05 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο κόσμος με τη στήριξη ΕΡΤ στο γκομενάκι που λέει στα τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ να απαιτήσουν 1500€ μισθό από τα αφεντικά τους

Μια υποκριττική on air δήλωση της Αναστασίας Γιαμαλή για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, στην εκπομπή της ΕΡΤ, Αίθουσα Σύνταξης, άναψε φωτιές πριν από μερικές μέρες αφού σαν κομματόσκυλο θα έπρεπε να την απευθύνει πρώτα απ' όλα στον εργοδότη ΣΥΡΙΖΑ, στην ΑΥΓΗ και τον Βαξεβάνη που πληρώνουν τα τρολάκια με 500€. Η δημοσιογράφος της πο@τσας είχε δηλώσει:
«Είναι πρόβλημα να λες ότι ο άλλος που παίρνει 1.500 ευρώ είναι πάρα πολύ καλά αμειβόμενος και πρέπει να πέσει στα 800. Όχι! Εσύ ο ιδιωτικός υπάλληλος πρέπει να διεκδικήσεις τα 1.500 στη δουλειά σου».


Στην πρώτη εκπομπή του 2017, ο ΣΥΡΙΖΑίος παρουσιαστής Νίκος Παναγιωτόπουλος (και πρώην υπάλληλος του Αβραμόπουλου) έκανε μια «εκρηκτική» έναρξη στήριξης της Νατάσας Γιάμαλη, αναφέροντας τα εξής: «Η Αναστασία Γιάμαλη αυτές τις μέρες δέχεται μια επίθεση η οποία είναι προβοκατόρικη και θέλει να σκοτώσει χαρακτήρες. Πήρε μια ατάκα κάποιος και τη γύρισε στα social media. Κάποια ανώνυμα τρολ κάνουν στην Αναστασία μια επίθεση προσωπική, σεξιστική. Κάποιοι άλλοι το πήραν και το έκαναν τρέιλερ. Εμείς εδώ θα υπερασπιζόμαστε αυτό που πρέπει να κάνει κάθε δημοσιογράφος, το να λες ελεύθερα την άποψή σου και σε όποιον αρέσει. Όσοι βλέπουν τα αγκάθια των άλλων ας κοιτάξουν τα δοκάρια που έχουν στα μάτια τους».


Δείτε και εδώ πως η κυρία ζητάει εμμέσως αξιολόγηση των Δημοσίων υπαλλήλων αλλά μόλις της λένε οι άλλες "μιλάς για αξιολόγηση λοιπόν" κλείνει το θέμα άρον άρον


Δείτε κι ένα κράξιμο που τρώει η "κυρία" από το Ε: