07 Δεκεμβρίου 2016

O ΣΥΡΙΖΑϊος Ρήγας κράζει τον Καμμένο για την εκδρομή με τη ΧΑ

"Προφανώς δεν είναι για πανηγυρισμούς η απόφαση για το χρέος. Είναι όμως μία σημαντική απόφαση, είναι ένα βήμα για την έξοδο της χώρας από την κρίση, δήλωσε μιλώντας στον FOCUS 103,6 και τον Δημήτρη Βενιέρη, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας.

"Με τη απόφαση αυτή, θα υπάρξει χώρος για να αναπνεύσει η οικονομία. Εμείς το καταφέραμε κι έχουμε πλέον θετικό πρόσημο ανάπτυξης. Πρωτογενή πλεονάσματα 3,5%, δεν είναι δυνατό να κρατηθούν, το είπε άλλωστε και ο κ. Τσακαλώτος, το συγκεκριμένο ζήτημα είναι μέσα σ' αυτά που συζητάμε."

Αναφορικά με τη χθεσινή παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο, ο κ. Ρήγας δήλωσε:

"Στην επιτροπή Άμυνας της Βουλής, που μετέβη στο Καστελόριζο, στο πλαίσιο επιτόπιας ενημέρωσης από αξιωματικούς, μετέχουν όλα τα κόμματα. Θα έπρεπε να ξέρει ο Υπουργός Άμυνας, ότι σε τέτοια καλέσματα, θα έχεις αυτά τα δεδομένα. Θα έπρεπε να σκέφτεται καλύτερα και είναι πιο προσεκτικός, όταν πρόκειται για τέτοια θέματα. Ήταν μια ατυχής στιγμή."