14 Ιανουαρίου 2017

Μενεγάκη: Μετά τις τρέλες στις... Σεϋχέλλες, ήρθε η ψυχρολουσία στους πίνακες τηλεθέασης!

Πήγε για τρέλες στις Σευχέλλες... Πήγε για να κάνει τα... σπα της, τα μπάνια της, τις βουτιές της, την ηλιοθεραπεία της... Και παρά το γεγονός ότι το εγχώριο star-system έκανε τα πάντα για να εξιτάρει τον κόσμο για ακόμα μία φορά σε σχέση με τις εξωτικές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη, όχι αυτή τη φορά το... κόλπο δεν έπιασε!
Τι κι αν όλο το εγχώριο σύστημα για ακόμα μία φορά δούλεψε για τα καταγάλανα μάτια της Ελένης και προσπάθησε να αναδείξει την... "τροπική" φυγή της στο μείζον, "ελαφρολαικό" θέμα των γιορτινών ημερών; Οχι, ο κόσμος δεν τσίμπησε!

Κάποτε; Κάποτε έφευγε η Ελένη για πάντα ταπεινούς προορισμούς μέσα στο χειμώνα όπως είναι το Μπαλί και οι Μαλδίβες και όταν επέστρεφε τα πάντα γύριζαν γύρω από εκείνη! Τώρα; Τώρα ούτε που ένοιαξε κανέναν να κάτσει να χαζέψει το... τροπικό μαύρισμα της Ελένης. Ισως γιατί σε τέτοιες εποχές όλη αυτή η χλιδή να είναι και ολίγον τι, προκλητική. Λέω εγώ τώρα... 'Ισως...

Γιατί εννοείται και δεν είναι μεμπτό το να έχει κανείς χρήματα στα χρόνια της κρίσης, εννοείται πως δεν θα σου δώσει ο άλλος δικαίωμα για το πως θα χαλάσει τα λεφτά του, για τα οποία ο ίδιος κόπιασε ,όμως... Ομως, σε αυτά τα δύσκολα, τα άγρια χρόνια της κρίσης, δεν είναι κακό να το πηγαίνει πιο... σεμνά και ταπεινά και κυρίως; Αν κάνει μία δουλειά με την οποία απευθύνεται στο ευρύ κοινό...

Ναι, όταν κοιτάς κατάματα την κάμερα και θες να πείσεις την κυρία από τα Σούρμενα ή την Αγία Βαρβάρα ή την Νίκαια ή την Καρδίτσα που σε βλέπει ότι είσαι κι εσύ μία σαν όλες αυτές τις κυρίες (που δεν είσαι...), καλό θα ήταν να το πηγαίνεις πιο σεμνά και ταπεινά.


Ναι, όταν κοιτάς τους τηλεθεατές και επιμένεις είκοσι χρόνια μετά, να θέλεις να τους πείσεις ότι εξακολουθείς να είσαι η... Ελένη της γειτονιάς τους, καλό θα ήταν να το πηγαίνεις πιο σεμνά και ταπεινά. Δηλαδή, δεν είναι ανάγκη να παιανίζει και η μπάντα την ώρα που φεύγεις για Σευχέλλες, όταν το κοινό σου, οι φίλες σου, δεν πάνε ούτε καν μέχρι την Λούτσα!

Κάπως έτσι την περασμένη Δευτέρα μόλις το 14,3% των τηλεθεατών θέλησαν να δουν την... χαβάιαν - τρόπικ Ελένη,ενώ την Τρίτη το μεσημεριανό μαγκαζίνο του Alpha "βούτηξε" στο 12,7%, την Τετάρτη στο 13,4% και χθες Πέμπτη στο 12,6%!

Με άλλα λόγια; Η Ελένη Μενεγάκη έχει θέμα! Η τηλεοπτική της εικόνα φέτος μοιάζει να έχει φθαρεί και να εμφανίζει σοβαρά σημάδια κόπωσης... Κάτι το οποίο και θα πρέπει η... απόλυτη να μην αγνοήσει, να μην προσπεράσει, αλλά να μελετήσει και να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει ψύχραιμα και αποτελεσματικά.

Ολα αυτά φυσικά αν και εφόσον την ενδιαφέρει να εξακολουθήσει να βρίσκεται στις τηλεοπτικές επάλξεις και τα επόμενα χρόνια. Γιατί αν έχει αποφασίσει πως κάπου εδώ έφτασε το τηλεοπτικό τέλος και πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να φορέσει τις γαλότσες της και να πάει στην ΄Ανδρο, όλα καλά...

Νάνσυ Νικολαΐδου
tlife.gr