13 Φεβρουαρίου 2016

Άδωνις χύμα και τσουβαλάτα σε αγρότη: «Οι αγρότες ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ -Η ψήφος χειρότερη από σφαίρα»

Οι αγρότες ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και η ψήφος είναι χειρότερη από σφαίρα, δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

«Η ψήφος είναι χειρότερη από τη σφαίρα, με τη σφαίρα σκοτώνεις το διπλανό σου με τη ψήφο στο μέλλον των παιδιών σου», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ οι αγρότες... Το 70% τους ψήφισαν κυβέρνηση, το 60% ψήφισε ''όχι'' στο δημοψήφισμα... Να καταλαβαίνουμε τι πρέπει να ψηφίζουμε όταν γίνονται εκλογές» υπογράμμισε, ενώ διευκρίνισε ότι πολλά από τα σημερινά αιτήματά τους ίσχυαν επί ΝΔ.

«Η κυβέρνηση χρέωσε τη χώρα με 15 δισ. ευρώ και τους ψηφίσατε. Ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό ο Ευρωπαίος; Ο αγρότης τους ψήφισε, κατέστρεψαν την Ελλάδα, την χρέωσαν, και τώρα οι αγρότες βγαίνουν στους δρόμους», είπε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος σε αγρότες.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε μάλιστα από τους πολίτες να διώξουν αυτή την κυβέρνηση όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν προκειμένου να μπει τάξη στη χώρα.

Κόντρα του Άδωνι με αγρότη "στον αέρα"

Έντονο διάλογο με έναν από τους αγρότες που έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος, είχε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Κάποια στιγμή ο αγρότης αναφερόμενος στους βουλευτές:  "Ας τους πάρουν το 85% του εισοδήματός τους σε φόρους να δούμε πόσοι βουλευτές θα μείνουν. Έχουν 60% αφορολόγητο,κ παίρνουν και χρήματα από επιτροπές και μια χαρά φωνάζουν από εκεί πάνω".

"Έλα μια μέρα στο γραφείο μου να δεις τι παίρνουμε οι βουλετές να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Όλα αυτά έχουν κοπεί. Τα έχουμε ψηφίσει από την εποχή Σαμαρά, φορολογούμαστε κανονικότατα και η βουλευτική αποζημίωση έχει μειωθεί.Κάντε τον αγώνα σας αλλά σταματήστε τον λαϊκισμό γιατί καταστρέφει την Ελλάδα" του απάντησε αντιδρώντας ο βουλευτής της ΝΔ.

"Εσείς από βουλευτές έχετε γίνει βολευτές" ήταν η ανταπάντηση του εκπροσώπου των αγροτών με αποτέλεσμα να ανεβούν οι τόνοι και ο κ. Γεωργιάδης να του απαντήσει "Κάνε χούντα εσύ αφού δεν σου αρέσει η βουλή"

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ