ΠΑΨΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ! ; Βαρεμένος: Υπήρξε βολονταρισμός από τον ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των πλειστηριασμών

-Μπαμπά τι θα πει βολονταρισμός;
-Να παιδί μου, κάτι σαν "Αν ψηφίσουμε Τσίπρα θα μας χαρίσει το δάνειο"

Υπήρξε βολονταρισμός από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν στο ζήτημα των πλειστηριασμών αλλά όχι συνειδητή παραποίηση, εκτίμησε ο Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ... ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ! Πρωταθλήτρια στην κατάχρηση αντιβιοτικών η Ελλάδα

[Γράφουν αβέρτα για να πέφτουν τα τάλαρα ή τα ταξιδάκια από τις φαρμακευτικές...]

Πάνω από 25.000 άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους στην Ευρώπη, λόγω της κατάχρησης αντιβιοτικών.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ: "H αγαπημένη Rothschild του Καμμένου αντικαθιστά τη Lazard για το χρέος"

Η Rothschild αντικαθιστά τη Lazard, στη θέση του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης.

ΔΕΗ: 1,9 εκ μικροφειλέτες χρωστάνε 1,1 δις στη ΔΕΗ

Συνολικά 2,1 εκατομμύρια πολίτες και επιχειρήσεις έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς ρεύματος - «Προτεραιότητα» σε όσους έχουν οικονομική ευχέρεια για τις διακοπές ρεύματος, λέει η διοίκηση

Βίντεο-Ανέβηκαν λέβελ στη Βουλή του Κοσόβου! Αυτή τη φορά εκτός από δακρθγόνα έριξαν και σπρέι πιπεριού

Βουλευτές της αντιπολίτευσης έριξαν για μία ακόμη φορά δακρυγόνο στο κτίριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμφωνία συγκρότησης Ένωσης Σερβικών Δήμων στο Κόσοβο - Μία βουλευτής λιποθύμησε

Ο τζιχαντιστής που δήλωσε ότι πάει για… διακοπές στη Βιέννη και ο πατέρας που έψαχνε τον καμικάζι γιό του στη Συρία

Ένας από τους καταζητούμενους τζιχαντιστές για την επίθεση στο Παρίσι, ο Σάλαχ Αμπντεσλάμ, ταξίδεψε στην Αυστρία από τη Γερμανία στις αρχές Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την Αυστριακή υπουργό Εσωτερικών Μικλ-Λάιτνερ, δηλώνοντας ότι πάει για διακοπές.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ! Λεβέντης: Όταν ήμουν στο Πολυτεχνείο... - ΒΙΝΤΕΟ

Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, όπως τα έζησε ο ίδιος, περιέγραψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, αφιερωμένη στην ημέρα μνήμης και τιμής για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Η αντιστασιακή ανιψιά του Παττακού... η γυναίκα του Σπύρου Λυκούδη

Η φοιτήτρια Στέλλα Μηναδάκη συνελήφθη από τη χούντα και οδηγήθηκε στον πραξικοπηματία θείο της, για τιμωρία. "Μου έκανε κήρυγμα και με ρωτούσε ειρωνικά αν ο Λαμπράκης ζει"

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΑΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ-Και στη Θεσσαλονίκη τα "παιδιά" και Κνίτες τραμπούκισαν τους ΣΥΡΙΖΑίους

Ένταση σημειώθηκε στην πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ κατά της διάρκεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 17ης Νοεμβρίου.