15 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΓΓΡΑΦΟ-ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ στον Μαδούρο για τη συγκάλυψη της σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών από τον Πρέσβη της Βενεζουέλας

Απίστευτες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση πέντε γυναικών από τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα έρχονται στο φως ενώ πραγματικά αλγεινή εντύπωση προκαλεί η επιστολή Τσίπρα στον Μαδούρο με την οποία ο ανθρωπιστής Πρωθυπουργός παραδέχεται ότι αυτός και οι παρενοχλούμενες κουκούλωσαν την υπόθεση για να μην προκληθεί ζημιά... στην αριστερά με την απορία να είναι στα χείλη όλων: Μέχρι τι θα έφτανε να κουκουλώσει ο Τσίπρας για να μην ζημιωθεί η αριστερά;

Ο Τσίπρας για τον άτακτο πρέσβη

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας είχε ενημερωθεί για τη... δράση του απεσταλμένου του στην Αθήνα μέσω επιστολής που του είχε στείλει τον Μάρτιο του 2013 ο τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Τσίπρας του εφιστούσε την προσοχή στον πρόεδρο της Βενεζουέλας για το «ευαίσθητο θέμα» που είχε προκύψει με τον πρέσβη στην Αθήνα, ζητώντας την παρέμβασή του.

«Μέχρι στιγμής το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός της Ελλάδας που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα, γεγονός που θα το εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για να βλάψουν την Αριστερά τόσο στη Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα», ανέφερε η επιστολή του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γκονζάλες, σύμφωνα με την εφημερίδα, κλήθηκε στο Καράκας για εξηγήσεις, ενώ ο αντικαταστάτης του απέλυσε τις τέσσερις από τις πέντε υπαλλήλους που τον είχαν καταγγείλει.

Η εμπλοκή του ονόματος του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, που με ανακοίνωσή της καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει άμεσα εξηγήσεις και να απαντήσει αν συγκάλυψε την υπόθεση.

Δείτε όλη την επιστολή Τσίπρα στον Μαδούρο....