21 Μαΐου 2016

Πέσαν απ'τα σύννεφα οι "πασαρέλες"! «Καίγεται» η καριέρα Ελληνίδας μοντέλου από κυπριακό π@νό με ομαδικό σ@ξ (ΦΩΤΟ)

Σοκ στις πασαρέλες Κύπρου, αλλά και της Ελλάδας από το όργιο φημολογίας και παραφιλολογίας ότι Ελληνίδα μοντέλο που κάνει καριέρα στην Κύπρο εμφανίζεται σε βιντεάκι ομαδικού σεξ, με τρεις άνδρες. Στο εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό ακούγεται ξεκάθαρα η ομιλία των ανδρών που είναι στην κυπριακή διάλεκτο. Το μοντέλο ζητά άμεση διερεύνηση από την αστυνομία
Το οπτικογραφημένο πορνογραφικό υλικό το οποίο σημειωτέον κάνει πλέον θραύση στην Κύπρο, κυκλοφορώντας από τηλέφωνο σε τηλέφωνο κι από υπολογιστή σε υπολογιστή, έχει πλέον προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στο μοντέλο από την Ελλάδα, καθώς βλέπει δουλειές της να ακυρώνονται εξαιτίας μιας απάτης, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ζητώντας παράλληλα την παρέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ", το μοντέλο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υποβάλει επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία για διερεύνηση. Το ολιγόλεπτο φιλμάκι παρουσιάζει μια κοπέλα σε ερωτική συνεύρεση όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με με τρεις άνδρες, ταυτοχρόνως! Κατά την διάρκεια της συνεύρεσης ακούγονται διάφορες φράσεις στην κυπριακή διάλεκτο, ενώ διαπιστώνεται πως δεν έχει γυριστεί με βιντεοκάμερα ή έξυπνο κινητό τηλέφωνο, αλλά από κάμερα οθόνης υπολογιστή.

Ωστόσο, το οπτικοακουστικό υλικό είναι αρκετά σκοτεινό, ενώ υπάρχει η πιθανότητα τόσο η πρωταγωνίστρια, όσο και κάποιοι εκ των 3 ανδρών να μην γνωρίζουν ότι γίνεται η λήψη. Η Ελληνίδα μανεκέν που θα προσφύγει στην αστυνομία της Κύπρου ονομάζεται Τζοβάνα Μπουλιέρη. Όπως η ίδια αναφέρει στον «Φ», τις τελευταίες ημέρες διαδίδεται από στόμα σε στόμα και μέσω ηλεκτρονικών σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, ότι αυτή είναι το πρόσωπο που συμμετέχει στο φιλμάκι.

Ωστόσο, κάπου εδώ αρχίζει το πράγμα να περιπλέκεται καθώς η Τζοβάνα Μπουλιέρη δεν φαίνεται να ομοιάζει καν με την πρωταγωνίστρια στο εν λόγω βιντεάκι, καθώς η Μπουλιέρη φέρει τατουάζ στο κορμί της, ενώ η κοπέλα της ταινίας όχι και επίσης, υπάρχει "χτυπητή" διαφορά στην μύτη των δύο γυναικών, καθώς της Ελληνίδας μοντέλου είναι μικρή ενώ της κοπέλας που εμφανίζεται στην ταινία είναι εμφανώς μεγαλύτερη.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι τα προβλήματα για την Τζοβάνα Μπουλιέρη δεν προκαλούνται από όσους έχουν λάβει και παρακολουθήσει το εν λόγω πορνογραφικό υλικό, αλλά από άτομα που απλώς άκουσαν και πίστεψαν στο όργιο φημών που θέλουν πρωταγωνίστρια του video να είναι το μοντέλο, προκαλώντας ντόρο με το ότι «η Τζοβάνα Μπουλιέρη πρωταγωνιστεί σε πορνό ταινία».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια, πολλά άτομα την πλησιάζουν και την ρωτούν εάν όντως συμμετέχει στην πορνογραφικού περιεχομένου ταινία, ενώ πριν από μερικές μέρες ακύρωσαν την συμμετοχή της σε επίδειξη μόδας, καθώς όπως της ανέφεραν σχετικά, δεν θέλουν στην εκδήλωση κοπέλες που συμμετέχουν σε πορνοταινίες.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο του "Φ" Λούκα Πάρπα, η κα Μπουλιέρη θα προβεί σε σχετική καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές, τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας.