18 Μαΐου 2016

Γνωστή σέξι αθλήτρια ήθελε να κάνει τον… Ταρζάν αλλά δεν της βγήκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Την έχουμε θαυμάσει για την ομορφιά της και για τις επιδόσεις της στον στίβο. Άνετα θα μπορούσε να ήταν μοντέλο και μάλιστα από τα πιο διάσημα. Ωστόσο, η πανέμορφη αθλήτρια και μοντέλο του Sports Illustrated Michelle Jenneke μπορεί να εκπλήξει… αρνητικά με τις επιδόσεις της στα ακροβατικά…

Ξύλο μεταξύ οπαδών της Λίβερπουλ και της Σεβίλλης - ΒΙΝΤΕΟ

Συμπλοκές μεταξύ των οπαδών της Λίβερπουλ και της Σεβίλλης ξέσπασαν στο "St. Jakob-Park" πριν από την έναρξη του τελικού του Europa League. Φίλοι της αγγλικής ομάδας βρέθηκαν στην εξέδρα των Ισπανών με συνέπεια να ακολουθήσουν μάχες σώμα με σώμα και ρίψη αντικειμένων.

Ενρίκε Καπρίλες: Ποιος είναι ο άνθρωπος που θέλει να ρίξει τη χούντα Μαδούρο [εικόνες]

Δύο φορές έχει προσπαθήσει να γίνει πρόεδρος της Βενεζουέλας και απέτυχε. Τώρα, ο Ενρίκε Καπρίλες είναι αυτός που ασκεί τη μεγαλύτερη πίεση στον Νικολάς Μαδούρο.

ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ... ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΕΤΣΙ; Βουλή: Χωρίς τον «κόφτη» κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο των 7.500 σελίδων

Ο «κόφτης» θα έρθει ως τροπολογία μέχρι την Κυριακή - Το «βασικό σώμα» του νομοσχεδίου με τους έμμεσους φόρους και τα «κόκκινα» δάνεια θα είναι περίπου 300 σελίδες

Αυτή είναι η περιουσία του Τραμπ

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε με μια ανακοίνωσή του πως η περιουσία του υπερβαίνει τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό υπερδιπλάσιο αυτού που αναφέρεται σε ανεξάρτητες εκτιμήσεις.

ΤΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Μπαλαούρας: Δεν θα γίνουν ιδιωτικοποιήσεις

Δεν θα γίνουν ιδιωτικοποιήσεις αλλά το κράτος θα κρατήσει την πλειοψηφία των μετοχών, υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας μιλώντας στον Βήμα FM.

Η απάντηση του αριστερού καραγκιόζη Αλμοδόβαρ για τα Panama Papers - ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση για την εμπλοκή του στα Panama Papers έδωσε ο Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ, κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την προβολή της ταινίας του, "Julieta", που διαγωνίζεται για τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών.

Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Το τρίτο χρυσό μετάλλιο της ιστορίας της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η ελληνική κολύμβηση. Ο Ανδρέας...

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΤΣΙ ΓΙΔΙΑ! Καρακώστα (ΣΥΡΙΖΑ): Φοροφυγάδες αυτοί που τους κόβεται το ΕΚΑΣ -Δεν το δικαιούνται

Φοροφυγάδες χαρακτήρισε ουσιαστικά η Εύη Καρακώστα τους χαμηλοσυνταξιούχους στους οποίους κόβεται το ΕΚΑΣ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει αυτή την απόφαση, σύμφωνα με την οποία περίπου 70-100.000 χαμηλοσυνταξιούχοι καλούνται να επιστρέψουν το ΕΚΑΣ, εκείνη επέμεινε ότι αυτό γίνεται δικαίως, γιατί δεν το δικαιούνται.

Άρειος Πάγος: Τέρμα η σκανδαλωδώς ευνοϊκή μεταχείριση των επίορκων υπαλλήλων του Δημοσίου

- Το ζήτημα παραπέμπεται στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου η οποία θα κρίνει οριστικά τη συνταγματικότητα η όχι της διάταξης
- Η επίμαχη διάταξη των 33 ημερών που ψήφισε ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου, την άνοιξη του 2014, είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις
- Τη συγκεκριμένη διάταξη είχε καταγγείλει και ο Αλέξης Τσίπρας ως φωτογραφική για κατηγορούμενο σε υπόθεση εξοπλιστικών
- Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάσισε πως η επίμαχη διάταξη ουσιαστικά ισοδυναμεί με “θέσπιση αμνηστίας”

ΝΕΟ Βίντεο: «Παιχνίδια πολέμου» στη Βαλτική μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ

Στη δημοσιότητα πλάνα από το θερμό επεισόδιο του Απριλίου, στο οποίο συμμετείχαν ρωσικά μαχητικά και αναγνωριστικό πλοίο του αμερικανικού ναυτικού - Το ΝΑΤΟ αυξάνει τις δυνάμεις του στην περιοχή - Ο ρόλος της αντιπυραυλικής προστασίας στη Ρουμανία

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙ! Γαλάζιος έρωτας στο Κολωνάκι (photos)

Στο αγαπημένο τους στέκι στο Κολωνάκι εμφανίστηκαν η Άννα Καραμανλή και ο Κώστας Μουσουρούλης.

ΞΕΦΤΙΛΑ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ABC: Προσωπικός φίλος του Μαδούρο ο πρέσβης που προστάτεψε ο Τσίπρας

Ο πρέσβης της Βενεζουέλας στην Αθήνα, για τον οποίο προκλήθηκε σάλος τις τελευταίες ημέρες, είναι προσωπικός φίλος του Νικολάς Μαδούρο, γράφει το ABC.

Νέα μήνυση στην κυβέρνηση από κατοίκους της Ειδομένης!

Της Έλενας Καραβασίλη

Στην κατάθεση νέας μηνυτήριας αναφοράς κατά της κυβέρνησης, ετοιμάζεται να προχωρήσει μερίδα κατοίκων της Ειδομένης, ζητώντας την «εκκένωση του παράνομου καταυλισμού» αλλά και αποζημιώσεις «σε όλους όσους έχουν υποστεί φθορές στην περιουσία τους». Να υπενθυμίσουμε πως όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Karfitsa, την περασμένη εβδομάδα η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ξανθούλα Σουπλή, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.

Μαθήτρια κατάφερε να δραπετεύσει από την Μπόκο Χαράμ -Τι αποκάλυψε για τις συμμαθήτριές της

Οι περισσότερες από τις 219 μαθήτριες που απήχθησαν από την πόλη Τσίμποκ πριν από δύο χρόνια παραμένουν αιχμάλωτες σε ένα δάσος, στη βορειοανατολική Νιγηρία, αποκάλυψε η πρώτη από τις κοπέλες που βρέθηκε ζωντανή.

ΝΔ: Αφήνουμε τον κ. Τσίπρα στη μοναξιά της αποτυχίας του

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.

Η Λεπέν έκρυψε το κινητό στο στήθος της για να μην το πάρουν αστυνομικοί -Τους προκάλεσε να το βγάλουν

Εναν απίθανο τρόπο βρήκε η Μαρίν Λε Πεν, για να βεβαιωθεί ότι οι αστυνομικοί δεν θα πάρουν το κινητό της τηλέφωνο, κρύβοντάς το μέσα στο στήθος της και προκαλώντας να το βγάλουν.

Ποιος τραγουδιστής έγινε ασφαλιστής και κάνει τρεις δουλειές για να μεγαλώσει τα παιδιά του;

Μπορεί να τον δούμε ακόμα και ως οδηγό ταξί...

«Ο γιος μου έρχεται με τσαμπουκά, χωρίς εξωσωματική», δήλωσε στο μικρόφωνο της εκπομπής "Με το καλημέρα" ο...

Ε ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΦΛΩΡΟΙ! ΔΑΠ- ΝΔΦΚ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τους κουκουλοφόρους»

Δριμύ «κατηγορώ» απηύθυνε η φοιτητική οργάνωση της Ν.Δ. προς την Κυβέρνηση, με ανακοίνωση της, κατηγορώντας τη για υπόθαλψη και υποκίνηση παρακρατικών ομάδων. Σύμφωνα με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, παρακρατικές ομάδες κουκουλοφόρων, εισέβαλαν και επιτέθηκαν, τραυματίζοντας φοιτητές, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Χημείο της Αθήνας και τη Νομική Σχολή Αθηνών, διαλύοντας τις φοιτητικές εκλογές.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ 11.000 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΡΙΖΑ! Τα ΜΥΣΥΦΑ στα σούπερ μάρκετ: Το όνομα αυτών ΓΕΔΙΦΑ

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη

Ανήκουν στα ΜΥΣΥΦΑ αλλά είναι τα πιο …light εξ αυτών και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας τα ονόμασε Γενικής Διάθεσης Φάρμακα με αποτέλεσμα να μπορούν να διατίθενται σε μικρές συσκευασίες και από καταστήματα λιανικής, μη φαρμακεία!

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟ ΕΠΟΣ! Στο «ξεπούλημα» και το… νερό – Τι έλεγε ο Αλέξης στην αντιπολίτευση

Την ιδιωτικοποίηση του νερού, σε ποσοστό 49%, προανήγγειλαν ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, και ο αναπληρωτής του, Γιώργος Χουλιαράκης, ενημερώνοντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για τα προληπτικά μέτρα και τον αυτόματο «κόφτη» δαπανών.

ΣΚΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥΣ! Ξηρός-«Πυρήνες της Φωτιάς» απείλησαν την πρόεδρο του δικαστηρίου: Άντε γ@μ...-Θα σε χώσουμε κάτω από τη γη

Eνταση, απειλές και επιθέσεις στο πρόσωπο της προέδρου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, στο εδώλιο του οποίου κάθονται ο Χριστόδουλος Ξηρός και τα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» για το σχέδιο «Γοργοπόταμος».

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΔΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ! Η Αυλωνίτου για το ΕΚΑΣ: Είναι ένα εισόδημα που πρέπει να επιστραφεί

«Βρήκαμε ένα σύστημα σε κατάρρευση, εάν δεν φτιαχνόταν, αύριο δεν θα δίναμε συντάξεις» σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Οι αστυνομικοί της Ροδόπης μαθαίνουν βουλγάρικα για να εξυπηρετούν τους ταξιδιώτες

Στα θρανία έκατσαν 21 αστυνομικοί οι οποίοι ασχολούνται με την διενέργεια διαβατηριακών ελέγχων στο Μεθοριακό Σταθμό της Νυμφαίας Ροδόπης.

Στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης ο Κ. Μητσοτάκης: Απαιτείται άμεσα η έγκριση του κανονισμού λειτουργίας[εικόνες]

Με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Μουσείων, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στου ΦΙΞ.

Μήνυση από τους αστυνομικούς της Ροδόπης για την ασφάλειά τους στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, Σταυρούλα Τζατζανά, για τις παραβιάσεις των διατάξεων του ΠΔ 45/2008 «Περί Υγιεινής και Ασφάλειας Αστυνομικών κατά την εργασία».

Ποτάμι: €290.000 το μήνα κοστίζει το ενοίκιο του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας!

Για απίστευτη σπατάλη κάνει λόγο ο βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας, επισημαίνοντας ότι από το 2015 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, είχε δημόσια δεσμευτεί για μετεγκατάσταση του ΕΚΕΠΥ στο κτίριο όπου στεγάζεται το ΕΚΑΒ, επί της οδού Μεσογείων

Βίντεο: Εκπληκτική διαφήμιση... μπύρας με τον Μαραντόνα ως «Θεό»!

Ο «Ντιεγκίτο», ντυμένος στα λευκά, προστάζει τον Νώε να σώσει το ποδόσφαιρο, φτιάχνοντας ένα γήπεδο
Ένα διαφημιστικό σποτ μπύρας κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς πρωταγωνιστής είναι ο... Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα!

Πετροπόλεμος από τους λάθρο ΣΥΡΙΖΑ και χημικά από τα ΜΑΤ-ΣΥΡΙΖΑ στην Ειδομένη! ΒΙΝΤΕΟ

Κάποιοι από τους πρόσφυγες που είναι πλέον για μήνες στην περιοχή, μετακίνησαν ένα από τα βαγόνια που βρίσκονται στην Ειδομένη, κοντά στο φράχτη με τους αστυνομικούς.

Μελισσανίδης: Ενωμένοι οι Ελληνες για την αναγνώριση της Γενοκτονίας από την Τουρκία

Ενόψει της 19ης Μαΐου, ημέρα μνήμης για τους Πόντιους, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε δήλωση τονίζοντας τον στόχο της αναγνώρισης της Γενοκτονίας από την Τουρκία.

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Το Έβερεστ δεν είναι η ψηλότερη κορυφή στον κόσμο

Μήπως τελικά το στέμμα της υψηλότερης κορυφής ανήκει στο Τσιμποράσο ή το Μαούνα Κέα;

Άσχημα νέα έχουν οι επιστήμονες για όλους τους θαρραλέους ορειβάτες που σκαρφάλωσαν στο Όρος Έβερεστ ώστε να μπορούν να... καυχιούνται ότι κατέκτησαν την υψηλότερη κορυφή του κόσμου.

ΞΥΔΑΚΙ! Ενόχλησε τον λαθρολάγνο Ευαγγελάτο το ανέκδοτο της Παναγιωταρέα

Αντιγράφω από τη σελίδα του Ευαγγελάτου:

Αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει το αποτυχημένο... “χιούμορ” της Άννας Παναγιωταρέα, που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα ρατσιστικό “ανέκδοτο” για τα παιδιά μεταναστών που φοιτούν σε ελληνικά σχολεία...

Συγκλονιστικό βίντεο: Τέσσερις πολίτες σώζουν οδηγό από φλεγόμενο αμάξι

Μαζί με έναν αστυνομικό, ρίσκαραν τη ζωή τους χωρίς δεύτερη σκέψη, για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους

Τη συγκλονιστική διάσωση ενός οδηγού που είχε παγιδευτεί στα συντρίμμια του φλεγόμενου αυτοκινήτου του κατέγραψε η κάμερα ενός άλλου αμαξιού που βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος.

Βρέθηκε κλεμμένη επιστολή του Χριστόφορου Κολόμβου

Βρέθηκε επιστολή του Χριστόφορου Κολόμβου για την ανακάλυψη της Αμερικής που είχε κλαπεί πριν από 23 χρόνια από τη βιβλιοθήκη της Φλωρεντίας.

Το μήνυμα Σαββίδη για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Μια μέρα θλίψης αλλά και μνήμης είναι η αυριανή για τον Ποντιακό Ελληνισμό αφού τιμάται η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης τοποθετήθηκε όπως κάθε χρόνο μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας για την 19η Μαΐου.

Ε ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΔΕΣ; Χωρίς θέμα αναρτήσεις αποφάσεων της ΕΡΤ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Προφανώς τις βάζουν έτσι ώστε να δυσκολεύει η αναζήτησή τους με το "search"

Τις εύλογες περί δόλου υπόνοιες, που γεννά το γεγονός ότι υπάρχουν Αποφάσεις της ΕΡΤ Α.Ε., οι οποίες έχουν δημοσιευθεί μεν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, χωρίς ωστόσο να αναγράφεται το Θέμα τους, όπως σαφώς ορίζεται στις σχετικές οδηγίες που έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, θίγουν με ερώτησή τους στον Νίκο Παππά οι βουλευτές με το Ποτάμι, Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς.

EKTOΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ! Πάρε υπηκοότητα με… 5 εκατομμύρια ευρώ!

Σε νομοπαρασκευαστική επιτροπή βρίσκεται το νομοσχέδιο με το οποίο θα αποδίδεται η ελληνική υπηκοότητα σε όσους αλλοδαπούς προχωρήσουν σε επενδύσεις στην Ελλάδα αξίας τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ.

Το σ@ξ στο Βυζάντιο

Πώς τιμωρούσαν τους παιδεραστές, τους κίναιδους και τους κτηνοβάτες. Οι μοιχαλίδες κλείνονταν σε μοναστήρια και ο απατημένος έπαιρνε όλη την περιουσία τους

Ομοφυλόφιλοι

ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Άσχημα νέα για τον Λάκη – Ξεκίνησε η κατρακύλα της τηλεθέασης!

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας από το τηλεοπτικό τοπίο ο Λάκης Λαζόπουλος χθες το βράδυ τράβηξε πάλι κουρελού κι άνοιξε το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του για να υποδεχτεί τους τηλεθεατές. Ωστόσο, αυτό που συμπεραίνεις βλέποντας τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen είναι ότι αυτή τη φορά οι τηλεθεατές… δεν στριμώχτηκαν στη συχνότητα του ALPHA κι ο Λαζόπουλος σημείωσε απώλειες!

Επικό Βίντεο: Δείτε τον πιο απίστευτο καβγά μεταξύ οδηγών μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου

Οι σκηνές με καβγάδες μεταξύ οδηγών είναι ένα φαινόμενο ταυτόσημο πλέον με την καθημερινότητα όλου του πλανήτη, στο οποίο όλοι λίγο πολύ έχουμε συμμετάσχει στον ένα ή στον άλλο βαθμό. Όμως το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πραγματικά μοναδικό, καθώς η εξέλιξή του θα μπορούσε να είναι κομμάτι μιας ταινίας με χρήση μάλιστα ειδικών εφέ.

ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΤΟΥΡΑΝΕ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟΥ ΜΙΤ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ! Χώρος για περισσότερες από τέσσερις τηλεοπτικές άδειες στην Ελλάδα

Τη δυνατότητα χωρητικότητας περισσότερων των τεσσάρων προγραμμάτων στο φάσμα στην Ελλάδα επιβεβαιώνει η μελέτη του Μιχάλη Μπλέτσα, επιστήμονα και ερευνητή της πληροφορικής, και διευθυντή πληροφορικής στο Media Lab του Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Ισως το εκπληκτικότερο βίντεο για τη Μύκονο -Ο μύθος για τον θεό που για την Ελλάδα άφησε σκόρπια βράχια... [βίντεο]

Η Αμερικανίδα σκηνοθέτης Δάφνη Σομόν παρουσιάζει ένα δραματοποιημένο βίντεο για τις ομορφιές της Μυκόνου.

Η εικόνα της Παναγίας Σουμελά στους ομογενείς της Νυρεμβέργης – ΒΙΝΤΕΟ

Με κατάνυξη και λαμπρές εκδηλώσεις υποδέχθηκαν οι ομογενείς του Μονάχου και της Νυρεμβέργης, την ιερή εικόνα της Παναγίας Σουμελά η οποία για πρώτη φορά ταξίδεψε στη Γερμανία.

Γελάει η Handelsblatt με τα ξεφτιλίκια τους: Ο Τσακαλώτος έχει φαντασία, επινοεί φόρους

«Το μόνο για το οποίο δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον Ευκλείδη Τσακαλώτο είναι για έλλειψη φαντασίας», επισημαίνει η γερμανική Handelsblatt.

ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΙ ΟΙ Κ@ΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ! Λίστα απαιτήσεων του τουρκικού ΥΠΕΞ για την «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη

Τις παραμονές της συνάντησης Τσίπρα-Ερντογάν και υπό το βάρος της καθημερινής «πρόβας πολέμου» στο Αιγαίο, η Άγκυρα σπεύδει να θέσει και συνολικό θέμα «τουρκικής» μειονότητας στην Θράκη, υιοθετώντας όλο το πλαίσιο των αξιώσεων των ακραίων εκφραστών του τουρκισμού στην περιοχή.

Πόσο κοστίζει στην ελληνική οικονομία η κλειστή Ειδομένη (λίστα)

Δυο μήνες αποκλεισμένη η σιδηροδρομική γραμμή Ελλάδας – ΠΓΔΜ – Ευρώπης στην Ειδομένη, από απελπισμένους πρόσφυγες – μετανάστες, ισάριθμο διάστημα κυβερνητικής απραξίας και τα κόστη είναι ήδη τεράστια για την ελληνική οικονομία και τη σιδηροδρομική κίνηση

Ανατροπή στο τροχαίο Παντελίδη – Οι φωτογραφίες που αλλάζουν τα δεδομένα

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Παντελή Παντελίδη μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών- ντοκουμέντων (από το Πρώτο Θέμα).

Στις φωτογραφίες που ελήφθησαν λίγες ώρες πριν το τροχαίο εμφανίζεται...

Με παρελθόν στην Ελλάδα η γερμανική εταιρία που δωροδόκησε το ζεύγος Μαρτίνη

«Μαύρο χρήμα» ποσού 3,1 εκατ. μάρκων μπήκε στους λογαριασμούς τους από τη γερμανική εταιρία «Hospitalia International»

Τέσσερα χρόνια μετά την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» και δύο χρόνια μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, ο κ. Ανδρέας Μαρτίνης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ποινική δικαιοσύνη για υπόθεση δωροδοκίας του κατά την προμήθεια  του εξοπλισμού του «Ντυνάν».

Συνεχίζονται τα επεισόδια στη Γαλλία – Στις φλόγες περιπολικό της αστυνομίας - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται η ένταση στη Γαλλία για το εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Μία ημέρα μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε πολλές πόλεις της Γαλλίας, σήμερα ξεκίνησαν διαμαρτυρία και οι αστυνομικοί, οι οποίοι καταγγέλλουν κλίμα μίσους και ζητούν αυστηρότερα μέτρα στις διαδηλώσεις.

ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΕΒΓΑΖΕ ΓΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ; 'Αρχισαν απεργία πείνας λάθρο στη Χίο – ΒΙΝΤΕΟ

Απεργία πείνας έχουν ξεκινήσει από χθες το απόγευμα περίπου 50 πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ, οι οποίοι ζουν στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο, που διαχειρίζεται ο Δήμος Χίου μαζί με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Στην Ευρωβουλή φέρνει η Μ. Σπυράκη το κουκούλωμα από τον Τσίπρα της υπόθεσης με τον πρέσβη της Βενεζουέλας

Στο Ευρωκοινοβούλιο φέρνει η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ε.Λ.Κ. κυρία Μαρία Σπυράκη την υπόθεση των καταγγελιών υπαλλήλων της πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Αθήνα για σεξουαλική παρενόχληση. Ειδικότερα η κυρία Σπυράκη απευθύνεται στην Ύπατη Εκπρόσωπο Εξωτερικής Πολιτικής της Ε.Ε. Φεντερίκα Μογκερίνι και τη ρωτά τι προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για αξιωματούχους Τρίτων Χωρών στην περίπτωση που στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ! Καμμένος: Θα εφαρμόσουμε την απόφαση του ΣτΕ που δικαιώνει τους ενστόλους

Εν τω μεταξύ ακόμα να τους δώσει τα μισά αναδρομικά... δεν είναι μαλ@κας σαν τον Σαμαρά!

Την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ που προβλέπει την επιστροφή στους ενστόλους των περικοπών που έχουν υποστεί και μάλιστα αναδρομικά,υποσχεται ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος.