13 Ιανουαρίου 2017

Μέχρι κι ο Πρωτόπαπας γελάει με Διαμαντοπούλου που κάποιοι ήθελαν να τη φέρουν στη ΝΔ

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας, στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, εξήγησε γιατί γίνεται το προσκλητήριο της αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στα στελέχη που τα προηγούμενα χρόνια είχαν φύγει από την παράταξη και για τους όρους με τους οποίους επέστρεψε ο κ. Παπανδρέου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH98, ανέφερε πως μέσα στο 2017 θα γίνει συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ενδεχομένως να γίνει και εκλογή αρχηγού. Επίσης σημείωσε πως και στην περίπτωση του κ. Παπανδρέου όσοι επιστρέφουν θα ενταχθούν και στα όργανα της Συμπαράταξης.

Εστειλε παράλληλα μήνυμα στην Αννα Διαμαντοπούλου, που την ερχόμενη Κυριακή θα αναγγείλει τη δική της -με άλλα στελέχη- κίνηση, να μην το κάνει. «Δεν έχει νόημα, δεν έχει τύχη» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις με τη διαπραγμάτευση και την αξιολόγηση, είπε ότι «βρισκόμαστε ως χώρα σε πολύ δύσκολη κατάσταση, υπάρχουν αδιέξοδα, και γι' αυτό χρειάζεται μια κυβέρνηση στην οποία θα μετέχουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Ποτάμι. Ολοι μαζί σε μια ενιαία εθνική γραμμή. Κανείς μόνος του πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Φοβάμαι όμως πως με τα μυαλά που έχουν ορισμένοι δεν θα προχωρήσει κάτι τέτοιο».