13 Ιανουαρίου 2017

ΤΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ! Ντεμπούτο για 19χρονο Αλβανό με την Ατλέτικο - Ηταν στις ακαδημίες ΠΑΟ και Ολυμπιακού

Η ιστορία του μοιάζει σαν περιπλάνηση σε ξένες χώρες αλλά και στην αγωνία, στην προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο Κέιντι Μπάρε, σε ηλικία 19 ετών έγινε ο 5ος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της Ατλέτικο Μαδρίτης που κάνει ντεμπούτο φέτος στο Κύπελλο Ισπανίας.

Στο ματς με την Λας Πάλμας, η έκβαση του σκορ έδωσε τη δυνατότητα στον Ντιέγκο Σιμεόνε να δώσει τη δυνατότητα στον 19χρονο μεσοεπιθετικό να αγωνιστεί έστω για 11 λεπτά.

Ηταν η πρώτη του συμμετοχή με τη μεγάλη ομάδα. Στην Ατλέτικο βρίσκεται από το 2014 αφού αρχικά είχε βρεθεί στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Τόσο οι πράσινοι όσο και οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να του εξασφαλίσουν τα απαραίτητα χαρτιά για την άδεια παραμονής στη χώρα μας, με συνέπεια ο Μπάρε να μην μπορεί να αγωνιστεί στα επίσημα παιχνίδια.

Ο 19χρονος, ο οποίος ήρθε στον Παναθηναϊκό από τη Βαλένθια, έφυγε ξανά για την Ισπανία και τελικά το ταξίδι του είχε αίσιο τέλος στην Ατλέτικο Μαδρίτης, της οποίας είναι πλέον μια λύση, η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε βασική τους επόμενους μήνες!

«Ηταν ένα όνειρο να αγωνιστώ για την πρώτη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ευχαριστώ τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου. Δεν το περίμενα να παίξω, είμαι τόσο ευτυχισμένος», τόνισε μετά το ματς ο 19χρονος, ο οποίος είναι βασικό μέλος της εθνική Ελπίδων της Αλβανίας.