01 Νοεμβρίου 2016

Aσυγκράτητος πελάτης κάνει σ@ξ μέσα σε πολυσύχναστο εστιατόριο [Βίντεο]

Ένα πιάτο εκτός… μενού γεύτηκε ένας ασυγκράτητος πελάτης μέσα σε πολυσύχναστο εστιατόριο της Κίνας.

Ο άνδρας δεν δίστασε λοιπόν να αποδείξει εμπράκτως και… λεκτικά (χωρίς πάντως να βγάλει άχνα), την αγάπη του στη σύντροφό του, με μάρτυρες ωστόσο όλους τους θαμώνες. Σαν καλός εραστής, ξεκίνησε μάλιστα από τα ψηλά και έφθασε στα χαμηλά!

ΒΙΝΤΕΟ-Καρπαζιές Άδωνι σε Σπίρτζη: Φοράς τη φανέλα ΣΥΡΙΖΑ αλλά είσαι ανθυποΠΑΣΟΚος του '80

Άγριο καυγά προκάλεσαν στη Βουλή οι αποκαλύψεις για το ταξίδι Παππά- Αρτεμίου στη Βενεζουέλα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει «αστεία» τα όσα υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας και να σχολιάζει με αρκετή δόση ειρωνείας πως πήγε στη μπολιβαριανή δημοκρατία για ανταλλαγή αγροτικών προϊόντων, έχοντας ωστόσο μαζί του, έναν δικηγόρο offshore και όχι ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από τον αγροτικό τομέα.

ΑΠΑΠΑ! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ; Ο Guardian για τους Έλληνες που ψάχνουν ξύλα στα σκουπίδια - ΒΙΝΤΕΟ

Εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων πολλοί είναι εκείνοι που ψάχνουν στους κάδους σκουπιδιών για ξύλα και οποιαδήποτε άλλη καύσιμη ύλη καθώς δεν μπορούν να εξασφαλίσουν άλλον τρόπο για να ζεσταθούν.

Εσωκομματικό κράξιμο από τους 53+ για τον Πολύδωρα - Μας παρέκαμψαν

- “Μύλος” και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ με τους 53+ να αντιδρούν, έστω και κατόπιν εορτής, στην πρόταση Πολύδωρα
- “Οι συλλογικές διαδικασίες δεν πρέπει να παρακάμπτονται” αναφέρουν σε ιστοσελίδα που απηχεί τις απόψεις τους
- “Η επιλογή Πολύδωρα δημιουργεί προβλήματα, εύλογα ερωτηματικά, απογοήτευση και ενστάσεις” λένε

Η κάμερα "έπιασε" τους επίδοξους κλέφτες στη Λαμία[vid]

Περιοχή Αγίου Λουκά, 4:00 τα ξημερώματα. Την ώρα εκείνη βρέχει και η κάμερα καταγράφει δυο νεαρούς να πλησιάζουν μια μηχανή, με προφανή σκοπό να την κλέψουν. Τελικά αφού σηκώνουν το κάλυμμα και κοιτάζουν τη μηχανή, εγκαταλείπουν την προσπάθεια...

ΑΚΕΛ εναντίον ΚΚΕ για την προδοτική του θέση για το Κυπριακό

Αιχμές κατά του ΚΚΕ, αφήνει το κυπριακό κόμμα ΑΚΕΛ με αφορμή τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του μηχανοδηγού που σκότωσε την Εύα

Σοκ έχει προκαλέσει η ιστορία που κρύβεται πίσω από τον θανάσιμο τραυματισμό 18χρονης από διερχόμενη αμαξοστοιχία το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Η γλυκιά Εύα, μαθήτρια της Γ´ Λυκείου, δεν άντεξε το χαμό του κολλητού της φίλου και επέλεξε να τον ακολουθήσει στο θάνατο, ακριβώς όπως είχε κάνει ο 18χρονος Ιωακείμ στις 21 Σεπτεμβρίου.

ΤΙ; ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΝΔ; Τι ζήτησε ο Τζιτζικώστας από τον Πρωθυπουργό - ΒΙΝΤΕΟ

Αναλογικό επιμερισμό των προσφύγων και μεταναστών σε όλη την ηπειρωτική χώρα, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, από τον Πρωθυπουργό.

Κόντρα σεισμολόγων για τη μπούρδα του ψεκασμένου Τσελέντη – ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα μεταξύ των σεισμολόγων προκάλεσε η δήλωση του γενικού διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκη Τσελέντη, για μεγάλο σεισμικό γεγονός σε δύο γεωγραφικές περιοχές της χώρας μας. Ο καθηγητής σεισμολογίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Εκτίμησης Σεισμικότητας, Κώστας Μακρόπουλος δηλώνει αντίθετος σε τέτοιου είδους εκτιμήσεις.

Νέα σενάρια για ανασχηματισμό - Όλα τα ονόματα που "παίζουν" - ΒΙΝΤΕΟ

Θέμα ημερών φαίνεται να είναι ο ανασχηματισμός, παρότι το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να πείσει ότι αργεί ακόμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Προβoκάτσια στο Αιγαίο! Τούρκος "ναυαγός" αρνήθηκε να σωθεί από ελληνικό ελικόπτερο

Επεισοδιακή επιχείρηση διάσωσης στη Χίο. Σύμφωνα με τον ΑLPHA, ένα ιστιοφόρο με τουρκική σημαία και έναν επιβαίνοντα Τούρκο, εξέπεμψε σήμα κινδύνο 20 μίλια νοτιοδυτικά της Χίου, καθώς είχε σπασμένο κατάρτι.

Ντοκουμέντο από τη σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ - ΒΙΝΤΕΟ

Εξαρθρώθηκε η σπείρα των τριών Ρουμάνων που ανατίναζε ΑΤΜ με την μέθοδο του γκαζιού και έκλεβε τα χρήματα.

ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑΣΕ! Το υβριστικό tweet του Καμμένου για τη δημοσκόπηση της Public Issue




Το αιχμηρό tweet του Κωνσταντινόπουλου για την ανάρτηση του Καμμένου

Η «απάντηση» του προέδρου των ΑΝΕΛ με αφορμή τις 24 μονάδες που εμφανίζεται να έχει προβάδισμα η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

ΧΤΙΖΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ! Τσιπροκαμμένοι μπλόκαραν κυρώσεις για ιρανική τράπεζα που «συνδέεται με τρομοκρατία»

Μπλόκο στην ανανέωση των ευρωπαϊκών κυρώσεων σε βάρος της ιρανικής τράπεζας Saderat, που βρίσκεται επί χρόνια στο στόχαστρο της Δύσης με την κατηγορία ότι συνδέεται με τρομοκρατία, έβαλε τον Οκτώβριο η Ελλάδα, λίγες εβδομάδες πριν την επίσκεψη του αμερικανού προέδρου Ομπάμα στη χώρα μας.

ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΓΓΛΟΙ! ΤΙ ΑΛΛΟ; Μπήκε στο λεωφορείο, καβάλησε έναν άγνωστο και έκαναν... σεξ μπροστά σε όλους

Όταν το Χάλογουιν γίνεται... ακατάλληλο για ανηλίκους

Μπορεί να μην έβλεπε μπροστά της από το μεθύσι μια μεταμφιεσμένη Βρετανίδα η οποία είχε βγει με την παρέα της να γιορτάσει το Χάλογουιν στο Μάντσεστερ, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει σεξ δημοσίως, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών ενός λεωφορείου, με έναν άνδρα που μάλιστα της ήταν τελείως άγνωστος πριν αρχίσουν να... ερωτοτροπούν.

Η Τουρκία αγοράζει άλλα 24 μαχητικά F-35

Η τουρκική κυβέρνηση έδωσε στο υπουργείο Άμυνας την εντολή να αγοράσει άλλα 24 μαχητικά αεροσκάφη F-35 της εταιρείας Lockheed Martin, ανέφερε ο υπουργός Άμυνας Φικρί Ισίκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι A Haber.

Άδωνις: Θα συμβάλουμε εποικοδομητικά στο ΕΣΡ μόλις ψηφιστεί αυτό που υποσχέθηκε ο Βούτσης

«Μόλις την Πέμπτη ψηφιστεί αυτό που υπεσχέθη ο κ. Βούτσης εχθές στη Βουλή, δηλαδή η επιστροφή των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ και η κατάργηση του αριθμού τέσσερα για τις άδειες, αμέσως μετά η ΝΔ θα συμβάλει εποικοδομητικά και θα φτιάξουμε ΕΣΡ» δήλωσε o αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη

Ισλανδία: Αυξάνουν κατά 44% τον μισθό των βουλευτών -Για να είναι ανεξάρτητοι

Οι βουλευτές που εξελέγησαν στις εκλογές της 29ης Οκτωβρίου στην Ισλανδία θα δουν τη μηνιαία αποζημίωσή τους να αυξάνεται κατά 44% και να εκτοξεύεται στα 9.000 ευρώ, προκειμένου να διαφυλαχθεί η οικονομική ανεξαρτησία τους.

Φερχόφστατ: Εξωφρενική η αμφισβήτηση της Λωζάννης από τον Ερντογάν

Εξωφρενική χαρακτήρισε την αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάννης από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν ο Γκι Φερχόφστατ, πρόεδρος της ομάδας των Φιλελευθέρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Γιατί απειλούν τον Mr. Chobani που έκλεψε το ελληνικό γιαούρτι

Απέκτησε αμύθητη περιουσία παρουσιάζοντας το γιαούρτι του ως ελληνικό στις ΗΠΑ, κατηγορήθηκε από την ίδια τη σύζυγό του, η οποία υποστήριξε ότι έκλεψε τη συνταγή από την ελληνική ΦΑΓΕ και έχασε μεγάλη δικαστική μάχη δικαιώνοντας την ελληνική εταιρία και δίνοντας τέλος στο «greek yogurt» του στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας…

ΑΠΑΠΑ! ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Σύροι λάθρο καταγγέλλουν ότι ξεγελάστηκαν και απελάθηκαν στην Τουρκία

«Όταν φτάσαμε και είδαμε τις τουρκικές σημαίες, σοκαριστήκαμε», είπε ο Χαγί Μοχάμαντ

Σύροι πρόσφυγες καταγγέλλουν μέσω του Guardian ότι κατά την παρουσία τους στην Ελλάδα ξεγελάστηκαν και απελάθηκαν στην Τουρκία δίχως να το γνωρίζουν, από Έλληνες και Ευρωπαίους αξιωματούχους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΣ ΤΑ-Ιερώνυμος: Ο κ. Φίλης είναι προβληματικός-Κονιδάρης: Είναι νωπές οι υβρεις Φίλη για την Εκκλησία

Με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Παιδείας μιλά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε συνέντευξη που θα μεταδοθεί απόψε από τον ΣΚΑΪ.

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟ@ΤΑΝΙΕΣ! Ολάντ: Να φέρουμε για φύλαξη τα αρχαία του Ιράκ και της Συρίας σε αποθήκες του Λούβρου

Στον αποθηκευτικό χώρο του μουσείου του Λούβρου, που πρόκειται να λειτουργήσει από το 2019 στη βόρεια Γαλλία, πρότεινε να φιλοξενηθούν οι απειλούμενες αρχαιότητες του Ιράκ και της Συρίας, ο Φρανσουά Ολάντ.

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΟΝΙΜΑ ΕΔΩ ΛΕΜΕ! Reuters: Εκνευρισμός στις Βρυξέλλες για τις ελληνικές καθυστερήσεις στην επιστροφή προσφύγων στην Τουρκία

Επτά μήνες μετά από τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, ούτε ένας πρόσφυγας δεν έχει επιστραφεί από την Ελλάδα και οι Βρυξέλλες χάνουν την υπομονή τους, καθώς οι υπερπλήρεις δομές γίνονται βίαιες, γράφει το Reuters.

ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ->Ο Παππάς επιμένει για 4 κανάλια-Δεν δεσμεύτηκε για κατάργηση του νόμου

Την επιμονή της κυβέρνησης στον αριθμό των 4 τηλεοπτικών σταθμών εξέφρασε και πάλι ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Από κηδεία σε κηδεία έτρεχε σήμερα ο Κυριάκος...

Πλήθος ανθρώπων του πολιτικού κόσμου της χώρας, βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην κηδεία του Κώστα Στεφανή, πρώην υπουργού Υγείας, στο Α' νεκροταφείο Αθηνών.

ΕΠΟΣ! Ο Πατίτο έδινε προγνωστικά στοιχήματος μέσω Twitter

Ο Πατίτο ενημέρωσε ότι τα ποσταρίσματα από στοιχηματική εταιρεία στο λογαριασμό του γίνονταν και καλά αυτόματα και δέχθηκε το αίτημα της ΑΕΚ να διακόψει τη συνεργασία που είχε συνάψει μαζί της από τότε που έπαιζε στη Βραζιλία.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Τσακαλώτος-Κατρούγκαλος έφτιαξαν στο πι και φι τη λίστα που ζήτησε η τρόικα με τα επιδόματα που κόβονται

Μαχαίρι στις παροχές ενόψει εφαρμογής του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης  - Διασώθηκαν, μέχρι νεωτέρας, τα επιδόματα θέρμανσης και αναπηρίας - Αναδιοργανώνονται τα πολυτεκνικά επιδόματα

Έκθεση-κόλαφος για τη Μέρκελ: 780 εγκλήματα διαπράττονται καθημερινά στη Γερμανία από μετανάστες

Μέσα στους πρώτους έξι μήνες του 2016, οι μετανάστες έχουν διαπράξει συνολικά 142 χιλιάδες εγκλήματα, από βιασμούς μέχρι ληστείες - Τα στοιχεία δείχνουν αύξηση της τάξης του 40% από το αντίστοιχο διάστημα του 2015

Επιδειξίας «χτύπησε» δυο φορές στην Κοζάνη

Δύο φοιτήτριες και μια μητέρα δύο παιδιών τα θύματά του

Ούτε η καταρρακτώδης βροχή ούτε η ομπρέλα που κρατούσε στο ένα του χέρι εμπόδισαν  έναν άγνωστο νεαρό να κάνει... επίδειξη των «προσόντων» του σε δυο φοιτήτριες που είχαν βγει για καφέ και επέστρεφαν στα σπίτια τους στην Κοζάνη. Μάλιστα, ξαναχτύπησε λίγο αργότερα.

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το ιστορικό της επανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου (1978-80)

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το ιστορικό της επανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου από την κρύπτη του Αββαείου του San Lorenzo in Campo (Ιταλία) στην πόλη του την Θεσσαλονίκη.

Σε ποιο κουτί είναι το αυτοκίνητο; Μπορείτε να λύσετε τη σπαζοκεφαλιά που έχει τρελάνει το Ιντερνετ; [εικόνα & βίντεο]

Μια ακόμα σπαζοκεφαλιά έρχεται να «τρελάνει» το Διαδίκτυο και να κάνει τους πάντες να «σπάνε» τα κεφάλια τους να βρουν την λύση.

Η σπαζοκεφαλιά είναι δημιούργημα του χρήστη Puzzlefizzy στο Brilliant, με χιλιάδες ανθρώπους να ψάχνουν την απάντηση.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ; «Τρέχουν» να περικόψουν δαπάνες 520 εκατ. ευρώ του υπουργείου Άμυνας

Να θυμίσουμε ότι πέρσι κατά την ψήφιση του μνημονίου Τσίπρα, ο Καμμένος ούρλιαζε και έβαλε τον Τσακαλώτο να πει στη Βουλή (δείτε το βίντεο) ότι τα χρήματα για φέτος (τότε οι περικοπές ήταν 200 εκ αλλά μετά από λίγους μήνες η τρόικα τις έκανε 400εκ ) θα βρίσκονταν από πώληση παλαιού αμυντικού υλικού. Λίγο αργότερα ο Καμμένος με το γνωστό στόμφο του μπουχέσα έλεγε ότι θα βρει λεφτά και από αποζημιώσεις που θα κέρδιζε σε δίκες εναντίον όσων πήραν εξοπλιστικά με μίζες... 

Σοβαρό προβληματισμό προκαλεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η αδυναμία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Άμυνας να περικόψει κατά 400 εκατ. ευρώ τις δαπάνες του υπουργείου.

ΚΛΑΜΑ! Ο ΣΥΡΙΖΑίος ΓΓ λέει ότι η κατάληψη από Έλληνες στο Βοτανικό είναι κίνδυνος για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια

Την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο χώρο του Βοτανικού, όπου πρόκειται να ανεγερθεί το μουσουλμανικό τέμενος, εκφράζει ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Κωστής Παπαϊωάννου.

Δημοσκόπηση Public Issue: 24% ρε φίλε! Δεν είναι ποσοστό κόμματος αλλά η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Η πρώτη δημοσκόπηση από την ημέρα που η «Αυγή» διέκοψε τη συνεργασία με την εταιρεία και όλοι καταλαβαίνουν γιατί η φυλλάδα διέκοψε τη συνεργασία-Τον Καμμένο και τον Μιχλαολιάκο περνάει με το ζόρι ο Τσίπρας σε δημοφιλία

Μεγάλο προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία, που φτάνει τις 24 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφεται σε νέα δημοσκόπηση της Public Issue.

Πανούτσος: Στην αυλή του Τιγράνη

«Ο πρώτος αγγελιαφόρος που ενημέρωσε για την άφιξη του Λούκουλου δυσαρέστησε τόσο τον Τιγράνη που έδωσε διαταγή να τον αποκεφαλίσουν.

Από εκείνη τη στιγμή κανένας δεν τόλμησε να δώσει περαιτέρω ενημέρωση. Χωρίς καμία πληροφόρηση, ο Τιγράνης καθόταν ενώ ο πόλεμος λυσσομανούσε γύρω του, ακούγοντας μόνο εκείνους που τον κολάκευαν». Το απόσπασμα είναι από τους «Βίους Παράλληλους» του Πλουτάρχου. Περιγράφει την αντίδραση του βασιλέως των βασιλέων Τιγράνη μετά την εισβολή των ρωμαϊκών λεγεώνων στην Αρμενία το 69 π.Χ.

ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΜΑΡΙΑ! Χάρη στον Παππά γέμισαν τα s/m με προϊόντα Βενεζουέλας

Το ταξίδι του υπουργού Επικρατείας και του «οφσοριστή» δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου στη χώρα του Νικόλα Μαδούρο έφερε τελικά την επιθυμητή εξωτική ανανέωση στην εγχώρια αγορά οπωροκηπευτικών

ΔΕ ΘΑ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΗΣ! Νέα κρούσματα ηπατίτιδας Α στον καταυλισμό λάθρο της Ν. Καβάλας

Την εμφάνιση εννέα νέων κρουσμάτων ηπατίτιδας Α στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών της Νέας Καβάλας καταγγέλλει ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς, Αχιλλέας Καλεμκερίδης.

ΟΣΟ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ->Βρήκαν την Μπουτεράκου και την ξανάκλεισαν στο Δρομοκαΐτειο

Στο Δρομοκαΐτειο μεταφέρθηκε εκ νέου μετά τον εντοπισμό της από την αστυνομία, το μεσημέρι της Τρίτης, η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου.

Πασίγνωστη επιχειρηματίας: «Με απάτησε ο άντρας μου»

Παραδέχεται on camera ότι έχει «φάει» κέρατο!

Η γνωστή επιχειρηματίας αποκάλυψε στην κάμερα του «Happy Day» πως, ο πρώτος σύζυγος της δεν ήταν πιστός…

Δολοφόνησαν τρανσέξουαλ μετά τις ικεσίες του πατέρα της να τη σκοτώσουν

«Φέρτε τον εδώ και σκοτώστε τον μπροστά στα μάτια μου»

Άγνωστοι δολοφόνησαν μια τσετσένα τρανσέξουαλ μετά τις ικεσίες του πατέρα της να τη σκοτώσουν.

Ο Τσακαλώτος με πανέρι στο σύνταγμα... ψάχνει κανα φράγκο για τα κοινωνικά επιδόματα

Σε αναζήτηση των κονδυλίων για τα κοινωνικά επιδόματα βρίσκεται η κυβέρνηση και αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη διευρυμένη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών.

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΕΜΕ! Πιλότος της British Airways, γυμνός με καλσόν μέσα στο κόκπιτ

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε για πιλότο της British Airways, ο οποίος τραβούσε άσεμνες φωτογραφίες μέσα στο κοκπίτ.

"Γ@@@ τον Μπραντ Πιτ" - Το μήνυμα του άντρα της Άνιστον έβαλε φωτιά στο ίντερνετ!

Μπορεί η Τζένιφερ Άνιστον να έχει τηρήσει σιγύν ιχθύος για το πολύκροτο διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, αλλά με ένα μήνυμά του ο άντρας της Τζάστιν Θερού έβαλε φωτιά στο ίντερνετ.

ΚΑΙ; ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ ΔΕΝ Σ'ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΞΥΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ; Κραουνάκης: Πόσα παιδιά ξύνουν το απώτατο την ώρα της προσευχής;

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης, που σχολίασε τις εξελίξεις στον χώρο της παιδείας.

Σε ερώτηση για το θέμα της κατάργησης της προσευχής στα σχολεία, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης απάντησε:

Βενεζουέλα: Λεφτά με το ζύγι ρε μαλ@κα μου κι ο άλλος λέει ότι πήγε να ψωνίσει

Σε ένα παντοπωλείο στο ανατολικό Καράκας, ο Humberto Gonzalez βάζει στη ζυγαριά ένα κομμάτι τυρί και από την άλλη ένα πάκο χαρτονομίσματα bolivar.

Η ισοτιμία έχει καταρρεύσει και για κάθε πώληση χρειάζεται τόσο πολλά χαρτονομίσματα που δεν τα μετράει πια, τα ζυγίζει.

Άφησε την κοπέλα του να παλέψει κροκόδειλο στην πισίνα!

Οι κάμερες κατέγραψαν την εφιαλτική εμπειρία που έζησε ένα ζευγάρι όταν δέχτηκε επίθεση τεράστιου κροκόδειλου στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.

Τρελό γέλιο: Ρακούν σφήνωσε σε αμερικανικό τανκ [βίντεο]

Τα μέλη του πληρώματος ενός άρματος μάχης δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τα πίσω πόδια ενός ρακούν να εξέχουν από μια οπή εξαερισμού.

ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ! ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΕΙ! Ρέγκλινγκ: Πέντε χώρες βοηθήσαμε, μόνο η Ελλάδα απέτυχε

Μόνο ευχάριστη για την κυβέρνηση δεν ήταν η διαπίστωση που έκανε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ.

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Ετοιμάζω ειδικά σχολεία καταπολέμησης της ομοφυλοφιλίας (VIDEO)

Την πεποίθηση ότι η ομοφυλοφιλία είναι μία εκτροπή που μπορεί να καταπολεμηθεί μέσα από ένα ορθά δομημένο εκπαιδευτικό σύστημα, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι η Εκκλησία της Κύπρου προσανατολίζεται προς την οικοδόμηση εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όπου θα γαλουχούνται «φυσιολογικοί» άνθρωποι

Κόντρα Φάμελλου - Σταμάτη στην Επιτροπή της Βουλής - ΒΙΝΤΕΟ

«Μπορεί να σας βολεύει στα όνειρά σας να μην υπάρχουμε, όμως θα υπάρχουμε, κύριε Σταμάτη», είπε ο Σωκράτης Φάμελλος, προς τον βουλευτή της ΝΔ.