30 Δεκεμβρίου 2016

Υπόκλιση από όλους: Ο Αντετοκούνμπο θα φτάσει τον Τζαμπάρ

Γκρεγκ Πόποβιτς, Ντουάιτ Χάουαρντ και Τζέιλεν Ρόουζ αποθεώνουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ένα βίντεο των Μπακς για την προώθηση της υποψηφιότητας του 22χρονου άσου για το All Star Game.

Τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο και τις προοπτικές του Γιάννη Αντετοκούνμπο έρχονται από το στόμα κορυφαίων του ΝΒΑ.

Ο προπονητής των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, ο σέντερ των Χοκς Ντουάιτ Χάουαρντ και ο παλαίμαχος άσος και νυν αναλυτής Τζέιλεν Ρόουζ πλέκουν το εγκώμιο του 22χρονου άσου σε ένα βίντεο των Μπακς για την προώθηση της υποψηφιότητάς του για το All Star Game.

Γκρεγκ Πόποβιτς: «Δεν είναι απλώς ένας αθλητής πια! Δεν είναι απλώς ένα φαινόμενο. Ξέρει πώς να παίζει με τους συμπαίκτες του κι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για να γίνει σταρ στο ΝΒΑ»

Ντουάιτ Χάουαρντ: «Παρακολουθώντας τον από την πρώτη χρονιά στη λίγκα και βλέποντας την πρόοδό του μπορείς να πεις πως όταν έλθει η ώρα του να αποσυρθεί, το όνομά του θα είναι δίπλα σε αυτό του Καρίμ!»

Τζέιλεν Ρόουζ: «Είναι ο μοναδικός παίκτης στο ΝΒΑ που ηγείται της ομάδας του στους πόντους, τα ριμπάουντ, τις ασίστ, τα κοψίματα και τα κλεψίματα! Αναμφίβολα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πιο ευέλικτος παίκτης σε ολόκληρη τη λίγκα και υποψήφιος MVP τα επόμενα χρόνια».

Πηγή: sport-fm.gr