27 Ιανουαρίου 2016

Ποια είναι η ξανθιά δημοσιογράφος εξαιτίας της οποίας δεν πάει στο ντιμπέιτ ο Ντόναλντ Τραμπ;

Είναι επιτυχημένη, έξυπνη και μία από τις πιο διάσημες τηλεπαρουσιάστριες στις ΗΠΑ. Η ξανθιά Μέγκιν Κέλι με τις καλλίγραμμες γάμπες και τις καυστικές ερωτήσεις είναι ο άσος στο μανίκι του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου "Fox News" που μπορεί να εκνευρίσει αφόρητα τον Ντόναλντ Τραμπ.
Τραμπ και Κέλι έχουν ήδη τσακωθεί μία φορά "οn air". Και έπεται δεύτερη, αν τελικά ο Τραμπ εμφανιστεί στο αυριανό νιτμπέιτ παρά τα όσα δήλωσε σήμερα ότι θα μποϊκοτάρει την τηλεμαχία που θα πραγματοποιηθεί στο δίκτυο "Fox News".

Πριν από έξι μήνες, σε μία από τις τηλεμαχίες των Ρεπουμπλικανών, η Μέγκιν δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο σεξιστή, με τον Τραμπ να βγάζει καπνούς από τα αυτιά. Κι όταν ο Τραμπ άκουσε ότι η Μέγκιν θα είναι η δημοσιογράφος του αυριανού, τελευταίου ντιμπέιτ πριν τις προκριματικές της Αϊόβα, που θα υποβάλει τις ερωτήσεις στους υποψήφιους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, είπε ότι ο ίδιος δεν θα εμφανιστεί. «Ο Τραμπ φοβάται την Μέγκιν, ίσως είναι ευαίσθητη ψυχή», έσπευσε να δηλώσει ο εσωκομματικός του αντίπαλος Τεντ Κρουζ.

Η Μέγκιν Κέλι σε φωτογράφηση για το περιοδικό GQ

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα μποϊκοτάρει το τελευταίο ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικανών κατηγορώντας τη Μέγκι Κέλι για μεροληψία εναντίον του. Μάλιστα από τον Αύγουστο του 2015, περιμένει την... συγγνώμη της παρουσιάστριας που τον είχε κατηγορήσει ως σεξιστή. Η ίδια πάντως, έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter πως, αύριο θα γίνει κανονικά το ντιμπέιτ με ή χωρίς τον Τραμπ.

Η Μέγκιν είναι παντρεμένη με τον Νταγκ Μπρουντ, έναν γοητευτικό συγγραφέα με τον οποίο έχουν τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Πάντως, ότι κι αν λέει η ξανθιά παρουσιάστρια για τον Τραμπ, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος είναι δημοφιλής στους υποστηρικτές του κόμματός του. Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, η προεκλογική κούρσα για τον Τραμπ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων μοιάζει με περίπατο. Δημοσκόπηση του CNN δείχνει πως ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αποσπά το 41% των ψήφων με τον Τεντ Κρουζ να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με μεγάλη διαφορά (19%) . Έπονται ο γερουσιαστής της Φλόριντα Μάρκο Ρούμπιο, με 8%, ο συνταξιούχος νευροχειρουργός Μπεν Κάρσον με ποσοστό 6% και ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα Τζεμπ Μπους με ποσοστό 5%.

Mίνα Αγγελίνη
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ