03 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΑΠ'ΤΑ ΓΕΛΙΑ! Κυνήγησαν τον Καμμένο απ' την Κω!

Οι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους -Το ελικόπτερο του υπουργού Άμυνας δεν κατάφερε να προσγειωθεί και έκανε αρχικά στροφή για τη Λέρο - Δήμαρχος Κω στο protothema.gr: Δεν κατέβηκε στο νησί ο Καμμένος

Επεισόδια σημειώνονται από το πρωί στην Κω με δεκάδες κατοίκους σε διάφορα σημεία του νησιού να έχουν βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για το προσφυγικό πρόβλημα και την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου.

Από νωρίς το πρωί αποκλεισμένη είναι η πρόσβαση προς στο ακίνητο του Νίκου Κανταρζή, το οποίο προτάθηκε για hot spot στο νησί της Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού site «Kostoday», ενώ ο κ. Καμένος αναμένετο να φτάσει στον κρατικό αερολιμένα Ιπποκράτης, τελικά πέταξε για Κω με ελικόπτερο στρατού τύπου σινούκ. Πέρασε πάνω από την εν λόγω περιοχή και κατευθύνθηκε προς Λέρο, για να αποφύγει τους εξαγριωμένους κατοίκους. «Ο υπουργός από όσο γνωρίζω δεν προσγειώθηκε ποτέ στο νησί», δήλωσε στο protothema.gr o δήμαρχο Kω, Γιώργος Κυρίτσης.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται στην περιοχή, ενώ κλούβα της αστυνομίας και αυτοκίνητο του στρατού έχουν αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο ακίνητο.

Επίσης, και στην περιοχή Λινοπότι, βρίσκονται συγκεντρωμένοι πολίτες της Κω, αφού είχαν πληροφορηθεί πως ο υπουργός θα περνούσε από εκεί, κάτι που τελικώς δεν έγινε, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς αν κατευθυνθούν προς το ακίνητο Κανταρζή.