06 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Με φωτογραφίες από συναντήσεις Θεοδωράκη-Ντόρας με Μιχαλολιάκο «απάντησε» ο Καμμένος

Συγκρίνει επαγγελματική συνάντηση ή μια χειραψία σε διάδρομο με το ότι τους πήρε μαζί του θεσμικά να τους πάει βόλτα με το ελικόπτερο... σε τόσο μαλ@κες απευθύνεται

Διαβάστε πώς σχολίασε ο υπουργός Άμυνας τις φωτογραφίες που «ανέβασε» μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από την κοινή του περιοδεία στα ακριτικά νησιά με βουλευτές της Χρυσής ΑυγήςΜία φωτογραφία της Ντόρας Μπακογιάννη σε χειραψία με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και μία του Σταύρου Θεοδωράκη να παίρνει συνέντευξη από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής για τις ανάγκες της εκπομπής «Πρωταγωνιστές», δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ως μία μορφής «απάντησης» στο θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά την περιοδεία στα ακριτικά νησιά της Ελλάδας, μαζί με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τη Δευτέρα.

«Για να μην μπερδεύονται ορισμένοι μεταξύ θεσμικής πρόσκλησης όλων που κάποιοι σνομπάραν και προβολής... 1», σχολίασε στη φωτογραφία του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη.



«Για να μην μπερδεύονται ορισμένοι μεταξύ θεσμικής πρόσκλησης όλων που κάποιοι σνόμπαραν και προβολής...2», ανέφερε για τη φωτογραφία της Ντόρας Μπακογιάννη, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού.