19 Σεπτεμβρίου 2016

Το λαμόγιο Δημάδης παγίδευσε τον βλάκα Σουλτογιάννη και μαζί με τον Παππά έστησαν την ιστορία με τις περούκες για να χτυπήσουν το STAR

Όποιος πιστεύει ότι η ιστορία είναι πραγματική δεν έχει καταλάβει τι θα πει Παππάς και αριστερές προβοκάτσιες...

Είναι πασιφανές πως η ιστορία είναι στημένη από τον Παππά προκειμένου να χτυπήσουν το STAR το οποίο τις τελευταίες μέρες αποκαλύπτει απίστευτα σκάνδαλα με τον κουμπάρο τους Καλογρίτσα.

Η απόδειξη του στησίματος είναι ότι ενώ...
ο STAR έβαλε τον Σουλτογιάννη να διαψεύσει άμεσα (και ειδικά τα περί περούκας) λίγο αργότερα ο Δημάδης όχι μόνο φρόντισε να τον ακυρώσει βγάζοντας φώτο του με την περούκα αλλά κυκλοφόρησαν και φωτο του Σουλτογιάννη με τα σύνεργα της μεταμφίεσης δηλ. την περούκα, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του Παππά!

Εν τω μεταξύ ο ALPHA δεν έχει πει κουβέντα για τον Δημάδη οπότε μην αποκλείσετε όλο το σκηνικό να είναι εις γνώση του Κοντομηνά (ο οποίος βρίσκεται επίσης στη Νέα Υόρκη) για να τους πουλήσει εκδούλευση και να συνεργαστεί με Καλογρίτσα

Ένα ακόμα στοιχείο που συνηγορεί στο στήσιμο είναι ότι υπέγραψαν με το όνομα του γνωστού εκδότη του ΧΩΝΙ, Χριστοφορίδη, ο οποίος κάνει διακοπές μαζί με τον Παππά στη Νέα Υόρκη. Ο συγκεκριμένος μετακλητός είναι στο ΧΩΝΙ και εργοδότης του Δημήτρη Μπεκιάρη που έχει το periodista.gr και εργάζεται επίσης σαν μετακλητός του Παππά στη ΓΓΕ... στο periodista.gr (αλλά και στην Εφημερίδα των Συντακτών) αρθρογραφούσε ο Δημάδης (πριν ξεκινήσει η συνεργασία τους τον αποθέωναν κιόλας) και χθες σαν σωστοί σταλινικοί... εξαφάνισαν όλες του τις αναρτήσεις... και καλά επειδή σταμάτησαν τη συνεργασία μαζί του


Τώρα θα μου πείτε με τι όφελος να δεχθεί να εξευτελιστεί ο Δημάδης προκειμένου ο Παππάς να κάνει τη δουλειά του; Προφανώς o γνωστός ρουφιάνος (που επιπλέον είναι και ηλίθιος) έχει πάρει διαβεβαιώσεις από Παππά για βόλεμα σε Καλογρίτσα και Κοντομηνά... μη σας παραξενεύει τίποτα για τύπους που λασπώνουν χωρίς κανένα στοιχείο, όπως έχει κάνει ο συγκεκριμένος με εμένα...

Αποτέλεσμα εικόνας για δημάδησ δεξι εξτρεμ
Αποτέλεσμα εικόνας για δημάδησ δεξι εξτρεμ


επειδή τον είχα κάνει ρόμπα όταν αποκάλυψα πως δεν είναι διαπιστευμένος στο State Department για να γνωρίζει τι είπαν για Σαμαρά και μερικές μέρες μετά αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως είχε πει ψέμματα

Διαβάστε και τι δήλωσαν οι δυό τους και ειδικά ο καραγκιόζης Δημάδης

Με μια selfie στην οποία φορά περούκα, καπέλο και γυαλιά θέλησε να σχολιάσει το πρωτοφανές περιστατικό στη Νέα Υόρκη ο δημοσιογράφος του Alpha Θάνος Δημάδης. Με post στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο γνωστός δημοσιογράφος δίνει τη δική του εκδοχή για όσα πρωτοφανή συνέβησαν.
«Εδώ βλέπετε την άλλη εκδοχή μου χωρίς κουστούμι και γραβάτα εν ώρα δουλειάς!» γράφει αρχικά και στη υποστηρίζει πως ενώ το Σάββατο (17.09.2016) το πρωί ήταν προγραμματισμένη η ενημέρωση των δημοσιογράφων από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, αυτή δεν έγινε ποτέ.

«(...) Εχθές μάς καταλάβαν γιατί προφανώς τώρα που ξαναβλέπω τη φωτογραφία η περούκα ήταν ό,τι πιο αποτυχημένο μπορούσα να είχα επιλέξει από στυλ και χρώμα. Η διασταύρωση των στοιχείων μας έξω από το ξενοδοχείο του κ. Παππα έγινε χθες από τις αμερικανικές αρχές. Αλλά από χθες μέχρι σήμερα το ρεπορτάζ συνεχίζεται», καταλήγει η ανάρτηση του Θάνου Δημάδη.

Το post

Εδώ βλέπετε την άλλη εκδοχή μου χωρίς κουστούμι και γραβάτα εν ώρα δουλειάς!
Η ελληνική αποστολή βρέθηκε το ΣΚ στη Νέα Υόρκη περιμένοντας τον Πρωθυπουργό. Το Σάββατο το πρωί ήταν προγραμματισμένη ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους από τον κ. Παππά, η οποία δεν έγινε ποτέ. Δύο ολόκληρα 24ωρα με τον Υπουργό Επικρατείας στο Μαχνάταν, κι εμείς οι δημοσιογράφοι χωρίς είδηση. Η είδηση όμως βγαίνει και στο πεζοδρόμιο και δεν έχει πολιτικές αποχρώσεις γιατί η εξουσία πάντα ελέγχεται. Αυτό έχω μάθει από τα τόσα ρεπορτάζ με κάμερα στα πιο άδυτα σημεία, από τις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών ακινήτων μέχρι την ιστορία του Στρος Καν.
Έτσι κι άρχισε ένα οδοιπορικό για το ποιος, που και γιατί. Τι πιο φυσιολογικό αυτό για κάθε δημοσιογράφο; Αν και τα γέλια ήταν μέχρι δακρύων κάθε φορά με τις περούκες, η καταγραφή της είδησης για έναν δημοσιογράφο πολιτικού ρεπορτάζ μάλιστα είναι το παν, αν σκεφτεί κανείς ότι ένα ολόκληρο ΣΚ κυβερνητικό κλιμάκιο μετακινείται στη Νέα Υόρκη με λευκό πρόγραμμα. Για μένα το ρεπορτάζ δεν είναι να μού δώσουν γραμμένη μία είδηση ή να την αντιγράψω από κάπου.
Το ρεπορτάζ έχει λίγες επιτυχίες και πολλές αποτυχίες... Και εχθές μάς καταλάβαν γιατί προφανώς τώρα που ξαναβλέπω τη φωτογραφία η περούκα ήταν ό,τι πιο αποτυχημένο μπορούσα να είχα επιλέξει από στυλ και χρώμα. Η διασταύρωση των στοιχείων μας έξω από το ξενοδοχείο του κ. Παππα έγινε χθες από τις αμερικανικές αρχές. Αλλά από χθες μέχρι σήμερα το ρεπορτάζ συνεχίζεται.


Φυσικά ο καραγκιόζης προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αφού φρόντισε να υπάρχουν και φώτο του από την προετοιμασία...



Δημήτρης Σουλτογιάννης: Αστεία τα δημοσιεύματα περί συλλήψεώς μου στο Μανχάταν


Ο Δημήτρης Σουλτογιάννης, ανταποκριτής του Star στις Ηνωμένες Πολιτείες, διαψεύδει τις πληροφορίες περί σύλληψής του έξω από το ξενοδοχείο Westing Grand Central στη Νέα Υόρκη και χλευάζει τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα ότι παρακολουθούσε τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά φορώντας περούκα. 

Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση του Δημήτρη Σουλτογιάννη όπως δημοσιεύθηκε στο star.gr: 
«Είναι τουλάχιστον αστεία τα δημοσιεύματα περί συλλήψεως μου στο Μανχάταν, απλά και μόνο επειδή έκανα αυτοβούλως το δημοσιογραφικό μου καθήκον. Στα πλαίσια της κάλυψης του ταξιδιού του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη, οι ανταποκριτές ενημερωθήκαμε για την -κατά δύο ημέρες νωρίτερα- άφιξη του υπουργού Eπικρατείας Νίκου Παππά.

Πράγματι βρεθήκαμε με τον συνάδελφο Θάνο Δημάδη από τον Alpha στο ξενοδοχείο που διαμένει για να πληροφορηθούμε την ατζέντα των δραστηριοτήτων του στη Νέα Υόρκη. Αυτό όπως φαίνεται ενόχλησε την προσωπική του φρουρά η οποία και κάλεσε τις μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Έκαναν μια απλή εξακρίβωση στοιχείων. Φυσικά δεν υπήρξε καμία παρανομία και αφού εξακρίβωσαν ότι είμαι ένας νομοταγής Αμερικανός Πολίτης αποχώρησαν χωρίς να μας ενοχλήσουν. Δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω τα περί μεταμφιέσεων και πλαστοπροσωπίας.

Αν ένα καπέλο τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου θεωρούνται μεταμφίεση τότε και στις απόκριες έτσι θα κυκλοφορώ!! Είναι λυπηρό που βρέθηκαν συνάδελφοι να στείλουν τέτοια είδηση στην Ελλάδα εστιάζοντας στην δήθεν σύλληψη μου και όχι στο γεγονός ότι ο κ. Παππάς βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στο Μανχάταν με... ''λευκή ατζέντα''... προφανώς η φωτογραφική μου μηχανή ενόχλησε περισσότερο!» 

Ο δημοσιογράφος του «Star» - Στη φωτογραφία διακρίνεται η περούκα και το καπέλο που φορούσε 
 

Το tweet του Νίκου Παππά για το περιστατικό αυτό: