11 Μαρτίου 2016

Σε ποιον αγόρασε iphone η ΕΡΤ

Στην απόφαση για την αγορά ενός κινητού i-phone προέβη προ ημερών το ΔΣ της ΕΡΤ, όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια. Η επιλογή αυτή προκάλεσε ερωτηματικά καθώς είναι γνωστό πως ο ενημερωτικός τομέας της ΕΡΤ έχει πολύ μεγάλες ανάγκες σε υλικοτεχνική υποδομή και τα ανάλογα αιτήματα για την αγορά έξυπνων κινητών απορρίφθηκαν.

Δούκας της Βαυαρίας: Ένας απόγονος του Όθωνα βοηθά τους Έλληνες της κρίσης... ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"!

Ο Δούκας της Βαυαρίας Φραγκίσκος συγκέντρωσε σε φιλανθρωπική εκδήλωση 385.000 ευρώ για ενίσχυση των φτωχών οικογενειών της χώρας μας

Ένας από τους μακρινούς απογόνους του πρώτου βασιλιά των Ελλήνων, του Όθωνα συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο φανατικών φιλελλήνων της Γερμανίας. Όχι μόνο στα λόγια (και τις προφανείς αναμνήσεις που δημιουργεί το γεννεαλογικό του δένδρο) όσο και στις πράξεις. Όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, ζήτησε από τους Γερμανούς αριστοκράτες φίλους του, αντί για δώρο στα 80ά γενέθλιά του, να μαζέψουν χρήματα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης.

Σοκ στη Ρωσία: Σχιζοφρενής ροκάς αποκεφάλισε την κοπέλα του, ντύθηκε γυναίκα και... έκανε σεξ με το κεφάλι της!

Το συγκρότημα πανκ στο οποίο έπαιζε μουσική τον έδιωξε όταν έμαθε ότι του άρεσε να ντύνεται γυναίκα και να αυνανίζεται - Χαρακτηρίστηκε τρελός και κλείστηκε σε ψυχιατρείο

Ένας τραγουδιστής της πανκ ροκ μουσικής, γνωστός ως Pussy (αιδοίο στην αργκό), κηρύχθηκε «τρελός» και με... χαρτί γιατρού.

Associated Press: «Αδειάζουν» πέντε ελληνικά νησιά από πρόσφυγες πριν τη Σύνοδο

Οι μετανάστες θα μεταφερθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα, λέει Τούρκος αξιωματούχος

Την πεποίθηση ότι πέντε ελληνικά νησιά θα «αδειάσουν» από πρόσφυγες πριν τη Σύνοδο για το μεταναστευτικό, εξέφρασε Τούρκος αξιωματούχος σύμφωνα με το Associated Press.

ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΡΟΪΚΑ ΔΕΝ ΤΑ'ΧΕΙ ΔΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο Ν. Φίλης θα ζητήσει από το κουαρτέτο 20.000 προσλήψεις

Μελέτη για την ανάγκη να υπάρξουν 20.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών την επόμενη τριετία, «μετά έξι χρόνια μνημονιακών πολιτικών και αδιοριστίας» θα καταθέσει άμεσα στους θεσμούς το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, όπως ενημέρωσε ο υπουργός Νίκος Φίλης τα διοικητικά συμβούλια της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΟΜΩΣ! Απόφαση-βόμβα σταματά την μηνιαία καταβολή της επικουρικής σύνταξης των δημοσίων υπαλλήλων - ΒΙΝΤΕΟ

Υπουργική απόφαση "βόμβα" σταματά από τον τρέχοντα μήνα την μηνιαία καταβολή της επικουρικής σύνταξης των δημοσίων υπαλλήλων. Η καταβολή θα γίνεται σε τριμηνιαία βάση ενώ το ποσό θα περικοπεί κατά 30%.

Τρεις τρομοκράτες της επίθεσης στο Μπατακλάν στη λίστα με τους 22.000 τζιχαντιστές

Ανάμεσα τους ο Σαμί Αμιμούρ, ο Φουέντ Μοχάμεντ Αγκάντ, ο Ομάρ Μοστεφάι - Και ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ που ήταν καταχωρημένος ως «εγγυητής» για τα ταξίδια στη Συρία

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ! Διορίστηκε και ο Χριστοφορίδης του ΧΩΝΙ

Ξέρουμε ποιος είναι ο κ. Χρστοφορίδης, που έκανε καριέρα ως αντιμνημονιακός και ιεροκήρυκας των θέσεων του Π. Καμμένου, τώρα μάθαμε πως διορίστηκε και αυτός…

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ; Απαγόρευση εισόδου στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστία

Απαγόρευση εισόδου της Διεθνούς Αμνηστίας στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και τα hot spot καταγγέλλει ο διευθυντής της οργάνωσης, Γιώργος Κοσμόπουλος.

Eurovision 2016: Πόσο θα κοστίσει η αποστολή της ελληνικής συμμετοχής;

Γιατί η ΕΡΤ επέλεξε την απευθείας ανάθεση;

Το τραγούδι Utopian Land που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision παρουσιάστηκε χθες το μεσημέρι και ο Διονύσης Τσακνής, στη συνέντευξη τύπου, μίλησε για την απευθείας ανάθεση, ενώ αποκάλυψε πόσο θα κοστίσει η αποστολή.

Νέες εξελίξεις για το Mega - Ανακοίνωση από την Τηλέτυπος Α.Ε.

Θολό παραμένει το τοπίο στο ΜEGA με τους εκατοντάδες εργαζομένους να αγωνιούν για την επόμενη μέρα. Μετά την άκαρπη συνεδρίαση των μετόχων όπου δεν αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου όπως αναμενόταν η αγωνία για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού κορυφώθηκε!

Οργή του Γερμανικού Τύπου κατά του Τούσκ – Δεν έχει καταλάβει τον ρόλο του! – Επίθεση και στον Αλέξη Τσίπρα

Για δημαγωγία που γίνεται στο πλαίσιο της συζήτησης για το άσυλο κάνει λόγο δημοσιογράφος στην Frankfurter Allgemeine Zeitung και αναφέρεται συγκεκριμένα στην κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη.

Δημοσκόπηση: Καχύποπτοι και επικριτικοί οι πολίτες απέναντι στα ΜΜΕ

Δυσπιστία ως προς τα τηλεοπτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δείχνει έρευνα που διενεργήθηκε από την Palmos Analysis για λογαριασμό της ΕΦ.ΣΥΝ.

Ειδικότερα στο ερώτημα «Πως αξιολογείτε τη συμβολή των ιδιωτικών καναλιών στην αντικειμενική πληροφόρηση του κοινού όλα τα τελευταία χρόνια;» το 57% απαντά αρνητικά και 16% μάλλον αρνητικά!

ΤΖΑΜΠΑ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΔΙΑ! Σύνταξη στα 67 και για τους δημοσίους υπαλλήλους

Καταργείται η υποχρεωτική απόλυσή τους με την συμπλήρωση 35ετίας και του 60ού έτους της ηλικίας, που όριζε ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας

Σύμφωνα με εγκύκλιο  του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης που εκδόθηκε βάσει πρόσφατου νόμου , οι δημόσιοι υπαλληλοι θα συνταξιοδοτούνται στο εξής όταν συμπληρώσουν το ανώτατο όριο ηλικίας.

ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ! Δύο διαφορετικά πορίσματα για το τραγικό δυστύχημα του Παντελίδη

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στο δυστύχημα του  Παντελή Παντελίδη.

Ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κολέτης δήλωσε στις κάμερες ότι το πόρισμα των εμπειρογνωμών της οικογένειας είναι διαφορετικό από εκείνο που έβγαλαν οι εμπειρογνώμονες της οικογένειας Παντελίδη.

NO PANIC! ΧΩΡΑΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ! 4.500 πρόσφυγες εγκλωβισμένοι στο λιμάνι του Πειραιά

Σε 3.660 ανέρχονται οι πρόσφυγες που έχουν καταλύσει σε στεγασμένους χώρους αλλά και σκηνές στον ΟΛΠ, σύμφωνα με την πρωινή καταμέτρηση από στελέχη του λιμενικού σώματος και χωρίς να έχει προσμετρηθεί σε αυτήν, η άφιξη άλλων 889 ατόμων που αποβιβάστηκαν το πρωί από δύο πλοία.

Άδωνις: Αυτό είναι το έργο Τσίπρα (Σκίτσο)

Ένα άκρως ειρωνικό σκίτσο ενδεικτικό της κατάστασης που βιώνει η χώρα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μητσοτάκης: Στη λάσπη της Ειδομένης βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός Τσίπρα-Θα κάνουμε Εξεταστική

Οξύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την πολιτική της κυβέρνησης για το προσφυγικό. «Στη λάσπη της Ειδομένης βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός του κ. Τσίπρα. Τέτοιος ανθρωπισμός να μας λείπει. Δεν έχει σχέση με την αξιοπρέπεια και την πηγαία αλληλεγγύη του ελληνικού λαού» τονίζει.

ΤΙ ΑΛΛΟ Θ'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! 35χρονος σε αναπηρικό αμαξίδιο λήστεψε τράπεζα στο Ζάγκρεμπ [εικόνα]

Ένας ανάπηρος Κροάτης λήστεψε μια τράπεζα στο κέντρο του Ζάγκρεμπ όπου μπήκε με το αναπηρικό αμαξίδιό του, με τη βοήθεια μάλιστα ανυποψίαστων περαστικών που αγνοούσαν τις προθέσεις του, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ! Το «όχι» των Ελλήνων εισαγγελέων στους Γερμανούς: Θα διαχειριστούμε μόνοι μας το σκάνδαλο της VW

Και φυσικά το ελληνικό κράτος έχασε την ευκαιρία να πάρει μια αποζημίωση όπως οι περισσότερες χώρες που συμφώνησαν... εμείς προτιμήσαμε (για να κάνουν οι δικαστές τους σπουδαίους) να σέρνεται η υπόθεση με ρυθμούς ελληνικής δικαιοσύνης και μετά από καμιά δεκαριά χρόνια να πάρουμε ότι και για την υπόθεση Siemens... τα παπάρια μας... α πήραμε και το τζάμπα μπράβο των αμερικάνων

«Οχι» είπαν οι Ελληνες εισαγγελείς στους συναδέλφους τους Γερμανούς στο ραντεβού της Χάγης, όπου συναντήθηκαν με εισαγγελείς από 18 χώρες για το θέμα των «πειραγμένων» λογισμικών της WV.

ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΑ ΦΟΡΟ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ! Η κυβέρνηση προαναγγέλλει προσλήψεις στο Δημόσιο

Σε συνάντηση που είχαν οι Αλέκος Φλαμπουράρης και Χριστόφορος Βερναρδάκης με θέμα την υποστελέχωση του Δημοσίου συμφώνησαν να προχωρήσουν στην κάλυψη των θέσεων και όπου χρειαστεί να γίνουν προσλήψεις.

Σχολείο και θρησκεία μαζί

του Νικόλα Γιάννου *
Προέδρου της Μ.Α.ΚΙ. Πετρούπολης

Ένα από τα πολλά θέματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, πέρα από την οικονομική κρίση και το μεταναστευτικό / προσφυγικό είναι και το θέμα της σχέσης εκκλησίας - σχολείου. Δηλαδή: πρέπει να γίνεται η πρωινή προσευχή; Πρέπει να διδάσκονται τα θρησκευτικά; Πρέπει να γίνεται Αγιασμός κατά την έναρξη της σχολικής περιόδου;

Η συνέχεια στο http://nikolas5view.blogspot.de/2016/03/blog-post.html

Ο δήμαρχος Χίου τα «βάζει» με την κυβέρνηση: Εγκλωβίζουν τους πρόσφυγες στα νησιά

Επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα εξαπέλυσε ο δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, ζητώντας της να αυξηθεί η ροή από τα νησιά προς την ενδοχώρα.

ΒΡΗΚΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΩΝΕΙ! Μπλόκο και από Γερμανία στην επιστροφή προσφύγων από την Ελλάδα στην Τουρκία

Μπλόκο και από Γερμανία στην επιστροφή προσφύγων από την Ελλάδα στην Τουρκία

Τα όσα έχει αποκαλύψει χθες ο Τούρκος υπουργός  Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Βολκάν Μποζκίρ ότι η Τουρκία δεν θα πάρει πίσω πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα επιβεβαίωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ.

BINTEO-Συμμορία έβαλε ομήρους να τσακωθούν και εκτέλεσαν τον… χαμένο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τρόμο προκαλεί η εκτέλεση ενός ομήρου από συμμορία που διακινεί ναρκωτικά. Ο άτυχος άνδρας είχε απαχθεί για λίτρα μαζί με ένα άλλο από μια συμμορία στο Μεξικό. Σε μια στιγμή οι απαγωγείς αποφάσισαν να ελευθερώσουν όποιον από τους δύο κερδίσει… αγώνα πυγμαχίας!

Την ώρα που ο Τσίπρας αγκάλιαζε τον Νταβούτογλου, οι Τούρκοι σκότωναν μια δεκατριάχρονη Κούρδισσα, τη Φατμά

H Ελλάδα σταδιακά παρασύρεται και οι πολιτικοί μας, αμόρφωτοι, απαίδευτοι και αδαείς, κυλιούνται στον νεοοθωμανικό βούρκο.

Την ώρα που ο κ. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός μιας χώρας και ενός λαού που υπέφερε τα πάνδεινα από τον τουρκικό ζυγό, με αποκορύφωμα τη Γενοκτονία, εναγκαλιζόταν και χαριεντιζόταν με τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, οι τουρκικές αρχές ασφαλείας δολοφονούσαν στην...

Γερμανία: Στέλνει διαστημόπλοιο για αναζήτηση ζωής στον Άρη

Ένα διαστημόπλοιο αναμένεται να εκτοξευθεί την ερχόμενη εβδομάδα με προορισμό τον Άρη σε μια αποστολή η οποία οι επιστήμονες ελπίζουν ότι θα βοηθήσει να απαντηθεί ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της εποχής των διαστημικών ταξιδιών: Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες;

Θύμα… τρολ ο Αρχιεπίσκοπος!

Θύμα… τρολ έπεσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καθώς ορισμένοι διακινούσαν στα στα social media πως την Πέμπτη 10 Μαρτίου έχει τα γενέθλιά του.

Όπως διαπιστώνει ο για να κάνουν πιο ελκυστική την είδηση, συμπλήρωναν ότι την ίδια ημέρα είχε γενέθλια και η…

«Ρουσφέτι» στους «Δεν Πληρώνω» με διαγραφή προστίμων καταγγέλλει ο Σπύρος Δανέλλης

Κατέθεσε ερώτηση στους υπουργούς Οικονομικών και Μεταφορών για απόφαση του προέδρου της Εγνατίας Οδού ΑΕ που χαρίζει πρόστιμα σε όσους δεν πλήρωσαν το αντίτιμο των διοδίων

Εξώδικο Σαββίδη σε Ολυμπιακό: «Να ανακαλέσετε αμέσως, αλλιώς...»

Το δρόμο της δικαστικής οδού κατά του Ολυμπιακού απειλεί να πάρει ο ΠΑΟΚ μετά το εξώδικο που απέστειλε στους ερυθρόλευκους με αφορμή τους πρόσφατους χαρακτηρισμούς προς τον Ιβάν Σαββίδη μέσω διαρροών περί «κλόουν» και «φιλοξενούμενου».

Λαβράκι 100 εκατ. σε ελβετικές τράπεζες βρήκε το ΣΔΟΕ

Μια ανακάλυψη που αναμένεται να σκάσει σαν βόμβα έκανε το ΣΔΟΕ. Ειδικότερα στο πλαίσιο ελέγχων το ΣΔΟΕ έβγαλε «λαβράκι» 100 εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες της Ελβετίας.

Η Ρωσία και οι αυταπάτες κάθε λογής ψεκασμένου Έλληνα

Του Α. Τσολοδήμου

Κατά καιρούς δεν υπάρχει έλληνας που για τον ένα λόγο η τον άλλο, από το ένα μετερίζι η απ’το άλλο, να μην έχει ασχοληθεί με τη Ρωσία, να μην έχει έστω και επιφανειακά μελετήσει τη Ρωσία , η συναισθηματικά να μην έχει αφιερώσει θετικά η αρνητικά κάποια κομμάτια του ψυχισμού του στην αχανή χώρα που λέγεται Ρωσία.

Ο βάλτος στον οποίο παρέσυραν οι Έλληνες τους Πέρσες-Νέα στοιχεία για τη μάχη του Μαραθώνα

Πως οι Έλληνες παγίδευσαν το ιππικό των Περσών στο έλος της Ν. Μάκρης. Φωτογραφίες και χάρτες από τη νέα έρευνα των ιστορικών (Pics)

Η Μάχη του Μαραθώνα είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας. Διεξήχθη το 490 π.Χ ανάμεσα στους Έλληνες και τους Πέρσες. Η έκβαση ήταν νικηφόρα για τους Αθηναίους και τους Πλαταιείς και με τη νίκη τους απετράπη η περσική εισβολή στην Ελλάδα.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Τι έγινε το 2013-2014 με τις αυτοκτονίες πάνω στις οποίες έχτισαν καριέρα οι Τσίπρας-Καμμένος

Και τι δεν ακούσαμε για τις αυτοκτονίες τα έτη που Τσίπρας-Καμμένος ήταν στην αντιπολίτευση... Στις 6.000 τις είχε ανεβάσει ο Καμμένος ήδη από τον Ιούνιο του 2013... δείτε ποια είναι η αλήθεια και τι έγινε τα έτη 2013 και 2014

Το WE του NEWS 247 επισκέφτηκε τα γραφεία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "Κλίμακα" στο Γκάζι, συνομίλησε με ψυχιάτρους και σάς παρουσιάζει αριθμούς, αλήθειες και ψέματα που πρέπει να γνωρίζουμε για τις αυτοκτονίες στη χώρα μας.

Ο Αρκάς σχολιάζει τα κακώς κείμενα και προκαλεί… πανικό (Εικόνα)

Με αιχμηρό ύφος σχολιάζει και πάλι τα κακώς κείμενα ο Αρκάς. Θέμα του νέου σκίτσου του οι πολιτικοί και η… αποτυχία!

Δείτε το σκίτσο:

ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Φωνάζει μεν, διορίζει δε!


Πλησιάζει και το 6μηνο όπου θα παραιτούνταν οι βουλευτές του και θα έβαζε στις θέσεις τους τους αναπληρωματικούς... χαχαχαχα

Αυτό είναι που λέμε «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις». Ο Βασίλης Λεβέντης μπορεί να φωνάζει για τα κόμματα που χρησιμοποιούν μετακλητούς υπαλλήλους ωστόσο και η Ένωση Κεντρώων διορίζει χωρίς να απαρνείται τα προνόμια της.

Σανό στα γίδια: Τώρα θυμήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Ερντογάν έκλεισε τη Zaman

Η κυβέρνηση αρχικά υπέγραψε συμφωνία για τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα με την Τουρκία - Στη συνέχεια «ξέχασε» να αναφερθεί σε αυτή στον απολογισμό του ταξιδιού του Τσίπρα - Και τώρα το κυβερνών κόμμα στηλιτεύει την «καταστολή της ελευθερίας του Τύπου»

Βίντεο από την έκρηξη στην ρωσική πόλη Ναζράν

Πρίν από λίγο, σημειώθηκε ισχυρή  έκρηξη έξω από τζαμί στην πόλη Ναζράν, στην βόρεια Ρωσία. Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, εξερράγη ένα παρκαρισμένο όχημα, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δυο άνθρωποι.

Πρωτογενές πλεόνασμα 3 δισ. το Φεβρουάριο με "πάγωμα" πληρωμών

Με υπερ-συγκράτηση δαπανών (κυρίως στάση πληρωμών σε προμηθευτές δημοσίου) συντηρήθηκε και τον περασμένο Φεβρουάριο το πρωτογενές πλεόνασμα του κρατικού προϋπολογισμού που διαμορφώθηκε σε 3,042 δισ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 1,238 δισ. ευρώ την ίδια περίοδο το 2015 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 1,065 δισ. ευρώ.

Βούτσης – Ζωή: Πλέον τα λένε μόνο μέσω… επιστολών!

Με επιστολές μιλούν η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και ο Νίκος Βούτσης, ο οποίος τη μέρα της Γυναίκας της έστειλε επιστολή για να της αρνηθεί τα πάντα!

Γελάει κι ο Σνόουντεν με τη διαφήμιση στην Apple: Το FBI μπορεί να ξεκλειδώσει το iPhone του Σαν Μπερναντίνο

Ο Έντουαρτ Σνόουντεν θεωρεί «εσκεμμένα ψευδή» τον ισχυρισμό του FBI ότι αδυνατεί να ξεκλειδώσει το iPhone του δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Σαν Μπερναντίνο -με 14 νεκρούς και 22 τραυματίες το Δεκέμβριο του 2015- και ότι, κάτι τέτοιο μόνο η Apple μπορεί να το πράξει.

«Αλμυρό» το ταξίδι Τσίπρα – 4000€ για… δημόσιες σχέσεις

Αρκετά ακριβό αποδείχθηκε το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Σμύρνη στο οποίο τον συνόδευαν επίσης κορυφαίοι υπουργοί.

Σ. Κασιμάτης: Strategist, καφετζής, ποιητής

[ΦΩΤΟ-Σαν πορσελάνινο σκυλάκι. Ακούω στο κεφάλι τη φωνή της μακαρίτισσας της θείας μου: «Δες το πώς κοιτάζει! Δεν είναι σαν έτοιμο να σου γαβγίσει;». Αλλά ας αφήσουμε τις αναμνήσεις μου, για να στρέψουμε την προσοχή μας στο ωραίο μενταγιόν της κυρίας Χρυσοβελώνη: λόβε, γραμμένο στα ξένα (love), δηλαδή αγάπη, έρωτας. Το «λο» ούτω σχεδιασμένο ώστε να παίζει με το 16. Να είναι μήπως το διάσημον της θέσης της στην ιεραρχία των ΑΝΕΛ ή, απλώς, το γούστο της ελεύθερα εκφρασμένο ως αρμόζει σε ανεξάρτητες Ελληνίδες; Σε κάθε περίπτωση, της πάει πάρα πολύ...]

Χρ. Σταϊκούρας: 8 αλήθειες για το δημόσιο χρέος και τη βιωσιμότητά του

Του Χρήστου Σταϊκούρα*

Το πρόβλημα της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους παραμένει κρίσιμης σημασίας για την οικονομία και την πορεία της χώρας.


Γι’ αυτό το λόγο, αλλά εξαιτίας και της συζήτησης που θα ανοίξει και πάλι για τη βελτίωση της βιωσιμότητας του χρέους, είναι σκόπιμο να ειπωθούν ορισμένες αλήθειες για την αριθμητική και τη δυναμική του τα τελευταία χρόνια.

Οι αλλαγές στο ποδόσφαιρο από την 1η Ιουνίου και η χρήση του βίντεο

Η συνεδρίαση στο Κάρντιφ, με τη συμμετοχή της FIFA και της IFAB (International Football Association Board) έφερε κάποιες σημαντικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Η μία από αυτές και ίσως η πιο επαναστατική θα ξεκινήσει να χρησιμοποιείται πιλοτικά από την 1η Ιουλίου στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Ιταλίας και στο Κύπελλο της χώρας.

ΕΤΣΙ! ΟΥΤΕ 1 € ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! EE: Ετσι θα μοιραστούν τα 700 εκατ. ευρώ για την ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης όπου συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα.

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ... ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ! Ακαρπο το ραντεβού Σταθάκη-δανειστών για τα «κόκκινα» δάνεια- Οι προτάσεις της ελληνικής πλευράς

Σε νέα συνάντηση την Τρίτη θα συζητηθεί το ακανθώδες θέμα των κόκκινων δανείων μεταξύ Σταθάκη και δανειστών, καθώς η ελληνική πλευρά εμμένει στη θέση της για διατήρηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας για στεγαστικά, μικρά επιχειρηματικά και καταναλωτικά δάνεια.

ΚΡΙΜΑ! To Ιδρυμα Μελίνα Μερκούρη διαψεύδει τα περί εξώσεως από το υπουργείο Πολιτισμού

Το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη διαψεύδει τα περί εξώσεως του από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ιστορία τρέλας -Το δημόσιο πληρώνει 221.000 ευρώ ενοίκιο για το κτίριο Κεράνης και δεν το χρησιμοποιεί γιατί δεν θέλουν οι υπάλληλοι

Μια απίστευτη ιστορία τρέλας του ελληνικού δημοσίου παρουσίασε σήμερα στη βουλή ο Τρύφων Αλεξιάδης απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου.