29 Δεκεμβρίου 2016

Βίντεο: Η Αστυνομία στο Ηράκλειο έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο (αν και λίγο σφιγμένο)

[Ρε γαλονάδες στο βίντεο, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ! Έχετε που έχετε φάτσες περίεργες, άμα είστε και σφιγμένοι ότι και να μοιράσετε πάει τζάμπα!]

Συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες

Τρόφιμα τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες συγκέντρωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας στο Ηράκλειο, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν θα μεταφερθούν στο "Κέντρο Αγίου Σπυρίδωνα" και στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Βιάννου και Καστελίου από όπου εκεί θα καταλήξουν στο τραπέζι όσων τα έχουν ανάγκη.

Το παρών στη σημερινή εκδήλωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, έδωσαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης και ο Αστυνομκός Διευθυντής Ηρακλείου, Ταξίαρχος Κώστας Λαγουδάκης οι οποίοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τις ημέρες των γιορτών τονίζοντας ότι η Αστυνομία θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να είναι στο πλευρό των πολιτών που τη χρειάζονται.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δασκαλάκης τόνισε ότι στην Κρήτη καταγράφεται μείωση στη βαρύνουσα εγκληματικότητα και όπως είπε η Αστυνομία δεν θα σταματήσει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αντιμετωπίσει το φαινόμενο και να το χτυπήσει στη ρίζα του.


Πηγή: ekriti.gr