01 Ιανουαρίου 2017

Πολύωρη διακοπή ρεύματος σε Γέρακα και Μυτιλήνη ενώ στη ΔΕΗ απαντούσε ο τηλεφωνητής

Προβλήματα και στα νότια προάστια - Τηλεφωνητής απαντούσε στις βλάβες της ΔΕΗ

Προβλήματα με διακοπές ρεύματος αντιμετώπισαν περιοχές στην Αττική, από τον Γέρακα μέχρι τη Γλυφάδα.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τις βλάβες της ΔΕΗ απαντούσε τηλεφωνητής όπου ακούγονταν το μήνυμα ότι όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες και ότι γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθούν μέσα στις επόμενες δύο ώρες οι διακοπές ρεύματος.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς χωρίς ρεύμα για πολλά σπίτια στη Μυτιλήνη!

Βυθισμένα στο σκοτάδι είναι πολλά σπίτια στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας Μυτιλήνης, από το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου.
Σύμφωνα με το LesvosPost και πληροφορίες από τμήμα βλαβών της ΔΕΔΗΕ Μυτιλήνης, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην περιοχή της Αγίας Φωτεινής λόγω υπερφόρτωσης με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να κατεβάσει τον διακόπτη σε πολλά σπίτια στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας.

Οι τεχνικοί της ΔΕΗ δίνουν μάχη ώστε να επανέλθει το ρεύμα πριν την αλλαγή του χρόνου αλλά η ζημιά που έχει υποστεί ο υποσταθμός είναι μεγάλη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι προβλήματα με διακοπές ρεύματος σημειώνονται από την Πέμπτη λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου.

Πολλοί κάτοικοι του νησιού που δεν έβαλαν πετρέλαιο και για να ανταπεξέλθουν στις πολικές συνθήκες των τελευταίων ημερών, έχουν ανάψει στο φουλ τα κλιματιστικά και τις ήλεκτρο σόμπες με αποτέλεσμα το δίκτυο της ΔΕΗ σε πολλές περιπτώσεις να μην μπορεί να σηκώσει όλο το φορτίο...

Πηγή: LesvosPost