05 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Επιμένει ο γγ του Σώρρα για τα 600 δις

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκονται τα πορίσματα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε η Υπηρεσία Ελέγχου Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα. Ο γενικός γραμματέας του φορέα “Ελλήνων Συνελεύσις” μίλησε στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε, τονίζοντας ότι τα 600 δισεκατομμύρια υπάρχουν.

“Ο κύριος Γεωργιάδης και δυο ακόμα μηνυτές έκαναν μία μηνυτήρια αναφορά που σημαίνει ότι ο εισαγγελέας έφερε την απόφαση στο ακροατήριο. Στις 29 Ιουνίου του 2013 έβγαλε την απόφαση το δικαστήριο αυτό, το οποίο αθώωνε τον Αρτέμη Σώρρα, για την υποτιθέμενη διασπορά ψευδών ειδήσεων, επειδή αποδείχθηκε ότι πραγματικά υπάρχουν τα 600 δισεκατομμύρια” είπε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος αναφερόμενος στην μήνυση που είχε καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα λεγόμενα του Αρτέμη Σώρρα για τα 600 δις δολάρια και την εξαγορά του Ελληνικού χρέους.

Στο δικαστήριο, ωστόσο, δεν υπήρξε πολιτική αγωγή. Στην αίθουσα ήταν οι κατηγορούμενοι και οι μάρτυρες υπεράσπισης. Εν ολίγοις δεν πήγε ο Άδωνις Γεωργιάδης ή κάποιος άλλος από τους μηνυτές με μάρτυρες ή έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι τα 600 δις είναι... αέρας!

Δείτε στο video τι απάντησε ο γενικός γραμματέας του φορέα “Ελλήνων Συνελεύσις” για το δημοσίευμα του Έθνους