23 Ιανουαρίου 2016

Πλακιωτάκης: Πανηγυρίζουν, γιατί έκλεισαν τις τράπεζες και στέγνωσαν την αγορά από ρευστό

«Συμπληρώθηκε ένας χρόνος διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ένας χρόνος επικράτησης των δυνάμεων του λαϊκισμού, της ανευθυνότητας, της ανικανότητας και των πειραματισμών της κυβέρνησης της Αριστεράς και του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας, τα στελέχη του και οι συνιστώσες του κόμματός του, αντί να απολογούνται για το κακό που έκαναν στη χώρα και τους Έλληνες, πανηγυρίζουν για τα καταστροφικά αποτελέσματα της πολιτικής τους. Χαίρονται, γιατί η χώρα έφτασε ένα βήμα πριν την έξοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πανηγυρίζουν, γιατί έκλεισαν τις τράπεζες και στέγνωσαν την αγορά από ρευστό. Καμαρώνουν, γιατί φόρτωσαν στον ελληνικό λαό επιπλέον χρέος 80 δισ. ευρώ και τον καλούν να πληρώσει τα σπασμένα του 3ου μνημονίου. Το θράσος τους, δεν έχει όρια. Εύχομαι, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να αποχωρήσουν το συντομότερο δυνατό.

Η Ελλάδα θα πρέπει να αποκτήσει νέα, σοβαρή και αξιόπιστη κυβέρνηση για να ανακτήσει και πάλι το κύρος της και να ξαναβρεί τη θέση που της αναλογεί στη διεθνή σκηνή», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων.