11 Ιανουαρίου 2016

Ο πιο «προχώ» ψηφοφόρος ever με Barbour και τατού για Βαγγέλη και Κυριάκο

Με "προχωρημένο" στιλ ορισμένοι Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι - Τι θα μπορούσε να εννοεί για τις εκλογές αρχηγού στη ΝΔ το σύνθημα “Live True - Feel Good” - Κλασικό και αξεπέραστο το κερωμένο μοτοσικλετιστικό Barbour αλα Στιβ Μακουίν
Εραστές του κλασικού πλην στυλιστικά ενημερωμένοι αποδεικνύονται ορισμένοι από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Χαρακτηριστικό δείγμα ο κύριος της φωτογραφίας, ο οποίος προσήλθε στην κάλπη για την εκλογή αρχηγού φορώντας κερωμένο μπουφάν Barbour, της αγαπημένης μάρκας του Στιβ Μακουίν.

Το αξεπέραστο στιλ του Αμερικανού ηθοποιού και μανιώδη λάτρη της ταχύτητας έχει ευλογήσει δεκάδες ενδύματα και αξεσουάρ, ακριβώς όπως τα μπουφάν Barbour, τα οποία παραμένουν ταυτισμένα με την ιστορία της μοτοσικλέτας.

Βεβαίως, στην περίπτωση του νεοδημοκράτη ψηφοφόρου ο φωτογραφικός φακός, δικαίως, εστίασε στα χέρια του. Το μήνυμα που αναγράφεται στα δάχτυλα των άνω άκρων του είναι “Live True - Feel Good”. Και, πιθανώς, κάποιος ίσως βρει μια σύνδεση με πχ με την κινηματογραφική “Μεγάλη Απόδραση”, σίγουρα όμως θα δυσκολευτεί να συσχετίσει τις δύο φράσεις με την επιλογή είτε του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είτε του Κυριάκου Μητσοτάκη.