28 Δεκεμβρίου 2016

Το κόλπο των Καναδών «Καρντάσιαν» που τις οδήγησε στη φυλακή: Πηδούσαν Άραβες και μετά τους εκβίαζαν [εικόνες]

Η Τζιότι και η Κρίαν Μαθάρου είναι οι Καναδές Καρντάσιαν, με τις «καυτές» καμπύλες τους να αιτιολογούν τον χαρακτηρισμό.
Οι δύο αδελφές έχουν χιλιάδες ακολούθους, αγαπούν την πολυτελή ζωή και λατρεύουν να ποστάρουν φωτογραφίες στο Instagram από τα εξωτικά τους ταξίδια, τα χλιδάτα σκάφη και τα πανάκριβα τους ρούχα, με τα likes να «πέφτουν βροχή».

Η ζωή, ωστόσο, που παρουσίαζαν στο κοινωνικό δίκτυο, έκρυβε μία σκοτεινή πλευρά, με τις δύο αδελφές να έχουν στήσει κομπίνα, εκβιάζοντας ερωτικούς τους συντρόφους.


Οι αδελφές κατηγορούνται πως απείλησαν τον Νιγηριανό μεγιστάνα στον κλάδο της ενέργειας, Φέμι Οτεντόλα. Οι Μαθαρού τον εκβίαζαν πως θα δημοσιεύσουν on line αποδείξεις πως απατά τη σύζυγό του, εάν δεν τους έδινε το ποσό που του ζητούσαν.Σύμφωνα με την «NY Daily News», ο μεγιστάνας προσέλαβε ντετέκτιβ, ο οποίος ανακάλυψε πως οι Καναδές Καρντάσιαν είχαν στήσει το ίδιο κόλπο εκβιασμού εκατοντάδες φορές. Είχαν εκβιάσει ακόμη 274 άτομα, η πλειονότητα των οποίων ζουν στην Αφρική.

Ο Οτεντόλα, κατήγγειλε τις νεαρές, παραδίνοντας στις αρχές όσα στοιχεία διέθετε. Οι τοπικές αρχές,μετά από σχετική έρευνα, βρήκαν σε λάπτοπ και smartphones βίντεο και φωτογραφίες από τις ερωτικές επαφές των δύο αδελφών με τα «θύματα», στα οποία συγκαταλέγονται πολιτικοί και επιχειρηματίες της Νιγηρίας.

Οι αδελφές Μαθάρου θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου στις 26 Ιανουαρίου του 2017.