12 Ιουλίου 2016

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΒΛΑΜΜΕΝΩΝ! 10 κορυφαία memes για την Βουλή των εφήβων

Αυτά είναι τα 10 καλύτερα memes από χρήστες του διαδικτύου, εμπνευσμένα από τη Βουλή των εφήβων και των βλαμμένων που έτρεχαν να βγουν σέλφι με τον Τσίπρα

NBA: Η στιγμή της σύλληψης του παίκτη των Γουόριορς (VIDEO)

Ο Ντρέιμοντ Γκριν συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στο Μίσιγκαν για επίθεση σε θαμώνα νυχτερινού κλαμπ και το σχετικό video δεν άργησε να βγει στη δημοσιότητα.

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους! Ομοφυλόφιλος πατέρας βίαζε μαζί με τον σύντροφό του τον 12χρονο γιο του! Οι εφιαλτικές στιγμές του παιδιού

- Το φρικιαστικό έγκλημα έγινε στην Αργολίδα
- Έκπληκτος ο ιατροδικαστής που εξέτασε το αγόρι με νοητική στέρηση
- Ο 12χρονος ζούσε με τη μητέρα του στα νότια προάστια και είχε πάει για διακοπές στον “πατέρα” του

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΧΥΜΑ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ!Αμβρόσιος: Παρολίγο να καώ ζωντανός στο υπνοδωμάτιό μου, έγινε θαύμα!

Παραλίγο να καεί ζωντανός στο υπνοδωμάτιό του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος στο Επισκοπείο στο Αίγιο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

«Σφαλιάρα» στην Κίνα: Δικαστική ήττα στη Χάγη για τις διεκδικήσεις της στη Σινική Θάλασσα

Ενταση στην περιοχή της Νότιας Σινικής Θάλασσας φοβούνται Ιαπωνία και ΗΠΑ μετά την απόφαση του Μόνιμου Διαιτητικού Δικαστηρίου της Χάγης, που δικαίωσε τις Φιλιππίνες και έκρινε ότι η Κίνα δεν έχει «δικαιώματα» επί του μεγαλύτερου μέρους των στρατηγικής σημασίας υδάτων στη Νότια Σινική Θάλασσα.

Έξαλλος ο συνθέτης Γιώργος Μουκίδης - Η πρώην σύζυγός του του έκανε μήνυση για αρπαγή ανηλίκου

Εξοργισμένος είναι ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός, Γιώργος Μουκίδης με την πρώην σύζυγό του η οποία του έκανε μήνυση για αρπαγή ανηλίκου επειδή όπως ο ίδιος ισχυρίζεται καθυστέρησε να επιστρέψει τα παιδιά στο σπίτι της δυο ώρες.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Κάθε μήνα 1 δισ. ευρώ νέα «φέσια» προς την εφορία

Η εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητας και η αυξανόμενη αδυναμία των πολιτών να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους διογκώνουν κάθε μήνα και περισσότερο τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία.

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. εξάρθρωσε το κύκλωμα ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα όσα βρήκαν οι αστυνομικοί στα σπίτια και τους αποθηκευτικούς χώρους

Συνολικά 14 άτομα συνελήφθησαν κατά την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο «άβατο» των Εξαρχείων που έγινε με αφορμή την ανάληψη ευθύνης για τη δολοφονία του Αιγύπτιου διακινητή ναρκωτικών στην περιοχή τον περασμένο μήνα, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε μια πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση που υπογράφει ως «Ένοπλες Ομάδες Πολιτοφυλάκων». 

Ξεκατίνιασμα Γκολεμά-Βερύκιου: «Με έχει απειλήσει ότι θα μου βγάλει τα χρήματα που πήρα από τον Alpha»

«Επειδή του είπα ότι έβαλε τα κλάματα όταν είπε “χρόνια πολλά” στον Κοντομηνά; Όλη η Ελλάδα γέλαγε».
Συνέντευξη στην εκπομπή “Με το καλημέρα” παραχώρησε η Ντέπυ Γκολεμά, η οποία μίλησε κατά του Δήμου Βερύκιου.

Ο πρώην υπουργός που ξέρει καλά τη νέα πρωθυπουργό της Βρετανίας

Μπορεί η Τερέζα Μέι να έγινε παγκοσμίως γνωστή τώρα που αναλαμβάνει τα ηνία της Βρετανίας ωστόσο ένας Έλληνας πρώην υπουργός τη γνωρίζει και έχει συνεργαστεί άριστα, όπως λέει, μαζί της στο παρελθόν.

Φωτογραφίες: Φυλακές... resort στην Κύπρο με πισίνα και... μπουζούκια!

Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι και τόσο βαριά στη Κύπρο, καθώς η διεύθυνση του Σωφρονιστικού ιδρύματος έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να κάνει υποφερτή και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και διασκεδαστική την κράτηση των καταδίκων.

Απίστευτη πρόταση: Η κινεζική Hebei China Fortune δίνει 145 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Ιγκουαΐν

Η Κίνα έχει κάνει τα τελευταία χρόνια μεγάλο άνοιγμα στο ποδόσφαιρο και έχει αποκτήσει τεράστια ονόματα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Sky Sports, η Hebei China Fortune (ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Ζερβίνιο και Λαβέτσι) είναι διατεθειμένη να δώσει στην Νάπολι την ρήτρα...

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ! Ο Πούτιν έγινε τουριστική ατραξιόν -Πού γεννήθηκε, πού έπαιζε ως παιδί, πού πήγε στο πρώτο ραντεβού

«Εδώ γεννήθηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, στις 7 Οκτωβρίου 1952», λέει ο Γκεόργκι Ρουσάνοφ, έχοντας μπροστά του ένα γκρι κτίριο και πίσω του ένα γκρουπ τουριστών.

Σάλος με πλαστικό χειρουργό που τραβάει selfies με τις γυμνές, ναρκωμένες ασθενείς του

Ο 31χρονος έχει μετατραπεί σε... σταρ των social media εξαιτίας των τολμηρών φωτογραφιών που δημοσιεύει
Σφοδρές επικρίσεις δέχεται ένας πλαστικός χειρουργός από την Ουκρανία, ο οποίος έχει μετατραπεί σε... σταρ των social media εξαιτίας των τολμηρών φωτογραφιών που δημοσιεύει με γυμνές, ναρκωμένες ασθενείς του πάνω στο χειρουργικό τραπέζι.

Πινγκ πονγκ ευθυνών κυβέρνησης-Δικαιοσύνης για το φιάσκο της δίκης Siemens

Σε ένα ατελείωτο «πινγκ πονγκ» αλληλοκατηγοριών και επίρριψης ευθυνών έχουν αποδυθεί κυβέρνηση και Δικαιοσύνη, για το «φιάσκο» με την δίκη Siemens.

Ρήξη ΜΚΟ και υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής

H PRAKSIS η οποία συνδράμει στην ανακούφιση χιλιάδων προσφύγων μέσω του προγράμματος ενοικίασης κατοικιών, κάλεσε με σημερινή της ανακοίνωση τους πολίτες να συμμετάσχουν σε πορεία προς το υπουργείο

Αποζημίωση 700.000 ευρώ από το Δημόσιο για την καταστροφή λεωφορείων από μολότοφ

Τα περιστατικά σημειώθηκαν το 1997 και το 1998 και η οριστική και αμετάκλητη απόφαση εκδόθηκε μετά από 16 χρόνια

Το Ελληνικό Δημόσιο υποχρεώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας, να καταβάλλει το ποσό των 700.000 ευρώ λόγω της ολοσχερούς καταστροφής δυο λεωφορείων της ΕΘΕΛ Α.Ε. τα οποία κάηκαν από μολότοφ ομάδων κουκουλοφόρων, λόγω της έλλειψης κατάλληλων αστυνομικών μέτρων, παρά τις περί του αντιθέτου εντολές που είχαν δοθεί από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

«Γι αυτό έκοψα τις φλέβες μου στον ΟΑΕΕ» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο 65χρονος άνδρας που έκοψε τις φλέβες του μέσα στα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Λαμία, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή.

«Έκανα ένα λάθος ανθρώπινο. Με πείραξε τόσο πολύ η αδικία. Γι αυτό το έκανα», λέει χαρακτηριστικά.

Κακουργηματική δίωξη για απιστία σε βάρος 7 πρώην στελεχών της ΕΒΖ -Πάνω από 50 εκατ. ευρώ η ζημιά

Την άσκηση ποινικής δίωξης, σε βάρος επτά πρώην στελεχών της ΕΒΖ και τριών επιχειρηματιών παρήγγειλε ο αντιεισαγγελέας Εφετών, Αχιλλέας Ζήσης.

Ψηφίστηκε από 162 επί της αρχής ο εκλογικός νόμος-Παναγούλης: Τι τη θέλετε την ψήφο μου; Έχετε τη ΧΑ

Ψηφίσθηκε επί της αρχής ο εκλογικός νόμος από την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.

Υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ένωση Κεντρώων, σύνολο 162 βουλευτές. Καταψήφισαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι (101 βουλευτές), ενώ η Χρυσή Αυγή (18 βουλευτές), επιφυλάχθηκε και το ΚΚΕ (15 βουλευτές) δήλωσε παρών.


Αυτή η selfie έχει γίνει viral - Mπορείτε να εντοπίσετε κάτι περίεργο;

Κάτι πολύ περίεργο και ασυνήθιστο εντόπισαν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με αυτή τη φαινομενικά αθώα φωτογραφία.

Τον Σεπτέμβριο συζητά η βρετανική Βουλή το αίτημα για νέο δημοψήφισμα -Πάνω από 4 εκατ. υπογραφές

Το βρετανικό κοινοβούλιο θα συζητήσει τον Σεπτέμβριο την αίτηση που έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατ. υπογραφές, για νέο δημοψήφισμα σχετικά με την παραμονή στην ΕΕ.

ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ-ΣΥΡΙΖΑ: 27 βουλευτές ζητούν συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις

Τη δυνατότητα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να οργανώνονται συνδικαλιστικά, χωρίς να παραβιάζουν τα όρια του εθνικού, κοινωνικού και υπερκομματικού τους ρόλου, προβλέπει τροπολογία που κατέθεσαν 27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Βαφτίζεται ο γιος του ήρωα πιλότου - Ανάδοχος ο Καμμένος

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Μια πολύ σημαντική βάφτιση θα γίνει στις 24 Ιουλίου στο Ναύπλιο. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα γίνει ανάδοχος του γιου του αδικοχαμένου πιλότου Κώστα Πανανά, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την πτώση ελικοπτέρου του ΠΝ που σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου στην Κίναρο.

Ξεκαρδιστικές φωτογραφίες: Έκανε ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα... μόνη και έγινε viral

Ο γαμπρός δεν πρόλαβε να εξασφαλίσει έγκαιρα βίζα και... ξέμεινε στη χώρα του

Δεν είναι μυστικό ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς παγκοσμίως για νιόπαντρα ζευγάρια.

Λέσβος: Ολλανδοί μέθυσαν και τα έσπασαν σε μπαρ

Οι ζημιές που προκάλεσαν ξεπερνούν τις 2.000 ευρώ σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού

«Γης Μαδιάμ» τα έκανε μια παρέα μεθυσμένων νεαρών Ολλανδών παραθεριστών σε ένα νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή της Μήθυμνας στη Λέσβο, επειδή δεν τους άρεσε το... νούμερο που έγραφε ο λογαριασμός που τους έφεραν οι υπάλληλοι για τα ποτά που κατανάλωσαν!

ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΦΙΛΗΣ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ! Βίντεο: Άνδρας έβαλε φωτιά στα μαλλιά γυναίκας επειδή δεν φορούσε μαντήλα

Ακολούθησε πανικός, ενώ επενέβησαν οι άλλοι επιβάτες – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τη δράση του -πιθανότατα- μουσουλμάνου εξτρεμιστή - Θεωρείται ύποπτος για μία ακόμη επίθεση

Κεφαλλονιά: Δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε σε δημοσιογράφο

Αιτία αποτέλεσε η αναπαραγωγή δημοσιεύματος από πανελλαδικής κυκλοφορίας περιοδικού περί της 62σελιδης καταγγελίας πολιτών για κακοδιαχείριση στο Δήμο του νησιού

Ο Πικέ «σπάει» πλάκα με τη Σακίρα - Η Κολομβιανή σταρ δίνει μάχη για μια selfie [βίντεο]

Ο αυτοσαρκασμός είναι προσόν του ανθρώπου και φαίνεται πως η Σακίρα δεν ντρέπεται να... τσαλακωθεί.

Η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία, να τρολάρει τη σύζυγό του.

Κομισιόν: Ξέρουμε για τη Λέρο αλλά είναι θέμα των ελληνικών αρχών

Εναπόκειται στις ελληνικές Αρχές να διαχειριστούν την κατάσταση στη Λέρο, ανέφερε σήμερα η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για ζητήματα μετανάστευσης, Νατάσα Μπερτό.

Σκληρές εικόνες: Πολίτες βεβήλωσαν τη σορό εμπόρου ναρκωτικών!

Οι πολίτες τύλιξαν το πρόσωπο του νεκρού με μονωτική ταινία, ενώ στο στήθος του κρέμασαν μια ταμπέλα με τη λέξη «διακινητής»
Σκηνές πρωτοφανούς βίας εκτυλίχθηκαν στη Μανίλα των Φιλιππίνων την περασμένη Παρασκευή, καθώς πολίτες βεβήλωσαν το νεκρό σώμα εμπόρου ναρκωτικών στους δρόμους της πόλης.

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σάντος!

Είναι πλέον πρωταθλητής Ευρώπης και περιζήτητος ωστόσο ο  Φερνάντο Σάντος έκανε την έκπληξη και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Όλα έτοιμα για τη «μετακόμιση» της ΝΔ

Αρχίζει σε μικρό χρονικό διάστημα η μετακόμιση της Νέας Δημοκρατίας από το κτίριο της Λεωφόρου Συγγρού στα νέα γραφεία που βρίσκονται στην οδό Πειραιώς 62.

Κεφαλογιάννης-Ζαγοράκης: «Η Μεγάλη Βρετανία οφείλει, 200 χρόνια μετά, να επιστρέψει τα Γλυπτά του Παρθενώνα»

Κοινή ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή του επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, και του Ευρωβουλευτή κ. Θοδωρή Ζαγοράκη, μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας.

«Κεραυνοί» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχουν ζητήματα ανικανότητας σε υπουργεία

Την πεποίθηση ότι υπάρχουν ζητήματα ανικανότητας σε υπουργεία, καθυστερήσεις αλλά και ένα ενδεχόμενο ανασχηματισμού διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Στίγμα Fm έθεσε και το ζήτημα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτοι! Η Ευγενία στην εκπομπή του Αδωνι

Ήρωας ο Άδωνις στο σημείο που κρατάει όρθια 5 βιβλία και καμιά 10αριά CD...

Στην εκπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη «Ελλήνων Έγερσις» στο kontra channel βρέθηκε χθες το απόγευμα η Ευγενία Μανωλίδου. Η σύζυγος του βρέθηκε εκεί με την ιδιότητα της μουσικού και μίλησε για τα cd της τα οποία περιλαμβάνονται στο πακέτο που πρότεινε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! Μαξίμου για Siemens: Υπάρχουν ευθύνες και ορισμένοι θα λογοδοτήσουν

1,5 χρόνο ΥΠΕΞ το βόδι ο σταλίνας και φταίει η "μεταφραστική υπηρεσία"; ΧΑΧΑ! Καλό! Γελάσαμε ρε μαλ@κες...

Εκνευρισμός και μεγάλη δυσαρέσκεια κυριαρχεί στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά την εκ νέου αναβολή για τη δίκη που αφορά στην υπόθεση της Siemens.

Το "Ναυάγιο" θα μπορούσε να γίνει το πρώτο μνημείο παγκόσμιας φυσικής κληρονομιάς

Το «Ναυάγιο» της Ζακύνθου, το μνημείο που η ίδια η φύση δημιούργησε προσελκύοντας εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο στο νησί, ενδέχεται να ενταχθεί στον κατάλογο των τοπίων φυσικού κάλλους της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

«Θα μας κάνει και παιδιά!» ο κ.Τσίπρας...

«Θα σας κάνω και σχολεία!»- «μα, δεν έχουμε παιδιά...»- «θα σας κάνω και παιδιά...»!!!

Από καλαμπούρι στιγματισμού του κλασσικού μικροκομματισμού, την εποχή των...Μαυρογυαλούρων, επανέρχεται ως επίσημη κυβερνητική τακτική την εποχή της...προοδευτικής “πρώτη φορά αριστεράς”, μ' αφορμή τον εκλογικό νόμο και την συνταγματική αναθεώρηση. Και διακύβευμα, την πάση θυσία και με κάθε κόστος για την χώρα παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Έστω και ως... τριταγωνιστής, ακόμη και ως “κουτάλα” για ανακάτεμα και... “μεγάλη αναταραχή”.

EKEI EIXEΣ TO ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ; Παντρεύτηκαν Σβαϊνστάιγκερ – Ιβάνοβιτς (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Το πήρε το κορίτσι! Ο Γερμανός διεθνής μέσος Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ παντρεύτηκε τον μεσημέρι της Τρίτης την καλλονή Σέρβα τενίστρια, Άνα Ιβάνοβιτς, στην πανέμορφη Βενετία.

Δύο Έλληνες θα ψηφίσουν για τα Όσκαρ

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου προσκάλεσε 683 καλλιτέχνες να γίνουν μέλη της, ανάμεσά τους και τους Έλληνες δημιουργούς του...

Χρήστος Καλογρίτσας: Ο «κόκκινος» καναλάρχης που δεν τον θέλει ο κουμπάρος του Πάνος

[Λίγο με αγιογραφία μοιάζει το άρθρο αφού δικαιολογεί τα τηλέφωνα με τον βαρυποινίτη Βλαστό, το σκάνδαλο ΘΕΜΙΣ κατασκευαστική κ.λπ]

Λίγο πριν από τις 8 μ.μ. εκείνο το ήπια χειμωνιάτικο Σαββατόβραδο της 17ης Ιανουαρίου 2015, μία εβδομάδα πριν από τις εθνικές εκλογές, τρεις ανδρικές φιγούρες πέρασαν την πόρτα της εισόδου του κομψού καφέ επί της πλατείας της Νέας Σμύρνης. Οι δύο σχετικά αναγνωρίσιμοι, ο τρίτος μάλλον σε στυλ «κάτι μου θυμίζει», βολεύτηκαν χαλαροί κάτω από τις μικρές αψίδες του εσωτερικού χώρου που στηρίζονταν σε κολόνες μισοτυλιγμένες με εμφανές διακοσμητικό τούβλο. Παρήγγειλαν καφέ και ξεκίνησαν την κουβέντα.

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε Στουρνάρα και κλάψτε!

Εκτός του "86 δις και λίγα λέεω το κόστος του μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ" λέει και το εξής σημαντικό για τον ΕLA των τραπεζών:
-τέλος 2012: 120 δις

Μπορείτε να βρείτε το κινητό πάνω στο χαλί; -Ο γρίφος που έχει προκαλέσει ίλιγγο στο Διαδίκτυο [εικόνα]

Όταν σε μια φωτογραφία που έχει... ανέβει στο facebook έχουν γίνει 130.000 likes, το περιεχόμενο της αυτόματα έχει γίνει viral σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Forbes «Celebrity 100»: Η Taylor Swift στην κορυφή

Τα έσοδά των 100 ξεπέρασαν το ΑΕΠ της Μπελίζ, της Γκάμπια και του Μπουτάν... μαζί! - Δείτε ποια «καυτά» ονόματα περιλαμβάνονται και πόσα ήταν τα κέρδη τους

ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑ! Οι Γερμανοί παίρνουν πίσω οικόπεδο που παραχώρησαν για την ανέγερση ελληνικού σχολείου

«Δεν τηρήθηκαν από ελληνικής πλευράς τα διαλαμβανόμενα στην συμφωνία μεταξύ της ελληνικής και της γερμανικής πλευράς» λένε από το Μόναχο - Ψάχνουν λύση στο υπουργείο Παιδείας

«Σήκωσαν τα χέρια ψηλά» οι Γερμανοί με τους χειρισμούς του ελληνικού υπουργείου Παιδείας και επέστρεψαν στη βαυαρική πλευρά οικόπεδο που είχε δοθεί στην Ελλάδα για να οικοδομηθεί ελληνικό σχολείο.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στα χακί - Παρουσιάζονται στο στρατό

Η πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν ήρθε για την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ και λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό στο Προολυμπιακό τουρνουά, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ετοιμάζονται να παρουσιαστούν στον ελληνικό στρατό.

Εθισμένη να δείχνει τα οπίσθιά της η Κέιτ -Οι δολοπλοκίες για να τυλίξει τον Γουίλιαμ

Nέες φωτιές στο βρετανικό παλάτι έρχεται να ανάψει ένα ακόμη βιβλίο που κυκλοφορεί.

Οχι, δεν πρόκειται για ένα ακόμη βιβλίο για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τους ερωτικούς της δεσμούς ή με αποδείξεις ότι ο Κάρολος δεν την πόθησε ποτέ του. Πρόκειται για ένα βιβλίο που αφορά τη νεά σταρ του παλατιού, την Κέιτ Μίντλετον.

H περιπέτεια του Λευτέρη Πανταζή στην Ικαρία -Χάθηκε στην ομίχλη

Περιπέτεια στα ορεινά του όμορφου νησιού της Ικαρίας είχε ο δημοφιλής τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.

Μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή βρισκόταν ο νεαρός συνάδελφός του Arva ή Γιώργος Αρβανίτης, ένας κάμεραμαν κι ένας Αγγλος φίλος τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Βρετανία: Εχασε τον... δρόμο η νέα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι -Πικρόχολα σχόλια

Η επόμενη (από αύριο) πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, έχασε τον προσανατολισμό της βγαίνοντας από την Ντάουνινγκ Στριτ.

Dj στο Cavo Paradiso η Πάρις Χίλτον -Αστρονομική η αμοιβή της

Σε ρόλο dj θα επιστρέψει στη Μύκονο η Πάρις Χίλτον.

Η εκκεντρική κληρονόμος θα ανέβει στα deck του δημοφιλούς Cavo Paradiso στις 16 Αυγούστου και φήμες, που δίνουν και παίρνουν στα πηγαδάκια στο νησί, θέλουν την αμοιβή της να αγγίζει τις...