25 Απριλίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο ξύλο Άδωνι σε Κατρούγκαλο και Πετρόπουλο-Η μόνη λύση που βρήκε ο Μανιός ήταν να τον αποβάλλει για να σταματήσει να τους δέρνει

«Πολύ σας χτυπάνε σε αυτή την Επιτροπή και δεν μου αρέσει. Διάβασα εξονυχιστικά το νομοσχέδιό σας και πουθενά δεν είδα να περικόπτετε τη 13η σύνταξη. Συγχαρητήρια. Προφανώς γιατί δεν τη δώσατε καθόλου» είπε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του υφυπουργού Εργασίας, Τάσου Πετρόπουλου σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ξέρετε ότι ο κύριος Πετρόπουλος ήταν δικηγόρος της ΕΣΗΕΑ; Άμα δεν ήταν τώρα υπουργός, θα υπερασπιζόταν το αγγελιόσημο. Μπορεί η ΕΣΗΕΑ αύριο να έστελνε τον κύριο Πετρόπουλο για να μας μιλήσει για το αγγελιόσημο. Καλά, δεν ντρέπεστε; Δεν παραιτήστε; Τσίπα δεν έχετε; Μία ολόκληρη ζωή λέγατε τα ανάποδα για να έρθετε εδώ και να κάνετε τα ανάποδα για να κρατήσετε μία υπουργική καρέκλα; Τόσο σας αρέσει να είστε υπουργός;».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Άδωνι Γεωργιάδη «άναψαν» τα αίματα όταν ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι βρίσκεται στη Βουλή από το πρώτο μνημόνιο. Η φράση του προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι του είπαν ότι τα ψήφισε όλα, με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: «Ναι. Εγώ δεν είμαι σαν και εσάς να πουλάω αντιμνημόνιο για να πάρω καρέκλα. Ποιος είσαι εσύ; Ούτε η μάνα σου δεν σε ήξερε».

Δείτε την πρωτολογία του


και τη δευτερολογία του



Ο πρόεδρος της Επιτροπής στον Άδωνι: Λαλήσατε... Περάστε έξω

Για "ανάρμοστη συμπεριφορά" κατηγόρησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, Νίκος Μανιός τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος διέκοψε την ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη. Μάλιστα ο κ. Μανιός του είπε να βγει από την αίθουσα για δύο λεπτά για να ηρεμήσει.

«Κύριε Γεωργιάδη σας αποβάλω. Είναι ανάρμοστη η συμπεριφορά σας. Θα με αναγκάσετε να σας βγάλω έξω. Σας παρακαλώ, περάστε έξω. Λαλήσατε, περάστε έξω για δύο λεπτά για να ηρεμήσετε. Γεννάτε συνεχώς εντάσεις. Κανείς άλλος δεν το κάνει αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μανιός.


Πετρόπουλος για Άδωνι: Είναι στην προσωπικότητά του να προβοκάρει

"Είναι στην προσωπικότητα του κ. Γεωργιάδη να προβοκάρει και δεν με εκπλήσσει αυτή η συμπεριφορά" απάντησε ο Τάσος Πετρόπουλος στην αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη ότι εάν δεν ήταν υπουργός θα υπερασπιζόταν το αγγελιόσημο.

"Εγώ ως δικηγόρος αυτό που υποστήριζα, συνεχίζω να το υποστηρίζω. Έλεγα ότι πρέπει να βρούμε τρόπο προστασίας αυτής της εισφοράς που είχε αυτή την πηγή, διότι ως αγγελιόσημο προωθείται η κατάργησή του. Αύριο το πρωί θα κάνουμε ύστατη προσπάθεια ώστε έτσι όπως δημιουργήθηκε το αγγελιόσημο σε συμφωνία εργοδοτών και εργαζομένων, να επέλθει αυτή η συμφωνία εκ νέου και να υπάρξει αυτή η εισφορά πλέον και όχι έτσι όπως ήταν, κάτι που πάλευα τόσο καιρό να πείσω τις ενώσεις να υιοθετήσουν" είπε ο κ. Πετρόπουλος και πρόσθεσε: "Mην επιχειρείτε κ. Γεωργιάδη -και κανείς- να συκοφαντείτε τη δράση μου είτε ως δικηγόρου είτε ως υφυπουργού".


Και η απάντηση από τον Άδωνι ήρθε μέσω Twitter