24 Ιανουαρίου 2017

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΓΙΑΜΑΛΗ! Αποχώρησαν Γαβρά-Κοττάκης από την «Αίθουσα σύνταξης»

Ούστ κοπρόσκυλα που ετοιμάζεστε για ντου μόλις βγει η ΝΔ

Μετά και την αντικατάσταση του Νίκου Παναγιωτόπουλου από τη Κατερίνα Ακριβοπούλου στην παρουσίαση της εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οριστική είναι η απόφαση της γνωστής δημοσιογράφου, Πηνελόπης Γαβρά, για την αποχώρηση της από την εκπομπή της ΕΡΤ, «Αίθουσα σύνταξης». Από την πλευρά της ΕΡΤ δεν έχει εκδοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση ωστόσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι δεν επιθυμούσαν την αποχώρηση της Πηνελόπης Γαβρά γι’ αυτό και τις ασκήθηκαν «πιέσεις» προκειμένου να παραμείνει, ωστόσο η ίδια επικαλούμενη προσωπικούς λόγους και υποχρεώσεις δεν φαίνεται να επιστρέφει στο πάνελ της εκπομπής.
Ωστόσο, για τους καλά γνωρίζοντες, η συγκεκριμένη «αθόρυβη» διακοπή της δημοσιογράφου δεν συνεπάγεται και πλήρης αποχή από την τηλεόραση, αφού το επόμενο διάστημα μπορεί να ακούμε από κάποιο άλλο μέσο τις, κατά την άποψη πολλών, μετριοπαθείς απόψεις της.
Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν σημαντικές ανακατατάξεις καθώς ο παρουσιαστής της εκπομπής μεταφέρθηκε στο κεντρικό ειδήσεων της ΕΡΤ και τη θέση του στην «Αίθουσα σύνταξης» παίρνει η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου.
Απ’ ότι πληροφορούμαστε μετά την αποχώρηση της Πηνελόπης Γαβρά αλλά και του Μανώλη Κοττάκη θα υπάρξουν νέα ονόματα που θα συμπληρώσουν το πάνελ της εκπομπής τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/apochorise-pinelopi-gavra-apo-tin-ethousa-sintaxis