23 Αυγούστου 2016

Τι έγινε στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σήμερα για τον ΟΑΣΘ;

Το μεσημέρι στη Θεσσαλονικη έγινε στα νέα γραφεία της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ σύσκεψη για τα προβλήματα του ΟΑΣΘ με επικεφαλή τον συντονιστή του τομέα Μεταφορών και

ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι μέσα έπεσε ο Αλέξης...

Τα στοιχεία Ιουνίου δείχνουν μείωση επισκεπτών 2% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2015 και μείωση 5% στα έσοδα... κι ο Αλέξης έβαζε και στοίχημα ότι...

Το μήνυμα του Πετρούνια για τον ασημένιο Ζανέτι!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας φρόντισε να παραδώσει ακόμα ένα μάθημα ήθους. Ο χρυσός Ολυμπιονικής των κρίκων ανέβασε μία φωτογραφία στο facebook με τον Βραζιλιάνο Αρτούρ Ζανέτι, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Ένσταση του ΣΚΑΪ προς Παππά και Κρέτσο για τα καραγκιοζιλίκια στην αδειοδοτική διαδικασία

Ένσταση επί της αδειοδοτικής διαδικασίας κατέθεσε ο ΣΚΑΪ προς τον υπουργό Επικράτειας Νίκο Παππά και τον γενικό γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Λεύτερη Κρέτσο ζητώντας για άλλη μια φορά ξεκάθαρες απαντήσεις σε εύλογες ερωτήσεις.

Η ΜΗ απάντηση του Δρίτσα στους 33 βουλευτές της ΝΔ για την φυγάδευση του κ@λόγερου στην Αίγινα

Στους 33 βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι κατέθεσαν σήμερα ερώτηση σχετικά με την τραγωδία της Αίγινας απάντησε με ανακοίνωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας. Όπως επισημαίνεται, πρόκειται για μια πρώτη απάντηση από την πλευρά του κ. Δρίτσα.

Η «καυτή» φοιτήτρια αποκαλύπτει για τη νύχτα με τον Μπολτ!

Έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις το θέμα με τον χρυσό Ολυμπιονίκη, Γιουσέιν Μπολτ και την 20χρονη φοιτήτρια…

Ειδικά μισθολόγια: Ο Τσακαλώτος πήρε το "ραβασάκι" ... θα το κάνει κ@λόχαρτο

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Τις επόμενες κινήσεις τους, σχεδιάζουν οι ομοσπονδίες, μετά την παράδοση στον υπουργό Οικονομικών, της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας που ορίζει ότι οι ένστολοι (στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί κλπ) θα πρέπει να επανέλθουν σε μισθούς 2012.

ΛΙΣΤΑ! Ομοσπονδία Αρσης Βαρών: Η Αυγή έκρυψε την αλήθεια για τον Πύρρο Δήμα

Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της εφημερίδας Αυγής και του Πύρρου Δήμα πήρε η Ομοσπονδία της Άρσης Βαρών.

Η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της επισημαίνει στόχος της είναι η αποκατάσταση της αλήθειας, την οποία η εφημερίδα κρύβει επιμελώς. Γι' αυτό και παραθέτει όλες τις παρουσίες του Πύρρου Δήμα σε διεθνείς διοργανώσεις της άρσης βαρών.

Επίθεση κάφρου εναντίον εργαζομένου της ΔΕΗ στη Ζάκυνθο

«Εγκληματική επίθεση και βάναυση κακοποίηση» εργαζομένου του Διαχειριστή του Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ζάκυνθο καταγγέλλει η ΔΕΗ, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων της επίθεσης.

ΦΩΤΟ-ΡΟΜΠΑ-«Είσαι ψεύτης» λέει η Virgin στον Κόρμπιν για τον «συνωστισμό» σε τρένο

Επεισόδιο ανάμεσα στον ηγέτη των Εργατικών και τον σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον - Ο Κόρμπιν έκατσε σε άδεια θέση αφότου πρώτα μαγνητοσκόπησε, καθισμένος στο πάτωμα, βίντεο-καταγγελία
Μία ιδιαίτερη διαμάχη έχει ξεσπάσει στη Μεγάλη Βρετανία με πρωταγωνιστές τον επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν, και τον πρόεδρο του ομίλου Virgin, σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, με αφορμή την καταγγελία για συνωστισμό σε ένα από τα τρένα του μεγιστάνα.

Βαρουφάκης: «Το 2015 μείωνα τους μισθούς των στελεχών του ΤΧΣ, τώρα αυξάνονται 90%»

Τα μέλη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που προέρχονται από το εξωτερικό θα απολαύσουν κάτι παραπάνω από πλουσιοπάροχες αποδοχές

Το θέμα της αύξησης των αμοιβών των στελεχών του ΤΧΣ κατά 90%, που είχε δει τη δημοσιότητα στα μέσα Αυγούστου, σχολίασε την Τρίτη μέσω Twitter ο τέως υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ινδός αστυνομικός κατάπιε 40 μαχαίρια λόγω... ανώτερης δύναμης [βίντεο]

Σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε αστυνομικός στην Ινδία, καθώς είχε καταπιεί 40 μαχαίρια.

Οπως είπε ο ίδιος αυτό έγινε σε διάστημα 2 ετών και ανώτερες πνευματικές δυνάμεις στον ώθησαν σε αυτό.

Forbes: Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμου το 2016 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ακολουθούμενη από την Μελίσα Μακάρθι, η οποία κατέγραψε ταχύτατη άνοδο στις απολαβές της και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, γράφει σήμερα το δεκαπενθήμερο οικονομικό περιοδικό Forbes.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπουρίνι σάρωσε τα Τρίκαλα – Ξερίζωσε δέντρα, έκανε ποτάμια τους δρόμους

Θεομηνία σάρωσε τα Τρίκαλα προκαλώντας πολλές καταστροφές.

Το μπουρίνι σάρωσε την πόλη των Τρικάλων και την ευρύτερη περιοχή του δήμου Πύλης, αφήνοντας πίσω του τεράστιες ζημιές.

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΧΑΧΑΧΑ! Τι θα πει ο Τσίπρας στην ΔΕΘ - Τι αποφάσισε το κυβερνητικό συμβούλιο

Η διαμόρφωση της οικονομικής πολιτικής, με στόχο τη δίκαιη ανάπτυξη, όπως επισημαίνει η κυβέρνηση, βρέθηκε στο επίκεντρο του άτυπου κυβερνητικού συμβουλίου που συνεδρίασε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Το ΠΑΣΟΚ ειρωνεύεται την Δούρου: «Συγχαρητήρια για την υλοποίηση των δεσμεύσεών σου»

Με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση ο Τομέας Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει την απάντηση της Περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου, στις αιτιάσεις του κόμματος για τα πεπραγμένα της.

ΒΙΝΤΕΟ-Πιγκουίνος επιθεωρεί τη βασιλική φρουρά της Νορβηγίας -Προήχθη σε ταξίαρχο...

Όλα τα έχουμε δει και ακούσει πια, αλλά αυτό μάλλον ξεπερνά και τους πιο ευφάνταστους από εμάς. Ένας πιγκουίνος προήχθη σε Ταξίαρχο και επιθεώρησε σε ειδική τελετή 50 στρατιώτες της νορβηγικής βασιλικής φρουράς.

Ιαπωνία: Έσφαξε το γιο του επειδή απέτυχε στις εξετάσεις του σχολείου

Ο 48χρονος πατέρας Κένγκο Σάτακε έσφαξε με ένα μαχαίρι κουζίνας το 12χρονο παιδί του, λέγοντας στους αστυνομικούς πως «έγινε κατά λάθος»

Ένα παιδί 12 ετών έχασε τη ζωή του με μαρτυρικό τρόπο στην Ιαπωνία, από τα ίδια τα χέρια του πατέρα του, διότι απέτυχε στις εξετάσεις του σχολείου του!

Αίγινα: Δείτε τι ζητά ο Κούγιας για την προστασία των αποδεικτικών στοιχείων

Κατέθεσε στην ανακρίτρια Πειραιά αίτηση περί διενέργειας σειράς πράξεων που κρίνονται «απολύτως αναγκαίες για την πλήρη διαλεύκανση των διερευνώμενων πράξεων»

Τη διενέργεια σειράς ανακριτικών πράξεων ζήτησε από την ανακρίτρια Πειραιά ο πληρεξούσιος δικηγόρος των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας στην Αίγινα, Αλέξης Κούγιας.

Τρεις στους πέντε Ρουμάνους που ταξιδεύουν στο εξωτερικό «ψηφίζουν» Ελλάδα

Τρεις στους πέντε Ρουμάνους τουρίστες, που επιλέγουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές επιλέγουν ως προορισμό την Ελλάδα, με τον ατομικό τους προϋπολογισμό να διαμορφώνεται στα 600 ευρώ, σύμφωνα με έρευνα του online ταξιδιωτικού πρακτορείου Paravion, στοιχεία της οποίας δημοσιεύει το ρουμανικό πρακτορείο ειδήσεων Agerpres.

Πανικός στο υπ. Οικονομικών: Δεν εισπράττονται φόροι

Διαρκώς μειώνεται η απόδοση του φόρου εισοδήματος στα κρατικά ταμεία, παρά το ότι κάθε χρόνο ο πήχης κατεβαίνει πιο χαμηλά κι αυτό δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά το ότι οι φοροδοτικές αντοχές έχουν ξεπεράσει τα όρια τους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο Μανωλάς κανονίζει μίζα 300.000 για τη μεταγραφή του ανηψιού του στον Ολυμπιακό

Απίστευτους διαλόγους που προκαλούν τεράστια αίσθηση αποκάλυψε η τηλεοπτική «Δίκη στον ΣΚΑΪ», όπου πρωταγωνιστεί ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος και ο Στέλιος Μανωλάς και σχετίζονται με τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στους «ερυθρόλευκους» το 2012.

«Ξεσκονίζει» τον προϋπολογισμό η Νέα Δημοκρατία – Τι ψάχνει

Οι οικονομικοί «εγκέφαλοι» της Νέας Δημοκρατίας έχουν πιάσει και πάλι δουλειά μετά τη μετακόμιση στα νέα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.

Δείτε τη στιμή που η Ρωσία βομβαρδίζει τη Συρία - ΒΙΝΤΕΟ

Ρωσικά πολεμικά πλοία που βρίσκονται στη Μεσόγειο εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον θέσεων των τζιχαντιστών στη Συρία στις 19 Αυγούστου, λίγες ημέρες αφότου οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις άρχισαν να χρησιμοποιούν ένα αεροδρόμιο στο Ιράν για τις προσγειώσεις και τις απογειώσεις των μαχητικών αεροσκαφών τους.

Κουμουτσάκος: Συμπαγής η ΝΔ-Ο Μητσοτάκης δεν θα πει "θα" στη ΔΕΘ-Άθλια προπαγάνδα από την κυβέρνηση για την ελονοσία

Για άθλια προπαγανδιστική τακτική κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος αναφερόμενος στην αντίδρασή του για τις καταγγελίες περί ελονοσίας.

ΞΥΛΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ! Εκτός Παραολυμπιακών η Ρωσία - Απορρίφθηκε η έφεσή της από το CAS

Θυμίζουμε ότι η Ρωσία κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο, είχε αποβληθεί από τη διοργάνωση των Παραολυμπιακών αγώνων. Ο λόγος ήταν η έκθεση του καθηγητή της WADA Ρίτσαρντ ΜακΚλάρεν για το ντόπινγκ.

Η Μελάνια Τραμπ απειλεί τα ΜΜΕ -Για τις φήμες πως ήταν «συνοδός κυρίων»

Η Μελάνια Τραμπ, ακολουθώντας το παράδειγμα του συζύγου, προσπαθεί να ελέγξει τα Μέσα Ενημέρωσης και προειδοποιεί πως θα καταθέσει μηνύσεις εναντίον, αν συνεχίσουν να ρίχνουν «λάσπη» στο όνομά της.

Στη Βουλή φέρνου Άδωνις-Κικίλιας το πάρτι ΣΥΡΙΖΑίων με τη σίτιση των λάθρο-Τι απαντάει το ΓΕΣ του Καμμένου που οργανώνει το πάρτι

Μετά την απίστευτη καταγγελία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταμπουλή ότι κομματικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο πήρε έργο σίτισης προσφύγων ύψους €750.000 αλλά θα ελέγχεται από την κόρη του! - Σάλος στην αντιπολίτευση από την απίθανη καταγγελία

Μην τους παίρνεις στα σοβαρά…

Ομολογώ ότι χάρη στη φασαρία που έγινε ανακάλυψα το κομμάτι που γράφτηκε στην Αυγή και που προκάλεσε το εξώδικο του Πύρρου Δήμα και ένα σωρό αντιδράσεις. Γράφτηκε Τετάρτη 10 Αυγούστου και για μέρες δεν το είχε διαβάσει κανείς – πράγμα που δεν αποτελεί τιμή για την εφημερίδα βέβαια. Το πώς έφτασε να το διαβάσει ο Δήμας είναι παράξενο, όπως παράξενο είναι και γιατί αντέδρασε έτσι. Τον ξέρω λίγο τον Πύρρο:

Συγκλονιστική καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών με τζετ σκι! [vid]

Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε έναν 37χρονο Αλβανό έμπορο ναρκωτικών σε μια καταδίωξη που βλέπουμε μόνο σε ταινίες του Χόλιγουντ.

Η  σύλληψη έγινε μέσα στην θάλασσα. Όπως θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο, το σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής καταδιώκει δυο υπόπτους που επιβαίνουν σε τζετ σκι στην Αδριατική.

Ποιους ακολουθεί και ενημερώνεται η ΕΡΤ στοTwitter

Για να δούμε λοιπόν από ποιον ενημερώνεται η ΕΡΤ που δεν ακολουθεί κανέναν ΝΔίτη... ούτε καν τον Κυριάκο:

Ο Σάκης Ρουβάς «τρολάρει » τον εαυτό του στο Instagram -Τι να κάνουν οι γυναίκες για να τις προσέξει [εικόνα]

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να έδινε συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες Ολυμπιονίκες που έφυγαν απότο Ρίο με μετάλλιο, αλλά η τελευταία του δημοσίευση έχει γίνει viral.

Τι λέει η επιστολή Νταβούτογλου στον Τσίπρα

Την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Τουρκία αναλύει ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Αχμέτ Νταβούτογλου, στην επιστολή του προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του κ. Νταβούτογλου να απευθυνθεί σε ξένους ηγέτες, προσβλέποντας στη Δυτική υποστήριξη της Τουρκίας.

Πώς βγήκε το σλόγκαν «κορίτσια ο Μπάρκουλης»

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης δεν είναι πια μαζί μας.

Ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς των περασμένων δεκαετιών και ένας πραγματικός ζεν πρεμιέ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών μετά από χρόνια προβλήματα υγείας.

Αντιδράσεις και στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάθεση της σίτισης προσφύγων-«Το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε»

Θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η ανάθεση της σίτισης προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας των Σερρών σε εταιρεία μέλους της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος.

Λεφτά υπάρχουν (για εκεί που θέλουν) – Ο Βούτσης μισθώνει γραφεία έναντι 1 εκατ. ευρώ!

Οι υπηρεσίες της Βουλής φαίνεται πως δεν χωρούν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο γι’ αυτό και ελήφθη η απόφαση να νοικιαστούν νέες εγκαταστάσεις, πέραν όσων μισθώνει ήδη σε διάφορα κτίρια πέριξ της Πλατείας Συντάγματος.

Ο Άλις Κούπερ βάζει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ

Το σλόγκαν του είναι «Ένας προβληματικός άνθρωπος για μια προβληματική εποχή»

Διέξοδο σε όσους Αμερικανούς πολίτες δεν θέλουν να ψηφίσουν ούτε τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά ούτε τη Χίλαρι Κλίντον προσφέρει ο ροκάς Άλις Κούπερ, ο οποίος ανακοίνωσε πως θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.

ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΕΛΛΗΝΑ! Μουζάλας: Οι λάθρο θα έχουν πλέον δικαίωμα παιδείας, στέγασης και υγείας-Περιμένουμε άλλους 180.000 αν ανοίξει τα σύνορα η Τουρκία

Απίστευτη παραδοχή ότι έχουν «χάσει» 4.000 μετανάστες στη διαδικασία προκαταγραφής - Η κυβέρνηση δίνει δικαιώματα παιδείας, εργασίας, στέγασης και υγείας στους μετανάστες

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές κύμα προσφύγων και μεταναστών κινδυνεύει να βρεθεί η Ελλάδα σε περιπτωση που καταρρεύσει η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας όπως ομολόγησε και ο Γιάννης Μουζάλας.

ΟΑΕΕ: Χρέος-μαμούθ 11,5 δισ. ευρώ από 537.000 ασφαλισμένους

Στα 11,5 δισ ευρώ έχει ανέλθει το χρέος που έχουν δημιουργήσει στον ΟΑΕΕ περίπου 537.000 ασφαλισμένοι, δηλαδή τα 2/3 του συνόλου. Από τους 701.000 ασφαλισμένους, οι 241.000 έχουν προχωρήσει σε διακοπή εργασιών, άρα είναι δύσκολο να αναζητηθούν από τις υπηρεσίες του Οργανισμού, για να καταβάλλουν τα οφειλόμενα.

Βίντεο: Ακούστε τη φιλαρμονική του Δήμου Σαρωνικού να παίζει Game of Thrones

H μουσική από το GoT δεν αφήνει ασυγκίνητες ούτε τις φιλαρμονικές

Μετά και τη μεταφορά του στη μικρή οθόνη τo Game of Thrones έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Ο Κουρουμπλής βράβευσε μόνο τον Μάντη-Ο Καγιαλής στα παπάρια του;-Τουλάχιστον χαρακτήρισε "άδικα και μικρόψυχα" όσα γραφει η ΑΥΓΗ

Ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής έδωσε τιμητικές πλακέτες στον χάλκινο Ολυμπιονίκη της Ιστιοπλοΐας, Τάκη Μάντη και στον προπονητή του Γεράσιμο Ωρολογά ως υπαλλήλους του υπουργείου.

Συνελήφθη συγγενής του Μπαρμπαρούση για τον ξυλοδαρμό Σμηναγού και Αστυνομικού

Συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία ο θείος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, για το επεισόδιο που έγινε χθες στο χωριό Φυτείες Ξηρομέρου στην Αιτωλοακαρνανία.

Αιγιαλεία: Διαρρήκτες "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο του Δήμου!

Άγνωστοι, το περασμένο Σαββατοκύριακο, παραβίασαν την πόρτα του δημαρχείου της δημοτικής ενότητας Συμπολιτείας, του Δήμου Αιγιαλείας, στην Ροδοδάφνη και πήραν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε έγγραφα, σφραγίδες του Δήμου και μικρό χρηματικό ποσό.

Απαντήσεις από τον Δρίτσα ζητά η ΝΔ για την τραγωδία στην Αίγινα

Αμείλικτα ερωτήματα από 33 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις «τρεις ώρες ακατανόητης απουσίας» του Λιμενικού αλλά και την άμεση μετάβαση του υπουργού στο νησί

Πέθανε ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο εμβληματικός ζεν πρεμιέ του Ελληνικού κινηματογράφου, σε ηλικία 80 ετών.

ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ! Πρόστιμο 1.000 ευρώ στα φορτηγά που κινούνται χωρίς άδεια στο παράπλευρο οδικό δίκτυο

Με πρόστιμο και μάλιστα τσουχτερό απειλούνται οι οδηγοί φορτηγών, άνω των 3,5 τόνων, που εντοπίζονται να κινούνται στο παράπλευρο οδικό δίκτυο χωρίς να φέρουν ειδική άδεια (π.χ. για την εγγύτητα επιχείρισης).

Αρχισαν πάλι το πλιάτσικο! Αυξημένα κατά 1 δισ. ευρώ τα δανεικά του κράτους από φορείς του Δημοσίου και ΟΤΑ

O εσωτερικός δανεισμός της κυβέρνησης από τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου συνεχίζεται παρά το γεγονός ότι η χώρα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για ρευστότητα.

Κατρούγκαλος ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ: Κανένας Έλληνας δεν θα είναι φτωχός με τα 384 ευρώ της εθνικής σύνταξης

Αυτό είναι το όριο της φτώχειας σύμφωνα με τον υπ. Εργασίας - Τι είπε για κύριες και επικουρικές συντάξεις

Στα 384 ευρώ έθεσε το όριο της φτώχειας ο Γιώργος Κατρούγκαλος δηλώνοντας την Τρίτη ότι «στο μέλλον όλοι οι Ελληνες θα είναι προστατευμένοι από τη φτώχεια με τον θεσμό της εθνικής σύνταξης».

Σία για καταλήψεις: Το θέμα είναι αν μια παράνομη πράξη βλάπτει ή όχι τη χώρα

Επανέρχεται στο θέμα των καταλήψεων για τις οποίες είχε πει ότι τις προτιμά από αυτά που συμβαίνουν σε Γαλλία και Γερμανία

Στο θέμα των καταλήψεων, για τις οποίες είχε πει ότι τις προτιμά σε σχέση με ό,τι συμβαίνει σε Γαλλία και Γερμανία, επανήλθε η αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Σία Ανανγνωστοπούλου.

ΣΤΑ 4 ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Η τρόικα καταργεί τη ρύθμιση των 100 δόσεων προς εφορία και Ταμεία

«Φρένο» στις προθέσεις της κυβέρνησης για επέκταση της ρύθμισης των 100 δόσεων προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία έβαλαν οι δανειστές, αρνούμενοι να συναινέσουν σε νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις, που επί της ουσίας διογκώνουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη όπως υποστηρίζουν.

ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Βουλγαρία: Χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό -Η καλύτερη από την κατάρρευση του κομμουνισμού

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Τουρκία, Τυνησία και Αίγυπτο ωθούν τους τουρίστες σε άλλους προορισμούς, όπως τη Βουλγαρία.

Με όπλο τις προσιτές τιμές, η χώρα σύμφωνα με το δημοσίευμα της Deutsche Welle, αναμένει για φέτος ρεκόρ τουριστών.