25 Μαΐου 2016

Ανατριχιαστικό βίντεο αστυνομικών στιγμές πριν σκοτώσουν άοπλο πατέρα

Οι αρχές στην Αριζόνα έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο στιγμές πριν από τον φόνο άοπλου πατέρα από αστυνομικούς. Τους ικέτευε για τη ζωή του.
Στο ανατριχιαστικό βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα δεν φαίνεται η στιγμή που ο 26χρονος Daniel Shaver πυροβολήθηκε από τον αστυνομικό Philip Brailsford στις 18 Ιανουαρίου. Ο παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών από το Τέξας βρισκόταν στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο ξενοδοχείο μετά από αναφορές πως κάποιος έχει βγάλει ένα όπλο από το παράθυρο του ξενοδοχείου La Quinta Inn & Suites στο East Superstition Springs Boulevard. Ενώ ο Daniel Shaver κουβαλά μαζί του δύο αεροβόλα για τη δουλειά του, ήταν άοπλος τη στιγμή που έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί.



Αυτό που βλέπουμε στο ανατριχιαστικό βίντεο είναι οι διαταγές των αστυνομικών προς όσους βρίσκονται στον 5ο όροφο να βγουν από τα δωμάτιά τους, ενώ έχουν περικυκλώσει το δωμάτιο 502 όπου έμενε ο 26χρονος. Οι ερευνητές αναφέρουν πως το βίντεο δείχνει τον Shaver στο πάτωμα έξω από το δωμάτιό του να σέρνεται προς τους αστυνομικούς και να κλαίει παρακαλώντας τους να μην τον σκοτώσουν.

Οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι ο shaver έψαχνε για κάποιο όπλο. Επάνω στον 26χρονο όμως δεν βρέθηκε τίποτα. Βρήκαν στο δωμάτιό του δύο αεροβόλα όπλα που αργότερα διαπίστωσαν ότι συνδέονται με τη δουλειά του.


Πηγή: Dailymail