Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! Φωτίου για τα επεισόδια: Γιατί διαμαρτύρονται; Τα γεμιστά είναι καλό πράγμα

Ενταση επικράτησε το απόγευμα στην Καλαμαριά σε ομιλία της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Θεανώς Φωτίου.

Μέλη συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, περίμεναν με ένα... ταψί γεμιστά την κυρία Φωτίου -προφανώς ενθυμούμενοι την απίστευτη δήλωσή της- έξω από το Θεατράκι της Οδού Χηλής στην Καλαμαριά. Επιχείρησαν μάλιστα να μπουν στον χώρο όπου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι διαδηλωτές επιχείρησαν να μπουν από άλλη είσοδο ωστόσο συνάντησαν δυνάμεις της Αστυνομίας οι οποίες τους απώθησαν.


Παρέμειναν για λίγο στο σημείο, φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν ξανά στην κύρια είσοδο του θεάτρου.

Μάλιστα νωρίτερα δεν επέτρεψαν στην διευθύνουσα σύμβουλο της Εγνατίας Οδού, Ρία Καλφακάκου και τον Κωνσταντίνο Μέλλιο πρόεδρο του ΔΣ της Ο.Λ.Θ. να μπουν στο χώρο.
Φωτίου: Γιατί διαμαρτύρονται; Τα γεμιστά είναι καλό πράγμα
Λίγο αργότερα η Θεανώ Φωτίου σχολίασε τη διαμαρτυρία των πολιτών που βρέθηκαν στο χώρο όπου θα μιλούσε η ίδια. «Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ζητάνε, ποιο είναι το αίτημα δεν το κατάλαβα. Τα γεμιστά είναι καλό πράγμα και ελπίζω να αρέσουν σε όλους σας. Ελπίζω να μην νομίζετε ότι είναι βρισιά όπως μου λέει ο Γεωργιάδης» είπε χαρακτηριστικά η κα Φωτίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου