25 Οκτωβρίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ! Ο Άδωνις τρολάρει τον Κουμουτσάκο

[Με το μαλακό δεν πρόκειται να πας πουθενά, όπως δεν θα πας και με το σκουπιδαριό ΠΑΣΟΚ-ΔΡΑΣΗ κ.λπ που σου χρεώνουν ότι θες να μαζέψεις στο κόμμα. Η βάση του κόμματος είναι δεξιοί και καλό είναι να μην τους προσβάλλεις δείχνοντας τρόμο απέναντι στην πρώτη τσιρίδα ΣΥΡΙΖΑ... Εδώ και 2 μέρες ο Βερναρδάκης αποκαλεί φασίστα τον ανάπηρο ΣΥΡΙΖΑίο επειδή διαφωνεί μαζί του και δεν τρέχει κάστανο για κανέναν ΣΥΡΙΖΑίο... Πάρτε μαθήματα απ' αυτούς λοιπόν και μην μας ανεβάζετε το αίμα στο κεφάλι....]

«Παρακαλώ πολύ τους όποιους διαδικτυακούς μου φίλους, δεν θελω να διαβάζω σχόλια κατά του φίλου μου» έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο Twitter

Με αρκετή δόση χιούμορ αντιμετώπισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τις αποστάσεις που πήρε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, από τις βαριές κατηγορίες που εκτόξευσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά της Αριστεράς.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης, σε ομιλία του στο νησί της Χίου, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες και με έλεγαν υπερβολικό. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή. Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο. Η χώρα είναι στα πρόθυρα εκτροπής και ο Τσίπρας δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Δεν τους ενδιαφέρει το καλό της χώρας, παρά μόνο η παραμονή τους. Όμως κάνει ένα καλό ο Τσίπρας. Το μοναδικό καλό για την Ελλάδα. Εξευτελίζει την ιδεολογία της αριστεράς και μετά από αυτόν δεν θα τολμάει κανείς να δηλώσει αριστερός, αφού θα είναι ο περίγελως της παρέας του».

«Ήταν μια λάθος δήλωση» σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Κουμουτσάκος, αναφορικά με τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, «πυροδοτώντας», άθελά του, έναν... καταιγισμό σχολίων στο Twitter, στα οποία το #Κουμουνδουράκος έγινε πρώτο trend, υπονοώντας ότι ο εκπρόσωπος της ΝΔ... άδειασε τον κ. Γεωργιάδη περισσότερο, ενδεχομένως, απ' ό,τι θα έκανε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από το Twitter, όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε να λείψει η τοποθέτηση και του ίδιου του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Παρακαλώ πολύ τους όποιους διαδικτυακούς μου φίλους, δεν θελω να διαβάζω σχόλια κατά του φίλου μου @GKoumoutsakos αντίπαλος είναι ο Σύριζα».