23 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΣΤΑ ΚΩΛ@ΠΑΙΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΣ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ! Κοτζιάς: Αν γκρεμίσουμε τον φράχτη στον Έβρο θα χάσουμε κάθε έλεγχο του μεταναστευτικού


Δείτε φώτο στο τέλος για να καταλάβετε για τι απατεώνες μιλάμε!!

H Ελλάδα ζήτησε 100 σκάφη από τη Frontex για να μεταφέρονται μετανάστες από τα hotspot στην Τουρκία, σύμφωνα με την ενημέρωση του Έλληνα ΥΠΕΞ στους δημοσιογράφους

Υπερ της διατήρησης του φράχτη στον Έβρο τάχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε δηλώσεις του στους Έλληνες ανταποκριτές στο Βερολίνο καθώς όπως είπε σε διαφορετική περίπτωση θα χαθεί κάθε έλεγχος στην Ελλάδα.

Όπως μετέδωσε, μάλιστα, το MEGA ο κ. Κοτζιάς είπε ότι ο φράχτης δεν είναι «αρνητικό γεγονός».

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ στο Βερολίνο παρουσίασε την ελληνική πρόταση για τη Frontex σύμφωνα με την οποία ζητούνται από την ευρωπαϊκή υπηρεσία 100 σκάφη προκειμένου να μεταφέρουν από τα hotspot στα νησιά στην Τουρκία όσους μετανάστες θα απορρίπτονται για τη χορήγηση ασύλου.

Όσον αφορά τα σενάρια περί αναστολής της συνθήκης Σένγκεν που επαναφέρουν δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου ο Νίκος Κοτζιάς είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν διαπίστωσε τέτοιο κλιμα στις επαφές του με τη γερμανική κυβέρνηση.

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ τέλος ενημέρωσε τη γερμανική πλευρά ότι πλέον το 50% των μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα δεν είναι Σύροι αλλά προέρχονται από χώρες της Βόρειας Αφρικής καθώς, όπως τους είπε, μπορούν με 50 ευρώ να φτάσουν στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί με άλλα 14 στα ελληνικά νησιά.



Την ίδια ώρα: