28 Μαΐου 2016

Ο ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΕ! ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! ΝΔ: Τα οκτώ μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας – Ποιοί εκλέχθηκαν

[Γιαυτό αποτελείτε πάντα κυβερνητική παρένθεση της αριστεράς και σας βάζουν κυβέρνηση μόνο για να τραβήξετε το κάρο από το βούρκο... γιατί κάθεστε και ψηφίζετε αυτούς που τρέμουν την αριστερά και γλύφουν τον Λαζόπουλο]

Το μεσημέρι του Σαββάτου συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΝΔ και εξέλεξε τα οκτώ αιρετά μέλη της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.
Σε αυτήν δεδομένα βάση καταστατικού συμμετέχουν ο πρόεδρος, οι δύο αντιπρόεδροι, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ο διευθυντής του κόμματος.

Σήμερα λοιπόν εξελέγησαν οι βουλευτές Ιωάννης Τραγάκης, Μαρία Σπυράκη, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Γιώργος Βλάχος, ενώ εξωκοινοβουλευτικοί εξελέγησαν οι Σάκης Ιωαννίδης (117 ψήφοι), Στέφανος Σταμούλης (95), Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (94) και Δήμητρα Λυγούρα (93).

Να σημειωθεί ότι για τους κοινοβουλευτικούς δεν έγινε καταμέτρηση καθώς ήταν 4 υποψήφιοι για 4 θέσεις, ενώ το ψηφοδέλτιο ήταν ένα και πολυσυλλεκτικό.