06 Ιανουαρίου 2017

BINTEO-Η Μαντόνα έκανε lap dance σε θαυμαστή της!

Άρχισε να λικνίζεται στην αγκαλιά του σαν να βρισκόταν σε στριπ-κλαμπ - Ξαφνιασμένος ο άντρας την... υποδέχθηκε στην αγκαλιά του και «υπέμεινε» τον αισθησιακό χορό της βασίλισσας της πoπ, που ξεπέρασε άλλη μια φορά τα όριαΔεν ξέρει κανείς πού μπορεί να φτάσει η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, που στα 58 της χρόνια εξακολουθεί να κατακτά τα πρωτοσέλιδα, όχι μόνο για την δουλειά της στην μουσική, αλλά κυρίως για τα σόου που δίνει, το ένα μετά το άλλο με... ανεπανάληπτα «επεισόδια».

Αυτή τη φορά στο σόου της στο Μαϊάμι, στο πλαίσιο της περιοδείας της Tears Of A Clown, η Μαντόνα αποφάσισε να χαρίσει σε έναν από τους θαυμαστές της που είχε πάει να την δει από κοντά, μια αξέχαστη εμπειρία: Του έκανε lap dance!


Ντυμένη με ένα ροζ σέξι κοστούμι κλόουν κατέβηκε από την πίστα, περπάτησε με τα ψηλά της τακούνια πάνω στο τραπέζι, που ήταν γεμάτο με ποτήρια και μπουκάλια αλκοόλ και... προσγειώθηκε στην αγκαλιά του άντρα. Τότε, άρχισε να λικνίζεται αισθησιακά, κάθισε στην αγκαλιά του, έβαλε το ένα της πόδι στον ώμο του και πέφτοντας πίσω, συνέχισε απτόητη να τραγουδά και να συνεχίζει το σόου της.


Το οποίο σόου δεν τελείωσε εκεί. Ενώ οι δεκάδες φαν της είχαν σηκώσει τα τηλέφωνά τους και κατέγραφαν μετά μανίας όσα απίστευτα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια τους, εκείνη αποφάσισε πως δεν μπορούσε να το τελειώσει τόσο γρήγορα.... έτσι, γύρισε πάλι ανάποδα στην αγκαλιά του θαυμαστή, με την πλάτη της προς αυτόν και συνέχισε να λικνίζεται και να τραγουδά.

Όσο για τον άντρα, φαίνεται από το βίντεο πως... δεν πίστευε τι του συνέβαινε! Η αλήθεια είναι πως μετά το σάστισμα - φαίνεται να πετά το κινητό του, να πετά μετά και τα γυαλιά του - άρχισε να συμμετέχει, όπως μπορούσε, στο σόου, χαϊδεύοντας κι αυτός την σταρ που είχε μπροστά του.


Όσο για το πώς τελείωσε το πρωτοφανές σόου; Η Μαντόνα αποχώρησε με τον ίδιο τρόπο που εμφανίστηκε, πατώντας πάνω στα τραπέζια με τα ψηλά της τακούνια.