16 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Ω τον πο@στη! Γιατον εαυτόν του τα λέει;

Πάντα σε πλήρη αρμονία με το Σύνταγμα ο Αλέξης Τσίπρας... όχι σαν τους φιλελέρες που προσπαθούν αντισυνταγματικά να ρίξουν τον Αλέξη με κατσαρόλες:

Βαρβιτσιώτης: Στη διαδήλωση των "παραιτηθείτε" ήταν συγγενής κυβερνητικού στελέχους

Ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παραβρέθηκε στη διαδήλωση των “παραιτηθείτε” στο Σύνταγμα και δήλωσε μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη ότι εκεί βρισκόταν και συγγενικό πρόσωπο κυβερνητικού στελέχους.

Μητσοτάκης: Εγώ στο λαϊκό Μενίδι, ο Τσίπρας στο μουσείο Ακρόπολης

Το Μενίδι επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στηλίτευσε την αντίστιξη μεταξύ της λαϊκής συνοικίας που ο ίδιος επισκέφθηκε και του μουσείου της Ακρόπολης που επέλεξε ο Πρωθυπουργός.

ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ; Τι ζήτησε από την Εισαγγελέα η μητέρα του Παντελίδη - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Εισαγγελία μετέβη σήμερα η μητέρα του Παντελίδη Παντελίδη. Η Αθηνά Παντελίδου κατέθεσε αίτημα στην Εισαγγελέα που αφορούσε σε άρση απορρήτου του τηλεφώνου του αδικοχαμένου τραγουδιστή για να διαπιστωθεί εάν εκλάπησαν τα τραγούδια που είχε αποθηκευμένα.

Η συγκλονιστική ανακοίνωση του συζύγου της Τζο Κοξ: Ενωμένοι απέναντι στο μίσος που τη σκότωσε

Με ένα συγκλονιστιό τρόπο αποχαιρέτησε την Τζο Κοξ, ο σύζυγής της Μπρένταν.

Ο πρώην σύμβουλος του Γκόρντον Μπράουν και πρώην διευθυντής της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Save the Children» έγραψε:

ΜΠΕΕΕΕ ΓΙΔΙΑ! Έρχεται «κόφτης» 40 εκατ. ευρώ και στις αγροτικές ενισχύσεις

Πάνω από 12.000 αγρότες  θα δουν «πετσοκομμένες» τις βασικές ενισχύσεις που θα δοθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο - Νοέμβριο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Με «κούρεμα» των αγροτικών ενισχύσεων για 12.000 αγρότες ξεκινά η πολιτική του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ανάκτηση των παράνομων ενισχύσεων που δόθηκαν από προηγούμενες κυβερνήσεις.

Αυτό είναι το «συμπληρωματικό» Μνημόνιο

Σε 41 σελίδες καταγράφονται οι νέες υποχρεώσεις που καλείται να εκπληρώσει η ελληνική κυβέρνηση και οι δημοσιονομικοί στόχοι που πρέπει να επιτύχει - Οι δανειστές έστειλαν και επικαιροποιημένη λίστα ιδιωτικοποιήσεων, στις οποίες πρέπει να προχωρήσει η Ελλάδα

Βίντεο: Δείτε τι συνέβη όταν ένας άντρας επιτέθηκε σε μητέρα που θήλαζε σε δημόσιο χώρο

Το περιστατικό καταγράφηκε από την Maher και έκανε τον γύρο του κόσμου, μετά τη δημοσιοποίηση του

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, όταν μια μητέρα επέλεξε να θηλάσει την κόρη της μέσα σε ένα κατάστημα, χωρίς να καλύψει το στήθος της.

Τι λέει ο αδελφός του αγοραστή της βίλας του Παπαντωνίου στη Σύρο - ΒΙΝΤΕΟ

Για την αγορά της βίλας του Γιάννου Παπαντωνίου στη Σύρο μίλησε ο αδελφός του νέου ιδιοκτήτη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο "Ε".

Η selfie του Κυριάκου με νεολαίους στην πλατεία των Αχαρνών (ΦΩΤΟ)

Τον Δήμο Αχαρνών επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ, που είναι πάντα κοντά στη νεολαία, βγήκε φωτογραφίες με νεολαίους της περιοχής. Ο κ. Μητσοτάκης πήγε στο δημαρχείο της πόλης, αλλά βρέθηκε και στην κεντρική πλατεία και στο αστυνομικό τμήμα.

Την ελληνική σημαία υψώνουν τα υποβρύχια ΜΑΤΡΩΖΟΣ και ΚΑΤΣΩΝΗΣ -ΦΩΤΟ

Στις 23 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας και υψώσεως της Ελληνικής Σημαίας των νέων υποβρυχίων «ΜΑΤΡΩΖΟΣ» και «ΚΑΤΣΩΝΗΣ» στα «Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ» του Σκαραμαγκά.

Σοκαριστικό βίντεο από το μακελειό στο Ορλάντο - Ντοκουμέντο από τις τουαλέτες

Ένας από τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου Pulse που επέζησε της τραγωδίας έδωσε στη δημοσιότητα τραγικά πλάνα από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στις τουαλέτες ενώ ο Ομάρ Ματίν θέριζε ανθρώπινες ζωές.

Η σπαρταριστή φάρσα στον Τούρκο οπαδό με... υπότιτλους - ΒΙΝΤΕΟ

Οι περισσότεροι από σας έχετε δει το βίντεο με τη φάρσα που έκανε στο σύντροφό της, μια Τουρκάλα και το οποίο έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ. Όταν το παρακολουθήσετε με υποτίτλους είναι βέβαιο ότι θα το απολαύσετε ακόμη περισσότερο. Η γυναίκα θέλησε να κάνει ένα «καψόνι» στον φίλο της, κατά τη διάρκεια του αγώνα Τουρκίας - Κροατίας.

Παρατηρητή στέλνει ο Πατριάρχης Μόσχας στην Πανορθόδοξη

Δεν θα δώσει το παρών ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος στις εργασίες της Πανορθόδοξης, ωστόσο θα στείλει παρατηρητή.

Κομοτηνή: «Δεν αντέχω, πεθαίνω» ούρλιαζε ο 50χρονος που έπεσε θύμα σκυλιών

«Τον δάγκωναν μία το ένα μία το άλλο, τον ξέσκιζαν στην κυριολεξία», λέει στο protothema.gr o αρχιπυροσβέστης της 4ης ΕΜΑΚ που έσωσε την τελευταία στιγμή τον τεχνικό - Τι λέει ο αδελφός του θύματος - Ασκήθηκε ποινική δίωξη στους ιδιοκτήτες των σκυλιών

Ο Τσουκαλαδάκης των "παραιτηθείτε" για τον Νεφελούδη: Αν είχε τσίπα θα είχε παραιτηθεί

Ένας από τους διοργανωτές του κινήματος “παραιτηθείτε” ο επιχειρηματίας Γιώργος Τσουκαλαδάκης αναφερόμενος στην ανάρτηση του κ. Νεφελούδη στο facebook είπε ότι «αν είχε τσίπα θα είχε παραιτηθεί μετά από αυτό που έγραψε» μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΚΟΥΝΕ; Ρέγκλινγκ: 8,1 δισ. γλίτωσε μόνο το 2015 η Ελλάδα από τη ρύθμιση χρέους των Σαμαροβενιζέλων

Στη διαπίστωση ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει άλλες καθυστερήσεις στην εφαρμογή του τρίτου προγράμματος, αλλά ούτε και μια νέα περίοδο «υπερβολικής πολιτικής αβεβαιότητας», καταλήγει η ετήσια έκθεση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ- ESM) για το 2015, όσον αφορά την ελληνική οικονομία.

BINTEO-Νεκρή η Βρετανίδα βουλευτής που πυροβολήθηκε και μαχαιρώθηκε από οπαδό του Brexit-Παγώνει η εκστρατεία του Brexit

Η Τζο Κοξ εξέπνευσε λίγες ώρες αφότου άνδρας την πυροβόλησε και τη μαχαίρωσε - Παγκόσμιο σοκ - «Η Τζο πίστευε σε έναν καλύτερο κόσμο» είπε ο σύζυγός της - Ο Κάμερον έκανε λόγο για ένα «λαμπρό αστέρι»

Η Καμίλ του Σναϊντερλίν που... φλέρταρε ο Ζιρού! (pics & vids)

Όμορφη η Καμίλ, έχει κλέψει την καρδιά του άσου της Γιουνάιτεντ. Θα υπάρξει άραγε καβγάς με τον Ζιρού;!

Απόπειρα βιασμού 45χρονης στο hot spot στη Χίο

Ακόμα ένα περιστατικό βιασμού ερευνά η Ασφάλεια Χίου, το οποίο φαίνεται ότι διαπράχθηκε τις βραδινές ώρες της 2ας Ιουνίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ 18χρονος  Αφγανός...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ; ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; Τουρκικό κατασκοπευτικό πραγματοποίησε 18 παραβιάσεις στο Αιγαίο

Το τουρκικό αεροσκάφος πέταξε πάνω από το Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

Σε 18 παραβιάσεις του ελληνικού εθνικού εναέριου χώρου προέβη την Πέμπτη (16/6) τουρκικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος τύπου CN-235, ενώ καταγράφηκε και μία παράβαση του FIR Αθηνών.

Τι κι αν είναι ποδοσφαιρικός θρύλος; Ο Χακάν Σουκούρ δικάζεται για εξύβριση του Ερντογάν

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, ο Χακάν Σουκούρ είχε αναφερθεί σ' ένα σκάνδαλο διαφθοράς που είχε πλήξει το 2013 το περιβάλλον του Ερντογάν και είχε γράψει, χωρίς να τον κατονομάσει: "Έτσι γίνεται άραγε κάποιος πολιτικός, με αναίδεια;"

Πηγή: Γκολ η Αγγλία και... λίτρα μπύρας στον αέρα [βίντεο]

Δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Στάριτζ δίνει την μεγάλη νίκη στην Αγγλία.

Αυτή ήταν και η  πρώτη της νίκη στα τελικά του EURO 2016 κι οι φίλοι της ομάδας, εκτός του γηπέδου, «τρελάθηκαν». Μάλιστα, την στιγμή του γκολ βρέθηκαν στον...

Ο Ρώσος που ζητάει να επιβληθεί παντού η ονομασία "Κωνσταντινούπολη"

Ο Ρώσος νομοθέτης Βιτάλι Μιλόνοφ ζητά να υιοθετηθεί σε όλους τους ρωσικούς χάρτες και τα επίσημα εγχειρίδια το «Κωνσταντινούπολη» αντί του «Istanbul» που χρησιμοποιείται τώρα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Russia Today.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΙ 1 ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑίος! Παραιτήθηκε ο υποδιοικητής του ΙΚΑ: Διαφωνεί με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκε από τη θέση του υποδιοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ο Ιωάννης Δούκας.

Ο κ. Δούκας εξέφρασε με αυτό τον τρόπο, τη διαφωνία του στην πολιτική που ασκείται στο χώρο της κοινωνικής ασφάλισης.

Airbus Ολυμπιακής: Όταν ΣΥΡΙΖΑ-Ελεγκτικό Συνέδριο έβρισκαν το τίμημα των 10 εκ εξευτελιστικό-Θεοδωράκης: Πήραμε 3,7 εκατ. ευρώ, ενώ 6 χρόνια που ήταν παρκαρισμένα δώσαμε 4,8

Αυτά τα ρεμάλια του Ελεγκτικού Συνεδρίου που μπλόκαραν την πώληση αντί 10 εκ το 2012, θα βάλουν απ'την τσέπη τους τα 6 εκ που ζημίωσαν το δημόσιο;

Πώς φθάσαμε στα 4,2 εκατ. δολάρια
Τα αεροσκάφη που πωλήθηκαν είναι δύο από τα συνολικά τέσσερα της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας. Είχαν αγοραστεί το καθένα περίπου προς 140 εκατ. ευρώ, μισθώνονταν από το Δημόσιο στην πρώην Ολυμπιακή μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2009 οπότε ιδιωτικοποιήθηκε ο κρατικός αερομεταφορέας.

Ελληνας ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ δημοσιογράφος λέει ότι θα πάει στην Ελβετία για ευθανασία [βίντεο]

Σοκ έχει προκαλέσει η εξομολόγηση του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου το πρωί, στην εκπομπή Αλήθειες της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος, γνωστός και από την τηλεπαρουσίαση πολιτικών εκπομπών στα κανάλια των Κουρήδων και γνωστός ΠΑΣΟΚος της δεκαετίας του 80-90, πολυγραφότατος μεταφραστής και επιμελητής εκδόσεων αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο.

ΜΠΕΕΕ ΓΙΔΙΑ! Εντονη διαμαρτυρία των δικαστών για τις περικοπές

Την έντονη αντίδραση τους στον πρόσφατο ασφαλιστικό νόμο εξέφρασαν σύσσωμες οι δικαστικές Ενωσεις της χώρας αλλά και οι συνταξιούχοι δικαστές.

Υποστήριξαν χαρακτηριστικά ότι με τις νέες διατάξεις θίγονται τόσο σε επίπεδο ασφάλισης όσο και οικονομικά.

Ο Ρέντσι μείωσε τον «ΕΝΦΙΑ» στην Ιταλία και το γιορτάζει!

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι αποφάσισε να «γιορτάσει», σήμερα, την «ημέρα χωρίς φόρους» για να υπενθυμίσει στην ιταλική κοινή γνώμη ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο καταργήθηκε ο φόρος για την πρώτη ιδιόκτητη κατοικία.

ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΥΛΤΑΝΑ! Με την ψήφο και των 5 ανταρτών του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσθηκε ο αναπτυξιακός νόμος και η τροπολογία Μουζάλα

Τζούφιο… αντάρτικο από τους 5 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που με επιστολή τους απειλούσαν ότι εάν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας δεν απέσυρε την τροπολογία του θα την καταψήφισαν.

38% ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Αρχισαν τα εξώδικα για «κόκκινα δάνεια» στα πυρόπληκτα της Ηλείας‏

Σε σοβαρό κίνδυνο, ακόμα και για την επιβίωσή τους εκτίθενται πλέον οι επιχειρήσεις της Ηλείας που έλαβαν κατά το παρελθόν δάνεια με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, λόγω της ζημιάς που υπέστησαν από φυσικές καταστροφές.

Βουλή: Ήρθη η ασυλία των Πολάκη, Μπγιάλα και Μίχου

Την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ενέκρινε σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής.

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΔΑ-Σύροι πρόσφυγες έχουν καταθέσεις 1,2 δισ. λίρες στις τράπεζες της Τουρκίας!

Οι πλούσιοι Σύροι πρόσφυγες φαίνεται ότι έχουν παραμείνει στην γειτονική χώρα - Διαβάστε τι ποσά καταθέτουν στις τουρκικές τράπεζες

ΒΙΝΤΕΟ-Αδωνις: Κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια με τόσους νεκρούς; Πολάκης: Σα μοσχάρι

Νέα κόντρα μεταξύ Παύλου Πολάκη και Αδωνι Γεωργιάδη ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή τους διορισμούς του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Για όσους πέθαιναν ή για όσους η υγεία τους υπέστη τεράστια βλάβη έχετε να πείτε μία συγγνώμη;» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, επισημαίνοντας ότι έχουν μείνει...

Βρέθηκε το μαύρο κουτί του μοιραίου αεροσκάφους της Εgyptair

Το μαύρο κουτί του αεροσκάφους της EgyptAir που εκτελούσε την πτήση MS804 και συνετρίβη στη Μεσόγειο βρέθηκε από ερευνητές, οι οποίοι το ανέσυραν τμηματικά, καθώς έχει υποστεί ζημιές.

ΓΑΤΑΚΙΑ! Παπαχριστόπουλος για 5ευρο στα νοσοκομεία: Είμαι ειλικρινής, μπορεί να ήταν λάθος η κατάργηση

«Ανοικτός» φάνηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος, στο ενδεχόμενο επιστροφής του πεντάευρου στα νοσοκομεία.

Πυροβόλησαν και μαχαίρωσαν βουλευτή των Εργατικών στη Βρετανία

Άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι και πυροβόλησε τη βουλευτή του Εργατικού Κόμματος, Τζο Κοξ, στη Μεγάλη Βρετανία, στην βιβλιοθήκη Μπίρστολ, κοντά στην πόλη Λιντς στην κομητεία του Γιορκσάιρ.

Εγκλήματα ανηλίκων που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο - ΒΙΝΤΕΟ

Εγκλήματα με πρωταγωνιστές ανηλίκους έχουν συγκλονίσει και στο παρελθόν τη χώρα. Στο βίντεο που ακολουθεί θα θυμηθούμε τρεις περιπτώσεις, στις οποίες οι θύτες ήταν παιδιά. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι υποθέσεις των ανηλίκων που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα και συγκλόνισαν το Πανελλήνιο, δεν ξεπερνούν...

Κάτι άλλο γυροφέρνει τη Γη εκτός από τη Σελήνη

Ανακαλύφθηκε μίνι-αστεροειδής που αποτελεί ημι-δορυφόρο του πλανήτη μας

Αμερικανοί αστρονόμοι ανακάλυψαν ένα πολύ μικρό αστεροειδή, ο οποίος ακολουθεί κατά πόδας τη Γη στην πορεία της γύρω από τον Ηλιο.

Όταν ο ηλίθιος Αντώναρος τρέφει με ειδήσεις την Правда

Το ενδιαφέρον της για τα εσωκομματικά της ΝΔ δεν κρύβει η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Και σε ένα από τα κουζι της ημέρας γράφει: « Γιατί οι «καραμανλικοί» έχουν αρχίσει να αντιδρούν ...συγκροτημένα και «κεντρικά» σε αντιπολίτευση του τύπου «Παραιτηθείτε»; Βρε ένας πόνος που την έπιασε και έκανε είδηση τον ηλίθιο Αντώναρο! Φυσικά ακόμα και η ΑΥΓΗ αποφεύγει να γράψει το όνομά του αφού ξέρει πόσο απαξιωμένα είναι τέτοια σούργελα από την ελληνική κοινωνία...

ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Ρώσοι κλωτσούν φιλήσυχη Αγγλίδα στο Εuro [βίντεο]

Τα επεισόδια στη Γαλλία συνεχίζονται παρά το γεγονός ότι η αστυνομία στην πόλη Λιλ κατάφερε να περιορίσει  σε ένα βαθμό τις συμπλοκές ανάμεσα σε Ρώσους και Άγγλους χούλιγκαν. Ωστόσο ένα νέο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί την κοινή γνώμη.

ΣΚΙΤΣΟ-Ο σύντροφος είναι γυμνός

Σκίτσο του Χ.Παπανίκου από την εφ. Αναγγελία:

ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΙ Η Eurostat: Οι Έλληνες δουλεύουν σκληρά... τα ξύνουν με γκασμά όλη μέρα

Άντε πάλι με τους ηλίθιους που παίρνουν τα νούμερα και τα κάνουν σημαία ενώ το σημαντικό δεν είναι οι ώρες εργασίας αλλά η παραγωγικοτητα... Λογικό είναι ρε ηλίθιε Ελληναρά να δουλεύεις πολλές ώρες όταν βαράς μύγες επί...

Φίλος της Αθηνάς και του Αλβάρο λέει ότι δεν χώρισαν -Τι συμβαίνει [βίντεο]

Για την κρίση στη σχέση τους μίλησε χθες ο δικηγόρος και φίλος του Αλβάρο και της Αθηνάς Ωνάση, Γιώργος Λένος, κάνοντας αποκαλύψεις για τον γάμο τους.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λένος, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε ότι δεν έχουν χωρίσει.

Η απάντηση Βγενόπουλου για τη δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών

[Του Βγενόπουλου του δέσμευσαν τους λογαριασμούς για φοροδιαφυγή (επειδή πήγαιναν τα λεφτά του από όψεως σε προθεσμιακούς) τον Μπόμπολα που αποδεδειγμένα λάδωσε στην Κύπρο δεν τον εκδίδουν...]

Εντολή για τη δέσμευση όλων των τραπεζικών λογαριασμών του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου εξέδωσε ο Οικονομικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου στο πλαίσιο διερεύνησης του αδικήματος της φοροδιαφυγής.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Με μια κούτα χαρτιά απάντησε ο σταλίνας (στα λόγια) Σπίρτζης στον Χατζηδάκη

Κρατώντας μια κούτα γεμάτη έγγραφα προσήλθε στην αίθουσα της Ολομέλειας ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, προκειμένου να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση για τα χρέη των αστικών συγκοινωνιών που κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! Στα 2,2 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα με 2,7 δις μείωση δαπανών... δηλ. φέσια

Στα 2,267 δισ. ευρώ ανήλθε το πρωτογενές πλεόνασμα την περίοδο Ιανουαρίου - Μαΐου 2016, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 1,506 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2015 και στόχου για πρωτογενές έλλειμμα 820 εκατ. ευρώ.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι 53 που καλούν σε αντάρτικο αλλά ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ... γκρινιάζοντας

Πέντε βουλευτές της ομάδς Τσακαλώτου καλούσαν τους άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσουν την τροπολογία Μουζάλα για την υπηρεσία ασύλου - Τελικώς ψήφισαν - Τι αναφέρουν στην επιστολή που διαβίβασαν στους «συντρόφους» τους

ΞΕΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΙΣΗ! Επανέρχονται άμεσα τα πρόστιμα για τις αποδείξεις

Το επιτελείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη προχωρά άμεσα στην μελέτη προτάσεων και εισηγήσεων για την επαναφορά των προστίμων.

Γεωργιάδης για «παραιτηθείτε»: Χθες μπήκε ένας σπόρος

Για μένα το χθεσινό (σ.σ. η συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε») είναι μια καλή αρχή, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στη Γαλλία δεν έχει μόνο επεισόδια από πλευράς οπαδών. Περιλαμβάνει και ορισμένες όμορφες στιγμές όπως αυτές που προσφέρουν οι Ιρλανδοί τις τελευταίες μέρες.

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΔΙΑ! Άλμα της ανεργίας προς τα πάνω

Αύξηση σημείωσε στο πρώτο τρίμηνο του 2016 ο δείκτης ανεργίας στην Ελλάδα, καθώς διαμορφώθηκε στο 24,9% έναντι...