20 Νοεμβρίου 2015

«ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ» BLOGGERS ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΝΔ ΆΔΩΝΙ-ΑΠΟΣΤΟΛΟ-ΚΥΡΙΑΚΟ

Βάζω το συνέντευξη μέσα σε εισαγωγικά γιατί δεν είμαστε δημοσιογράφοι αλλά ερασιτέχνες... 
Εγώ θα ψηφίσω...

ΝΤΑΞ'ΚΛΑΙΜΕ! ΑΥΓΗ: «Επίδειξη ευθύνης» η υπερψήφιση των μνημονιακών μέτρων

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να βγάλει «τα κάστανα από τη φωτιά» αναδεικνύει η εφημερίδα

«Επίδειξη ευθύνης»: με αυτόν τον «αμφίσημο» -και θα εξηγήσουμε ευθύς αμέσως γιατί τον χαρακτηρίζουμε έτσι- τίτλο, υποδέχεται στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η «Αυγή» την χθεσινή διαδικασία στη Βουλή και την υπερψήφιση του δεύτερου πακέτου προαπαιτουμένων.


ΒΙΝΤΕΟ-10 τηλεοπτικά προγράμματα που έκαναν ρεκόρ τηλεθέασης στην ελληνική τηλεόραση!

Στο βίντεο από την εκπομπή «Λόγω TiViς» θα δείτε τα δέκα τηλεοπτικά προγράμματα (εκτός αθλητικών γεγονότων) με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στα 25 χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης όπως παρουσιάστηκαν από την εκπομπή του Alpha.

ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Στο 187,8% του ΑΕΠ πάνε το χρέος το 2016-Πόσα λεφτά θα ξοδέψουν τα υπουργεία σύμφωνα με τον προϋπολογισμό - Αλλαγές στους μισθούς του Δημοσίου

Στα 327, 6 δισ. ευρώ, από 316,5 δισ. ευρώ το 2015, όπως προκύπτει από την εισηγητική έκθεση του νέου προϋπολογισμού

ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ! Δύο από τους «καμικάζι» του «Σταντ ντε Φρανς» είχαν περάσει από την Ελλάδα, δήλωσε ο Γάλλος εισαγγελέας

Διαβατήριο που βρέθηκε κοντά στο σώμα του ενός, προσδιόριζε το ταξίδι του στη Δυτική Ευρώπη μέσω των βαλκανικών χωρών

Γλέζος: Το μεγάλο μου λάθος είναι ότι έδωσα ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

«Μας κυβέρνησε η κυβέρνηση του Μεγάρου Μαξίμου δεν  μας κυβέρνησε η Αριστερά», δήλωσε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, σε συνέντευξη που έδωσε σε κανάλι της Κύπρου.

Η Αλβανία μηδενίζει τη φορολογία για τις μικρές επιχειρήσεις!

Η Αλβανία μειώνει στο 0% τη φορολογία για τις μικρές επιχειρήσεις ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Έντι Ράμα, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για τις επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο από 0 έως 50 εκατ. λεκ, δηλαδή περίπου 36.400 ευρώ.

Σε βιβλιοπωλεία της Μυτιλήνης έφτιαχναν τα πλαστά έγγραφα! 12 συλλήψεις

Η εγκληματική οργάνωση εξαρθρώθηκε χθες στη Μυτιλήνη, με τα μέλη της να φέρονται ότι έφτιαχναν πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα, τα οποία διέθεταν σε μη νόμιμους αλλοδαπούς, έναντι χρηματικής αμοιβής φυσικά...

Θα κοιμηθείς όπως έστρωσες, Αλέξη μου...

Θάνος Οικονομόπουλος

Για να' χουμε καλό ρώτημα : πότε... ακριβώς κατάλαβε ο κ. Τσίπρας ότι τα προβλήματα της χώρας απαιτούν διακομματική συνεννόηση προκειμένου να αντιμετωπισθούν και να επιλυθούν αποτελεσματικά;

Γαλλία: Τελικά το τσουλάκι είναι ζωντανό και καταζητείτε-Ηχητικό ντοκουμέντο από το μακελειό στο Bataclan

Απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση του μακελειού στο Παρίσι όσο και στην αστυνομική επιχείρηση στο Σεν Ντενί.

Έφεση εισαγγελέα κατά αθωωτικής απόφασης για δάσκαλο που δικάστηκε για ασέλγεια

Έφεση κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, που έκρινε αθώο -λόγω αμφιβολιών- 50χρονο δάσκαλο για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας, άσκησε η αντιεισαγγελέας Εφετών Μαρία Τιντικάκη. Μελετώντας τα πρακτικά της δίκης, η εισαγγελική λειτουργός έκρινε ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις άσκησης έφεσης κατά της αθωωτικής απόφασης. Η υπόθεση θα επανεξεταστεί από Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ! ΤΩΡΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ! Τα «έψαλλαν» στην κυβέρνηση οι στρατιωτικοί (ΦΩΤΟ)

Γέμισε η πλατεία Κλαυθμώνος, νωρίτερα, από Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας εν ενεργεία και Απόστρατους που έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση οτι η απαξίωση τους δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ένα φάντασμα πλανιέται – κι ο Άδωνις το ξορκίζει!

Άρκεσε να φύγουν τρείς βουλευτές από τον κυβερνητικό συνασπισμό (δύο από το ΣΥΡΙΖΑ, ένας από τους ΑΝΕΛ και με τους δύο από τους τρείς να μη παραδίδουν την έδρα τους) για να αντιστραφεί όλο εκείνο το κλίμα εφησυχασμού: Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας δήθεν «ηγεμονεύουν» στο πολιτικό σκηνικό, ότι οι Ευρωπαίοι δήθεν «στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική λύση» κλπ. κλπ.

ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟ STAR! Τι συμβαίνει

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star δεν βγήκε στον «αέρα» το βράδυ της Τρίτης.

Αιτία η...

ΣΩΣΤΗ Η ΡΕΝΑ: Αφού με ψηφίζουν τα γίδια δεν θα σας απαντήσω και σας γράφω στα παπάρια μου

Απάντηση (αν τη διαβάσετε μη γελάσετε πολύ...) δίνουν κύκλοι της Ρένας Δούρου στις καταγγελίες του Ποταμιού ότι «τρία συγγενικά της πρόσωπα μισθοδοτούνται από το κράτος».

Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ! Έπιασαν 28χρονο Γεωργιανό μασέρ για τον βιασμό... 85χρονης στη Χαλκιδική!

Ρε γιαγιά κι εσύ τι το ήθελες το μασάζ γαμώ την τρέλα μου!!

Ο 28χρονος συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι βίασε την 85χρονη σε περιοχή της Χαλκιδικής. Πρόκειται για Γεωργιανό σε βάρος του οποίου εκδόθηκε πριν από λίγα 24ωρα ένταλμα σύλληψης από τις Ανακριτικές Αρχές του Πολύγυρου, όπου και οδηγήθηκε, αφού εντοπίστηκε από αστυνομικούς για να απολογηθεί.

Τελικά ο καμικάζι στο Σεν Ντενί δεν ήταν η βλαμμένη αλλά κάποιος μαλ@κας!

Η έφοδος της Γαλλικής αστυνομίας στο Σεν Ντενί την περασμένη Τετάρτη άφησε 3 νεκρούς, ανάμεσα τους τον εγκέφαλο των επιθέσεων στο Παρίσι Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ και την ξαδέρφη του Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν.

Με «προσωπική συνέντευξη» και μαγνητοφωνάκι θα επιλέγει διευθυντές Εκπαίδευσης ο Φίλης

Θυμάμαι επί Καραμανλή όταν κάποιος ταλαίπωρος της ΝΔ είχε προσπαθήσει να βάλει τη συνέντευξη σαν κριτήριο επιλογής Διευθυντών και είχε γίνει ΤΗΣ ΠΟ@ΤΑΝΑΣ! ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΑΝΑΣ ΟΜΩΣ! 

Επαναφέρει το κριτήριο επιλογής, που είχε αποσύρει, μετά το σάλο, ο προκάτοχός του, Αριστείδης Μπαλτάς - Η συνέντευξη μάλιστα θα μοριοδοτείται περισσότερο από τη μόρφωση και την εμπειρία, ενώ το μαγνητόφωνο «διασφαλίζει τη διαφάνεια», κατά το υπουργείο Παιδείας

Στελέχη εκπαίδευσης με κριτήριο την προσωπική συνέντευξη επαναφέρει ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.

Σακοράφα κατά Τσίπρα και Βούτση: Μετατράπηκε η Βουλή σε λοιμοκαθαρτήριο σκανδάλων και βάρβαρων πολιτικών επιλογών

Σε απάντηση σε επιστολή του Προέδρου της Βουλής σχετικά με την κατάργηση της Επιτροπής Αλήθειας του Δημοσίου Χρέους, η Σοφία Σακοράφα έστειλε με τη σειρά της επιστολή στον Νίκο Βούτση.

Πανούσης: «Δείχνει» κυβερνητικά στελέχη για χυδαίους υπαινιγμούς και διαρροές

«Δεν έχω πολιτικά μέσα, δεν χρησιμοποιώ και πλάγια μέσα για να επηρεάσω κανέναν. Περιμένω τη Δικαιοσύνη και μπράβο τους με τον τρόπο που λειτουργούν» είπε ο πρώην υπουργός - «Αν έχω κάνει λάθος να τιμωρηθώ, αν δεν έχω κάνει όμως, να τιμωρηθούν οι άλλοι»

Άδωνις: Αν εκλεγώ ο Τσίπρας θα γίνει ο πιο δυστυχισμένος της Ελλάδας - ΒΙΝΤΕΟ

"Ψηφίστε με και θα σας δώσω πίσω την Ελλάδα που ονειρεύεστε. Θα το κάνω!" δήλωσε ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

EE: Αναθεωρείται η Σένγκεν - Αυστηροί έλεγχοι στα εξωτερικά σύνορα

Οι «28» αποφάσισαν να δράσουν άμεσα για την καταπολέμηση του εμπορίου όπλων σε ευρωπαϊκό έδαφος μέσω της καλύτερης συνεργασίας των εθνικών αστυνομικών, αντιτρομοκρατικών και δικαστικών αρχών

«Εκοψαν» τον Πανούση από συνέδριο και στέλνουν στη θέση του τον Παρασκευόπουλο

Η διαφωνία των διοργανωτών επιστημονικού συνεδρίου, αν ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, καθηγητής Ιωάννης Πανούσης θα έπρεπε να είναι ή όχι ο κεντρικός ομιλητής, οδήγησε τελικά στην ακύρωσή του.

ΒΙΝΤΕΟ-Εληξε η ομηρία στο ξενοδοχείο στο Μάλι μετά από επέμβαση - 27 νεκροί

Η εισβολή 10 τζιχαντιστών στο ξενοδοχείο του Μπαμάκο «Radisson Blu», με την ομηρία περίπου 138 τουριστών και εργαζομένων, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν σύμφωνα με τον ΟΗΕ και αξιωματούχο του 27 νεκροί.

Το αεροπλάνο που τα «έβαλε» με τον άνεμο! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Όπου ήθελε πήγαινε ο άνεμος ένα αεροπλάνο την ώρα που επιχειρούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Κορκ της Ιρλανδίας.

Πήγε να τον ληστέψει την στιγμή που έκανε ανάληψη χρημάτων και έφαγε το ξύλο της χρονιάς του!

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα. Η λαϊκή ρήση μάλλον ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το βίντεο που θα δείτε με ένα απίστευτο περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας μιας τράπεζας στην Κίνα.

ΦΩΤΟ-Γειά σου ρε Μήτσο οικονομολόγε ναουμε

Οι ιδιώτες αγόρασαν χθες μετοχές από τη Eurobank προς 1 (ΕΝΑ) ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ... Ξαναλέω ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ... σύμφωνα με τον Παπαδημούλη...

Έχει φάει φρίκη η Ραχήλ με τον "προσκυνημένο"

Φαρμακερό είναι το σχόλιο της Ραχήλ Μακρή στο Twitter για τον Πάνο Καμμένο. Η πρώην βουλευτής γράφει:

ΒΙΝΤΕΟ- Σποτάκι φίλων του Άδωνι

Για να τα λέμε όλα... Από τους ελάχιστους που κάνει αντιπολίτευση αλλά και όταν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ από τους λίγους που υπερασπιζόταν το έργο της:

ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΟΧΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Η Μενεγάκη σήκωσε πόδι και φόρεμα και τα έδειξε όλα στους τηλεθεατές!

Αυτό που συνέβη στην έναρξη της εκπομπής "Ελένη" την Παρασκευή το μεσημέρι δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ! Η Ελένη Μενεγάκη, ενώ έμπαινε με καθυστέρηση στο πλατό, με μια ξαφνική κίνησή της, σήκωσε διάπλατα το μακρύ φόρεμά της και ταυτόχρονα σήκωσε ψηλά το δεξί της πόδι, αφήνοντας τα πάντα εκτεθειμένα στον τηλεοπτικό φακό!

ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΛΕΜΕ! Θεσσαλονίκη: Έπαιρνε επί εννέα χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του

Σε βάρος του 49χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης των Ανακριτικών Αρχών της Θεσσαλονίκης για απάτη

Τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του κατηγορείται ότι εισέπραττε επί εννέα χρόνια ένας 49χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Η μαρτυρία του Έλληνα που ξέφυγε απο τους τζιχαντιστές στο Μάλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας Έλληνας, γλίτωσε από την ομηρία που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μάλι.

Ο Μιχάλης Σκαπούλης περιέγραψε πως βγαίνοντας από το γυμναστήριο του ξενοδοχείου είδε σφαίρες στο πάτωμα.

Παρίσι: Ο πατέρας του μακελάρη δεν θέλει ούτε την σορό του γιού του!

Ο Όμαρ Αμπααούντ, πατέρας του Αμπντελχαμίντ, του Βέλγου τζιχαντιστή που σκοτώθηκε την Τετάρτη κατά την επέμβαση της γαλλικής αστυνομίας στο Σεν Ντενί και θεωρείται ο εγκέφαλος των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, «λυπάται» που ο γιος του «δεν συνελήφθη ζωντανός», δήλωσε σήμερα η δικηγόρος του.

ΘΑ ΣΑΣ Π@ΔΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΓΙΔΙΑ! Προυπολογισμός ΣΥΡΙΖΑ: Νέοι φόροι 3,2 δισ., "μαχαίρι" 646 εκατ. ευρώ στις συντάξεις και ύφεση 0,7% για το 2016

Περιλαμβάνει μέτρα για εξοικονόμηση 5,7 δισ.ευρώ μέσα στο 2016 - Οι πολίτες θα πληρώσουν 3,2 δισ. περισσότερα - Κατά 2,5 δισ. ερώ μειώνονται οι δαπάνες του Δημοσίου, κυρίως από μαχαίρι στις συντάξεις - Σκοπός να επιτευχθεί πρωτογενές πλεόνασμα 0,5%

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! Η αγωνία της μητέρας του Τσίπρα: Το τρελάνανε το παιδάκι μου

Τι εξομολογήθηκε η κυρία Αρίστη σε φίλη της που συνάντησε σε ζαχαροπλαστείο στη Δροσιά

Τη μητέρα του Αλέξη Τσίπρα είδαν ξαφνικά δίπλα τους πριν από λίγες ημέρες οι θαμώνες του ζαχαροπλαστείου Τρούφα στην πλατεία της Δροσίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Καυγάς Μπαλάφα - Κατσώτη (ΚΚΕ): Ξαφνικά ο Γιάννης δεν χρειάζεται "αγανακτισμένους πολίτες"

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή ανάμεσα στον υφυπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μπαλάφα και τον βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστο Κατσώτη.

Ποινικές διώξεις για επισφαλές δάνειο στα λαμόγια της Αγροτικής: Εδωσαν 52 εκατ. ευρώ σε κρεατέμπορο από τη Βοιωτία

Δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται τα επισφαλή δάνεια που δόθηκαν από την Αγροτική Τράπεζα σε επιχιερηματίες και δεν αποπληρώθηκαν, προκαλώντας ζημία πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Άλλη μία τέτοια περίπτωση αφορά σε δάνειο ύψους 52 εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκε σε έμπορο...κρεάτων από την Βοιωτία, για την χορήγηση του οποίου η Εισαγγελία Διαφθοράς άσκησε ποινικές διώξεις για απιστία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον Τρύφωνα αν είναι καλά η ΕΛΠΙΔΑ

«Που πάμε; Ο κόσμος βοά. Την ελπίδα την κρατάμε;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδη.

Άλλη μία νεκρή εντοπίστηκε στο "καταφύγιο" των τζιχαντιστών στο Σεν Ντενί

Ένα τρίτο πτώμα, που ανήκει σε γυναίκα, βρέθηκε στο Σεν Ντενί, στο σημείο όπου την Τετάρτη η γαλλική αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση, κατά...

Υπο κατάληψη πάλι η Πρυτανεία του ΑΠΘ... για τη σύλληψη 5 Ιταλών στην Αθήνα!

Κατάληψη στο κτίριο Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) πραγματοποιούν από το πρωί τα “Αυτόνομα Σχήματα ΑΠΘ”, επιλέγοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους πέντε Ιταλούς φοιτητές, που συνελήφθησαν την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στην Αγία Παρασκευή (Αθήνα), κατόπιν ευρωπαϊκού εντάλματος από τις ιταλικές Αρχές, για συμμετοχή σε επεισόδια, που είχαν γίνει στο Μιλάνο την 1η Μαΐου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας κατά της διεθνούς Έκθεσης EXPO.

Η γκάφα (ή τουλάχιστον έτσι λέμε) του Τσίπρα, στην Άγκυρα

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Τουρκάλα δημοσιογράφος ρωτάει τον Τσίπρα, στην Άγκυρα, για τα «παγωμένα» κεφάλαια της διαπραγμάτευσης Ε.Ε. – Τουρκίας. Κι εκείνος απαντά: «Είμαστε θετικοί στην έναρξη των διαδικασιών, για τα κεφάλαια 23 και 24», αλλά «δεν θέλουμε τα κεφάλαια αυτά να κλείσουν εύκολα ή στο πόδι, αλλά πρέπει να συζητηθούν και να εκπληρωθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις».

Επικά βίντεο 360 μοιρών στο Facebook που καθηλώνουν – Κυριολεκτικά κινείσαι μέσα τους!

Με ένα λιτό post στον “τοίχο” του, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ διαφήμισε μια νέα λειτουργία του Facebook που επιτρέπει να εμφανίζεται βίντεο 360 μοιρών με δυνατότητα πλοήγησης μέσα αυτό την ώρα που παίζει!


Το μήνυμα της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη λίγο πριν τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Λίγο πριν τις εκλογές για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ανάρτησε μια φωτογραφίαμε το σύζυγο της στο Διαδίκτυο και έκανε λόγο για ένα ταξίδι ζωής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Δείτε τη δικαιολογία Σγουρίδη γιατί βάλανε το εισιτήριο στο 1,40 και όχι στο 1,30

Πείτε κι ένα ευχαριστώ ρε ζώα που τον ψηφίσατε! Πείτε ευχαριστώ που δεν σας το πήγε 2 ευρώ για να μην μπερδεύεστε με τα λεπτά...

Την αύξηση της τιμής του εισιτηρίου κατά 10% για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από 1ης Ιανουαρίου 2016 επιβεβαίωσε και ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, τονίζοντας ταυτόχρονα την μεγάλη συμβολή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

"Έκπληκτος" δηλώνει ο στόκος με το καλάζνικοφ... δεν κατάλαβε δηλ. ότι ήταν φωτογραφική μηχανή αυτή στη οποία πόζαρε με νάζι

Ο νεαρός αγρότης με τα γαλάζια μάτια από την Κρήτη που έκλεψε την παράσταση στο συλλαλητήριο των αγροτών την Τετάρτη στην Αθήνα, δεν περίμενε ποτέ ότι θα προκαλέσει τόσο χαμό.

Κι άλλη δημοσκόπηση της πλάκας – Τεράστια απόσταση του πρώτου από τον δεύτερο

Και βέβαια είναι της πλάκας τέτοιες δημοσκοπήσεις. Πχ. η συγκεκριμένη αφορά και άλλα πράγματα και το δείγμα είναι 800 άτομα... κάποια στιγμή ρωτάνε αυτούς τους 800 "ψηφίσατε ΝΔ τον Σεπτέμβριο" και οι 160 (20% ας πούμε) απαντάνε ΝΑΙ και μετά ρωτάνε τους 160 ποιον θα ψηφίσουν ή ποιον θέλουν!! Μα είναι δυνατόν να δώσει αξιόπιστα συμπεράσματα δείγμα 150-200 ατόμων; Ξαναλέω: Ο Μεϊμαράκης μπορεί να βγει με 99% από την πρώτη ώρα... αλλά δημοσκοπήσεις μεταξύ 200 ατόμων εκ των οποίων 50 λένε ψέμματα εσκεμμένα και άλλοι 50 κάνουν χαβαλέ, δεν μπορεί να γίνονται και γιαυτό όπως είπε ο Άδωνις το πρωί οι μεγάλες εταιρίες δεν κάνουν δημοσκοπήσεις για να μην ξεφτιλιστούν

Σε νέα δημοσκόπηση που έγινε στη Θεσσαλονίκη, για τη Νέα Δημοκρατία, η διαφορά του 1ου με τον 2ο είναι μεγάλη.

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση ενόπλων με νεκρούς σε ξενοδοχείο στο Μάλι - Κρατούν πάνω από 100 ομήρους - Απελευθέρωσαν όσους ήξερα το κοράνι!

Σε εξέλιξη επιχείρηση του στρατού - Οι τζιχαντιστές άφησαν να φύγουν όσους μπόρεσαν να τους απαγγείλουν αποσπάσματα από το Κοράνι - Φώναζαν «Αλλαχού Ακμπαρ» εισβάλλοντας - Στο Μάλι βρίσκεται αποστολή του γαλλικού στρατού - Στο ξενοδοχείο μένουν μέλη διπλωματικών αποστολών και ξένων αντιπροσωπειών

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! Σκληρή μάχη Μεϊμαράκη – Τζιτζικώστα (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες της Νέας Δημοκρατίας, νέα δημοσκόπηση της εταιρείας e-voice για το site του «Eλεύθερου Τύπου» δείχνει «σκληρή» μάχη ανάμεσα στον Απόστολο Τζιτζικώστακαι τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Άδωνις: Oι επτακόσιοι του Τζιτζικώστα - ΒΙΝΤΕΟ

"Αυτοί που έρχονται στις συγκεντρώσεις μου θα με ψηφίσουν σίγουρα. Έκανα χτες συγκέντρωση στο Σπόρτινγκ και είχα 3.000 χιλιάδες κόσμο και στην Θεσσαλονίκη είχα 2.500 χιλιάδες κόσμο. Χτες έβλεπα την συγκέντρωση του Τζιτζικώστα. Είχε 700 άτομα" σημείωσε ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Φρίκη στην Κύπρο: Ο παππούς της και ο αδερφός της βίαζαν 9χρονη!

Ο 77χρονος βίαζε επανειλημμένα το κορίτσι, όπως έδειξαν οι εξετάσεις του ιατροδικαστή - Πρωτοφανής υπόθεση που μόλις αποκαλύφθηκε

ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση του Άδωνι στο «παράπονο» του Βορίδη

Το "παράπονο" του Βορίδη για την υποψηφιότητα του Άδωνι

"Αυτό το πούλημα στον Άδωνι πως έγινε;" ρώτησε ο Γιώργος Παπαδάκης τον βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη και εκείνος απάντησε ότι κανείς δεν πούλησε κανέναν.

Η 20χρονη σερβιτόρα που έγινε η ηρωίδα των Παρισιού -Δούλευε σε εστιατόριο που επιτέθηκαν τζιχαντιστές [εικόνες & βίντεο]

Είναι μόλις 20 χρονών αλλά για τους Παριζιάνους είναι η ηρωίδα τους. Ο λόγος για την Jasmine El Youssi, τη σερβιτόρα που πρωταγωνιστεί σε ένα από τα βίντεο στα οποία φαίνεται η στιγμή που ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ σπέρνει το θάνατο στην καφετέρια που εκείνη δούλευε.

ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ! Αποκλεισμένοι στην Ειδομένη περίπου 3.000 πρόσφυγες – ΒΙΝΤΕΟ

Στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - Σκοπίων, στο ύψος της Ειδομένης, βρίσκονται αποκλεισμένοι περίπου 3.000 πρόσφυγες, καθώς τα Σκόπια έχουν κλείσει τα σύνορά τους.