14 Ιανουαρίου 2017

ΠΕΣ ΤΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ! ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ! Δίωξη της Φρόσως Κυριάκου και της Μίνας Αρναούτη, ζητά η μητέρα του Παντελίδη

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη. Η μητέρα του τραγουδιστή, Αθηνά Παντελίδου ζητά σύμφωνα με την Espresso, να μάθει την αλήθεια για το χαμό του παιδιού της. Η ίδια μάλιστα παρέδωσε στον εισαγγελέα έναν ογκώδη φάκελο με τα πορίσματα των τεχνικών συμβούλων (γενετιστής, μηχανολόγος και ιατροδικαστές) που έχει διορίσει η οικογένεια για τον Παντελή Παντελίδη και ζητά να δοθεί φως στο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Ταυτόχρονα με το υπόμνημα, η Αθηνά Παντελίδου στρέφεται και ενάντια στις δυο κοπέλες που ήταν στο μοιραίο τζίπ, την Φρόσω Κυριάκου και την Μίνα Αρναούτη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη ζητά να ασκηθούν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από αμέλεια της Φρόσως Κυριάκου και για ψευδορκία της Μίνας Αρναούτη.


“Το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω όλη την αλήθεια. Θέλω να σέβονται τη μνήμη του γιου μου”, αποκάλυψε η Αθηνά Παντελίδου στην Espresso.


Μέσα στα επόμενα 24ωρα, ο εισαγγελέας θα καλέσει για κατάθεση τις δυο κοπέλες και ο ίδιος θα αποφασίσει εάν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις για τα συγκεκριμένα πλημμελήματα και εάν η υπόθεση θα φθάσει στις δικαστικές αίθουσες.