03 Μαΐου 2016

Γεωργιάδης: Θα ψηφίσουν τα πάντα για την καρέκλα-Είμαι δεμένος με τρεις ζώνες για να αντέξω την απογείωση της οικονομίας

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν όλα τα μέτρα σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως «δεν έχουν κανένα όριο και κανένα φραγμό τους έχω ζήσει στη Βουλή. Θα ψηφίσουν άρθρα και κόμματα».

Πρόσθεσε πως έχουν πει αρκετά παραμύθια «και είναι τόσο εμφανές ότι για την καρέκλα κάνουν τα πάντα δίνουν και την ψυχή τους»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως είναι δεμένος με τρεις ζώνες για να αντέξει την απογείωση της οικονομίας.

Ο κ. Γεωργιάδης ενώ ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΙ υπογράμμισε πως «θέλουμε να κλείσει η αξιολόγηση, αλλά θα κλείσει με λάθος μείγμα, με πολλούς φόρους και λίγες μεταρρυθμίσεις, εμείς θέλαμε το αντίθετο πολλές μεταρρυθμίσεις και λίγους φόρους… Τα κυβερνητικά μέτρα θα φέρουν μεγάλη ύφεση».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε πως αν «δεν υποστούμε ανήκεστο βλάβη και συμφωνήσουμε, δεν πειράζει, να ζήσουμε λίγο Αριστερά. Η έννοια της αγιότητας της Αριστεράς τελειώνει με τον Αλέξη Τσίπρα αυτή είναι η συνεισφορά του Τσίπρα στον τόπο».

Όπως τόνισε, η Βενεζουέλα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρούσε στενές σχέσεις και τώρα μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα. «Την ξεχάσανε τώρα τη Βενεζουέλα, δεν κάνουν καμία δήλωση» σημείωσε

«Λέγανε για τις θωρακισμένη ΒΜW του Βενιζέλου γιατί δεν τους πειράζει του Τσιπρα και του Καμμένου οι θωρακισμένες BMW; είναι αριστερές και καλές;» διερωτήθηκε ακόμη, κάνοντας λόγο για λαϊκισμό.

Πηγή: skai.gr