01 Ιανουαρίου 2017

Καυτές αποκαλύψεις για τη σχέση της χήρας του πρέσβη με τον 29χρονο δράστη

Λεπτομέρειες για τη σχέση του με τη χήρα του Έλληνα Πρέσβη, Φρανσουάζ, έδωσε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 29χρονος δράστης της δολοφονίας του Κυριάκου Αμοιρίδη, Sérgio Gomes Moreira Filho.
Η σχέση τους ξεκίνησε πριν από έξι μήνες. Όπως ανέφερε μια οικιακή βοηθός η χήρα του πρέσβη είχε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της περιοχής Νόβα Ιγουάτσου όπου περνούσε τον περισσότερο χρόνο της, σε αντίθεση με τον πρέσβη που το μεγαλύτερο διάστημα βρισκόταν στη Μπραζίλια

Σε αυτό διαμέρισμα, αναφέρει το δημοσίευμα της ODIA, ο 29χρονος πήγαινε ακόμη και όταν ο πρέσβης κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο.

Ο δράστης, σύμφωνα με αστυνομικό-ερευνητή, υποστήριξε πως ένιωθε υποχρεωμένος να την προστατέψει από τον σύζυγό της, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν βίαιος και αλκοολικός.

«Πήγαινε στο σπίτι ενώ ο άντρας της κοιμόταν . Υπήρχε ένα δωμάτιο-ξενώνας ακριβώς δίπλα από την πόρτα του σπιτιού. Εκεί βρίσκονταν» είπε ο ερευνητής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 29χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον πρέσβη, στραγγαλίζοντάς τον, ενώ χρησιμοποιήθηκε και ένα μαχαίρι το οποίο πέταξαν στη συνέχεια.