03 Ιανουαρίου 2017

BINTEO-ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ TOY ΔΟΛ! Τα πρόσωπα του "παζλ"

Συναντήσεις, συζητήσεις και αγωνία για το μέλλον εκατοντάδων εργαζομένων. Όλες οι (ραγδαίες) εξελίξεις για το μέλλον του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τόσο στο προσκήνιο, όσο και στο... παρασκήνιο για την επόμενη μέρα στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.

Click4more: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΔΟΛ! Συναντήσεις με... φόντο (και) το Mega;
Όπως μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Etv, έγινε σήμερα συνάντηση μεταξύ των κ.κ. Φιλιππόπουλου, Μπόμπολα, Μουλόπουλου και Ψυχάρη.

Όπως αναφέρθηκε, θα πρέπει πρώτα να αποπληρωθεί η δόση του ομολογιακού δανείου (σ.σ. περίπου στα 10 εκατομμύρια ευρώ), ούτως ώστε να πληρωθούν οι -επί μήνες- απλήρωτοι εργαζόμενοι.

Εάν δεν πληρωθεί η δόση, τότε ίσως επιβεβαιωθούν τα... χειρότερα σενάρια. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως τίποτα δεν έχει "κλείσει" μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά, πρόκειται για ένα σχήμα επιχειρηματιών φιλικά διακείμενων προς τον ΣΥΡΙΖΑ, με τις ίδιες πληροφορίες να βάζουν στην συγκεκριμένη "εξίσωση" και το Mega channel. Είναι αυτές οι διεργασίες "προάγγελος" εξελίξεων και για το "μεγάλο κανάλι";...

Φυσικά ό, τι κι αν γίνει, είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί χρόνος, αφού θα χρειαστεί αναδιάρθρωση δανεισμού, επιχειρησιακό πλάνο, αλλά φυσικά και η... ευχή των πιστωτριών τραπεζών...

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο