18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο μαλ@κας ο Δημάδης (κι ο Σουλτογιάννης) συνελήφθη στη Ν.Υόρκη με περούκα να παρακολουθεί τον Παππά-Πλαστογράφησαν την υπογραφή Έλληνα στον οποίο χρέωσαν τις μπύρες που έπιναν

Απίστευτη η ξεφτίλα για τον καραγκιόζη που μετά το ξεβράκωμα που του είχα κάνει έλεγε μαλ@κίες ότι είμαι υπάλληλος του Μουρούτη και ξερωγω ποιου άλλου!
Μεταμφιεσμένοι με περούκες, γυαλιά ηλίου και καπέλα πήγαν δύο Έλληνες δημοσιογράφοι να το παίξουν «ρεπόρτερς ερευνητές» στη Νέα Υόρκη και βρέθηκαν να τους την πέφτουν από παντού ασφαλίτες που τους νόμισαν για τρομοκράτες.
Ήθελαν να καταγράψουν με κάμερα τον Νίκο Παππά μέσα στο ξενοδοχείο που διαμένει στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Δεν είχαν όμως την τύχη με το μέρος τους.

Άνδρες της ελληνικής Ασφάλειας αντιλήφθηκαν δύο άνδρες με ύποπτη συμπεριφορά, ειδοποίησαν τους Αμερικανούς αστυνομικούς και αμέσως τους συνέλαβαν.

Ακολούθησαν κωμικοτραγικά σκηνικά, με τους δύο Έλληνες δημοσιογράφους να παρακαλάνε να τους αφήσουν, ενώ το περιστατικό θεωρήθηκε σοβαρότατο τόσο από την ελληνική όσο και από την αμερικανική Ασφάλεια, αφού μην γνωρίζοντας αρχικά με ποιους είχαν να κάνουν φοβήθηκαν μέχρι και για τρομοκρατικό χτύπημα.

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι Θάνος Δημάδης και ο Δημήτρης Σουλτογιάννηςμεταμφιέστηκαν με περούκες και γυαλιά ηλίου, φόρεσαν και καπέλα (πόσες ταινίες άραγε βλέπουν αυτά τα παιδιά) και μπήκαν στο ξενοδοχείο που μένει η ελληνική κυβερνητική αποστολή για να τραβήξουν πλάνα τον Νίκο Παππά.

Ο Θάνος Δημάδης φορούσε μαύρη περούκα, ο Δημήτρης Σουλτογιάννης καστανή. Κανείς τους δεν είχε επιλέξει ξανθιά.

Ωστόσο, επειδή η πραγματική ζωή δεν είναι όπως οι ταινίες από τις οποίες εμπνεύστηκαν οι νεαροί ρεπόρτερ, δεν άργησαν να τους αντιληφθούν οι Έλληνες ασφαλίτες.

Αμέσως ειδοποίησαν τους Αμερικανούς αστυνομικούς, οι οποίοι τους συνέλαβαν, τους πήραν τις ταυτότητες ενώ δεν παρέλειψαν να τους ελέγξουν και για όπλα.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι Δημάδης και Σουλτογιάννης «ψάχτηκαν» ως τρομοκράτες.

Αυτό τους έκανε να τα «χρειαστούν» και όπως μας είπαν καλά ενημερωμένες πηγές μας από τη Νέα Υόρκη άρχισαν τις ικεσίες για να αφεθούν ελεύθεροι.

Προηγουμένως είχαν παραγγείλει ποτά στο ξενοδοχείο και τα «χρέωσαν» στο δωμάτιο του υπεύθυνου επικοινωνίας του Παππά, Γιώργου Χριστοφορίδη.

Δεν ξέρουμε με ποια «λογική» χρέωσαν τα ποτά τους στο δωμάτιο του Χριστοφορίδη, αλλά είναι βέβαιο ότι (και) από αυτή την εξυπνάδα «καρφώθηκαν».

Δηλαδή, πόσο έξυπνο είναι δύο άγνωστοι τύποι με γυαλιά και καπέλα να χρεώνουν το δωμάτιο Έλληνα αξιωματούχου; Αμέσως τους θεώρησαν ύποπτους και τους «τσίμπησαν».
Τι μετέδωσε το ΑΠΕ

Την είδηση, μετά το TRIBUNE, μετέδωσε και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο αναφέρει ότι οι δυο δημοσιογράφοι δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές Αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού.

Κίνησαν υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα.

Και οι δύο αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία επειδή έφτασαν στο σημείο να πλαστογραφήσουν την υπογραφή του συνεργάτη του Νίκου Παππά στο ξενοδοχείο για να του χρεώσουν τα ποτάκια τους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ένας δημοσιογράφος δουλεύει για τον ALPHA κι ο άλλος για το Star.

Η απόδειξη είναι η ακόλουθη:


Το πρωτοφανές ρεζιλίκι σχολίασε στο Twitter και ο Έλληνας δημοσιογράφοςΣπύρος Σιδέρης, οποίος σε δύο tweet έγραψε:


Και οι ταυτότητες των συλληφθέντων «ρεπόρτερ ερευνητών»:




http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/728871/ektakto-synelifthisan-ellines-dimosiografoi-sti-nea-yorki#ixzz4KdNX4ijt
http://www.tribune.gr/media/news/article/283253/sinelifthisan-sti-nea-iorki-dimadis-soultogiannis-peroukes-ichan-stocho-ton-pappa.html

Διαψεύδουν οι ίδιοι

Συνεργάτες των δύο δημοσιογράφων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha και Star διαψεύδουν ότι οι δύο ανταποκριτές ήταν μεταμφιεσμένοι και τονίζουν ότι οι δύο ρεπόρτερς απλώς βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει ο κ. Παππάς στο πλαίσιο του ρεπορτάζ.

Οι δημοσιογράφοι λένε ότι απλώς έκαναν τη δουλειά τους και γι' αυτό βρίσκονταν έξω από το ξενοδοχείο όπου αναμένεται να καταλύσει και ο κ. Τσίπρας ο οποίος αναμένεται να φτάσει στη Νέα Υόρκη τα ξημερώματα της Δευτέρας για να λάβει μέρος στις εργασίες της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Επισημαίνεται ότι οι αμερικανικές αρχές έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας μετά και την έκρηξη στην πολυσύχναστη συνοικία Τσέλσι στο Μανχάταν, καθώς από αύριο αναμένονται στην αμερικανική μεγαλούπολη ηγέτες απ’ όλο τον κόσμο προκειμένου για να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ