13 Ιανουαρίου 2017

Ύποπτο βίντεο: Σπρώχνει την κοπέλα του και τη ρίχνει από τα βράχια [εικόνες & βίντεο]

[ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΥΤΟ! Μάλλον αυτή είναι μέσα στο κόλπο (φαίνεται κι από τον τρόπο που πέφτει αφού όταν τη σπρώχνει αντί να πέσει ανάσκελα κάνει στροφή στον αέρα και προσγειώνεται σχεδόν μετα πόδια), η πτώση δεν είναι από τόσο μεγάλο ύψος και το σημείο που πέφτει είναι γεμάτο φύκια]

Το πως μία ρομαντική βόλτα στην παραλία για ένα ζευγάρι μπορεί να μετατραπεί σε «θρίλερ» με μία κίνηση έδειξε ένας νεαρός, ο οποίος έριξε την κοπέλα του από ένα βράχο την ώρα που την έβγαζε βίντεο.
Το ζευγάρι φαίνεται να βρίσκεται σε μία παραλία με βράχια, με τον άνδρα, του οποίου το πρόσωπο δεν βλέπουμε να τραβάει βίντεο την κοπέλα του.


Ωστόσο σε ανύποπτο χρόνο, ο ίδιος αφήνει το χέρι της και την σπρώχνει προς τα πίσω με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει από τον βράχο ουρλιάζοντας.


Στα τελευταία λεπτά του βίντεο, η κοπέλα φαίνεται να είναι πεσμένη στο έδαφος, ενώ το αγόρι της δείχνει σηκωμένο τον αντίχειρά του στην κάμερα.


Μπορεί πάντως το βίντεο να σόκαρε τους περισσότερους, αλλά μερικοί υποστήριξαν πως όλο αυτό έχει σκηνοθετηθεί με αποτέλεσμα να ξέρει η κοπέλα πως να προσγειωθεί χωρίς να χτυπήσει.