23 Μαΐου 2016

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! ΣΥΡΙΖΑ-Σακοράφα: Είσαι γύφτισσα! Ποτέ δεν έδωσες 1€ στις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης ή στο κόμμα

Σκληρή απάντηση δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανεξάρτητη ευρωβουλευτή, Σοφία Σακοράφα, η οποία «επιτέθηκε» στην κυβέρνηση με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Σε σχετική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Σοφία Σακοράφα «υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή αρνούμενη να παραιτηθεί» και ότι «είδε την πορεία της στον ΣΥΡΙΖΑ ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση». Μάλιστα τονίζει ότι η ευρωβουλευτής «παριστάνει τον διαπρύσιο κήρυκα της ηθικής και της αγωνιστικότητας».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι παράδοξο η κ. Σακοράφα, η οποία μάλλον είδε την πορεία της στον ΣΥΡΙΖΑ ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση, να παριστάνει τον διαπρύσιο κήρυκα της ηθικής και της αγωνιστικότητας. Οφείλουμε, λοιπόν να της υπενθυμίσουμε τα εξής:

1. Η κ. Σακοράφα, καθόλη τη διάρκεια της συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έδωσε ούτε ένα (1) ευρώ συνδρομής στο κόμμα, παρά την καταστατική πρόβλεψη, και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των αρμοδίων.

2. Η κ. Σακοράφα, η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως προστάτιδα των αδυνάμων, ουδέποτε εισέφερε ούτε ένα (1) ευρώ στις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος.

Για το ότι η κ. Σακοράφα υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή, αρνούμενη να παραιτηθεί, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι. Το γεγονός μιλάει από μόνο του, και δείχνει την ηθική του προσώπου πολύ πιο καθαρά από οποιαδήποτε «φλογερή» και ηθικολογική δήλωση/ανακοίνωση/συνέντευξη, από αυτές που έχει συνηθίσει να κάνει η ίδια κατά ριπάς.

Τα μαθήματα και τις παραινέσεις ας τα κρατήσει για την ίδια».