02 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! Δεν πλήρωνε διόδια κι ο Τσίπρας του στειλε κοστούμι 22.000€ - ΗΧΗΤΙΚΟ

Όλα τα λεφτά η κλάψα του ΣΥΡΙΖΑίου (το παραδέχεται μόνος του) που πίστευε όπως λέει ότι θα ερχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ και θα καταργούσε όλους αυτούς τους νόμους! Και ο άνθρωπος αυτός μπήκε και τελείωσε παν/μιο!!
Φυσικά γέλιο έχουν και τα σχόλια (διαβάστε τα μετά το ηχητικό) κάτω από την ανάρτηση, ειδικά ο τύπος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" που ζει στο Λονδίνο και πληρώνει τα πάντα μέχρι και διόδια για είσοδο στο City... πάντως αν κρίνω από τα σχόλια, οι περισσότεροι αναγνώστες της ΣΥΡΙΖΟσελίδας είναι ΝΔίτες που μπαίνουν για να απολαμβάνουν την κλάψα και τις κ@λοτούμπες τους :)) 

Σημειώστε επίσης ότι η ΕΓΝΑΤΙΑ είναι του κράτους και δεν ανήκει σε κανέναν ΑΚΤΩΡΑ ή Μπόμπολα...

Αντιγράφω λοιπόν από το ΣΥΡΙΖΟραδιόφωνο stokokkino.gr

Ένα απίστευτο πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος είχε πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις κατά των διοδίων από το 2013.

Όπως διηγείται ο ίδιος στο Κόκκινο 93.4 από το 2013 μέχρι τα μέσα του 2015 πέρασε από τα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία Οδό 130 φορές στις οποίες αντιστοιχεί καταβολή ποσού 420 ευρώ. Αντί αυτών όμως του ήρθε χαρτί από την εφορία που τον καλεί να καταβάλει 8500 ευρώ μέχρι τέλος Φεβρουαρίου ενώ με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις το συνολικό ποσό που καλείται να καταβάλλει φτάνει τις 22000 ευρώ. Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν συμβασιούχος αρχαιολόγος και τώρα είναι άνεργος.

Ακούστε: