24 Μαΐου 2016

ΑΠΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! Αφελείς ή επικίνδυνοι; 10 δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από άλλο πλανήτη

Δείτε τις δέκα κορυφαίες ατάκες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι είναι από άλλο πλανήτη. Απολαύστε…ελπίδα!

10. Ιάσωνας Σχινάς Παπαδόπουλος.

Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ! Γερή «μπάζα» υπαλλήλου Υποθηκοφυλακείου – Είχε βάλει στην τσέπη πάνω από 700.000 ευρώ

Παραμάγαζο» ιδιαίτερα κερδοφόρο, φαίνεται πως είχε στήσει υπάλληλος Υποθηκοφυλακείου.

O κατηγορούμενος μάλιστα οποίος υποχρεούται να… επιστρέψει ποσό ύψους 409.162 ευρώ που φέρεται να  είχε βάλει στην τσέπη από μετεγγραφές, δωρεές ακινήτων κλπ. Το έλλειμμα που εντοπίστηκε, μετά τον έλεγχο των επιθεωρητών του υπουργείου Οικονομικών, στο Υποθηκοφυλακείο ξεπερνούσε τα 700 χιλιάδες ευρώ για την 5ετία 1999-2004.      

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 33% ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ! Νέα δήλωση Καμμένου για τον ΦΠΑ στα νησιά: Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε αυτή την αδικία - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες δηλώσεις για την αύξηση του ΦΠΑ στα ελληνικά νησιά, έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 33% ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ! Νέα δήλωση Καμμένου για τον ΦΠΑ στα νησιά: Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε αυτή την αδικία - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες δηλώσεις για την αύξηση του ΦΠΑ στα ελληνικά νησιά, έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Γελάει ο Άδωνις με τον Παπαδημούλη: Ρε Δημητράκη έχεις μούτρα...;

Στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος στον λογαριασμό του στο twitter σχολίασε το γεγονός ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετίζει την ήττα του ακροδεξιού στην Αυστρία αλλά την αναβαθμίζει μέσα στην ΝΔ (Γεωργιάδης, Βορίδης κλπ)», απάντησε με δική του ανάρτηση στο twitter ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ! Νέος γενικός συντονιστής ειδήσεων της ΕΡΤ ο Βασίλης Ταλαμάγκας

Έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ τα καθήκοντα του Γενικού Συντονιστή του Τομέα Ειδήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης του καναλιού αναλαμβάνει από την Τρίτη 24 Μάιου ο Βασίλης Ταλαμάγκας.

ΑΓΓΛΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! Βίντεο: Η «διαδρομή» ενός αλκοολικού

Οι Βρετανοί φημίζονται για την αγάπη τους στο αλκοόλ. Αποτελεί σχεδόν παράδοση, κάθε Παρασκευή, αμέσως μετά το πέρας της εργασίας τους, να κατακλύζουν τις παμπ και να γίνονται... φέσι, πίνοντας αρκετά ποτήρια μπύρας.

Βίντεο: Ρώσος kickboxer χτυπά ιερόδουλες σε οίκο ανοχής

Πριν πέντε ημέρες η αστυνομία έκανε έφοδο σε παράνομο οίκο ανοχής, στην Αγία Πετρούπολη, με αποτέλεσμα γυμνές ιερόδουλες μαζί με τους πελάτες τους να βγουν τρέχοντας στον δρόμο. Ένας περαστικός κατέγραψε με το κινητό του το ασυνήθιστο περιστατικό και το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

ΚΛΑΜΑ! Eurogroup: Ζητάνε νέα μέτρα, να "ξεψηφίσουν" τροπολογίες και να πάρει πίσω ο Τσίπρας μια εξαγγελία-Επιβεβαιώνει το Μαξίμου!

«Αγκάθι» της τελευταίας στιγμής για το κλείσιμο της αξιολόγησης στο Eurogroup που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες αποτελούν οι εξαγγελίες Τσίπρα την Κυριακή για το Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όπως μεταδίδει το skai.gr επικαλούμενο το πρακτορείο MNI.

ΤΖΟΝΥ Ή ΧΑΣΙΣ; Χαμός στο Ελ Ντοράντο! Είδαν UFO και εξωγήινο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στο Ελ Ντοράντο που ισχυρίζονται ότι είδαν ένα UFO και έναν εξωγήινο να προσπαθεί να εξαφανιστεί στα δέντρα όταν κατάλαβε πως τον εντόπισαν οι ντόπιοι.

Ασυλία στους πωλητές της δημόσιας περιουσίας!

Νομική κάλυψη για τους ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες που θα εργάζονται πάνω σε ζητήματα ιδιωτικοποιήσεων φαίνεται να ζητούν οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα τους στην εφαρμογή των ιδιωτικοποιήσεων.

Με μήνυση απαντά η Ραχήλ Μακρή στον Καρανίκα - ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυση κατά του συμβούλου του Πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα θα καταθέσει η Ραχήλ Μακρή καθώς την αποκάλεσε «πολιτικό ρετάλι» στο Facebook.

«Η κοπελιά είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη όσο το σεμεδάκι που της ταιριάζει αισθητικά – ηθικά» έγραψε μεταξύ άλλων, ο κ. Καρανίκας.

Πέταξαν με τις κλωτσιές τη ΣΥΡΙΖΑία Γκολεμά από το Mega και κλαίγεται στο FB

Η τηλεκριτικός ισχυρίζεται στο Facebook ότι φώναξαν μέχρι και την αστυνομία για να τη διώξουν

Σε ιδιαίτερα κρίσιμο και λεπτό σημείο βρίσκονται οι εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του MEGA Channel. Σήμερα το πρωί συνεδρίασε το ΔΣ της Τηλέτυπος σε μία ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση στο κανάλι.

ΝΔ: Τα ψέματα της απορρόφησης του ΕΣΠΑ αποκαλύπτονται

Η συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, η υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο υπεύθυνος του Τομέα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Δείτε μαγικές φωτογραφίες που συμμετέχουν στον ετήσιο διαγωνισμό του National Geographic

Ο διαγωνισμός National Geographic Travel Photographer of the Year είναι για την καλύτερη «ταξιδιωτική» φωτογραφία έτσι όπως την απαθανάτισαν οι φωτογράφοι σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη

Η Σακοράφα απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ με υπονοούμενα ότι τρώνε φράγκα: Ακολουθούν λογικές «αυριανισμού»

Με δηλητηριώδεις αιχμές απάντησε η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα στην ασυνήθιστα σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής, εγκαλεί το πρώην κόμμα της ότι υιοθετεί λογικές «αυριανισμού» και «φτηνών προσωπικών επιθέσεων» και κάνει λόγο για «χυδαίες και ανήθικες επιθέσεις». Ταυτόχρονα διατυπώνει καταγγελίες για «αδιαφανείς λειτουργίες» του κομματικού μηχανισμού.

Βίντεο-ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΒΕΛΓΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! Άγριες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στις Βρυξέλλες

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν 100 άτομα διασπάστηκαν από το «κυρίως σώμα» και επιτέθηκαν στην αστυνομία, η οποία έκανε χρήση της αντλίας νερού - Μεγάλες αντιδράσεις για τα σχέδια της κυβέρνησης να επιβάλει εργασιακή εβδομάδα 45 ωρών

ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Καστοριά: «Βούτηξαν» τον εξοπλισμό της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας της Ρωσίας

Οι δράστες πήραν, μεταξύ άλλων, δέκα ζευγάρια κουπιά λέμβου κωπηλασίας, δέκα ζευγάρια ειδικά αθλητικά παπούτσια από χώρο που φυλάσσονταν

Όπως έγινε γνωστό, η εθνική ομάδα βρισκόταν στην Καστοριά για προπονήσεις και η κλοπή φαίνεται ότι έγινε το διάστημα από 12 έως 18 Απριλίου από χώρο όπου φυλάσσονταν.

Απίστευτο βίντεο: Τουρίστες κρατούν την ανάσα τους ενώ... λιοντάρια γλείφουν τη σκηνή τους

Δεν είναι ποτέ ευχάριστο να σε ξυπνούν νωρίς το πρωί στις διακοπές σου... ωστόσο αυτό παραπάει!

Ωστόσο, για ένα ζευγάρι τουριστών που απολάμβανε το περιπετειώδες ταξίδι του στη Μποτσουάνα, το πρωινό ξύπνημα αποδείχτηκε ακόμα πιο...άγριο, αφού περιλάμβανε δύο λιοντάρια που τους είχαν πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής.

Εφοδος της αστυνομίας στα γραφεία της Google στο Παρίσι

Κατηγορείται πως χρωστά στη Γαλλία 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ από απλήρωτος φόρους

Έφοδο στα γραφεία της Google στο Παρίσι πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης η γαλλική Αστυνομία, στο πλαίσιο έρευνας για υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Ο Αναστασιάδης ακύρωσε τη συνάντηση της Παρασκευής με τον Ακιντζί-Ακιντζί: Υπέρμετρες οι αντιδράσεις του Αναστασιάδη

Ο λόγος είναι τα διαδραματισθέντα στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο κ. Ακιντζί προσκλήθηκε στο δείπνο με τους ηγέτες κρατών, με αποτέλεσμα να αρνηθεί τελικά να παραστεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας

ΝΔ: Το ΔΝΤ επιβεβαιώνει το τεράστιο κόστος της διαπραγμάτευσης Τσίπρα-Βαρουφάκη

Οι πρόσφατες εκθέσεις επιβεβαιώνουν το τεράστιο κόστος της δήθεν «ηρωικής διαπραγμάτευσης» και της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σημειώνει η ΝΔ.

Ο λόγος για τις εκθέσεις του ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του χρέους και των Lisbon Council και Berenberg Bank, σε συνέχεια άλλων πρόσφατων εκθέσεων της Ε.Ε. και της ΕΚΤ.

ΝΔ: «Κόφτης» 6 χιλιομέτρων στην ενημέρωση, στην Ειδομένη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, επέκρινε την απόφαση της κυβέρνησης να μην επιτρέψει την προσέγγιση δημοσιογράφων στην Ειδομένη, πέρα από την ΕΡΤ και το ΑΠΕ.

Πρόσφυγες έφυγαν από το Δερβένι και πηγαίνουν με τα πόδια στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για 100 άτομα που μεταφέρθηκαν σήμερα από την Ειδομένη σε κέντρο φιλοξενίας στο Δερβένι, ωστόσο αποχώρησαν λόγω των άσχημων συνθηκών

Γκίκας Χαρδούβελης: Η διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ έφερε αυτά τα μέτρα

Ύφεση της τάξεως του 1% για το 2016 προβλέπει ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά, καθηγητής στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής στο πανεπιστήμιο Πειραιά, Γκίκας Χαρδούβελης.

Η ΣΥΡΙΖΑία Έλενα Ακρίτα: Σκατόψυχοι όσοι πανηγυρίζουν για τις εξελίξεις στο Mega

Εκφράζει την οργή της για τα μηνύματα ικανοποίησης σχετικά με τις δραματικές ώρες που περνά ο τηλεοπτικός σταθμός: «Όποιος πανηγυρίζει, λοιπόν, ας πάει στο διάολο να δούμε λίγο κάτι εμείς οι υπόλοιποι»
Την οργή της κατά όσων χαίρονται με τις δραματικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρο στο τηλεοπτικό κανάλι Mega, εκφράζει με τον πιο έντονο τρόπο η Έλενα Ακρίτα.

ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Αλαβάνος: Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή -Ούτε οι χούντες δεν έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα

«Δεν είμαι Θεός κι ο Θεός κάνει λάθος. Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα» είπε ο Αλέκος Αλαβάνος αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέκος Αλαβάνος χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα μιλώντας για τα έργα του Πρωθυπουργού και του Μαξίμου, σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΣΟ ΣΑΝΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Καμμένος: Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική και αντισυνταγματική - ΝΔ: Να παραιτηθεί

Εμπαιγμός από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, όταν τον Ιούνιο του 2015 διαβεβαίωνε τους πολίτες: «ΦΠΑ στα νησιά δεν αλλάζει όσο υπάρχω» - Την παραίτηση Καμμένου ζητά η ΝΔ

Να μας... τρελάνει φαίνεται πώς βάλθηκε ο Πάνος Καμμένος, με τις σημερινές του δηλώσεις από το νησί της Σύρου.

Δείτε βίντεο: Μετεωρίτης χτυπά πόλη του Μεξικό

Αυτό το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας τεράστιος μετεωρίτης σκίζει τον ουρανό, ταρακουνάει σπίτια και προκαλεί μια σειρά από εκρήξεις. Πέντε πολιτείες στο Μεξικό επηρεάστηκαν από την επίδρασή του. Το φαινόμενο καταγράφηκε στο κεντρικό Μεξικό και μελετήθηκε από τον αστρονόμο Jose Ramon Valdes, επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αστροφυσικής.

H ιστορία του Ελληνα πιλότου που οι Τούρκοι ζητούν δις ισόβια

Η περίπτωση του Ελληνα αεροπόρου, ο οποίος επί 20 χρόνια τελεί υπό καταδίωξη από τους Τούρκους που απαιτούν την καταδίκη του για την πτώση τουρκικού μαχητικού κατά τη διάρκεια αναχαίτισης

Είκοσι χρόνια μετά την πτώση του τούρκικου F-16 οι Τούρκοι απαιτούν να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του Ελληνα αεροπόρου Θάνου Γρίβα, να καταδικαστεί σε δις ισόβια δεσμά και να τους καταβληθεί αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ. Η ανήκουστη αυτή απαίτηση αφορά στην υποτιθέμενη κατάρριψη του F-16 και τον θάνατο του κυβερνήτη του Ναΐλ Ερντογάν τον Οκτώβριο του 1996. Η όλη υπόθεση, εκτός από τον θόρυβο και τις υποψίες ανθελληνικής προπαγάνδας, επαναφέρει μνήμες από μια πραγματικά κολασμένη περίοδο.

«Ολοι μούγκα» -Το Twitter επαναστατεί για τα ΜΑΤ στην Ειδομένη, χωρίς κάμερες

Η απαγόρευση στις κάμερες κατά την εκκένωση της Ειδομένης με ΜΑΤ έκανε το τουίτερ να επανασταστήσει και να ξεσπάσει με το hashtag #oloi_mouga.

Τίτλοι τέλους για το MEGA; Ανοιχτό το ενδεχόμενο πτώχευσης

Τίτλοι τέλους φαίνεται ότι πέφτουν για τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το κανάλι θα κηρύξει πτώχευση.

Και η αρμόδια Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών αδειάζει Ν. Παππά για τις άδειες

Πλήρως άδειασε την κυβέρνηση αλλά και τον αρμόδιο Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Δημήτρης Τσαμάκης, σχετικά με τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ακρόασής του από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή,  τόνισε ότι υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα να υπάρξουν παραπάνω από πέντε άδειες, αλλά όχι πάνω από δέκα.

Βγενόπουλος προς Θάνου: «Κρείττον του λαλείν το σιγάν»

Καθυστερήσεις στη διερεύνηση της μηνυτήριας αναφοράς του κατά της προέδρου του Αρείου Πάγου καταγγέλλει ο εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου MIG Ανδρέας Βγενόπουλος, σε δημόσια επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο και την Βασιλική Θάνου.
«Κρείττον του λαλείν το σιγάν», αναφέρει, απευθυνόμενος προς την κυρία Θάνου ο κ. Βγενόπουλος ο οποίος καλεί τον υπουργό Δικαιοσύνης να πράξει τα προβλεπόμενα από το νόμο, ώστε να εξασφαλιστεί η αντικειμενικότητα και η αμεροληψία της ποινικής προδικασίας.

Η στιγμή που οι θεατές μαθαίνουν για το έμφραγμα του Κόκλα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι θεατές της παράστασης, στην οποία έπαιζε ο Κώστας Κόκλας όταν υπέστη έμφραγμα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ! ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!! Ερευνα: Κανείς Ευρωπαίος δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα

Τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία, οικονομική κρίση στην Ελλάδα, πρόσφυγες από τη Συρία και η προοπτική ενός Brexit αποτελούν γεγονότα που κάνουν τους καιρούς στην Ευρώπη, όχι και ιδανικούς.

ΒΙΝΤΕΟ-Καρέ καρέ η εκκένωση της Ειδομένης από το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Διμοιρίες των ΜΑΤ βρέθηκαν από το πρωί στον καταυλισμό της Ειδομένης και συνόδευσαν μετανάστες και πρόσφυγες στα πούλμαν που θα τους μετέφεραν σε δομές φιλοξενίας.

Τζιτζικώστας: Δεν μπορεί η κυβέρνηση να μετατρέπει τη Θεσσαλονίκη σε Ειδομένη

«Με την πολιτική πίεση που ασκήσαμε ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όλους τους προηγούμενους μήνες και με τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσα πριν από λίγες μέρες στη Δικαιοσύνη ζητώντας την παρέμβασή της, αναγκάσαμε την Κυβέρνηση να κάνει αυτό που δεν ήθελε. Να εκκενώσει την Ειδομένη τώρα, χωρίς άλλες αναβολές και δικαιολογίες».

ΠΕΡΣΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕΣ ΟΜΩΣ! Στ. Μάνος: Ο κόσμος διασκεδάζει, οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταντήσει ανέκδοτο!

"Δεν βλέπω εύκολη λύση στο σημερινό Eurogroup χρειάζεται συμβιβασμός και των δύο πλευρών", δήλωσε στον focus fm 103,6, o Στέφανος Μάνος.

Ο πρώην υπουργό,ς σχολιάζοντας δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν θέλουν αλλά ψηφίζουν τα μέτρα, ανέφερε πως "ο κόσμος διασκεδάζει πλέον με τέτοια πράγματα", καθώς όπως είπε, "οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταντήσει ανέκδοτο."

«Η Αθηνά Ωνάση έπιασε στα πράσα τον άντρα της με άλλη γυναίκα»

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση από τον επί 11 χρόνια σύζυγό της, Ντόντα.

Τα δημοσιεύματα όλο και πληθαίνουν, και μάλιστα όπως αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα bunte.de, η χρυσή κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση έπιασε τον άντρα της επ' αυτοφώρω με άλλη γυναίκα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη στις αρχές Μαΐου, με την Αθήνα να πιάνει στα πράσα τον Ντόντα με Ισπανίδα γυναίκα.

Βαρβιτσιώτης για Ειδομένη: Ξύλο με ευαισθησία -Οταν πρότεινα ΜΑΤ, με είπαν φασίστα

Στην προσπάθεια εκκένωσης του καταυλισμού των προσφύγων στην Ειδομένη με ΜΑΤ αναφέρθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, θυμίζοντας τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ όταν το πρότεινε ο ίδιος, έγκαιρα.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε 4 οπλισμένους ληστές να εισβάλλουν σε σπίτι στο Λουτράκι [βίντεο]

Οι ληστές περίμεναν να φύγει ο επιχειρηματίας από το σπίτι του στο Λουτράκι και στη συνέχεια εισέβαλαν στο σπίτι, πιάνοντας όμηρο τη σύζυγό του.

Ανατροπή στην υπόθεση Γιακουμάκη - Νέα στοιχεία - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ένα χειρόγραφο σημείωμα και κάποιες φωτογραφίες της σορού του άτυχου φοιτητή εστάλησαν στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Χρ. Σταϊκούρας: Η “επίδραση Τσίπρα - Βαρουφάκη” είναι οδυνηρή για τη χώρα και τους πολίτες

Το αριστερό 'αποτύπωμα' της διακυβέρνησης, όπως καταγράφεται πλέον διεθνώς ως 'επίδραση Τσίπρα - Βαρουφάκη', είναι οδυνηρό και οι ευθύνες συγκεκριμένες, σημειώνει σε δήλωσή του ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Άγριο κράξιμο στον Καρανίκα: Προτείνει χασίς αντί για χημειοθεραπείες για καρκινοπαθείς!

Άνθρωποι που έχουν χάσει δικούς τους από καρκίνο κράζουν τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του Τσίπρα και αυτός τους απαντάει: «Διαγράφω κατινιές»

Σάλος επικρατεί στο Facebook με τα κείμενα που ποστάρει ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος είναι λάτρης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικού δικτύωσης με συνεχή παρουσία σε αυτό. Οι χρήστες αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο κ. Καρανίκας που τυχαίνει να είναι και σύμβουλός του Αλέξη Τσίπρα χθες ανέβασε στο λογαριασμό του ένα αμφιβόλου...

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ! Όποιος έχει λεφτά ανοίγει φαρμακείο-Τι προβλέπει η απόφαση Ξανθού για τις άδειες των φαρμακείων

Xορηγούνται από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας της έδρας των φαρμακείων και δηλώνονται στον οικείο Φαρμακευτικό Σύλλογο εντός 60 ημερών από την λήψη τους

Έως και δέκα άδειες φαρμακείου για κάθε φυσικό πρόσωπο, προβλέπει η απόφαση του υπουργού Υγείας για το καθεστώς ίδρυσης και λειτουργίας φαρμακείων.

Φωτογραφίες: Τρέχουν στα χωράφια της Ειδομένης για να ξεφύγουν από την αστυνομία

Υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν να ανέβουν στα πούλμαν

Κουβαλώντας στην πλάτη τα λιγοστά τους υπάρχοντα πρόσφυγες ήμετανάστες προσπαθούν να ξεφύγουν από την ελληνική αστυνομία τρέχοντας στα χωράφια της Ειδομένης. 

Στα 45 δισ. (25% του ΑΕΠ) το κόστος από τη διαπραγμάτευση Τσίπρα! (πίνακας)

Βαρύ ήταν το τίμημα που πλήρωσε η χώρα από την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ το 2015.

Η δεξαμενή σκέψης «The Lisbon Council» υπολογίζεται σε 25% του ΑΕΠ ή σε 45 δισ. Ευρώ το κόστος των επιπτώσεων από την «περήφανη διαπραγμάτευση» με τους δανειστές.

Τελικά σε αυτό τον τόπο μερικά πράγμα… δεν αλλάζουν ποτέ!

Κανείς μα κανείς δεν αμφισβητεί και σήμερα ότι ο Νίκος Γκάλης ήταν ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Δεν αποκλείεται ακόμη και μετά από 50 χρόνια να μιλούν για το φαινόμενο Γκάλης όπως μιλούν και για τον Τζόρνταν, Τζαμάρ, Πέτροβιτς κα.

Χωρίζουν Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο - Ο Αλβάρο την «έσβησε» κι από το Instagram

Άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκαλύπτει ότι «υποφέρουν» - Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που μιλούν για απιστία του Αλβάρο - «Στα πρόθυρα της κατάθλιψης η αδυνατισμένη Αθηνά», γράφει ο γερμανικός Τύπος
Τίτλοι τέλους στο γάμο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο;

ΣΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! Μπακλαβάδες και καζάν ντιπί στον 14ο όροφο…

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας και η συνοδεία του στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνόδου του ΟΗΕ. Ο Πρωθυπουργός ήταν από τους πρώτους που ψήφισε το πολυνομοσχέδιο καθ” ότι έπρεπε να αναχωρήσει με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για την Κωνσταντινούπολη.