20 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-«Τι θέλετε;» ρώτησε η Λαφαζάναινα-«Γυναίκες» απάντησε ο αγρότης

«Θέλουμε γυναίκες» φώναξε ένας αγρότης στην πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος της ΛΑΕ σήμερα, Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

ΣΩΣΤΟΣ! Γιατί ο Μητσοτάκης δεν θέλει να συναντήσει εκτός των 2 γραφικών ούτε με τον Λεβέντη

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει ξεκινήσει τις «εθιμοτυπικές» συναντήσεις, έπειτα από την εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ, υπάρχουν κάποιοι τους οποίους δεν θα δει.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΠΈΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΣΑΚΗ! Τοποθετήθηκε ο νέος γ.γ. Δημοσίων Εσόδων

Έπρεπε να γίνει της... κακομοίρας με το «ξήλωμα» όλων των Προϊσταμένων των «ευαίσθητων» μονάδων του υπουργείου Οικονομικών, για να αναλάβει καθήκοντα ο νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.

ΒΙΝΤΕΟ-Του κάρφωσε γόβα στιλέτο στο μάτι (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ελεύθερη αφέθηκε η 22χρονη Shadiya Omar μετά την τρομακτική επίθεση στον συνομίληκό της Justin Lloyd. Οι δύο νέοι περίμεναν ταξί μετά από νυχτερινή έξοδο στο κέντρο του Μάντσεστερ.

ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! "Ξεσπίτωμα" στρατιωτικών για να στεγαστούν μετανάστες και μέλη ΜΚΟ στη Μυτιλήνη

Στρατιωτικοί αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ,λόγω υπερσυγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών. Έγινε κι αυτό και πριν βιαστούν κάποιοι να κατηγορήσουν αμέσως τους στρατιωτικούς για “ρατσιστική συμπεριφορά”, καλό είναι να διαβάσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Αγνώριστη η Penelope Cruz-Xωρίς μαλλιά και γυμνόστηθη

Οι παρακάτω φωτογραφίες της ηθοποιού έκαναν το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν την ανησυχία των θαυμαστών της για την υγεία της. Όπως βλέπετε, η ηθοποιός ξυρίζει τα μαλλιά της και μένει καραφλή και γυμνόστηθη. Ευτυχώς όμως...

Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ->Το ΔΝΤ ζητά νέο αίμα 9 δισ. ευρώ με το ασφαλιστικό και μείωση 30% των συντάξεων

Οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ της Αθήνας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) είναι σχετικά με τις δημοσιονομικές προοπτικές της Ελλάδας και το πόσο επιθετικά πρέπει η χώρα να μειώσει τις συνταξιοδοτικές της δαπάνες, αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Επίθεση κατά πάντων από την Κωνσταντοπούλου για το ΕΣΡ

Επίθεση κατά πάντων εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου με φόντο το ΕΣΡ. "Θλίψη και απογοήτευση προκαλούν αυτοί που δέχθηκαν να εργαλειοποιηθούν στη χθεσινή διαδικασία απόπειρας αντισυνταγματικών διορισμών στο ΕΣΡ" γράφει η πρώην πρόεδρος της βουλής στο Twitter και προσθέτει:

Καταγγελίες σοκ: H Βουλγάρικη αστυνομία κλέβει και βασανίζει τους πρόσφυγες

Σύμφωνα με την οργάνωση Human Right Watch, οι μετανάστες που μπαίνουν στην Βουλγαρία αντιμετωπίζονται με απίστευτη σκληρότητα από την αστυνομία της χώρας

ΒΙΝΤΕΟ-Αποθέωσαν οι ηλίθιοι τον "λεφτά υπάρχουν" στην κοπή της πίτας του ΚΙΔΗΣΟ

Γελοίος μέχρι τελική πτώσης! Το φλουρί έπεσε στη "νέα γενιά"... και είπε ότι δεν ήταν στημένο!! LOL ρε βλάκα!!

Την αποθέωση απο εκατοντάδες οπαδούς του γνώρισε ο Γιώργος Παπανδρέου κατα την άφιξη του σε πολυχώρο της οδού Πειραιώς για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Επίθεση με βαριοπούλες στο γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Πριν από λίγη ώρα ομάδα ατόμων με βαριοπούλες εισέβαλε στο γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσου Πετρόπουλου στο κέντρο της Αθήνας.

ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΝΗΣΕ ΗΔΗ ΜΑΝΤΙΛΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ! Ο Φωτήλας ξαναχτυπά: Να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Μητσοτάκη

Νέες θετικές δηλώσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσων Φωτήλας.

«Πιστεύω ότι αυτή τη χώρα θα τη σώσουν οι μεταρρυθμίσεις, η αλλαγή αυτού του σάπιου πελατειακού κράτους και νομίζω ότι...

ΦΩΤΟ-Βραζιλιάνα μοντέλο… άλλαξε μαγιό μπροστά στους παπαράτσι... τόσο το πάνω όσο και το κάτω!!

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της εξωτικής και ερωτικής Βραζιλίας. Οι παπαράτσι την έπιασαν την στιγμή που αλλάζει μαγιό και μας τα έδειξε… όλα στην παραλία του Malibu.

Παραμένει όμηρος των αγροτών στη Κομοτηνή ο Αποστόλου – Νέα επεισόδια (φωτο και βίντεο)

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, όπου περίπου 500 αγρότες έσπασαν τζάμια, πέταξαν καπνογόνα και συνεχίζουν να καίνε λάστιχα, την ώρα που ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, παραμένει από τις 9 το πρωί εγκλωβισμένος μέσα στο κτίριο.

Δημοσίευμα σοκ των Financial Times: O Σόιμπλε επαναφέρει στο τραπέζι σενάρια για Grexit!

Τον τελευταίο καιρό όλα φαίνονται ήρεμα στις σχέσεις της Ελλάδας με τους δανειστές της, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ανώτεροι Έλληνες αξιωματούχοι φοβούνται πως μια νέα καταιγίδα βρίσκεται προ των πυλών.

Βρούτσης: Συνυπεύθυνος ο Πρωθυπουργός για το σχέδιο Βαρουφάκη

«Αυτό που χαρακτηρίζει όσα δηλώνει ο κ. Βαρουφακης είναι η λέξη «ανατριχιαστικά» για όλους τους Έλληνες. Βλέπουμε και επιβεβαιώνεται ότι υπήρχε ένας σχεδιασμός για αυτό το Plan Χ που λέει ο κ. Βαρουφάκης και για το οποίο συνυπεύθυνος είναι και ο κ. Τσίπρας» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Τόσκα μετά το τσιφτετέλι με τον Πανούση [βίντεο]

Από τη θέση του διευθυντή του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, παραιτείται ο Βασίλης Μαστρογιάννης.

Τι απαντά ο Σταύρος Παπασταύρου για την υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ

Για απόπειρα ηθικής και επαγγελματικής του εξόντωσης κάνει λόγο ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου απαντώντας στην είδηση ότι η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ στην HSBC και το οποίο αποκαλύφθηκε μέσω της λίστας Λαγκάρντ, πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα, ανάβοντας το «πράσινο φως» για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

ΑΣΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΙ ΕΣΥ! Ο Μιχελογιαννάκης προειδοποιεί ότι θα καταψηφίσει το ασφαλιστικό

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, που δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν ψηφίζει τα νομοσχέδια στη Βουλή εάν δεν υπάρξουν δραματικές αλλαγές.

Ανακοίνωση του Alpha σχετικά με το πρόστιμο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για δάνεια του Κοντομηνά

Με ανακοίνωση του ο σταθμός απαντά σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ: «Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την έκδοση απόφασης του ΣτΕ περί επικύρωσης απόφασης του ΕΣΡ για την επιβολή προστίμου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στον Alpha, διευκρινίζουμε ότι...

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ! Νταβός: Η κακή βαθμολογία της Ελλάδας -Μηδέν στην αγορά εργασίας και την σταθερότητα

Με ηγέτες και κορυφαίους επιχειρηματίες να συγκεντρώνονται στο Νταβός, στο ελβετικό χειμερινό θέρετρο όπου θα χτυπά η καρδιά της παγκόσμιας οικονομίας τα επόμενα 24ωρα ανακοινώθηκαν οι «βαθμολογίες» των χωρών. Και η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά.

Ο απερχόμενος ΣΥΡΙΖΑίος ΓΓΔΕ «καρατομεί» τους διευθυντές εφοριών

«Σεισμό» προκαλεί στις εφορίες (και στους φορολογικούς ελέγχους) ο «αποκεφαλισμός» -και όχι «παραίτηση»- των γενικών διευθυντών, αλλά και των εφόρων στις μεγάλες εφορίες των πλουσίων - Καταργεί και την υφιστάμενη διαδικασία αξιολόγησης

Εξεταστική για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη και τα capital controls ζητά ο Τζιτζικώστας

Τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη και για την περίοδο της ελληνικής οικονομίας κατά την οποία επιβλήθηκαν τα capital controls ζήτησε, μιλώντας στον Σκάι, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

ALERT! ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ "ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ" ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Στην Cosco ο ΟΛΠ -Το ΤΑΙΠΕΔ έκανε δεκτή τη βελτιωμένη προσφορά

Η κινέζικη Cosco είναι πλέον- και επίσημα- ο νέος βασικός μέτοχος του ΟΛΠ.

Μετά από την νέα βελτιωμένη προσφορά που έκαναν οι Κινέζοι στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων, ύψους 369 εκατομμυρίων ευρώ, το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα, αποδέχθηκε την πρόταση.

Πέντε φωτεινοί πλανήτες ευθυγραμμίζονται -Ενα σπάνιο φαινόμενο ορατό με γυμνό μάτι [εικόνες]

Το ηλιακό μας σύστημα είναι έτοιμο να τα... δώσει όλα και να προσφέρει ένα σπάνιο ουράνιο θέαμα.

Ερμής, Αφροδίτη, Κρόνος, Αρης και Δίας θα είναι ορατοί από τη Γη σε μια διαγώνια γραμμή στον ουρανό.

Η Ραχήλ Μακρή στα μπουζούκια με τον σύζυγό της [εικόνες]

Με τον σύζυγο της Ανδρέα Τσέκενη διασκέδασε στα μπουζούκια η Ραχήλ Μακρή.

Η πρώην βουλευτής που στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι πάνω από όλα βάζει την οικογένειά της, συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr να διασκεδάζει παρέα με τον σύζυγό της την περασμένη Κυριακή.

Απίστευτη επίθεση της Ελένης Λουκά στον Αντώνη Σρόιτερ!

«Είσαι δοσίλογος, πουλημένος, προσκυνημένος! Έρχεται το τέλος σου»!

Η Ελένη Λουκά ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά η επίθεσή της γίνεται με ...ηλεκτρονικά μέσα! Η Ελένη Λουκά έβαλε στο στόχαστρο τον Αντώνη Σρόιτερ για να του απευθύνει μια σειρά από ...γνωστούς χαρακτηρισμούς:

ΜΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ! Καραγκούνης: «Να μας πουν με ποια ανταλλάγματα και τι επιτόκιο συμφώνησαν να μας δανείσει η Κίνα»

H χθεσινή συνέντευξη του τέως ΥΠΟΙΚ προκάλεσε τα πυρά του βουλευτή Κώστα Καραγκούνη - Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για το ίδιο θέμα θα υποβάλουν εντός των επόμενων ημερών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, ώστε να πέσει φως στην ταραγμένη αυτή περίοδο

Την επόμενη εβδομάδα θα δώσει εξηγήσεις η εξαρτημένη ξαδέρφη Πολάκη

Η Νεκταρία Πολάκη, εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ενεπλάκη στη μοιραία επέμβαση για «κρεατάκια» της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη - Την επόμενη Παρασκευή θα απολογηθεί για κλοπή ναρκωτικής ουσίας (πεθιδίνη) από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) καθώς και για ενδεχόμενη χρήση ουσιών

ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΣΕ! Ο Παπαδημούλης δεν ασχολείται με τον... Βαρουφάκη

«Νομίζω ότι είναι συμφέρον όλων των πλευρών η έγκαιρη ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης. Πιστεύω ότι υπάρχει χρόνος, αν όλες οι πλευρές το θέλουν, μέχρι τέλος Μαρτίου, που είναι το καθολικό Πάσχα, να έχει ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση και να πάμε “πακέτο” το τέλος της πρώτης αξιολόγησης με τη συμφωνία για το περιεχόμενο της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, στον Αθήνα 9.84.

Απίστευτη κατηγορία από τον "έγκριτο" για τον πρώην βουλευτή Νίκο Γεωργιάδη - Τι απαντά ο ίδιος

Γνωστός λασπολόγος ο "έγκριτος" αλλά μήνυση πρέπει να γίνει και αν όπως λέει ο Γεωργιάδης είναι λάσπη να φάει ένα καμπανίδι μπας και στρώσει... αν και δεν ελπίζουμε

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έχει γίνει εξώφυλλο στο επόμενο τεύχος του περιοδικού Hot Doc του Κώστα Βαξεβάνη και αφορά στον πρώην βουλευτή της ΝΔ και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη.

Απίστευτη κατηγορία από τον "έγκριτο" για τον πρώην βουλευτή Νίκο Γεωργιάδη - Τι απαντά ο ίδιος

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έχει γίνει εξώφυλλο στο επόμενο τεύχος του περιοδικού Hot Doc του Κώστα Βαξεβάνη και αφορά στον πρώην βουλευτή της ΝΔ και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Ο Κατρούγκαλος προσποιείται πως διαβάζει κομμουνιστοβιβλίο στα υπουργικά έδρανα για να τον πάρουν φώτο για τα γίδια [εικόνες]

Είναι πασιφανές ότι δεν διαβάζει αλλά έχει ανοίξει μόνο το εξώφυλλο και μάλιστα έχει σηκώσει όρθιο το βιβλίο για να φαίνεται ο τίτλος στις φώτο που θα δουν τα γίδια και θα πουν "επαναστάτης τσαβικός ο Κατρούγκαλος"... αφού το κρατησε όρθιο για να φαίνεται το εξώφυλλο και να βγουν φωτο και έκανε ότι το διάβαζε ενώ ξυνόταν χασμουριόταν κ.λπ γρήγορα το έκλεισε και άρχισε να χασκογελάει με τους υπόλοιπους, προφανώς βρίσκοντας αστείο το πετσόκομμα στις συντάξεις

Κατά την διάρκεια της ψήφισης της τροπολογίας για το ΕΣΡ στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Γιώργος Κατρούγκαλος έβγαλε ένα βιβλίο στα υπουργικά έδρανα και άρχισε να διαβάζει.

IN YOUR FACE ΣΤΟΚΕ! Κόλαφος για την κυβέρνηση η απόφαση ΣτΕ για τις Σκουριές

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Οριστικά άκυρη είναι η απόφαση της 19ης Αυγούστου του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη να ανακαλέσει τις τεχνικές μελέτες που αφορούν τα έργα ανάπτυξης της Ελληνικός Χρυσός σε Σκουριές και Ολυμπιάδα.

Τώρα ο Αποστόλου τάζει μερικό ακατάσχετοτων αγροτικών επιδοτήσεων μπας και τον αφήσουν να φύγει απ'την Κομοτηνή

Η μερική προστασία των επιδοτήσεων που παίρνουν οι αγρότες από κατασχέσεις έναντι χρεών τους πρόκειται να θεσπιστεί άμεσα με Κοινή Υπουργική Απόφαση, δήλωσε σήμερα στην Κομοτηνή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

Κλαίει το twitter με τον Βαρουφάκη

«Φωτιά» πήρε το twitter την ώρα της συνέντευξης του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη. Οι χρήστες σχολίασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τις αποκαλύψεις του κ. Βαρουφάκη για το Plan X, το τηλεφώνημα από το Βερολίνο που απέτρεψε τη συμφωνία με το Πεκίνο και την καταγραφή των συνεδριάσεων του Eurogroup.

Γελάει η Bild με την "ουτοπική προσπάθεια" του Βαρουφάκη

«Ο Βαρουφάκης ιδρύει κίνημα για τον εκδημοκρατισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Bild που αναφέρεται στη χθεσινοβραδινή συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών, και προσθέτει: «Η πρωτοβουλία του θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο στο Βερολίνο».

Πρώην βουλευτής… σκαρφάλωσε στο τρακτέρ για να διαδηλώσει! (ΦΩΤΟ και BINTEO)

Στην συγκέντρωση των αγροτών από τα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης που «στρατοπέδευσαν» στο πλακόστρωτο της παραλίας Θεσσαλονίκης βρέθηκε και η πρώην βουλευτής της...

Στο μπλόκο των αγροτών στη Βοιωτία ο Κώστας Μπακογιάννης - ΦΩΤΟ

Στο μπλόκο των αγροτών στη διασταύρωση Ορχομενού Λιβαδειάς βρέθηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Γλίτωσαν την κότα του Μαξίμου απ'τα δόντια του Φίλη-Που την πήγαν!

Λύθηκε το… μυστήριο για την τύχη της άσπρης κότας που «επισκέφθηκε» χθες το Μέγαρο Μαξίμου, περιστατικό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μέσων ενημέρωσης και social media.

ΚΑΜΑΡΙ Η ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ! Η βασίλισσα Λετίθια στο περίπτερο του ΕΟΤ -Μαζί με την Κουντουρά [εικόνα]

Mε τη βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια συναντήθηκε σήμερα, στο πλαίσιο των εγκαινίων της 36ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού FITUR, που πραγματοποιείται στη Μαδρίτη, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά.

Δραματική επιδείνωση στα ελληνικά ομόλογα

Νέα δραματική επιδείνωση καταγράφεται στα ελληνικά ομόλογα.

Η ελληνική 10ετία λήξης 2026 βρίσκεται μεταξύ...

Παππάς κάνει το άσπρο-μαύρο!! Ερωτηματικά από Κομισιόν για το ΕΣΡ κι αυτός καταλαβαίνει πως δεν χρειάζεται ΕΣΡ!

Ο Επίτροπος Γκίντερ Έτινγκερ εγείρει ερωτήματα για την επάρκεια του ΕΣΡ να επικυρώσει τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών και το υπουργείο Επικρατείας επιλέγει να «διαβάσει» ότι η χώρα δεν χρειάζεται καν να έχει ΕΣΡ

ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! Αποστόλου: Δεν είναι στην κουλτούρα μας η βία και τα ΜΑΤ

«Δεν είναι στην κουλτούρα μας ούτε η βία ούτε τα ΜΑΤ» δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Απστόλου από το κτίριο της περιφέρειας της Κομοτηνής όπου παραμένει από το πρωί.

ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ! Πρόστιμο 3,3 εκατομμύρια στον Παπασταύρου - Στην εισαγγελία ο φάκελος

Καταλογίστηκε από τις αρχές στον Σταύρο Παπασταύρου το πρόστιμο των 3,3 εκ. ευρώ που σχετίζεται με λογαριασμό του ο οποίος εντοπίστηκε μετά τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ.

Αγρότες πέταξαν αυγά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο - ΒΙΝΤΕΟ

Αγρότες που πραγματοποιούν κατάληψη στα γραφεία του ΟΓΑ στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, κατευθύνθηκαν νωρίτερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου επέδωσαν σχετικό ψήφισμα για την κινητοποίηση τους.

Το Βερολίνο οργισμένο με τον Βαρουφάκη με τις αηδίες περί Κίνας και τις ηχογραφήσεις

Ως το Βερολίνο έφτασε η δήλωση του Γιάννη Βαρουφάκη στον Σκάι ότι η Γερμανία απαγόρευσε στο Πεκίνο να δανείσει την Ελλάδα, το μοιραίο καλοκαίρι του 2015.

Άδωνις: Γιορτάζουν τον έναν χρόνο ενώ έπρεπε να πάνε σε μνημόσυνο

Στον «λογαριασμό» του ενός έτους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Η συζήτηση που γίνεται τώρα για το ασφαλιστικό δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχε ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε.

Βίντεο σοκ: Δείτε την πιο παράξενη απόπειρα αυτοκτονίας που έγινε ποτέ

Ένας Ρώσος κατεβαίνει από το ταξί με το οποίο πηγαίνει στην δουλειά του και πέφτει με δύναμη πάνω σε ένα λεωφορείο σε μια προσπάθεια να αυτοκτονήσει

Σοκαριστικά πλάνα τροχαίου - Ψώνιζε και παραλίγο να τη λιώσει αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν από θαύμα γλίτωσε μια γυναίκα όταν ένα αυτοκίνητο καρφώθηκε χιλιοστά δίπλα της μέσα στο κατάστημα που ψώνιζε.